Untung Ke Bisnes Shaklee Ni?

Uihhhhhh nama lagi bisnes kan❓
Kalau tak untung mana nya orang nak buat..
Ate coba kalo rugi, tak sampai sebulan terus tinggal dah..
Mananya nak buat kan…

Bisnes Shaklee ni, bukan sahaja boleh dapat untung, tapi boleh dikatakan hampir ZERO RUGI tau!

Apa maksud zero rugi tu❓

Maksudnya, bisnes Shaklee ni boleh dikatakan tak akan rugi langsung. Sebabnya, kau tak perlukan modal sedebuk beribu-ribu pun untuk mulakan bisnes Shaklee ni. Tak macam kebanyakan bisnes lain – kena ada stok, kena ada kedai, kena gajikan pekerja, kena tanggung overhead bulanan, kena tanggung risiko stok tak laku, kena kejar fesyen bila fesyen lama dahpun basi dan macam-macam lagi lah…

Tapi dalam bisnes Shaklee tak macam tu..

Tiada risiko-risiko untuk berlakunya perkara-perkara di atas..

Dalam bisnes Shaklee..

✔ Nak mulakan bisnes Shaklee cuma bayar yuran jadi ahli. RM75 je. Malah ada juga cara untuk mendaftar secara percuma
✔ Tak semestinya kena ada stok baru boleh bisnes. Tapi bila ada stok, satu kelebihan sebab dapat jual on the dot dekat customer. Berapa banyak nak buat stok? Terpulang pada kemampuan…
✔ Tak perlu ada kedai. Kedai boleh wujud di alam maya – Facebook, Instagram, Youtube, Blog, Twitter dan pelbagai laman sosial yang lain. Kedai yang zero cost (ataupun jika ada hanya sedikit kos terlibat), tapi boleh dapat pulangan yang dahsyat.
✔ Tak perlu gajikan pekerja. Kau lah boss kau lah pekerja. Unless bila kau dah sangat sibuk tak menang tangan nak uruskan bisnes, maka kau bolehlah gajikan staff masa tu.
✔ Tak perlu risau fesyen yang tak terkejar.
✔ Potensi untuk ‘repeat order’ customer adalah tinggi
✔ Bisnes yang boleh dilakukan secara ‘dropship’. Tak perlu susah-suah beratur di pejabat pos untuk poskan barang customer. Segala-galanya Shaklee uruskan. Kerja kau hanyalah terima order daripada customer. Komisen keuntungan adalah 100% milik kau. Takdenya Shaklee nak potong bila kau suruh Shaklee pos kat customer.
✔ Kedai boleh dibuka 24 jam – 7 hari seminggu – 30 hari sebulan. Tak perlu tutup kedai, walaupun kau sedang bercuti ke hujung dunia.

Apa yang Shaklee bagi bila buat bisnes ni?

Macam-macam…

☑ Untung runcit hasil jualan produk
☑ Bonus bulanan berdasarkan pencapaian
☑ Bonus kepimpinan bila kau latih ahli-ahli dalam kumpulan
☑ Insentif
☑ Bonus kereta
☑ Trip pelancongan dan umrah

Teringin❓

Jangan tunggu-tunggu lagi…..
Wasap sekarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...