Promosi Shaklee Ogos 2018

Assalamualaikum..

Diam tak diam, kita dahpun memasuki bulan Ogos 2018. Dah melebihi pertengahan tahun pada tahun 2018 ni. Sekejap je kan masa berlalu.

Seperti biasa, setiap bulan Shaklee akan offer pelbagai tawaran istimewa, promosi yang menjimatkan dan insentif-insentif yang menarik kepada semua pengguna Shaklee.

Nak tahu tak apa yang menarik untuk bulan ni?

Yeahhh mestilah nak tahu kan..

Tambah-tambah lagi, pada bulan ni ada terdapat promosi istimewa yang semua orang tertunggu-tunggu iaitu…

VIVIX 

✔ Beli 6 Percuma 1 
✔ Beli 2 Diskaun 5%

promosi vivix

Yang lebih menarik, belian promosi VIVIX ini juga melayakkan anda untuk turut membuat pembelian Cooler Bag merah yang cantik tu, bersama sudu besi stainless steel dengan harga cuma RM8 sahaja (harga biasa untuk kedua-dua item ni adalah RM40++). Haaa untung sangat tu.

YOUTH Skincare Set
✔ Free Facial Cleanse & Firm Device

Setiap pembelian Set Youth Shaklee ini akan mendapat device ini secara percuma. Harga device ni mahal jugak tau sebenarnya. Kefie ada buat carian tentang harga device ni memang terkejut jugakla. Apa taknya harganya beratus ringgit dan boleh mencecah sehingga RM900 jugak tau. Fuhhhh. Tambah sikit je lagi dah boleh dapat Set Youth ni hihi…


Shaklee Baby  Set
✔ Beli 1 Percuma 1


Set 3-in-1 ini iaitu mandian + lotion +minyak bayi yang dirumus khas secara selamat dan tidak memberi kesan sampingan termasuk kepada anak-anak yang mempunyai kulit sensitif mahupun ekzema ini boleh didapati dengan tawaran yang sungguh istimewa iaitu Beli 1 Percuma 1. Sementara stok masih ada je tau (>‿◠)✌.

Alfalfa 
✔ Beli 3 Diskaun 5% 

Alfalfa ataupun lebih dikenali sebagai jamu moden ini memang punyai ramai peminat.

Pasti ramai yang gembira bila mendapat berita bahawa Alfalfa tengah offer bulan ni kan?

Postnatal Set

✔ Free Bag ‘Why I Love Shaklee’


Menariknya, Set Bersalin Shaklee ni bukan sahaja hanya boleh diamalkan semasa bersalin, tapi semasa hamil + bersalin + menyusu.. Ha 3 in 1 gitu. Jimat lagi menjimatkan. Masa buka melalui 3 fasa tersebut tu pun, tetap boleh amalkan set ini. Tiada masalah, malah sangat digalakkan.

Jadi, nak dapatkan set ini boleh hubungi Kefie tau.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...