Tentang Saya

Assalamualaikum..
 .
Hai semua…
 .
Selamat berkenalan kepada semua pembaca-pembaca blog saya..
Terima kasih luangkan masa datang ziarah ke blog saya tau (>‿◠)✌
Saya sangat berbesar hati, kalian singgah ke blog ini..
 .
Yang belum kenal lagi siapa saya, mari kita berkenalan..
 .
Nama saya Nor Firdhaus Muhamad..
Saya merupakan graduan dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, jurusan Perakaunan.
 .
Nama glemer saya sejak zaman sekolah – Efie Muhamad.. Ada kakak ketua dorm saya masa Form 1 dulu la yang mula panggil nama ni..
Melekatlah nama tu sampai sekarang… (✿◠‿◠)
 .
Saya merupakan seorang WAHM sepenuh masa, sejak 6 tahun yang lepas..
Mungkin masih ada yang belum tahu, apa itu WAHM?

.

WAHM adalah singkatan kepada Work At Home Mother, di mana kami jana pendapatan dari rumah. Berniaga dari rumah. Dan medium pilihan saya untuk berniaga, adalah secara online.

.

Saya memilih untuk menjadi WAHM, sebab saya lebih suka untuk menguruskan sendiri anak-anak. Walaupun saya berada di rumah, namun saya tetap dapat bantu suami tambah pendapatan keluarga.
 .
Apa yang saya buat?
 .
Saya BERNIAGA SHAKLEE secara online.
 .
Tak perlu buka kedai. 
Tak perlu ada pekerja. 
Tak perlu risaukan overhead cost. 
Tak perlu risaukan stok tak laku. 
Tak perlu risaukan fesyen yang tak terkejar.
 .
Ni gambar semasa saya mengikuti trip Shaklee naik Cruise ke Langkawi-Phuket-Penang.
Kedai saya adalah:
 .
Blog: Blog
FB PersonalEfie Muhamad 
 .
Haaaaa banyak kan kedai saya.
Free pulak tu kedai-kedai ni.
Tak perlu tanggung overhead cost yang nak kena bayar bulan-bulan.
 .
Sebenarnya, ni adalah kedai yang aktif.
 Ada beberapa lagi kedai yang tengah alami fasa hybernate heheheh..
 Nanti kita aktifkan jugak.
 .
Sayalah boss.
Sayalah pekerja.
 .
Saya seronok begini.
 .
Walaupun saya ni bekerja dari rumah, namun ada masanya saya perlu keluar juga.
Biasanya saya akan keluar untuk COD barang kat customer sekitar Kota Bharu, poskan barang customer (jika saya pilih untuk pos sendiri, sebab ada ketikanya saya akan mintak Shaklee yang poskan), coaching downlines, hadiri seminar dan bengkel yang dianjurkan oleh Shaklee dan macam-macam lagi lah.
 .
Bisnes saya ni flexible.
Masa flexible, tempat pun flexible.
Saya boleh pilih masa untuk saya bekerja.
Saya boleh pilih tempat untuk saya bekerja.
Walaupun saya tengah bercuti contohnya ada family gathering bersama keluarga ke, saya tetap boleh jalankan bisnes saya tau.
Haaa tak ke syok gitu?
Tak perlu tutup kedai pun…
 .
Ok lah, so dah kenal kan serba sedikit mengenai saya.
 .
Jadi, kalau nak order Shaklee, contact saya tau.
 .

Efie 019-9890707.

Boleh klik kat Whatsapp ni terus, senang.
Kalau nak jadi ahli Shakleenak berniaga Shaklee macam saya jugak, pun bolehhhhh… Modal cuma RM79.50 sahaja. Nak FREE pun boleh, tapi adalah syaratnya.
Wasap je tau!
Oh ya, lupa nak cerita.
Dalam Shaklee, saya ada 1 Team.
Team saya namanya Violet.
Team saya ni berada di merata-rata tempat seluruh Malaysia.
So, kalau rasa nak order Shaklee dengan ahli team saya pun boleh.
Mungkin bila lebih dekat dan senang nak COD je, boleh je contact diorang tau.
Pengedar Shaklee Kota Bharu: COD Kota Bharu / Kubang Kerian / Bachok

 

Pengedar Shaklee Pengkalan Chepa: COD Kota Bharu / Kubang Kerian / Pengkalan Chepa
Pengedar Shaklee Semenyih : COD Semenyih / Ampang
Pengedar Shaklee Putrajaya : COD Semenyih / Putrajaya / Kajang
Pengedar Shaklee Kota Samarahan : COD Farley Kota Samarahan
Pengedar Shaklee Singai : COD Singai / Pasar Bau / Malihah / MJC /Kota Padawan
Pengedar Shaklee Bintulu : COD Bandar Bintulu / Kidurong / Bt 5- Bt 10 Jalan Bintulu-Miri
Pengedar Shaklee Kajang: COD Kajang / Bangi / Kuala Lumpur
Pengedar Shaklee Bayan Baru : COD Bayan Baru / Bayan Lepas
Pengedar Shaklee Bukit Mertajam : COD Bandar Perda / Bukit Mertajam

 Pengedar Shaklee Terengganu : COD Kemasek / Kerteh / Kijal

Untuk konsultansi vitamin Shaklee, boleh hubungi saya..

Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)
FB: Efie Muhamad (Founder TheVioletTeam)

Your email address will not be published. Required fields are marked *