DISKAUN 10% UNTUK YANG BELUM MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Buat julung-julung kalinya, Shaklee tawarkan program sebegini – Diskaun 10% pembelian set terpilih kepada sesiapa sahaja yang belum lagi mendaftar lagi sebagai ahli Shaklee. Tak pernah lagi tau sebelum ni. Biasanya 5% sahaja diskaun.. So, ni memang first time lah..

Dan yang lebih membuatkan kami ahli lama Shaklee ni cemburu, sebab kami yang dah jadi ahli Shaklee ni, tak dapat beli 3 set yang terpilih ni dengan harga diskaun. Dapat beli dengan harga ahli biasa je. Sob sob sob… Jeles betul!

So, apakah 3 set yang Shaklee tawarkan ni?

  • Set Kesihatan Asas
  • Set Vivix Twinpack
  • Set Asas Skincare Youth

So, apa yang ada dalam set-set ini?

1. Set Asas Kesihatan

Secara dasarnya, sesuai dengan namanya Set Asas, maka produk yang ada dalam set ini adalah segala nutrisi asas yang badan kita memang perlukan setiap hari. Dan nutrisi ini, walaupun badan kita perlukan, namun kebanyakannya badan kita tak dapat hasilkan sendiri. Kena ambil dari luar. Dari pemakanan, dan makanan tambahan. Dan yang lagi best, kat dalam set yang Shaklee bagi diskaun ni pun, Shaklee bagi jugak Basic-H untuk penjagaan rumah. Badan sihat, rumah pun terjaga. Gituuuuuu…

Kat sini saya senaraikan apa yang ada dalam set ni.

🌀 B-Complex
🌀 Vitamin C
🌀 Vitalea
🌀 Ostematrix
🌀 ESP
🌀 OmegaGuard
🌀 Mealshakes
🌀 CoQtrol
🌀 Basic H

Kesemua ni, Shaklee bagi offer dengan harga RM666.90 je tau‼
Kalau tak, harga ahli pun dah RM741 sob sob sob…

2. Set VIVIX Twinpack

Antara keistimewaan VIVIX yang tak terdapat pada mana-mana produk yang lain adalah VIVIX dapat memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

VIVIX juga dapat membantu memberi tenaga kepada sel-sel badan. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.


3. Set Skincare YOUTH

Keberkesanan YOUTH dibuktikan melalui Kajian Klinikal. Ujian klinikal ni direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal.

Salah satu kajian dibuat adalah ke atas kedutan wajah (wrinkles). Skin Age Index ni mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut tu, fuhhh.. sampai detail macam tu hokey.

Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti:-

  • Kedutan dan garis-garis halus
  • Saiz pori-pori
  • Tona kulit
  • Kelembutan kulit
  • Tekstur kulit
  • Pigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran kulit

Result menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja dan 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar.

Keistimewaan YOUTH

  1. Produk YOUTH 100% vegan (boleh kira dengan jari hanya beberapa produk skincare Vegan saja di Malaysia ni kan)
  2. Cruelty Free (Tiada ujian ke atas haiwan dijalankan)
  3. Bebas daripada 2500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya
  4. Terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat berbanding biasa

Bukan itu sahaja, ada lagi Shaklee bagi dengan bila anda buat pembelian set-set ini tau…

✅ Keahlian Shaklee secara PERCUMA (tak perlu bayar RM75)
✅ Penghantaran PERCUMA (tak perlu bayar RM10)
✅ Pillbox PERCUMA (pembelian Set Kesihatan Asas)
✅ Cooler bag PERCUMA (pembelian Set VIVIX Twinpack)
✅ Magnifying mirror PERCUMA (pembelian Set Skincare Youth)
✅ Cashback sekitar RM30

Banyak kan kelebihan kat korang yang belum jadi ahli ni, Shaklee bagi.

Bukan tu je tau, ada lagi…..

Dalam masa 60 hari dari tarikh pendaftaran, anda juga boleh beli VIVIX TWINPACK dan YOUTH SKINCARE STARTER PACK, juga dengan DISKAUN 10%‼
Fuhhhh berpeluh iolls dengar tau….
So, apa tunggu lagi..
Grab yours NOW‼

Wasap terus Kak Efie tau 👉🏻 http://efieshaklee.wasap.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...