Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Adakah anda antara mereka yang membeli set subur Shaklee. Dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung? Teruja tengok testimoni ramai orang lain berjaya mengandung. Tapi diri sendiri belum lagi ada apa-apa? Jom kita tinjau kenapa perkara ini berlaku.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung?

Kalau anda dah makan set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, cuba jawab beberapa soalan di bawah ini dengan jujur. Insya Allah kita akan tahu punca kenapa anda masih gagal mendapat berita gembira.

1. Adakah anda mengambil vitamin yang betul?

Kalau diperhatikan, ada bermacam-macam versi set subur Shaklee yang dijual oleh pengedar Shaklee. Ada vitamin yang berbeza-beza. Tak sama. Oleh itu pastikan anda membeli set subur Shaklee dari pengedar yang betul. Pengedar yang betul bermaksud pengedar yang berilmu & tahu fungsi setiap vitamin yang dijual. Setiap orang mempunyai masalah yang berbeza seperti kitaran haid tidak betul, senggugut, keputihan, cyst, berat badan, PCOS, Endometriosis, telur tak matang, pernah keguguran, dan sebagainya. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin mengikut keperluan diri anda.

2. Adakah anda mengambil vitamin dengan aturan makan dan dos yang betul?

Aturan makan dan dos yang betul adalah sangat penting bagi memastikan anda mendapat kesan optimum dari vitamin yang anda makan. Ia juga penting bagi mengelakkan komplikasi. Sebagai contoh, dos harian Zinc Complex adalah 1 biji sehari. Saya pernah berjumpa dengan seorang sahabat yang membeli set subur dari pengedar lain, dan aturan makan yang diberikan adalah 4 biji Zinc Complex setiap hari. Memang dah overdose. Apakah kesan overdose? Akan membebankan buah pinggang & dalam jangka panjang boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin dengan aturan makan & dos yang betul. Minta maaf ye. Aturan makan & konsultasi saya adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,
Dapatkan Ebook ini sekarang! Ekslusif untuk pelanggan saya sahaja

3. Adakah anda makan vitamin secara konsisten?

Untuk mendapat kesan yang optimum, vitamin-vitamin dalam set subur perlu dimakan setiap hari. Jangan culas untuk makan. Pastikan anda makan megikut aturan makan yang diberi secara disiplin. Anda juga perlu tahu bahawa sel dalam badan kita memerlukan tempoh 90 hari untuk menyerap semua nutrien & pembaharuan sel. Oleh itu, 3 bulan pertama pengambilan vitamin adalah sangat penting. Pastikan anda makan vitamin secara konsisten. Dah makan set subur Shaklee lebih daripada 6 bulan tapi belum ada hasil? Jangan putus asa. Ada yang menunggu bertahun-tahun untuk mengandung. Apa yang penting ialah konsisten dan jangan putus asa.

4. Adakah anda tidak terlepas waktu subur?

Anda dah makan vitamin yang betul, dengan aturan makan & dos yang betul secara konsisten. Persoalan seterusnya ialah adakah anda tidak terlepas waktu subur? Anda tidak akan mengandung kalau terlepas waktu subur kerana pada waktu inilah ovum dibebaskan untuk proses persenyawaan. Anda boleh membaca tentang cara menentukan waktu subur di sini.

5. Adakah anda mengamalkan tips kesuburan?

Adalah penting untuk anda mengetahui apakah perkara yang menyebabkan ketidaksuburan dan menjejaskan kesuburan. Di samping itu anda perlu mengamalkan doa & amalan supaya mudah mengandung, tips mudah mengandung cara Islam, tips meningkatkan kesuburan suami isteri,  Anda juga boleh mengamalkan petua hamil dengan 41 kuntum bunga cengkih yang saya kongsikan di sini. Istimewa untuk pelanggan saya, dengan setiap pembelian set subur Shaklee dari saya, anda akan mendapat Ebook Ekslusif Rahsia Mudah Mengandung secara percuma. Ebook ini bukan untuk dijual.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Jadi, anda dah jawab kelima-lima soalan yang saya senaraikan tadi? Bagaimana jawapan yang anda dapat? Kalau semuanya YA, tahniah! Anda teruskan makan set subur Shaklee dan jangan putus asa. Insya Allah akan ada rezeki anda dalam waktu terdekat. Kalau ada jawapan anda yang TIDAK, sekarang anda dah tahu kenapa anda dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung. Berminat untuk mendapatkan Set Subur Shaklee dengan harga istimewa + konsultasi terbaik + Ebook Rahsia Mudah Mengandung dengan percuma? Hubungi saya sekarang.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Keistimewaan Dan Khasiat Alfalfa Shaklee

Alfalfa merupakan herba tradisional masyarakat barat, Ia digunakan untuk tujuan kesihatan terutamanya bagi wanita baru bersalin. Oleh kerana alfalfa mempunyai 1001 kebaikan, Dr.Shaklee merumuskan alfalfa menjadi supplement Alfalfa Shaklee yang memberi manfaat kepada jutaan pengguna. Jom saya ceritakan keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee.

alfalfa shaklee, alfalfa shaklee cara makan, alfalfa shaklee untuk resdung, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee tambah susu, alfalfa shaklee harga ahli, alfalfa shaklee murah, alfalfa shakllee harga murah, alfalfa shaklee ampang, khasiat alfalfa, khasiat alfalfa shaklee untuk lelaki, khasiat alfalfa untuk wanita,  kebaikan alfalfa, kebaikan alfalfa shaklee,

Keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee

 Alfalfa kaya dengan vitamin & mineral. Alfalfa Shaklee Mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang.  Ia juga mengandungi mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi, Flourida, Protein, Mineral Surih, Serat, Asid Lemak dan Antioksidan. Alfalfa bermanfaat dalam penyerapan protein, dan karbohidrat. Alfalfa juga bertindak sebagai pembersih darah.

Alfalfa membantu mengatasi penyakit Endometriosis, mengecutkan cyst & fibroid, mengatasi keputihan dan senggugut, milk booster, meningkatkan kesuburan, mengatasi masalah kekeringan ketika bersama, membantu masalah telur (ovum) tak matang, menguruskan badan, dan juga:

1.    Merawat masalah pencernaan

2.    Mengawal kadar kolestrol dalam darah

3.    Menghapuskan kolestrol buruk ‘LDL’ dari tubuh

4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok

5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah

6.    Mencegah edema – Pengumpulan air dalam badan

7.    Mengurangkan simptom menopous

8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan

9.    Merawat masalah sembelit.

10.  Menyahkan toksin dalam tubuh

11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi

12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh

13.  Membantu masalah penghadaman

14.  Membantu membanyakkan susu (milk booster)

15.  Mengurangkan masalah pundi kencing

16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati

17.  Meningkatkan kesihatan prostat

18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita

19.  Menghangatkan hubungan suami isteri

20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Ada bermacam jenama alfalfa di pasaran, kenapa Alfalfa Shaklee adalah yang terbaik? Apakah keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee berbanding alfalfa jenama lain?

1.  Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)

2.  Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia

3.  Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji

4.  Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi

5.  Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit

6.  Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.

7.  Membersihkan hati

8.  Membantu melengkapkan zat dan nutrient dalam pemakanan seseorang

Banyak betul keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee kan? Anda nak cuba sebotol? Hubungi saya sekarang untuk mendapatkannya dengan harga istimewa.

alfalfa shaklee, alfalfa shaklee cara makan, alfalfa shaklee untuk resdung, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee tambah susu, alfalfa shaklee harga ahli, alfalfa shaklee murah, alfalfa shakllee harga murah, alfalfa shaklee ampang, khasiat alfalfa, khasiat alfalfa shaklee untuk lelaki, khasiat alfalfa untuk wanita,  kebaikan alfalfa, kebaikan alfalfa shaklee,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...