Penyelesaian Untuk Eye Bag Dan Mata Panda

MATA KAU SIAPA TUMBUK⁉

Stress‼
Mata panda kita disalah sangka..🐼🐼

Orang ingat ada bergaduh tumbuk menumbuk ke❓

Laki ko baran giler sampai tumbuk mata ko❓

Alahaiiiii…

Suami kita punyalah sweet, jentik pun tak pernah tau‼ Inikan pulak nak tumbuk menumbuk ni..

MEMPERKENALKAN YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

Memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering mahupun sembap.

Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.

YOUTH RESTORING EYE TREATMENT bertindak melalui 3 cara:

💘 Mengembalikan

  • Peptide Blend unik mengembalikan sistem isyarat kulit dan menyokong penghasilan kolagen
  • Melembapkan dengan mengekalkan air pada kulit
  • Menyerap sehingga 1000x beratnya di dalam air untuk melembapkan

💘 Mengurangkan

  • Garis halus
  • Kedutan
  • Kedutan di luar sisi mata
  • Sembap
  • Lingkaran hitam

💘 Menyegarkan

  • Cooling Tip merangsang peredaran mikro untuk:
    • mengekalkan mata yang segar
    • mengurangkan kemerahan di bawah mata
    • mengurangkan mata yang sembap

Keistimewaan Shaklee

💞 100% VEGAN
💞 TANPA PARABEN
💞 DIUJI SECARA DERMATOLOGI


Bahan Premium Yang Terdapat Dalam YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

 

Cara Penggunaan YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

 

Dapatkan Youth Restoring Eye Treatment sekarang‼😍
Klik pada butang di bawah untuk pembelian.

 

Promosi Shaklee Ogos 2018

Assalamualaikum..

Diam tak diam, kita dahpun memasuki bulan Ogos 2018. Dah melebihi pertengahan tahun pada tahun 2018 ni. Sekejap je kan masa berlalu.

Seperti biasa, setiap bulan Shaklee akan offer pelbagai tawaran istimewa, promosi yang menjimatkan dan insentif-insentif yang menarik kepada semua pengguna Shaklee.

Nak tahu tak apa yang menarik untuk bulan ni?

Yeahhh mestilah nak tahu kan..

Tambah-tambah lagi, pada bulan ni ada terdapat promosi istimewa yang semua orang tertunggu-tunggu iaitu…

VIVIX 

✔ Beli 6 Percuma 1 
✔ Beli 2 Diskaun 5%

promosi vivix

Yang lebih menarik, belian promosi VIVIX ini juga melayakkan anda untuk turut membuat pembelian Cooler Bag merah yang cantik tu, bersama sudu besi stainless steel dengan harga cuma RM8 sahaja (harga biasa untuk kedua-dua item ni adalah RM40++). Haaa untung sangat tu.

YOUTH Skincare Set
✔ Free Facial Cleanse & Firm Device

Setiap pembelian Set Youth Shaklee ini akan mendapat device ini secara percuma. Harga device ni mahal jugak tau sebenarnya. Kefie ada buat carian tentang harga device ni memang terkejut jugakla. Apa taknya harganya beratus ringgit dan boleh mencecah sehingga RM900 jugak tau. Fuhhhh. Tambah sikit je lagi dah boleh dapat Set Youth ni hihi…


Shaklee Baby  Set
✔ Beli 1 Percuma 1


Set 3-in-1 ini iaitu mandian + lotion +minyak bayi yang dirumus khas secara selamat dan tidak memberi kesan sampingan termasuk kepada anak-anak yang mempunyai kulit sensitif mahupun ekzema ini boleh didapati dengan tawaran yang sungguh istimewa iaitu Beli 1 Percuma 1. Sementara stok masih ada je tau (>‿◠)✌.

Alfalfa 
✔ Beli 3 Diskaun 5% 

Alfalfa ataupun lebih dikenali sebagai jamu moden ini memang punyai ramai peminat.

Pasti ramai yang gembira bila mendapat berita bahawa Alfalfa tengah offer bulan ni kan?

Postnatal Set

✔ Free Bag ‘Why I Love Shaklee’


Menariknya, Set Bersalin Shaklee ni bukan sahaja hanya boleh diamalkan semasa bersalin, tapi semasa hamil + bersalin + menyusu.. Ha 3 in 1 gitu. Jimat lagi menjimatkan. Masa buka melalui 3 fasa tersebut tu pun, tetap boleh amalkan set ini. Tiada masalah, malah sangat digalakkan.

Jadi, nak dapatkan set ini boleh hubungi Kefie tau.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...