Tips Atasi Masalah Rambut Gugur Selepas Bersalin

Boleh dikatakan semua wanita mengalami masalah rambut gugur selepas bersalin. Ada yang mengalami keguguran rambut yang biasa sahaja, tapi ada yang mengalami keguguran serius hingga ada tompokan botak di kepala. Jadi, kalau anda mengalami masalah keguguran rambut selepas bersalin, jangan pandang ringan. Jom amalkan tips atasi masalah keguguran rambut selepas bersalin yang akan saya kongsikan sebentar lagi.

revitalizing shampoo shaklee, replenishing conditioner shaklee, zinc shaklee untuk rambut gugur, zinc shaklee, zinc shaklee untuk rambut, vit c shaklee untuk rambut gugur, vit c shaklee untuk rambut, b complex shaklee untuk rambut gugur, b complex untuk rambut, rambut gugur, rambut gugur selepas bersalin, rambit gugur lepas bersalin, rambut gugur masa berpantang, rambut gugur dalam pantang, rambut gugur shaklee, rambut gugur terlalu banyak, rambut gugur semasa mengandung, rambut gugur semasa hamil, cara mengatasi rambut gugur, rambut gugur dan kelemumur, cara atasi rambut gugur, rambut gugur bertompok, rawatan rambut gugur selepas bersalin, kenapa rambut gugur selepas bersalin, punca rambut gugur selepas bersalin, sebab rambut gugue selepas bersalin, rambut gugur teruk, cara tasi rambut gugur selepas bersalin, tips rambut gugur, tips rambut gugur selepas bersalin, tips elak rambut gugur, tips penjagaan rambut gugur, penjagaan rambut gugur, petua mengelakkan rambut gugur, petua rambut gugur selepas bersalin, prosante hair care shaklee, nourishing scalp treatment shaklee,

Mengapa Keguguran Rambut Selepas Bersalin Berlaku?

Mengapa kita mengalami masalah keguguran rambut selepas bersalin? Kalau ikutkan orang tua, rambut kita gugur sebab anak main air liur. Makin aktif anak main belon, makin banyaklah rambut kita akan gugur. Tapi bila difikirkan semula, sebelum anak pandai main air liur rambut kita dah gugur. Malah waktu mengandung pun banyak rambut yang gugur. Ye tak? ^_^

Dari segi perubatan, kita mengalami keguguran rambut selepas bersalin kerana hormon dalam badan yang masih belum stabil. Kekurangan kalsium juga menjadi punca keguguran rambut. Sepanjang tempoh mengandung, jika kita tak ambil kalsium yang mencukupi, badan akan memerah kalsium dari tubuh badan kita termasuk rambut, menyebabkan rambut gugur.

Bila anak dah lahir, badan perlukan lebih kalsium untuk menghasilkan susu. Kalau kita tak ambil kalsium yang mencukupi? Maka botaklah kita.Sebab tu adalah penting untuk kita mengamalkan amalan pemakanan yang baik sepanjang mengandung, termasuk ambil kalsium yang mencukupi sebagai langkah pencegahan masalah keguguran rambut selepas bersalin.

Tips Atasi Masalah Rambut Gugur Selepas Bersalin

Berikut adalah tips yang boleh anda amalkan:

1. Elakkan buat rawatan rambut di saloon.

Kenapa? Kerana rawatan di saloon menggunakan syampu & perapi yang tinggi bahan kimia. Bahan kimia yang tinggi akan memburukkan lagi masalah keguguran rambut yang kita alami. Rawatan rambut di saloon juga melibatkan penggunaan hair dryer yang patut dielakkan.

2. Elakkan membungkus rambut selepas mandi.

Ramai orang suka balut rambut dengan towel selepas mandi & biarkan sehingga rambut kering. Betul tak? Untuk pengetahuan anda, amalan tersebut akan menyebabkan rambut berada dalam keadaan lembab dalam tempoh yang lama & ianya adalah antara penyumbang utama yang menggalakkan keguguran rambut. Jadi, jangan buat lagi ye!

revitalizing shampoo shaklee, replenishing conditioner shaklee, zinc shaklee untuk rambut gugur, zinc shaklee, zinc shaklee untuk rambut, vit c shaklee untuk rambut gugur, vit c shaklee untuk rambut, b complex shaklee untuk rambut gugur, b complex untuk rambut, rambut gugur, rambut gugur selepas bersalin, rambit gugur lepas bersalin, rambut gugur masa berpantang, rambut gugur dalam pantang, rambut gugur shaklee, rambut gugur terlalu banyak, rambut gugur semasa mengandung, rambut gugur semasa hamil, cara mengatasi rambut gugur, rambut gugur dan kelemumur, cara atasi rambut gugur, rambut gugur bertompok, rawatan rambut gugur selepas bersalin, kenapa rambut gugur selepas bersalin, punca rambut gugur selepas bersalin, sebab rambut gugue selepas bersalin, rambut gugur teruk, cara tasi rambut gugur selepas bersalin, tips rambut gugur, tips rambut gugur selepas bersalin, tips elak rambut gugur, tips penjagaan rambut gugur, penjagaan rambut gugur, petua mengelakkan rambut gugur, petua rambut gugur selepas bersalin, prosante hair care shaklee, nourishing scalp treatment shaklee,

3. Pastikan rambut kering sebelum sikat rambut.

Sentiasa keringkan rambut selepas mandi. Pastikan rambut kering sebelum disikat kerana menyikat rambut yang basah akan meningkatkan kadar rambut yang tercabut dari kepala. Lagi banyak rambut yang tercabut, makin botak kepala kita. Taknak kan…?

4. Gunakan sikat bergigi jarang.

Sikat bergigi rapat akan meningkatkan jumlah rambut yang tercabut setiap kali kita menyikat rambut. Pilih sikat berbentuk berus yang mempunyai gigi jarang. Itu adalah sikat yang terbaik untuk kita yang mempunyai masalah rambut gugur selepas bersalin.

5. Pastikan rambut kering sebelum diikat.

Ini juga merupakan tips atasi masalah rambut gugur selepas bersalin yang sangat penting. Jangan ikat rambut selagi ia belum kering sepenuhnya.

6. Jangan gunakan pengering rambut.

Hair dryer is a big no untuk kita yang ada masalah keguguran rambut. Kepanasan dari pengering rambut akan menyebabkan rambut rosak & gugur dengan banyaknya tanpa dapat dikawal. Kalau terpaksa guna hair dryer, gunakan  suhu yang rendah & jarakkan dari kepala, sejauh yang boleh.

7. Makan vitamin untuk mengatasi masalah keguguran rambut & menjaga kecantikan rambut.

Vitamin yang dimakan akan membantu mengatasi keguguran rambut dari dalam & dalam masa yang sama akan membantu melebatkan rambut supaya kita mendapat rambut cantik bergaya seperti dulu. Anda boleh amalkan Set Rambut Cantik Shaklee yang terdiri daripada:

revitalizing shampoo shaklee, replenishing conditioner shaklee, zinc shaklee untuk rambut gugur, zinc shaklee, zinc shaklee untuk rambut, vit c shaklee untuk rambut gugur, vit c shaklee untuk rambut, b complex shaklee untuk rambut gugur, b complex untuk rambut, rambut gugur, rambut gugur selepas bersalin, rambit gugur lepas bersalin, rambut gugur masa berpantang, rambut gugur dalam pantang, rambut gugur shaklee, rambut gugur terlalu banyak, rambut gugur semasa mengandung, rambut gugur semasa hamil, cara mengatasi rambut gugur, rambut gugur dan kelemumur, cara atasi rambut gugur, rambut gugur bertompok, rawatan rambut gugur selepas bersalin, kenapa rambut gugur selepas bersalin, punca rambut gugur selepas bersalin, sebab rambut gugue selepas bersalin, rambut gugur teruk, cara tasi rambut gugur selepas bersalin, tips rambut gugur, tips rambut gugur selepas bersalin, tips elak rambut gugur, tips penjagaan rambut gugur, penjagaan rambut gugur, petua mengelakkan rambut gugur, petua rambut gugur selepas bersalin, prosante hair care shaklee, nourishing scalp treatment shaklee,

Zinc Complex yang membantu menghentikan masalah keguguran rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru.

B Complex menjaga kesihatan rambut & mencantikkan rambut.

Vitamin C menggalakkan pengeluaran tirosin yg berperanan menguatkan akar rambut agar keguguran rambut yang serius dapat dikurangkan.

Gabungan 3 vitamin ini akan membantu menguatkan rambut dari dalam & mengatasi masalah keguguran rambut selepas bersalin.

8. Gunakan syampu bebas bahan kimia.

Syampu dan perapi di pasaran kebanyakkannya mengalami bahan kimia yang tinggi. Oleh itu, pilih syampu dan perapi yang diperbuat dari bahan semulajadi dan telah dibuktikan selamat untuk masalah rambut gugur yang kita alami.

Anda boleh gunakan Rangkaian Prosante Hair Care dari Shaklee yang terdiri daripada:

Nourishing Scalp Treatment yang  membantu mengatasi keguguran rambut & menggalakkan pertumbuhan rambut baru.

Revitalizing Shampoo berfungsi untuk melebatkan rambut dan menyeimbangkan kulit kepala agar tidak terlalu kering atau lembab.

Replenishing Conditioner menguatkan rambut & membaiki kerosakan rambut dari akar hingga ke hujung.

revitalizing shampoo shaklee, replenishing conditioner shaklee, zinc shaklee untuk rambut gugur, zinc shaklee, zinc shaklee untuk rambut, vit c shaklee untuk rambut gugur, vit c shaklee untuk rambut, b complex shaklee untuk rambut gugur, b complex untuk rambut, rambut gugur, rambut gugur selepas bersalin, rambit gugur lepas bersalin, rambut gugur masa berpantang, rambut gugur dalam pantang, rambut gugur shaklee, rambut gugur terlalu banyak, rambut gugur semasa mengandung, rambut gugur semasa hamil, cara mengatasi rambut gugur, rambut gugur dan kelemumur, cara atasi rambut gugur, rambut gugur bertompok, rawatan rambut gugur selepas bersalin, kenapa rambut gugur selepas bersalin, punca rambut gugur selepas bersalin, sebab rambut gugue selepas bersalin, rambut gugur teruk, cara tasi rambut gugur selepas bersalin, tips rambut gugur, tips rambut gugur selepas bersalin, tips elak rambut gugur, tips penjagaan rambut gugur, penjagaan rambut gugur, petua mengelakkan rambut gugur, petua rambut gugur selepas bersalin, prosante hair care shaklee, nourishing scalp treatment shaklee,

Semoga tips atasi masalah rambut gugur selepas bersalin yang saya kongsikan tadi bermanfaat untuk anda. Jangan biarkan rambut anda gugur sehingga kepala mula botak. Sayang suami kan? Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan Set Rambut Cantik Shaklee dan Prosante Hair Care dengan konsultasi terbaik!

revitalizing shampoo shaklee, replenishing conditioner shaklee, zinc shaklee untuk rambut gugur, zinc shaklee, zinc shaklee untuk rambut, vit c shaklee untuk rambut gugur, vit c shaklee untuk rambut, b complex shaklee untuk rambut gugur, b complex untuk rambut, rambut gugur, rambut gugur selepas bersalin, rambit gugur lepas bersalin, rambut gugur masa berpantang, rambut gugur dalam pantang, rambut gugur shaklee, rambut gugur terlalu banyak, rambut gugur semasa mengandung, rambut gugur semasa hamil, cara mengatasi rambut gugur, rambut gugur dan kelemumur, cara atasi rambut gugur, rambut gugur bertompok, rawatan rambut gugur selepas bersalin, kenapa rambut gugur selepas bersalin, punca rambut gugur selepas bersalin, sebab rambut gugue selepas bersalin, rambut gugur teruk, cara tasi rambut gugur selepas bersalin, tips rambut gugur, tips rambut gugur selepas bersalin, tips elak rambut gugur, tips penjagaan rambut gugur, penjagaan rambut gugur, petua mengelakkan rambut gugur, petua rambut gugur selepas bersalin, prosante hair care shaklee, nourishing scalp treatment shaklee,

Merawat Batu Karang Secara Semulajadi Tanpa Ubat Hospital

Batu karang adalah mendapan yang terjadi dalam saluran kencing iaitu hasil daripada mineral dan asid garam. Selalunya batu karang terjadi apabila air kencing menjadi pekat dan membentuk kristal. Tahukah anda bahawa anda boleh cegah dan rawat batu karang dengan Shaklee?

set batu karang shaklee murah, set batu karang shaklee harga ahli, cara makan set batu karang shaklee, batu karang, punca batu karang, tanda batu karang, simptom batu karang, gejala batu karang, mencegah batu karang, pencegahan batu karang, cegah batu karang, rawat batu karang, merawat batu karang, rawatan batu karang,  batu karang dalam hempedu, batu karang shaklee, set batu karang shaklee, rawat batu karang dengan shaklee, cegah batu karang dengan shaklee, batu karang dan shaklee, batu karang dengan shaklee, ubat batu karang shaklee, testimoni batu karang shaklee, set bajet batu karang shaklee,  set shaklee untuk batu karang, testimoni set batu karang shaklee,  merawat batu karang dengan shaklee, merawat batu karang dalam hempedu, punca batu karang, punca batu hempedu, punca batu di hempedu,  punca batu karang dalam hempedu, punca batu karang dalam hempedu, punca batu katang dalam buah pinggang, punca buah pinggang terbentuk,  punca batu karang di hempedu, punca batu karang dalam buah pinggang,  punca batu karang dalam pundi kencing,  tanda batu karang, tanda batu karang wanita, tanda batu karang hempedu,  tanda batu karang di buah pinggang, tanda batu karang pada lelaki,  simptom batu karang, simptom batu karang dalam hempedu,  simptom batu karang pundi kencing,

Apakah yang dimaksudkan dengan batu karang?

Batu karang terjadi disebabkan garam, mineral dan bahan-bahan lain berkumpul secara berlebihan dalam air kencing. Asid urik yang berlebihan juga menyebabkan berlakunya batu karang. Apabila semua bahan ni terkumpul, akan membentuk batu batu pasir dalam saluran kencing. Kurang minum air kosong  boleh memekatkan semua bahan-bahan penyebab dan menyebabkan batu karang akan terhasil. Batu karang boleh terbentuk didalam hempedu, buah pinggang, saluran kencing, dan juga pundi kencing.

Apakah tanda anda mempunyai batu karang?

Di antara simptom penyakit batu karang ialah:

1. Sakit yang teruk di sebelah badan sahaja, di belakang, bawah tulang rusuk

2. Sakit yang merebak ke bahagian bawah abdomen dan pangkal paha

3. Sakit pada membuang air kecil

4. Air kencing berwarna pekat ataupun coklat ataupun berbau busuk

5. Loya dan muntah-muntah

6. Kencing tak lawas

7. Membuang air kecil lebih kerap daripada biasa

8. Demam dan seram sejuk bila jangkitan berlaku

Apakah jenis-jenis batu karang?

Terdapat empat jenis batu karang  iaitu Batu kalsium, Batu Struvite, Batu Asid Urik dan Batu Kristal.

1.  Batu Kalsium

Batu karang jenis ini terjadi dalam bentuk kalsium oxalate iaitu bahan semulajadi yang terdapat dalam makanan kita. Buah-buahan dan sayur-sayuran, kekacang dan coklat mempunyai tahap oxalate tinggi yang boleh menjadi punca terbentuknya batu karang. Pengambilan dos Vitamin D yang tinggi juga boleh menyebabkan Batu Kalsium.

2. Batu Struvite

Batu struvite terbentuk hasil tindak balas kepada jangkitan seperti jangkitan saluran kencing. Batu-batu ini boleh berkembang dengan cepat dan menjadi agak besar.

3. Batu asid urik

 Batu karang jenis ini terjadi disebabkan pengidapnya tidak minum air secukupnya ataupun pengamal diet protein tinggi, dan mereka yang mempunyai gout.

4. Batu Kristal

Batu karang jenis ini biasanya terbentuk di dalam tubuh badan  pesakit yang mempunyai lebihan asid amino yang dikeluarkan oleh buah pinggang.

Merawat Batu Karang Secara Semulajadi Tanpa Ubat Hospital

Ianya boleh dilakukan dengan cara:

  • Memastikan kita minum air yang cukup iaitu sekurang-kurangnya 3 liter air kosong sehari. Air yang cukup dapat mencuci buah pinggang, ginjal dan dapat kurangkan kepekatan bahan-bahan penyebab batu karang.
  • Kurangkan pengambilan makanan yang tinggi kadar oxalate.
  • Makan ubat yang diberikan oleh doktor kerana ia akan mengeluarkan batu karang melalui air kencing.
  • Banyakkan mengambil makanan berserat.
  • Pembedahan atau  laser treatment boleh memecahkan batu karang.
  • Anda juga boleh mengambil Set Batu Karang Shaklee yang berfungsi untuk:

set batu karang shaklee murah, set batu karang shaklee harga ahli, cara makan set batu karang shaklee, batu karang, punca batu karang, tanda batu karang, simptom batu karang, gejala batu karang, mencegah batu karang, pencegahan batu karang, cegah batu karang, rawat batu karang, merawat batu karang, rawatan batu karang,  batu karang dalam hempedu, batu karang shaklee, set batu karang shaklee, rawat batu karang dengan shaklee, cegah batu karang dengan shaklee, batu karang dan shaklee, batu karang dengan shaklee, ubat batu karang shaklee, testimoni batu karang shaklee, set bajet batu karang shaklee,  set shaklee untuk batu karang, testimoni set batu karang shaklee,  merawat batu karang dengan shaklee, merawat batu karang dalam hempedu, punca batu karang, punca batu hempedu, punca batu di hempedu,  punca batu karang dalam hempedu, punca batu karang dalam hempedu, punca batu katang dalam buah pinggang, punca buah pinggang terbentuk,  punca batu karang di hempedu, punca batu karang dalam buah pinggang,  punca batu karang dalam pundi kencing,  tanda batu karang, tanda batu karang wanita, tanda batu karang hempedu,  tanda batu karang di buah pinggang, tanda batu karang pada lelaki,  simptom batu karang, simptom batu karang dalam hempedu,  simptom batu karang pundi kencing,

Gabungan B Complex & Ostematrix berfungsi untuk menurunkan kadar oxalate dalam air kencing. Sekali gus mengurangkan garam yang membentuk batu karang.

Alfalfa berfungsi untuk mencegah jangkitan dan radang.

Vitamin C meningkatkan kadar asiditi air kencing. Batu karang tidak akan terbentuk dalam air kencing yang berasid tinggi.

Lecithin membakar lemak berlebihan yang menjadi faktor penyumbang kepada masalah batu karang.

Sekarang anda dah tahu cara merawat batu karang secara semulajadi tanpa ubat hospital? Set Batu Karang Shaklee juga sangat membantu. Hubungi saya untuk mendapatkannya dengan harga istimewa dan konsultasi terbaik.

set batu karang shaklee murah, set batu karang shaklee harga ahli, cara makan set batu karang shaklee, batu karang, punca batu karang, tanda batu karang, simptom batu karang, gejala batu karang, mencegah batu karang, pencegahan batu karang, cegah batu karang, rawat batu karang, merawat batu karang, rawatan batu karang,  batu karang dalam hempedu, batu karang shaklee, set batu karang shaklee, rawat batu karang dengan shaklee, cegah batu karang dengan shaklee, batu karang dan shaklee, batu karang dengan shaklee, ubat batu karang shaklee, testimoni batu karang shaklee, set bajet batu karang shaklee,  set shaklee untuk batu karang, testimoni set batu karang shaklee,  merawat batu karang dengan shaklee, merawat batu karang dalam hempedu, punca batu karang, punca batu hempedu, punca batu di hempedu,  punca batu karang dalam hempedu, punca batu karang dalam hempedu, punca batu katang dalam buah pinggang, punca buah pinggang terbentuk,  punca batu karang di hempedu, punca batu karang dalam buah pinggang,  punca batu karang dalam pundi kencing,  tanda batu karang, tanda batu karang wanita, tanda batu karang hempedu,  tanda batu karang di buah pinggang, tanda batu karang pada lelaki,  simptom batu karang, simptom batu karang dalam hempedu,  simptom batu karang pundi kencing,

Kecutkan Cyst Dan Fibroid Dengan Shaklee

Ramai yang menghubungi saya mengadu disahkan mempunyai cyst atau fibroid dan doktor menasihati supaya pembedahan segera dilakukan untuk membuang ketumbuhan tersebut. Berita yang mengejut & dipaksa untuk melakukan pembedahan dalam masa yang terdekat sememangnya menakutkan. Berita gembira untuk anda, anda boleh kecutkan cyst dan fibroid dengan Shaklee.

petua kecutkan cyst, cyst, fibroid, cyst ovary, cystic fibrosis, cystisis, set cyst shaklee, set fibroid shaklee,  kecutkan cyst, cara kecutkan cyst, produk kecutkan cyst, ubat kecutkan cyst, kecutkan fibroid, cara kecutkan fibroid, ubat kecutkan fibroid, produk kecutkan fibroid,  petua kecutkan fibroid, simptom fibroid, tanda-tanda fibroid, tanda-tanda fibroid rahim, tanda-anda fibroid & cyst, set fibroid shaklee,  mencegah fibroid, mencegah fibroid berulang, cyst dan fibroid, kecutkan cyst dan fibroid,

 Kecutkan Cyst Dan Fibroid Dengan Shaklee

 Jika anda disahkan mempunyai cyst atau fibroid dan disarankan untk menjalani pembedahan dengan segera, nasihat saya ialah dapatkan second opinion dari doktor yang lain sebelum setuju untuk menjalani pembedahan. Seeloknya, anda berjumpa dengan sekurang-kurangnya 2 orang doktor pakar yang lain. Jika anda seorang yang beragama Islam, anda boleh melakukan solat hajat & istikharah untuk mendapatkan gerak hati sama ada anda perlu menjalani pembedahan atau mencuba rawatan alternatif untuk mengecutkan cyst & fibroid tersebut. Anda juga boleh kecutkan cyst dan fibroid dengan Shaklee.

Set Fibroid Shaklee & Set Cyst Shaklee boleh membantu anda mengecutkan fibroid & cyst dengan cara semulajadi tanpa anda perlu menjalani pembedahan.  Bergantung kepada saiz & jenis ketumbuhan yang anda alami, Insya Allah set ini akan dapat membantu mengecutkan ketumbuhan tersebut secara perlahan-lahan. Untuk jenis fibroid & cyst yang boleh dikecutkan oleh set ini, sila hubungi saya untuk keterangan lanjut. Anda boleh membaca testimoni berkaitan di sini.

petua kecutkan cyst, cyst, fibroid, cyst ovary, cystic fibrosis, cystisis, set cyst shaklee, set fibroid shaklee,  kecutkan cyst, cara kecutkan cyst, produk kecutkan cyst, ubat kecutkan cyst, kecutkan fibroid, cara kecutkan fibroid, ubat kecutkan fibroid, produk kecutkan fibroid,  petua kecutkan fibroid, simptom fibroid, tanda-tanda fibroid, tanda-tanda fibroid rahim, tanda-anda fibroid & cyst, set fibroid shaklee,  mencegah fibroid, mencegah fibroid berulang, cyst dan fibroid, kecutkan cyst dan fibroid,
petua kecutkan cyst, cyst, fibroid, cyst ovary, cystic fibrosis, cystisis, set cyst shaklee, set fibroid shaklee,  kecutkan cyst, cara kecutkan cyst, produk kecutkan cyst, ubat kecutkan cyst, kecutkan fibroid, cara kecutkan fibroid, ubat kecutkan fibroid, produk kecutkan fibroid,  petua kecutkan fibroid, simptom fibroid, tanda-tanda fibroid, tanda-tanda fibroid rahim, tanda-anda fibroid & cyst, set fibroid shaklee,  mencegah fibroid, mencegah fibroid berulang, cyst dan fibroid, kecutkan cyst dan fibroid,
 
petua kecutkan cyst, cyst, fibroid, cyst ovary, cystic fibrosis, cystisis, set cyst shaklee, set fibroid shaklee,  kecutkan cyst, cara kecutkan cyst, produk kecutkan cyst, ubat kecutkan cyst, kecutkan fibroid, cara kecutkan fibroid, ubat kecutkan fibroid, produk kecutkan fibroid,  petua kecutkan fibroid, simptom fibroid, tanda-tanda fibroid, tanda-tanda fibroid rahim, tanda-anda fibroid & cyst, set fibroid shaklee,  mencegah fibroid, mencegah fibroid berulang, cyst dan fibroid, kecutkan cyst dan fibroid,
 
 
 
petua kecutkan cyst, cyst, fibroid, cyst ovary, cystic fibrosis, cystisis, set cyst shaklee, set fibroid shaklee,  kecutkan cyst, cara kecutkan cyst, produk kecutkan cyst, ubat kecutkan cyst, kecutkan fibroid, cara kecutkan fibroid, ubat kecutkan fibroid, produk kecutkan fibroid,  petua kecutkan fibroid, simptom fibroid, tanda-tanda fibroid, tanda-tanda fibroid rahim, tanda-anda fibroid & cyst, set fibroid shaklee,  mencegah fibroid, mencegah fibroid berulang, cyst dan fibroid, kecutkan cyst dan fibroid,
 

Set ini terdiri daripada:

GLA untuk menstabilkan hormon di dalam badan. Tumbuhan fibroid dirangsang oleh hormon estrogen. Kandungan hormon estrogen yang berlebihan menggalakkan tumbuhan fibroid. Biasanya ada perimbangan antara 2 jenis hormon dalam tubuh wanita. Estrogen sentiasa dikeluarkan oleh kilang ovary, manakala progesteron dikeluarkan jika berlaku ovulation atau penetasan telur yg berlaku pada hari 13-14-15-16 dalam pusingan haid.

Jika tiada ovulation, maka kandungan progesterone tidak meningkat dan ini menggalakkan tindakan estrogen tanpa kaunter tindakan progesterone. Kesannya banyak yang tak baik , berbagai jenis tumbuhan dirahim dan dalam payaudara akan berlaku, dan diantaranya fibroid dan kanser. GLA Complex Shaklee membantu menstabilkan hormon dalam badan anda sekali gus mencegah fibroid & kanser.

Vitamin E & Vitamin C yang merupakan Anti oksidan yang kuat. Antioksidan adalah ejen pembasmi sel kanser & merupakan penentang radikal bebas yang akan memusnahkan molekul yang boleh memusnahkan sel sihat.

Alfalfa yang kaya dengan iodin. Dalam dunia perubatan, iodin telah lama digunakan untuk merawat cyst.

Herbalax untuk detox & membersihkan usus.

B Complex sebagai anti stress & vitamin untuk gembira. Emosi yang stabil mempengaruhi proses pengecutan cyst & fibroid. The power of mind.

Ingin mencuba untuk kecutkan cyst dan fibroid dengan Shaklee secara semulajadi?  Hubungi saya segera untuk mendapatkan vitamin Shaklee anda hari ini.

petua kecutkan cyst, cyst, fibroid, cyst ovary, cystic fibrosis, cystisis, set cyst shaklee, set fibroid shaklee,  kecutkan cyst, cara kecutkan cyst, produk kecutkan cyst, ubat kecutkan cyst, kecutkan fibroid, cara kecutkan fibroid, ubat kecutkan fibroid, produk kecutkan fibroid,  petua kecutkan fibroid, simptom fibroid, tanda-tanda fibroid, tanda-tanda fibroid rahim, tanda-anda fibroid & cyst, set fibroid shaklee,  mencegah fibroid, mencegah fibroid berulang, cyst dan fibroid, kecutkan cyst dan fibroid,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...