Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda penggunaa setia Shaklee? Sudah tiba masanya anda mendaftar sebagai ahli kerana yuran pendaftaran Shaklee adalah RM65 seumur hidup & banyak keuntungan yang akan anda dapat jika menjadi ahli. Walau bagaimana pun harus diingatkan bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee.

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Apakah yang dimaksudkan sebagai sponsor Shaklee? Semasa anda mengisi borang pendaftaran, salah satu info yang anda perlu berikan ialah sponsor ID iaitu orang yang memperkenalkan anda kepada ahli. Sponsor Shaklee akan menjadi upline atau pun mentor yang akan memberikan anda segala tunjuk ajar kepada anda. Adalah sangat penting untuk memilih sponsor atau upline yang betul supaya anda akan mendapat guideline yeng betul & mengelakkan perkara-perkara tersebut:

1. Kes touch & go

Terdapat sesetengah sponsor Shaklee yang mengajak orang untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama mereka tapi selepas pendaftaran, ahli baru ditinggalkan terkongtang-kanting sendirian tanpa sebarang guideline seperti vitamin yang sesuai untuk anda, aturan makan yang betul, consultation, support groups, dan cara order Shaklee secara online. Adalah terlebih rugi jika ahli baru tersebut berniat untuk memulakan Shaklee business kerasa salah satu daripada TANGGUNG JAWAB sponsor Shaklee ialah untuk memberi tunjuk ajar bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee & berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee.

Ebook istimewa untuk mereka yang berdaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya

2. Dahagakan konsultasi

Apabila anda membeli vitamin Shaklee, sudah pasti anda memerlukan konsultasi & aturan makan yang betul. Jika sponsor Shaklee atau upline terus meninggalkan anda, ia akan menyebabkan anda dahagakan konsultasi yang diperlukan. Akibatnya anda terpaksa menghubungi pengedar Shaklee lain yang kelihatan berkredibiliti supaya membantu anda. Jika anda bernasib baik, akan ada pengedar yang bermurah hati untuk melayan anda. Jika tidak, anda akan terus terkapai-kapai. Oleh itu adalah sangat penting untuk memilih sponsor Shaklee yang betul untuk mendapat konsultasi seumur hidup.

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat selepas menjadi ahli. Anda boleh menonton video menarik ini untuk mengetahui dengan lebih jelas:

Bagaimana cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu:

1. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee untuk mendaftar sendiri. Nak tahu di manakah cawangan Shaklee? Anda boleh baca di sini. Apabila anda sampai ke cawangan tersebut, anda cuma perlu membeli borang pendaftaran Shaklee dari kaunter & mengisi semua info yang diperlukan. Diruangan Sponsor ID, anda isi:

Sponsor ID: 919301

Sponsor Name: Nurul Kasmadillawati Zakaria

Selepas mendaftar, anda hubungi saya ditalian 012-9025232 untuk saya masukkan ke support groups & konsultasi.

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

2. Saya boleh tolong daftarkan anda secara online. Anda cuma perlu sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan langkah seterusnya.

Mudah sahaja kan? Oleh itu, ingatlah bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee. Dan pastikan anda memilih sponsor yang tepat agar tak menyesal dikemudian hari. Berminat untuk menjadi ahli? Hubungi saya sekarang!

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

Pengedar Shaklee Di Ampang

Anda sedang mencari pengedar Shaklee di Ampang dengan harga istimewa 2016? Sila save nombor telefon ni: 012-9025232. Saya merupakan pengedar Shaklee di Ampang yang sentiasa bersedia untuk untuk membuat delivery vitamin Shaklee terus ke muka pintu anda. Setiap hari.

pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee di ampang, pengedar shaklee kuala lumpur, pengedar shaklee di kuala lumpur, shaklee murah, shaklee murah 2013, shaklee murah 2014, shaklee murah facebook, esp shaklee murah, produk shaklee murah, vitamin shaklee murah, vitamin c shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee trial pack murah, harga esp shaklee murah,  shaklee harga, shaklee harga member, shaklee harga murah, harga shaklee collagen powder, harga shaklee esp, harga shaklee lecithin, harga shaklee breastfeeding set, harga shaklee vitaminc, beli shaklee dengan harga ahli, pengedar Shaklee area ampang, stokis Shaklee ampang, pengedar Shaklee bukit indah, pengedar Shaklee bukit indah ampang, pengedar Shaklee ampang jaya, pengedar Shaklee Bandar baru ampang,

Selalunya kalau order online, kena tunggu abang pos laju atau Gdex hantar ke rumah. Selagi barang tak sampai, selagi itulah kita jadi penunggu rumah, nak keluar pun tak boleh. Kalau terlepas, susah pulak nak kena pergi collect sendiri barang kat Pusat Pos Laju Cheras atau Gdex Wangsamaju. Apa gunanya bayar kos penghantaran kalau nak kena pergi sendiri, ye tak?

Kalau anda order dengan saya, Insya Allah order hari ni, hari ni akan terus dapat. KECUALI, kalau stok saya habis. Saya memang pengedar Shaklee di Ampang yang sangat wanted. Tiap hari ada delivery. Jadi stok kat rumah sekejap je habis, sekejap je habis. Tapi jangan risau. Saya restock barang setiao hari, jadi kalau tak dapat buat delivery malam ni, saya akan hantarkan esok. Mudah sahaja kan?

pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee di ampang, pengedar shaklee kuala lumpur, pengedar shaklee di kuala lumpur, shaklee murah, shaklee murah 2013, shaklee murah 2014, shaklee murah facebook, esp shaklee murah, produk shaklee murah, vitamin shaklee murah, vitamin c shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee trial pack murah, harga esp shaklee murah,  shaklee harga, shaklee harga member, shaklee harga murah, harga shaklee collagen powder, harga shaklee esp, harga shaklee lecithin, harga shaklee breastfeeding set, harga shaklee vitaminc, beli shaklee dengan harga ahli, pengedar Shaklee area ampang, stokis Shaklee ampang, pengedar Shaklee bukit indah, pengedar Shaklee bukit indah ampang, pengedar Shaklee ampang jaya, pengedar Shaklee Bandar baru ampang,

Untuk delivery di kawasan Ampang & persekitarannya, saya cuma caj RM10.00 sahaja untuk kos minyak, masa & tenaga yang saya kealuarkan. Kalau anda nak datang ambil di rumah saya pun takde masalah. Boleh datang ke Taman Bukit Indah, Ampang. Sebelah Taman Kosas je. Senang nak cari.

Kalau anda takde di rumah waktu siang, takde masalah. Saya boleh hantarkan pada waktu malam ( 8.00 – 9.00 pm ) atau pun semasa hujung minggu.

Jadi, kalau anda penduduk sekitar Ampang, semestinya saya adalah pengedar Shaklee di Ampang pilihan anda. Tak payah nak susah-susah cari pengedar yang lain dah. Oh ya…. kalau anda pengguna tegar Shaklee, alang-alang baik mendaftar jadi ahli terus. Jom baca cara mendaftar sebagai ahli Shaklee di sini. Hubungi saya untuk delivery hari ini!

pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee di ampang, pengedar shaklee kuala lumpur, pengedar shaklee di kuala lumpur, shaklee murah, shaklee murah 2013, shaklee murah 2014, shaklee murah facebook, esp shaklee murah, produk shaklee murah, vitamin shaklee murah, vitamin c shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee trial pack murah, harga esp shaklee murah,  shaklee harga, shaklee harga member, shaklee harga murah, harga shaklee collagen powder, harga shaklee esp, harga shaklee lecithin, harga shaklee breastfeeding set, harga shaklee vitaminc, beli shaklee dengan harga ahli, pengedar Shaklee area ampang, stokis Shaklee ampang, pengedar Shaklee bukit indah, pengedar Shaklee bukit indah ampang, pengedar Shaklee ampang jaya, pengedar Shaklee Bandar baru ampang,

Cawangan Shaklee Malaysia

Jika anda berminat untuk membeli vitamin semulajadi Shaklee, anda boleh mendapatkannya daripada saya atau terus membeli secara walk-in di mana-mana cawangan Shaklee Malaysia di bawah dengan menggunakan ID saya iaitu:
cawangan Shaklee Malaysia, cawangan shaklee, alamat shaklee, shaklee malaysia, alamat shaklee srirampai, alamat shaklee ipoh, alamat shaklee pulau pinang, alamat shaklee kota bharu, alamat shaklee kota kinabalu, alamat shaklee johor bharu,  alamat shaklee kuala lumpur, shaklee sri rampai, no telefon shaklee, cawangan shaklee, shaklee ampang, shaklee wangsamaju, Jika anda membeli secara walk-in, anda akan dapat penjimatan sebanyak RM10.00 untuk postage & anda akan mendapat harga ahli.

Jika anda membeli dengan ID saya di cawangan Shaklee Malaysia, pastikan anda menyimpan invois sebagai bukti pembelian untuk mendapatkan aturan makan yang betul, consultation secara percuma & keahlian secret group. Tanpa bukti pembelian tersebut, anda tidak akan mendapat semua di atas.

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya: Sms/whatsapp: 012-9025232.

Cawangan Shaklee Malaysia:

Headquarters:

Level 9, The Pinnacle,Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,

47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

E-mel : customerinquiry@shaklee.com.my

Kuala Lumpur

No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Penang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

Itulah dia cawangan Shaklee Malaysia. Nak dapatkan vitamin Shaklee? Boleh walk-in ke mana-mana cawangan Shaklee Malaysia atau hubungi saya untuk order.

cawangan Shaklee Malaysia, cawangan shaklee, alamat shaklee, shaklee malaysia, alamat shaklee srirampai, alamat shaklee ipoh, alamat shaklee pulau pinang, alamat shaklee kota bharu, alamat shaklee kota kinabalu, alamat shaklee johor bharu,  alamat shaklee kuala lumpur, shaklee sri rampai, no telefon shaklee, cawangan shaklee, shaklee ampang, shaklee wangsamaju,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...