Tentang Saya

Selamat datang ke vitaminsaya.com. Nama saya Nurul Kasmadillawati Binti Zakaria. Dikenali di alam maya sebagai Cik Puan Nurul. Saya merupakan seorang Work At Home Mother (WAHM). Saya adalah isteri kepada Mohd Farid Bin Baharudin dan mama  kepada 2 orang princess yang sangat cantik & bijak: Nurul Balqis & Nurul Aina.  Nak tahu serba sedikit tentang diri saya?

us 300x202 Tentang Saya

~ Saya pernah ditemu-bual oleh wartawan Utusan Malaysia apabila status saya menjadi viral dan kisah saya dijadikan sebagai cover Mode pada tarikh 29/9/2015. Anda boleh membaca dengan lanjut tentang pengalaman saya bersama wartawan Utusan Malaysia di sini.

utusan 248x300 Tentang Saya

~ Saya mempunyai Ijazah Sarjana Muda Undang-undang dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM)

~ Saya pernah bekerja sebagai Claim Executive di Great Eastern Malaysia sebelum mendapat tawaran untuk bekerja di Badan Berkanun.

~ Saya pernah berkhidmat sebagai Pegawai Tadbir di RISDA. Semasa bertugas di RISDA saya menolak tawaran untuk menjadi seorang Pegawai Tadbir & Diplomatik (PTD). Selepas puas berkhidmat, saya mengambil keputusan untuk meletak jawatan & menjadi WAHM.

~ Saya mula mengamalkan Shaklee sejak Disember 2012. Pada Januari 2013 saya menjadi ahli Shaklee & kini merupakan pengedar Shaklee pilihan ramai.

Kepakaran saya:

1. Saya mempunyai ilmu yang luas mengenai kesuburan, kehamilan, penyusuan, kesihatan, kecantikan &  juga penjagaan berat badan.

2. Memberikan konsultasi terbaik kepada pelanggan saya.

3. Memberikan panduan kepada mereka yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan secara online, terutamanya para suri rumah & pelajar. Kalau anda seorang yang berkerjaya pun takde masalah, Insya ALLAH saya akan bagi panduan.

Untuk mengenali saya secara peribadi, sila add Fb saya https://www.facebook.com/CikPuanNurulShaklee. Nak respons yang lebih cepat? Anda juga boleh menghubungi saya melalui whatsaap atau sms di talian 012-9025232.

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.


Switch to our desktop site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.