Tips Hilangkan Sakit Kepala Semasa Mengandung Tanpa Makan Ubat

Sakit kepala sering terjadi kepada ibu mengandung. Sepanjang tempoh kehamilan, jangan sesekali makan ubat yang dibeli dari farmasi tanpa perscription dari doktor kerana dikhuatiri boleh menjejaskan bayi dalam kandungan. Jom saya kongsikan tips hilangkan sakit kepala semasa mengandung tanpa makan ubat.

sakit kepala, sakit kepala ibu mengandung, sakit kepala ibu hamil, ibu hamil sakit kepala, ibu mengandung sakit kepala, tips sakit kepala, tips sakit kepala ibu hamil, tips sakit kepala ibu mengandung, tips sakit kepala semasa mengandung, tips sakit kepala semasa hamil, tips hilangkan sakit kepala, tips hilangkan sakit kepala ibu mengandung, tips hilangkan sakit kepala ibu hamil, tips hilangkan sakit kepala semasa mengandung, tips hilangkan sakit kepala semasa hamil, hilangkan sakit kepalasa tanpa ubat, petua sakit kepala, petua hilangkan sakit kepala, peppermint ginger plus, peppermint ginger plus shaklee, peppermint ginger plus shaklee untuk ibu mengandung, peppermint ginger plus shaklee untuk sakit kepala, peppermint ginger plus shaklee cara makan, peppermint ginger plus shaklee harga, peppermint ginger plus shaklee ampang

Tips Hilangkan Sakit Kepala Semasa Mengandung Tanpa Makan Ubat

Sebagai seorang pengamal natural remedy, sepanjang mengandung sebolehnya saya akan elakkan daripada ambil apa-apa ubat,  termasuklah panadol & ubat tahan sakit. Walau pun kata doktor, tak akan menjejaskan bayi dalam kandungan saya. Bila dilanda sakit kepala saya akan cari tips hilangkan sakit kepala semasa mengandung tanpa makan ubat. Anda boleh lah cuba.

1. Minum banyak air kosong

Di antara punca sakit kepala ialah dehidrasi atau kekurangan air dalam badan. Terutamanya bagi ibu yang sedang mengalami morning sickness. Sekejap sekejap muntah, maka air dalam badan akan berkurangan. Begitu juga sekiranya cuaca terlalu panas. Oleh itu, pastikan anda minum air masak secukupnya.

2. Pisang

Selain kaya dengan potasium. pisang juga kaya dengan magnesium yang membantu menghilangkan sakit kepala.

3. Ais batu

Balut ais batu dengan towel kecil & tekapkan ke kepala. Kalau nak mudah, boleh gunakan cool fever yang selalu kita pakaikan ke dahi anak semasa anak demam. Konsepnya sama je, untuk menyedut kepanasan dari dalam kepala.

sakit kepala, sakit kepala ibu mengandung, sakit kepala ibu hamil, ibu hamil sakit kepala, ibu mengandung sakit kepala, tips sakit kepala, tips sakit kepala ibu hamil, tips sakit kepala ibu mengandung, tips sakit kepala semasa mengandung, tips sakit kepala semasa hamil, tips hilangkan sakit kepala, tips hilangkan sakit kepala ibu mengandung, tips hilangkan sakit kepala ibu hamil, tips hilangkan sakit kepala semasa mengandung, tips hilangkan sakit kepala semasa hamil, hilangkan sakit kepalasa tanpa ubat, petua sakit kepala, petua hilangkan sakit kepala, peppermint ginger plus, peppermint ginger plus shaklee, peppermint ginger plus shaklee untuk ibu mengandung, peppermint ginger plus shaklee untuk sakit kepala, peppermint ginger plus shaklee cara makan, peppermint ginger plus shaklee harga, peppermint ginger plus shaklee ampang

4. Basahkan rambut

Selain gunakan ais batu, anda juga boleh gunakan teknik membasahkan kepala. Kalau ada bath tub, boleh berendam sambil basahkan kepala. Atau pun duduk dibawah air pancuran (shower). Kalau kepala terlalu sakit dan merbahaya untuk berada di dalam bilik air, boleh juga balut kepala dengan tuala yang dibasahkan.

5. Rendam kaki dalam air sejuk

Tips hilangkan sakit kepala semasa mengandung tanpa makan ubat yang seterusnya ialah dengan merendam kaki dalam air sejuk. Ini merupakan kedah tradisional yanh diamalkan oleh orang cina sejak zaman dulu. Cubalah!

6. Teh kulit kayu manis

Bancuh secawan teh & rendamkan sebatang kulit kayu manis. Selepas 5 minit keluarkan kulit kayu manis tersebut & minum. Insya Allah anda akan berasa segar & sakit kepala akan hilang.

7. Teh Peppermint Ginger Plus

Masukkan 3 biji Peppermint Ginger Plus ke dalam1 cawan air panas dan minum sehingga habis. Vitamin semulajadi Shaklee ini akan membantu menghilangkan sakit kepala dan sekali gus membuang angin yang ada didalam badan. Harganya cuma RM45 sebotol, dan ia merupakan teman yang sangat berguna sepanjang tempoh mengandung, malah sehingga waktu berpantang.

sakit kepala, sakit kepala ibu mengandung, sakit kepala ibu hamil, ibu hamil sakit kepala, ibu mengandung sakit kepala, tips sakit kepala, tips sakit kepala ibu hamil, tips sakit kepala ibu mengandung, tips sakit kepala semasa mengandung, tips sakit kepala semasa hamil, tips hilangkan sakit kepala, tips hilangkan sakit kepala ibu mengandung, tips hilangkan sakit kepala ibu hamil, tips hilangkan sakit kepala semasa mengandung, tips hilangkan sakit kepala semasa hamil, hilangkan sakit kepalasa tanpa ubat, petua sakit kepala, petua hilangkan sakit kepala, peppermint ginger plus, peppermint ginger plus shaklee, peppermint ginger plus shaklee untuk ibu mengandung, peppermint ginger plus shaklee untuk sakit kepala, peppermint ginger plus shaklee cara makan, peppermint ginger plus shaklee harga, peppermint ginger plus shaklee ampang

Insya Allah di masa akan datang saya akan kongsikan lagi tips hilangkan sakit kepala semasa mengandung tanpa makan ubat yang lain. Banyak lagi tips saya nak kongsikan ni . Nak order Pepermint Ginger Plus untuk sakit kepala? Hubungi saya sekarang.

sakit kepala, sakit kepala ibu mengandung, sakit kepala ibu hamil, ibu hamil sakit kepala, ibu mengandung sakit kepala, tips sakit kepala, tips sakit kepala ibu hamil, tips sakit kepala ibu mengandung, tips sakit kepala semasa mengandung, tips sakit kepala semasa hamil, tips hilangkan sakit kepala, tips hilangkan sakit kepala ibu mengandung, tips hilangkan sakit kepala ibu hamil, tips hilangkan sakit kepala semasa mengandung, tips hilangkan sakit kepala semasa hamil, hilangkan sakit kepalasa tanpa ubat, petua sakit kepala, petua hilangkan sakit kepala, peppermint ginger plus, peppermint ginger plus shaklee, peppermint ginger plus shaklee untuk ibu mengandung, peppermint ginger plus shaklee untuk sakit kepala, peppermint ginger plus shaklee cara makan, peppermint ginger plus shaklee harga, peppermint ginger plus shaklee ampang

Tips Atasi Alahan Semasa Mengandung

Tips atasi alahan semasa mengandung adalah soalan paling kerap ditanya oleh pelanggan saya yang berjaya mengandung dengan Set Kesuburan Shaklee.  Jika anda mengalami alahan mengandung, anda boleh amalkan tips yang akan saya kongsi sebentar lagi bersama Set Morning Sickness Shaklee yang sememangnya berkesan.

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

Tips Atasi Alahan Semasa Mengandung Yang Berkesan Berdasarkan Pengalaman Saya Sendiri.

Berikut adalah tips alahan mengandung yang boleh anda amalkan. Insya Allah sangat membantu. Saya morning sickness sampai masuk trimester kedua. Hilang 20 kg! Berikut adalah apa yang saya amalkan:

1. Jangan biarkan perut lapar

Walau pun tak berselera untuk makan, paksa diri untuk makan supaya perut kita tak kosong & masuk angin. Kalau masuk angin nanti kembung pulak, lagi menambahkan sakit yang ada.

2. Makan sikit tapi kerap

Kalau makan banyak, nanti kita muntah. Jadi makan dalam kuantiti yang sedikit tapi kerap.

3. Elakkan makanan yang berbau kuat

Sesetengah makanan mempunyai bau yang kuat macam tempoyak. Elakkan makanan yang berbau.

4. Elakkan makanan pedas & berempah

Kalau makan makanan yang berempah, bila kita muntah tekak akan berasa pedih & sakit. Oleh itu sebolehnya elakkan makanan berempah.

5. Makan buah atau salad

Buah dapat membekalkan gula yang hilang dari badan akibat muntah-muntah. Buah & salad yang segar boleh membuka selera kita untuk makan.

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

6. Jangan terlalu memikirkan tentang alahan yang dialami

Elakkan berkurung didalam bilik kerana anda akan sentiasa berfikir tentang alahan. Ajak suami jalan-jalan ambil angin di luar. Sedut udara segar. Insya Allah anda akan berasa lebih selesa.

7. Elakkan bau-bauan

Car perfume, wangian rumah, aromaterapi, seeloknya dielakkan kerana aroma yang dikeluarkan akan menambahkan lagi alahan yang anda alami. Buka pintu & tingkap untuk pengudaraan supaya udara dalam rumah menjadi segar.

8. Mandi awal pagi

Bila kita mandi awal, badan akan berasa segar & mengurangkan alahan mengandung yang dialami.

9. Makan apa yang berselera

Satu tips alahan mengandung yang paling penting ialah makan apa yang kita berselera. Kalau kita berselera makan epal, makanlah epal setiap hari. Jangan paksa diri makan nasi.

10. Minta sokongan suami

Sesetengah suami tidak memahami penderitaan yang kita alami. Jika menghadapi situasi sebegitu, berterus-terang dengan suami & minta sokongan beliau. Insya Allah suami akan sentiasa ada di sisi kita.

11. Set Morning sickness Shaklee

Waktu mengandung dulu saya belum kenal Shaklee. Menyesal sebab tak jumpa Shaklee sejak dulu. Set Morning Sickness Shaklee telah membantu ramai pelanggan saya menghilangkah alahan mengandung yang dialami. Harganya pun murah. Berbaloi sangat duit yang anda keluarkan untuk set ini.

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,

Semoga tips atasi alahan semasa mengandung ini bermanfaat untuk anda. Berminat untuk mendapatkan Set Morning Sickness Shaklee dengan harga istimewa? Hubungi saya sekarang!

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,

Komplikasi Kehamilan Yang Ditakuti Semua Ibu Mengandung

Kehamilan sememangnya satu perkara yang menggembirakan. Bukan sahaja kepada pasangan suami isteri tersebut, malah seluruh keluarga besar akan teruja mendapat perkhabaran gembira ini. Walau bagaimana pun bukan semua kehamilan akan berakhir dengan kegembiraan menyambut kelahiran bayi. Sepanjang sembilan bulan kehamilan, wanita terdedah kepada pelbagai komplikasi kehamilan. Di antara komplikasi kehamilan yang ditakuti semua ibu mengandung ialah:

komplikasi kehamilan, masalah kehamilan, masalah sepanjang kehamilan, kehamilan bermasalah, masalah kehamilan awal, masalah kehamilan uri dibawah, masalah kehamilan trimester 1

Komplikasi Kehamilan Yang Ditakuti Semua Ibu Mengandung

 1. Morning sickness @ alahan semasa mengandung. Alahan semasa mengandung atau morning sickness adalah perkara biasa dan normal. Kesannya adalah berbeza untuk setiap individu. Sesetengah wanita mengalami rasa loya apabila bangun pagi, sementara yang lain mungkin perlu bertahan beberapa minggu atau bulan dengan berasa loya dan hendak muntah sepanjang hari. Morning sickness boleh menjejaskan anda dari segi fizikal, emosi dan sosial. Kehidupan normal anda akan terjejas kerana anda tidak boleh memenuhi keperluan kerja, bersosial atau menjaga anak-anak anda yang lain.  Anda boleh membaca tips untuk mengatasi morning sickness  yang berkesan ini. Untuk menghilangkan morning sickness dengan cepat, anda boleh mengambil Set Morning Sickness Shaklee.

komplikasi kehamilan, masalah kehamilan, masalah sepanjang kehamilan, kehamilan bermasalah, masalah kehamilan awal, masalah kehamilan uri dibawah, masalah kehamilan trimester 1

2. Keguguran. Komplikasi kehamilan yang kedua ialah keguguran. Keguguran bermaksud kehilangan kandungan didalam tempoh 20 minggu pertama kehamilan. Menurut kajian, 80 peratus keguguran berlaku sebelum 12 minggu kehamilan. Kebanyakan keguguran pada trimester pertama dipercayai berpunca daripada blighted ovum  & rahim tidak kuat. Ada juga kes dimana isteri telah disahkan mengandung tetapi apabila ujian ultrasound dilakukan, kantung bayi tidak kelihatan.  Pendarahan  & kesakitan  adalah tanda awal keguguran janin. Pengambilan ESP mampu mengurangkan risiko keguguran di kalangan ibu mengandung.

3. Kelahiran pramatang. Apabila bayi dilahirkan sebelum 37 minggu, ia dipanggil bayi pramatang.  Jika anda mula mengalami kontraksi sebelum kandungan masuk usia 37 minggu, anda berisiko melahirkan bayi pramatang.

4. Praeklampsia. Komplikasi kehamilan keempat ialah Preaklampsia. Ia bermaksud tekanan darah dan kandungan protein dalan air kencing terlalu tinggi selepas 20 minggu kehamilan. Severe pra eklampsia boleh  menyebabkan masalah serius termasuk mengancam nyawa. Wanita yang menghidap praeklampsia teruk perlu melahirkan bayi dengan cepat. Pengambilan Set Hamil Shaklee & ESP mampu mengurangkan risiko Praeklampsia.

5. Air ketuban kurang (oligohydramnios). Komplikasi kehamilan yang seterusnya ialah air ketuban kurang. Kantung bayi dipenuhi air yang berfungsi untuk melindungi dan menyokong bayi didalam kandungan anda. Masalah oligohydramnios biasanyaia berlaku dalam trimester ketiga. Jika ia berlaku, doktor akan memantau keadaan bayi & jika perlu, doktor akan melakukan induce  untuk mempercepatkan proses kelahiran.

komplikasi kehamilan, masalah kehamilan, masalah sepanjang kehamilan, kehamilan bermasalah, masalah kehamilan awal, masalah kehamilan uri dibawah, masalah kehamilan trimester 1

6. Gestational diabetes/Diabetis kehamilan. Jika anda disahkan menghidap diabetis ketika hamil, doktor akan memantau perkembangan ibu dan bayi.  Paras gula dalam darah dapat dikawal dengan amalan pemakanan yang seimbang  serta pengambilan ESP.  Ibu yang mengalami diabetis ketika hamil berisiko  mendapat diabetis jenis 2 di kemudian hari jika tidak mengamalkan gaya hidup sihat.

7. Kehamilan luar rahim. Kehamilan luar rahim @ Ectopic Pregnancy apabila telur disenyawakan di luar rahim. Perkataan ectopic bermaksud “di tempat yang salah”. Dan seperti namanya, kehamilan di luar rahim bermaksud kehamilan yang membesar di luar rahim ibu.  Dalam kebanyakan kes kehamilan di luar rahim , implantasi berlaku dalam tiub falopio. Apabila janin berkembang, ia menyebabkan kesakitan dan pendarahan, dan jika dibiarkan, tiub falopio tersebut boleh pecah dan mengakibatkan pendarahan dalaman. Tiub fallopio yang pecah boleh mengancam nyawa jadi janin harus digugurkan. Jika ibu bapa janin tersebut enggan menggugurkannya sekali pun, kandungan tersebut tidak akan kekal lama. Ia akan gugur dengan sendiri.

8. Placenta previa. Komplikasi kehamilan yang ditakuti semua ibu mengandung  seterusnya ialah Placenta Previa. Ia bermaksud uri anda  berada di bawah rahim, berhampiran atau menutup serviks. Jika plasenta kekal di bawah semasa kandungan terus membesar, ia boleh menyebabkan pendarahan & lain-lain komplikasi dan mungkin memerlukan ibu bersalin awal. Jika uri berada di bawah semasa proses kelahiran, pembedahan adalah jalan penyelesaian.

Itulah dia komplikasi kehamilan yang ditakuti semua ibu mengandung. Pengambilan Set Hamil Shaklee membantu anda menjalani proses kehamilan yang sihat tanpa sebarang komplikasi kehamilan. Hubungi saya untuk mendapatkan set kehamilan anda. Enjoy your pregnancy!

komplikasi kehamilan, masalah kehamilan, masalah sepanjang kehamilan, kehamilan bermasalah, masalah kehamilan awal, masalah kehamilan uri dibawah, masalah kehamilan trimester 1

Set Morning Sickness Shaklee Atasi Alahan Semasa Mengandung Yang Teruk

Nama je morning sickness, tapi loya & muntah sepanjang hari. Sampai sekarang tidak diketahui punca sebenar morning sickness. Kemungkinan besar disebabkan oleh perubahan hormon yang berlaku secara mendadak di dalam badan ibu yang mengandung. Di samping itu, saya cadangkan anda ambil Set Morning Sickness Shaklee atasi alahan semasa mengandung yang teruk.

Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

Set Morning Sickness Shaklee

Peppermint Ginger Plus

  • Ia tidak akan mengganggu bayi kerana ia diperbuat dari bahan semulajadi dan mempunyai sijil KKM. Direka khas oleh pakar herba utk mengurangkan morning sickness ibu hamil.
  • Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut.
  • Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.
  • Pengambilan vitamin ini akan membantu mengurangkan loya yang dihadapi.

 B Complex

  • Kajian menunjukkan bahawa 1/3 daripada wanita yang mengambil Pyridoxine berjaya mengurangkan masalah morning sickness yang dihadapi. Pyridoxine ni adalah salah satu komponen dalam Vitamin B iaitu B6. Kebaikan Pyridoxine akan diperolehi secara optimum jika diambil bersama  Asid Folik (B9),  Niacin (B3) & Cobalamin (B12). Mana nak dapat semua Vitamin B ni? Jawapannya: B Complex Shaklee mengandungi semua Vitamin B yang disebut tadi. Bagus kan?
  • B Complex juga merupakan vitamin yang boleh membantu anda berasa gembira & anti stress.

Jom baca testimoni pelanggan saya yang berpuas hati dengan set morning sickness Shaklee untuk mengatasi alahan semasa mengandung yang teruk:

Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung
Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

Anda sedang mengalami morning sickness? Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan aturan makan yang betul & harga istimewa. Jangan berlengah lagi. Segera dapatkan Set Morning sickness Shaklee untuk mengatasi alahan semasa mengandung yang teruk. Hubungi saya untuk order!

Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

Tips Atasi Muntah Dan Loya Semasa Mengandung

Alahan semasa mengandung atau morning sickness sangat menyiksakan. Istimewa untuk anda, saya kongsikan tips atasi muntah dan loya semasa mengandung.  Anda juga boleh mengambil Set Morning Sickness Shaklee untuk mengatasi alahan yang anda alami.

Muntah dan loya, muntah dan loya semasa mengandung, mabuk mengandung, mabuk semasa mengandung, hilangkan mabuk mengandung, petua mabuk mengandung, Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,

Tips Atasi Muntah Dan Loya Semasa Mengandung

Morning sickness boleh menjejaskan anda dari segi fizikal, emosi dan sosial. Kehidupan normal anda akan terjejas kerana anda tidak boleh memenuhi keperluan kerja, bersosial atau menjaga anak-anak anda yang lain.

Jika anda mengalami morning sickness, berikut adalah beberapa tips atasi alahan mengandung yang boleh diamalkan:

1. Makan kurma & kismis.

2. Amalkan sesudu madu setiap pagi.

3. Makan biskut kering apabila berasa loya.

4. Sediakan limau nipis di sisi. Cium bau limau nipis apabila loya.

5. Elakkan memakan asam terlalu banyak kerana ia akan menyebabkak perut berasid.

6. Makan tembikai diwaktu pagi kerana ia mampu membantu mengurangkan rasa loya & mual anda.  Kandungan air didalam tembikai akan membantu mengelakkan anda daripdada dehidrasi. Mineral didalam tembikai akan mengembalikan zat yang hilang akibat muntah-muntah.

Muntah dan loya, muntah dan loya semasa mengandung, mabuk mengandung, mabuk semasa mengandung, hilangkan mabuk mengandung, petua mabuk mengandung, Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,
Muntah dan loya, muntah dan loya semasa mengandung, mabuk mengandung, mabuk semasa mengandung, hilangkan mabuk mengandung, petua mabuk mengandung, Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,
Muntah dan loya, muntah dan loya semasa mengandung, mabuk mengandung, mabuk semasa mengandung, hilangkan mabuk mengandung, petua mabuk mengandung, Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,
 

7. Elakkan bau atau makanan yang boleh menyebabkan anda berasa mual.

8. Makan sikit tapi kerap.

9. Memakai gelang tangan acupressure atau mabuk laut.

10. Aromaterapi juga boleh membantu anda. Dapatkan bau yang segar.

Insya Allah tips atasi muntah dan loya semasa mengandung ini akan membantu anda. Anda juga boleh mengambil Set Morning Sickness Shaklee untuk mengatasi masalah alahan yang anda alami. Alhamdulillah, dengan dos & aturan yang betul, ia telah membantu ramai ibu mengandung di luar sana. ESP Shaklee juga membantu ibu hamil untuk kembali bertenaga. Berminat untuk mendapatkannya? Hubungi saya sekarang!

Muntah dan loya, muntah dan loya semasa mengandung, mabuk mengandung, mabuk semasa mengandung, hilangkan mabuk mengandung, petua mabuk mengandung, Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...