Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Alhamdulillah ramai yang dah berjaya mengandung dengan Set Kesuburan Shaklee yang sememangnya terbukti berkesan. Bagi yang belum berjaya, salah satu faktor penyebab anda masih belum mengandung adalah kerana aturan makan yang salah. Jom saya kongsikan cara makan Set Kesuburan Shaklee yang terbaik supaya anda cepat mengandung. Ramai yang dah berjaya mengandung dengan aturan makan ini.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee Yang Terbaik Supaya Anda Cepat Mengandung

Jika anda sedang mengambil set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, apa kata anda luangkan sedikit masa untuk menjawab beberapa soalan yang saya kongsikan di sini, insya Allah anda akan mendapat jawapan kenapa anda masih belum mendapat berita gembira.

Baiklah, jom saya ceritakan serba sedikit cara makan set kesuburan Shaklee yang terbaik untuk anda. Set Kesuburan Shaklee terdiri daripada GLA, Vitamin E, Vitalea, Zinc Complex dan Alfalfa. Anda boleh membaca bagaimana vitamin-vitamin ini meningkatkan kesuburan anda di sini. Jika anda mempunyai bajet yang mencukupi, saya sarankan anda untuk ambil full set ini. Dan kalau anda ada bajet yang lebih, boleh tambah ESP yang membantu meningkatkan kesuburan & menguatkan rahim, terutamanya jika anda mempunyai sejarah keguguran.

Cara makan set kesuburan Shaklee:

1. Pastikan anda tidak melanggar pantang-larang dalam pengambilan vitamin Shaklee seperti tidak mengambil Vitalea bersama susu & seeloknya tidak mencampurkan Vitamin E & Alfalfa.

2. Pastikan anda ambil vitamin pada waktu yang betul iaitu sebelum dan selepas makanan berat. Sebagai contoh, zinc perlu diambil ssebelum makan kerana ia dapat diserap dengan baik semasa perut kosong. Anda boleh membaca tentang pantang-larang dalam pengambilan vitamin Shaklee di sini.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan
Dapatkan Ebook ini secara percuma, ekslusif untuk pelanggan saya

3. Pastikan anda mengambil vitamin dengan dos yang secukupnya. Kekurangan dos akan menyebabkan anda tidak mendapat kesan terbaik dari vitamin yang diambil, manakala overdose akan menyebabkan buah pinggang anda terpaksa bekerja keras daripada yang sepatutnya.

4. Pastikan anda mengambil vitamin tersebut secara konsisten setiap hari.

Nak tahu cara makan set kesuburan Shaklee dengan lebih detail? Yang itu saya simpan khas untuk PELANGGAN saya sahaja. Ekslusif untuk pelanggan saya yang membeli Set Kesuburan Shaklee, anda juga akan mendapat percuma Ebook Rahsia Mudah Mengandung yang padat dengan:

  • Tips meningkatkan kesuburan suami isteri
  • Cara mudah kira waktu subur
  • Waktu & Posisi Terbaik Untuk Mengandung
  • Doa & amalan supaya mudah mengandung

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Cara makan set kesuburan Shaklee yang betul sememangnya memberi impak besar dalam membantu anda supaya cepat mengandung. Nak dapatkan Set Kesuburan Shaklee dengan aturan makan yang betul & Ebook rahsia Mudah Mengandung secara percuma? Hubungi saya sekarang!

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Tips Bunting Pelamin

Pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga atau pun baru berkahwin sememangnya mengimpikan untuk bunting pelamin. Si suami bercita-cita untuk menjadi suami gagah perkasa sementara si isteri berangan-angan nak jadi isteri hebat yang dirindui suami setiap masa. Jangan segan! Kalau anda nak tahu tips bunting pelamin, sila baca post ini sampai ke ayat yang terakhir.

tips untuk bunting pelamin, Tips Suami Perkasa & Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin, tips bunting pelamin, suami perkasa, isteri hebat, bunting pelamin, cara bunting pelamin, bunting pelamin dalam islam, , cara nak bunting pelamin, cara mengetahui bunting pelamin, tips bunting pelamin, petua bunting pelamin, bunting pelamin,

Apakah Tips Suami Perkasa Dan Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin?

Untuk bunting pelamin, anda perlu memastikan bahawa:

1. Suami isteri berada dalam keadaan yang subur sewaktu berkahwin. Ia bermaksud, 6 bulan sebelum tarikh akad nikah, anda dan pasangan sudah mula mengamalkan apa yang perlu untuk meningkatkan kesuburan masing-masing.

2. Pilih tarikh yang berdekatan dengan waktu subur. Tak tahu macam mana nak kira waktu subur? Sila baca di sini.

Macam mana nak tingkatkan kesuburan & menjadi suami gagah perkasa?

Madu. Amalkan mengambil satu sudu madu setiap hari. Jika anda merancang untuk bersama, ambil sesudu madu selepas makan malam. Isteri anda pasti tersenyum.

Senaman. Apabila anda bersenam, ia akan memperbaiki alira darah ke seluruh badan termasuk alat sulit anda. Apabila aliran darah anda baik, alat sulit anda juga akan berfungsi dengan baik & meningkatkan kesuburan anda.

Kurangkan Merokok. Rokok boleh mengurangkan kualiti sperma anda.  Kalau anda perokok tegar, sila berhenti merokok. tak boleh secara mengejut, berhenti secara perlahan-lahan.

Tips Tingkatkan Kesuburan. Anda boleh amalkan tips tingkatkan kesuburan lelaki supaya isteri cepat mengandung ini.

Tingkatkan Kesuburan Dengan Set Suami Gagah Shaklee. Vitamin E dan Zinc Complex sememangnya terbukti berkesan untuk meningkatkan kejantanan & kesuburan lelaki. Anda akan merasakan perbezaannya selepas 2 minggu. Apakah perbezaannya?:

1. Meningkatkan keinginan untuk bersama.

2. Bertahan lebih lama.

3. Meningkatkan kesihatan organ seks anda.

4. Memekatkan air mani

5. Menghasilkan sperma yang lebih banyak.

6. Menghasilkan sperma yang kuat & sihat. Mampu berenang dengan lebih laju & tahan lama didalam rahim isteri.

7. Meningkatkan kesuburan anda supaya isteri cepat mengandung.

tips untuk bunting pelamin, Tips Suami Perkasa & Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin, tips bunting pelamin, suami perkasa, isteri hebat, bunting pelamin, cara bunting pelamin, bunting pelamin dalam islam, , cara nak bunting pelamin, cara mengetahui bunting pelamin, tips bunting pelamin, petua bunting pelamin, bunting pelamin,

Pendek kata anda akan jadi sharp shooter kebanggaan isteri. Siapa taknak kan? Nah, saya kongsikan testimoni isteri yang berpuas hati selepas suami mengambil set ini. Alhamdulillah, dah pun selamat melahirkan anak perempuan. Sekarang dalam pantang.

tips untuk bunting pelamin, Tips Suami Perkasa & Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin, tips bunting pelamin, suami perkasa, isteri hebat, bunting pelamin, cara bunting pelamin, bunting pelamin dalam islam, , cara nak bunting pelamin, cara mengetahui bunting pelamin, tips bunting pelamin, petua bunting pelamin, bunting pelamin,

Macam mana nak tingkatkan kesuburan isteri, jadi isteri hebat & memastikan bunting pelamin?

Betulkan kitaran haid. Jangan terlalu kurus atau terlalu gemuk sebab ia akan mengganggu kestabilan hormon & akibatnya period jadi tak regular. Kalau ada masalah period tak regular, sepatutnya sebelum kawin lagi kena betulkan. Tapi jangan risau, masih belum terlambat untuk menstabilkan hormon anda supaya period jadi regular & cepat mengandung.

Jangan makan benda tajam. Nenas, air tebu, air kelapa, air coke is a BIG NO! Tinggalkan terus. Memang belum ada kajian yang membuktikan bahawa makan tajam ini boleh menjejaskan peluang anda untuk hamil, tapi apa salahnya kalau kita ikut nasihat orang-orang tua? PAsti ada sebab kenapa makanan-makanan ini dikatakan tajam.

Tingkatkan kesuburan dengan Set Kesuburan Shaklee. Pengantin baru selalunya akan merasa gemuruh & berdebar-debar apabila bersama suami sehingga menyebabkan kekeringan & ketidakselesaan ketika bersama. Anda boleh mengamalkan Set Kesuburan Shaklee yang membantu mengatasi masalah kering ketika bersama & meningkatkan kesuburan supaya anda berpeluang untuk bunting pelamin.

Anda juga boleh mengamalkan petua untuk meningkatkan kesuburan dan tips untuk cepat mengandung yang terbukti berkesan. Sekiranya anda merancang untuk membela kucing di rumah, sila luangkan sedikit masa untuk membaca info ini. Anda juga pasti ingin tahu tentang punca susah untuk mengandung yang saya senaraikan di sini. Kalau anda nakkan anak kembar, boleh la amalkan tips yang saya kongsi di sini.

Jadi, sila amalkan tips bunting pelamin yang saya share kat atas tadi. Kalau anda betul-betul nak mengandung dengan cepat,  anda wajib ambil Set Kesuburan Shaklee. Nak order? Hubungi saya sekarang!

tips untuk bunting pelamin, Tips Suami Perkasa & Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin, tips bunting pelamin, suami perkasa, isteri hebat, bunting pelamin, cara bunting pelamin, bunting pelamin dalam islam, , cara nak bunting pelamin, cara mengetahui bunting pelamin, tips bunting pelamin, petua bunting pelamin, bunting pelamin,

Tips Meningkatkan Kesuburan Supaya Mudah Mengandung

Di antara soalan yang paling kerap ditanyakan kepada saya ialah apakah tips meningkatkan kesuburan supaya mudah mengandung. Memang ramai yang teruja selepas melihat testimoni pelanggan saya yang berjaya hamil dengan Set Kesuburan Shaklee. Kali ni saya nak berkongsi tips yang boleh anda amalkan bagi meningkatkan tahap kesuburan anda.

kesuburan, kesuburan wanita, kesuburan lelaki, kesuburan shaklee, kesuburan lelaki shaklee, kesuburan lelaki & wanita, kesuburan selepas keguguran, kesuburan sperma lelaki, tips kesuburan, tips kesuburan wanita, tips kesuburan untuk wanita,tips kesuburan rahim,tips kesuburan untuk hamil, tips kesuburan lelaki, tips kesuburan suami, tips meningkatkan kesuburan, tips meningkatkan kesuburan lelaki, tips meningkatkan kesuburan wanita, tips meningkatkan kesuburan pada wanita, tips meningkatkan kesuburan sperma, cara meningkatkan kesuburan lelaki, cara meningkatkan kesuburan air mani, cara meningkatkan kesuburan suami istri, kesuburan wanita untuk hamil, , kesuburan shaklee, kesuburan dan kemandulan, kesuburan rahim, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, set kesuburan shaklee murah, set kesuburan shaklee harga ahli, petua kesuburan, petua kesuburan wanita, petua kesuburan untuk hamil, petua kesuburan lelaki, petua kesuburan untuk wanita, petua kesuburan sperma, petua kesuburan untuk lelaki, petua kesuburan rahim, petua meningkatkan kesuburan, petua meningkatkan kesuburan lelaki, petua untuk meningkatkan kesuburan wanita, petua untuk meningkatkan kesuburan, petua tradisional meningkatkan kesuburan, petua tingkatkan kesuburan wanita, petua tingkatkan kesuburan, petua tingkatkan kesuburan lelaki, tips tingkapkan kesuburan wanita, tips tingkatkan kesuburan, tips tingkatkan kesuburan lelaki, tingkatkan kesuburan, tingkatkan kesuburan wanita, tingkatkan kesuburan lelaki, meningkatkan kesuburan sperma, cara tingkatkan kesuburan, makanan meningkatkan kesuburan, makanan tingkatkan kesuburan wanita, petua tingkatkan kesuburan wanita, cara tingkatkan kesuburan lelaki, petua tingkatkan kesuburan lelaki, meningkatkan kesuburan wanita, meningkatkan kesuburan, meningkatkan kesuburan lelaki, meningkatkan kesuburan sperma, meningkatkan kesuburan untuk hamil,

Apakah Tips Meningkatkan Kesuburan Supaya Mudah Mengandung?

1. Kawal berat badan

Berat badan yang berlebihan atau kurang sememangnya menjejaskan kesuburan anda. Dapatkan berat badan unggul. Sekiranya anda mempunyai masalah kurang berat badan, anda boleh mengambil B Complex & MealShake Shaklee. Sekiranya berat anda berlebihan, anda boleh mengambil Set Kurus Shaklee. 

2. Kawal pengambilan makanan yang tinggi gula & karbohidrat

Makanan yang tinggi gula & karbohidrat, terutamanya junk food akan menyebabkan benih yang anda hasilkan tidak berkualiti. Amalkan pemakanan yang seimbang & cara hidup yang sihat, Bersenam sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Window shopping pun dikira sebagai senaman. Mudah saje kan tips meningkatkan kesuburan supaya mudah mengandung ni?

3. Minum Teh Hijau

Teh hijau kaya dengan Catechins yang membantu meningkatkan kesuburan anda.

4. Jangan menggunakan pencuci atau pewangi vagina

Penggunaan pencuci atau pewangi vagina akan menukar PH bahagian tersebut. PH yang tidak sesuai akan membunuh sperma sekali gus mengurangkan peluang anda untuk mengandung. Membasuh bahagian intim dengan air sahaja adalah mencukupi. Seminggu sekali anda boleh mengamalkan petua ini:

Rebus beberapa helai daun sirih & manjakani. Gunakan air rebusan tersebut untuk mencuci bahagian intim anda. Anda juga boleh mencuci bahagian tersebut dengan air rebusan ini selepas haid anda berhenti. Tujuannya ialah untuk menyegarkan semula bahagian tersebut.

5. Elakkan mandi atau berendam dalam air panas

Ingatkan suami anda supaya jangan mandi dengan air yang terlalu panas kerana ia akan mengganggu kualiti sperma.

6. Set Kesuburan Shaklee

Set Kesuburan Shaklee yang menjadi kegilaan ramai sudah terbukti berkesan. Ia telah membantu ramai pelanggan saya mengandung. Tapi AWAS!!!! Pastikan anda makan dengan aturan yang betul kerana jika salah aturan & dos, ia mungkin membawa kesan buruk kepada kesihatan anda.

Mudah saje kan tips meningkatkan kesuburan supaya mudah mengandung yang saya share ni? Insya Allah Set Kesuburan Shaklee juga membantu mengingkatkan kesuburan anda. Berminat untuk mendapatkan set ini? Hubungi saya sekarang!

kesuburan, kesuburan wanita, kesuburan lelaki, kesuburan shaklee, kesuburan lelaki shaklee, kesuburan lelaki & wanita, kesuburan selepas keguguran, kesuburan sperma lelaki, tips kesuburan, tips kesuburan wanita, tips kesuburan untuk wanita,tips kesuburan rahim,tips kesuburan untuk hamil, tips kesuburan lelaki, tips kesuburan suami, tips meningkatkan kesuburan, tips meningkatkan kesuburan lelaki, tips meningkatkan kesuburan wanita, tips meningkatkan kesuburan pada wanita, tips meningkatkan kesuburan sperma, cara meningkatkan kesuburan lelaki, cara meningkatkan kesuburan air mani, cara meningkatkan kesuburan suami istri, kesuburan wanita untuk hamil, , kesuburan shaklee, kesuburan dan kemandulan, kesuburan rahim, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, set kesuburan shaklee murah, set kesuburan shaklee harga ahli, petua kesuburan, petua kesuburan wanita, petua kesuburan untuk hamil, petua kesuburan lelaki, petua kesuburan untuk wanita, petua kesuburan sperma, petua kesuburan untuk lelaki, petua kesuburan rahim, petua meningkatkan kesuburan, petua meningkatkan kesuburan lelaki, petua untuk meningkatkan kesuburan wanita, petua untuk meningkatkan kesuburan, petua tradisional meningkatkan kesuburan, petua tingkatkan kesuburan wanita, petua tingkatkan kesuburan, petua tingkatkan kesuburan lelaki, tips tingkapkan kesuburan wanita, tips tingkatkan kesuburan, tips tingkatkan kesuburan lelaki, tingkatkan kesuburan, tingkatkan kesuburan wanita, tingkatkan kesuburan lelaki, meningkatkan kesuburan sperma, cara tingkatkan kesuburan, makanan meningkatkan kesuburan, makanan tingkatkan kesuburan wanita, petua tingkatkan kesuburan wanita, cara tingkatkan kesuburan lelaki, petua tingkatkan kesuburan lelaki, meningkatkan kesuburan wanita, meningkatkan kesuburan, meningkatkan kesuburan lelaki, meningkatkan kesuburan sperma, meningkatkan kesuburan untuk hamil,

Punca-punca Ketidaksuburan Dan Kesukaran untuk Hamil

Anda kurang subur? Dah bertahun-tahun cuba untuk hamil tapi masih belum berjaya? Set Kesuburan Shaklee telah membantu ramai pelanggan saya  mengandung. Walau bagaimana pun, anda perlu mengetahui punca-punca tetidaksuburan dan kesukaran untuk hamil supaya kita dapat mengatasi masalah tersebut bersama-sama.
 
punca ketidaksuburan, punca ketidaksuburan lelaki, punca ketidaksuburan wanita,  punca tidak subur, punca lelaki tidak subur, punca wanita tidak subur,  susah mengandung, punca-punca ketidaksuburan, punca punca ketidaksuburan, punca tak subur,  kesukaran untuk hamil, punca kesukaran untuk hamil, kesukaran hamil anak kedua, kesukaran hamil selepas keguguran, susah mengandung, susah mengandung anak kedua, susah mengandung selepas keguguran, susah mengandung kerana gemuk, susah mengandung kali kedua, sebab susah mengandung, susah nak mengandung, punca susah mengandung, punca susah mengandung anak kedua, sebab susah mengandung, punca susah hamil anak kedua, punca susah nak mengandung, ketidaksuburan, ketidaksuburan lelaki, ketidaksuburan wanita, ketidaksuburan pada wanita, punca tidak subur, punca tidak subur wanita, punca lelaki tidak subur, punca sperma tidak subur, punca rahim tidak subur, punca perempuan tidak subur, punca suami tidak subur, punca lelaki tak subur,
Punca-punca Ketidaksuburan Dan Kesukaran untuk Hamil Di Kalangan Wanita
 
 
 
✔ Mempunyai hormon prolaktin yang tinggi
 
✔ Menghidap PCOS
 
 
✔ Tumor pituitari yang mengganggu penghasilan telur
 
✔ Menopous sebelum waktunya
 
✔ Masalah tiroid
 
punca ketidaksuburan, punca ketidaksuburan lelaki, punca ketidaksuburan wanita,  punca tidak subur, punca lelaki tidak subur, punca wanita tidak subur,  susah mengandung, punca-punca ketidaksuburan, punca punca ketidaksuburan, punca tak subur,  kesukaran untuk hamil, punca kesukaran untuk hamil, kesukaran hamil anak kedua, kesukaran hamil selepas keguguran, susah mengandung, susah mengandung anak kedua, susah mengandung selepas keguguran, susah mengandung kerana gemuk, susah mengandung kali kedua, sebab susah mengandung, susah nak mengandung, punca susah mengandung, punca susah mengandung anak kedua, sebab susah mengandung, punca susah hamil anak kedua, punca susah nak mengandung, ketidaksuburan, ketidaksuburan lelaki, ketidaksuburan wanita, ketidaksuburan pada wanita, punca tidak subur, punca tidak subur wanita, punca lelaki tidak subur, punca sperma tidak subur, punca rahim tidak subur, punca perempuan tidak subur, punca suami tidak subur, punca lelaki tak subur,
Ebook ini sangat berguna untuk pasangan yang sedang berusaha untuk mengandung. Hubungi saya untuk mendapatkannya.
Punca-punca Ketidaksuburan Dan Kesukaran untuk Hamil Di Kalangan Lelaki
 
✔ Jangkitan kuman atau penyakit yang dihidapi sewaktu kecil yang merencatkan sistem pembiakan
 
✔ Jangkitan kuman akibat penyakit kelamin dari hubungan seksual
 
✔ Menghidap azoopsermia iaitu testis yang tidak berfungsi untuk menghasilkan sperma
 
✔ Menghidap hernia atau angin pasang
 
✔ Gangguan hormon
 
✔ Salur sperma tersumbat
 
 
Air mani yang terlalu sedikit atau langsung tiada
 
Penyebab-penyebab dari faktor luaran
 
✔ Hubungan seksual di luar waktu kesuburan
 
✔ Stress dan tekanan
 
✔ Pemakanan yang tidak sihat
 
✔ Kekurangan zat
 
✔ Merokok atau meminum alkohol
 
✔ Mengambil terlalu banyak ubat-ubatan (drug)
 
✔ Terdedah kepada pencemaran
 
✔ Terlalu kurus atau terlalu gemuk
punca ketidaksuburan, punca ketidaksuburan lelaki, punca ketidaksuburan wanita,  punca tidak subur, punca lelaki tidak subur, punca wanita tidak subur,  susah mengandung, punca-punca ketidaksuburan, punca punca ketidaksuburan, punca tak subur,  kesukaran untuk hamil, punca kesukaran untuk hamil, kesukaran hamil anak kedua, kesukaran hamil selepas keguguran, susah mengandung, susah mengandung anak kedua, susah mengandung selepas keguguran, susah mengandung kerana gemuk, susah mengandung kali kedua, sebab susah mengandung, susah nak mengandung, punca susah mengandung, punca susah mengandung anak kedua, sebab susah mengandung, punca susah hamil anak kedua, punca susah nak mengandung, ketidaksuburan, ketidaksuburan lelaki, ketidaksuburan wanita, ketidaksuburan pada wanita, punca tidak subur, punca tidak subur wanita, punca lelaki tidak subur, punca sperma tidak subur, punca rahim tidak subur, punca perempuan tidak subur, punca suami tidak subur, punca lelaki tak subur,
Ebook ini ekslusif untuk pelanggan saya.
Mengetahui punca-punca ketidaksuburan dan kesukaran untuk hamil adalah sangat penting bagi pasangan yang sedang mencuba untuk mengandung. Jika anda atau pasangan mempunyai satu atau lebih daripada masalah yang diatas, anda boleh mengambil Set Kesuburan Shaklee. Nak order? Hubungi saya sekarang!
 
punca ketidaksuburan, punca ketidaksuburan lelaki, punca ketidaksuburan wanita,  punca tidak subur, punca lelaki tidak subur, punca wanita tidak subur,  susah mengandung, punca-punca ketidaksuburan, punca punca ketidaksuburan, punca tak subur,  kesukaran untuk hamil, punca kesukaran untuk hamil, kesukaran hamil anak kedua, kesukaran hamil selepas keguguran, susah mengandung, susah mengandung anak kedua, susah mengandung selepas keguguran, susah mengandung kerana gemuk, susah mengandung kali kedua, sebab susah mengandung, susah nak mengandung, punca susah mengandung, punca susah mengandung anak kedua, sebab susah mengandung, punca susah hamil anak kedua, punca susah nak mengandung, ketidaksuburan, ketidaksuburan lelaki, ketidaksuburan wanita, ketidaksuburan pada wanita, punca tidak subur, punca tidak subur wanita, punca lelaki tidak subur, punca sperma tidak subur, punca rahim tidak subur, punca perempuan tidak subur, punca suami tidak subur, punca lelaki tak subur,

Wanita PCOS Boleh Mengandung Atau Tidak

Kali ni saya nak bercerita tentang punca, simptom, diagnosa & rawatan untuk PCOS.  Ramai wanita yang mengidap PCOS bertanya kepada saya, sama ada wanita PCOS boleh mengandung atau tidak?  Jawapan saya, PCOS menyebabkan anda sukar untuk hamil namun YA! Anda masih berpeluang untuk hamil.

pcos, pcos treatment, pcos Shaklee, pcos & shaklee, pcos diet, pcos treatment, pcos hamil, pcos hamil dengan shaklee, set pcos shaklee, set pcos shaklee murah, set pcos shaklee harga, set pcos shaklee harga ahli, set pcos shaklee testimoni, set pcos shaklee cara makan, set pcos shaklee aturan makan, set pcos shaklee vitamin, vitamin set pcos shaklee, penyakit wanita pcos, diet wanita pcos, makanan untuk wanita pcos, cirri wanita pcos, punca pcos, penyebab pcos, tanda pcos, punca penyakit pcos, punca sakit pcos, apakah punca pcos, tanda awal pcos, tanda gejala pcos, tanda penyakit pcos, tanda sakit pcos, tanda mengalami pcos, tanda pengidap pcos, tanda tanda dan gejala pcos, tanda mengidap pcos, simptom pcos, simptom penyakit pcos, gejala pcos, gejala pcos adalah, gejala awal pcos, gejala penyakit pcos, gejala sindrom pcos, ciri gejala pcos, apa gejala pcos, tanda dan gejala pcos, rawatan pcos, rawatan pcos secara tradisional, rawatan pcos untuk hamil, rawatan untuk pcos, rawatan penyakit pcos, cara rawatan pcos, rawatan tradisional pcos, rawatan alternative pcos,

WANITA PCOS BOLEH MENGANDUNG ATAU TIDAK?

PCOS bermaksud POLYCISTIC OVARIAN SYNDROM. Dalam bahasa mudahnya, PCOS ialah masalah reproduksi yang terjadi disebabkan oleh ketidakstabilan hormon yang mengakibatkan pesakit mengalami kitaran haid yang tidak menentu. PCOS disebabkan oleh masalah ketidakstabilan hormon, jadi anda boleh mengambil GLA Complex untuk membetulkan hormon  dan Set Kesuburan Shaklee untuk meningkatkan kesuburan anda.

Jika kitaran haid anda tak menentu, atau darah haid anda keluar lebih daripada 2 minggu, jangan berlengah. Cepat-cepat berjumpa doktor untuk memastikan sama ada anda mengidap PCOS atau tidak. Kajian menunjukkan 90% daripada wanita yang mengalami kitaran haid tidak teratur adalah pesakit PCOS. Malahan 30% daripada wanita yang langsung tidak pernah didatangi haid mempunyai masalah PCOS.

PUNCA & SIMPTOM  PCOS

Setakat ini, masih belum diketahui apakah punca utama PCOS berlaku. Di antara simptom PCOS ialah:

  • Haid yang tidak teratur
  • Tidak pernah didatangi haid
  • Hormon androgen yang tinggi (hormon lelaki yang menyebabkan bulu berlebihan tumbuh pada badan)
  • Polycystic ovari ( cyst dalam ovari)
  • Jerawat
  • Masalah keguguran rambut
  • Berat badan berlebihan
pcos, pcos treatment, pcos Shaklee, pcos & shaklee, pcos diet, pcos treatment, pcos hamil, pcos hamil dengan shaklee, set pcos shaklee, set pcos shaklee murah, set pcos shaklee harga, set pcos shaklee harga ahli, set pcos shaklee testimoni, set pcos shaklee cara makan, set pcos shaklee aturan makan, set pcos shaklee vitamin, vitamin set pcos shaklee, penyakit wanita pcos, diet wanita pcos, makanan untuk wanita pcos, cirri wanita pcos, punca pcos, penyebab pcos, tanda pcos, punca penyakit pcos, punca sakit pcos, apakah punca pcos, tanda awal pcos, tanda gejala pcos, tanda penyakit pcos, tanda sakit pcos, tanda mengalami pcos, tanda pengidap pcos, tanda tanda dan gejala pcos, tanda mengidap pcos, simptom pcos, simptom penyakit pcos, gejala pcos, gejala pcos adalah, gejala awal pcos, gejala penyakit pcos, gejala sindrom pcos, ciri gejala pcos, apa gejala pcos, tanda dan gejala pcos, rawatan pcos, rawatan pcos secara tradisional, rawatan pcos untuk hamil, rawatan untuk pcos, rawatan penyakit pcos, cara rawatan pcos, rawatan tradisional pcos, rawatan alternative pcos,
Rahim wanita PCOS
 
DIAGNOSA PCOS
Bagaimana cara untuk mendiagnos bagi mengenal pasti sama ada anda mengidap PCOS atau tidak? Diagnosa PCOS boleh dibuat dengan cara:
  • Menjalani ujian darah LH/FSH pada hari kedua atau ketiga haid
  • Ujian tahap hormon testosterone dalam badan
  • Ujian ultrasound
  • Mengapa wanita PCOS mempunyai risiko untuk sukar hamil:
  • PCOS menganggu ovulasi
  • Kegemukan
  • Kolesterol yang tinggi
  • Kencing manis
  • Darah tinggi
  • Kanser rahim
RAWATAN PCOS
Setakat ini masih belum ada ubat untuk merawat PCOS. Ia adalah penyakit sepanjang hayat. Wanita PCOS yang ingin mengandung perlu mengambil pil menstabilkan hormon seperti GLA Complex  dan Set Kesuburan Shaklee untuk hamil. Jadi, jika anda mempunyai masalah haid tidak menentu, darah haid yang banyak & masalah berat badan, sila berjumpa doktor dengan kadar segara kerana ia boleh menjejaskan peluang anda untuk hamil.
 
Anda sudah tahu jawapan kepada persoalan adakah wanita PCOS boleh mengandung atau tidak.  Set Kesuburan Shaklee adalah salah satu ikhtiar untuk anda mengandung. Hubungi saya untuk mendapatkannya dengan consultasion istimewa.
 
pcos, pcos treatment, pcos Shaklee, pcos & shaklee, pcos diet, pcos treatment, pcos hamil, pcos hamil dengan shaklee, set pcos shaklee, set pcos shaklee murah, set pcos shaklee harga, set pcos shaklee harga ahli, set pcos shaklee testimoni, set pcos shaklee cara makan, set pcos shaklee aturan makan, set pcos shaklee vitamin, vitamin set pcos shaklee, penyakit wanita pcos, diet wanita pcos, makanan untuk wanita pcos, cirri wanita pcos, punca pcos, penyebab pcos, tanda pcos, punca penyakit pcos, punca sakit pcos, apakah punca pcos, tanda awal pcos, tanda gejala pcos, tanda penyakit pcos, tanda sakit pcos, tanda mengalami pcos, tanda pengidap pcos, tanda tanda dan gejala pcos, tanda mengidap pcos, simptom pcos, simptom penyakit pcos, gejala pcos, gejala pcos adalah, gejala awal pcos, gejala penyakit pcos, gejala sindrom pcos, ciri gejala pcos, apa gejala pcos, tanda dan gejala pcos, rawatan pcos, rawatan pcos secara tradisional, rawatan pcos untuk hamil, rawatan untuk pcos, rawatan penyakit pcos, cara rawatan pcos, rawatan tradisional pcos, rawatan alternative pcos,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...