Tips Atasi Alahan Semasa Mengandung

Tips atasi alahan semasa mengandung adalah soalan paling kerap ditanya oleh pelanggan saya yang berjaya mengandung dengan Set Kesuburan Shaklee.  Jika anda mengalami alahan mengandung, anda boleh amalkan tips yang akan saya kongsi sebentar lagi bersama Set Morning Sickness Shaklee yang sememangnya berkesan.

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

Tips Atasi Alahan Semasa Mengandung Yang Berkesan Berdasarkan Pengalaman Saya Sendiri.

Berikut adalah tips alahan mengandung yang boleh anda amalkan. Insya Allah sangat membantu. Saya morning sickness sampai masuk trimester kedua. Hilang 20 kg! Berikut adalah apa yang saya amalkan:

1. Jangan biarkan perut lapar

Walau pun tak berselera untuk makan, paksa diri untuk makan supaya perut kita tak kosong & masuk angin. Kalau masuk angin nanti kembung pulak, lagi menambahkan sakit yang ada.

2. Makan sikit tapi kerap

Kalau makan banyak, nanti kita muntah. Jadi makan dalam kuantiti yang sedikit tapi kerap.

3. Elakkan makanan yang berbau kuat

Sesetengah makanan mempunyai bau yang kuat macam tempoyak. Elakkan makanan yang berbau.

4. Elakkan makanan pedas & berempah

Kalau makan makanan yang berempah, bila kita muntah tekak akan berasa pedih & sakit. Oleh itu sebolehnya elakkan makanan berempah.

5. Makan buah atau salad

Buah dapat membekalkan gula yang hilang dari badan akibat muntah-muntah. Buah & salad yang segar boleh membuka selera kita untuk makan.

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

6. Jangan terlalu memikirkan tentang alahan yang dialami

Elakkan berkurung didalam bilik kerana anda akan sentiasa berfikir tentang alahan. Ajak suami jalan-jalan ambil angin di luar. Sedut udara segar. Insya Allah anda akan berasa lebih selesa.

7. Elakkan bau-bauan

Car perfume, wangian rumah, aromaterapi, seeloknya dielakkan kerana aroma yang dikeluarkan akan menambahkan lagi alahan yang anda alami. Buka pintu & tingkap untuk pengudaraan supaya udara dalam rumah menjadi segar.

8. Mandi awal pagi

Bila kita mandi awal, badan akan berasa segar & mengurangkan alahan mengandung yang dialami.

9. Makan apa yang berselera

Satu tips alahan mengandung yang paling penting ialah makan apa yang kita berselera. Kalau kita berselera makan epal, makanlah epal setiap hari. Jangan paksa diri makan nasi.

10. Minta sokongan suami

Sesetengah suami tidak memahami penderitaan yang kita alami. Jika menghadapi situasi sebegitu, berterus-terang dengan suami & minta sokongan beliau. Insya Allah suami akan sentiasa ada di sisi kita.

11. Set Morning sickness Shaklee

Waktu mengandung dulu saya belum kenal Shaklee. Menyesal sebab tak jumpa Shaklee sejak dulu. Set Morning Sickness Shaklee telah membantu ramai pelanggan saya menghilangkah alahan mengandung yang dialami. Harganya pun murah. Berbaloi sangat duit yang anda keluarkan untuk set ini.

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,

Semoga tips atasi alahan semasa mengandung ini bermanfaat untuk anda. Berminat untuk mendapatkan Set Morning Sickness Shaklee dengan harga istimewa? Hubungi saya sekarang!

tips alahan  mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang,  alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan,  petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung,  petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung,  petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung,

Set Morning Sickness Shaklee Atasi Alahan Semasa Mengandung Yang Teruk

Nama je morning sickness, tapi loya & muntah sepanjang hari. Sampai sekarang tidak diketahui punca sebenar morning sickness. Kemungkinan besar disebabkan oleh perubahan hormon yang berlaku secara mendadak di dalam badan ibu yang mengandung. Di samping itu, saya cadangkan anda ambil Set Morning Sickness Shaklee atasi alahan semasa mengandung yang teruk.

Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

Set Morning Sickness Shaklee

Peppermint Ginger Plus

  • Ia tidak akan mengganggu bayi kerana ia diperbuat dari bahan semulajadi dan mempunyai sijil KKM. Direka khas oleh pakar herba utk mengurangkan morning sickness ibu hamil.
  • Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut.
  • Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.
  • Pengambilan vitamin ini akan membantu mengurangkan loya yang dihadapi.

 B Complex

  • Kajian menunjukkan bahawa 1/3 daripada wanita yang mengambil Pyridoxine berjaya mengurangkan masalah morning sickness yang dihadapi. Pyridoxine ni adalah salah satu komponen dalam Vitamin B iaitu B6. Kebaikan Pyridoxine akan diperolehi secara optimum jika diambil bersama  Asid Folik (B9),  Niacin (B3) & Cobalamin (B12). Mana nak dapat semua Vitamin B ni? Jawapannya: B Complex Shaklee mengandungi semua Vitamin B yang disebut tadi. Bagus kan?
  • B Complex juga merupakan vitamin yang boleh membantu anda berasa gembira & anti stress.

Jom baca testimoni pelanggan saya yang berpuas hati dengan set morning sickness Shaklee untuk mengatasi alahan semasa mengandung yang teruk:

Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung
Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

Anda sedang mengalami morning sickness? Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan aturan makan yang betul & harga istimewa. Jangan berlengah lagi. Segera dapatkan Set Morning sickness Shaklee untuk mengatasi alahan semasa mengandung yang teruk. Hubungi saya untuk order!

Set Morning Sickness Shaklee, Alahan mengandung Shaklee, Alahan mengandung, Alahan semasa mengandung, Peppermint Ginger Plus, B Complex, Tips atasi alahan semasa mengandung, petua atasi alahan semasa mengandung, tips alahan mengandung, tips kurangkan alahan mengandung, tips elak alahan mengandung,tips atasi alahan mengandung, tips hilangkan alahan mengandung, tips mengurangkan alahan semasa mengandung, morning sickness, set morning sickness Shaklee, set mornuing sickness shaklee murah, set morning sickness shaklee harga ahli, set morning sickness shaklee ampang, alahan mengandung anak lelaki, bila lahan mengandung bermula, alahan mengandung 7 minggu, bila alahan mengandung bermula, alahan ibu mengandung, alahan mengandung anak kembar, alahan mengandung pada suami, alahan mengandung kepada suami, alahan mengandung 2 bulan, petua hilangkan alahan mengandung, petua elak alahan mengandung, petua untuk menghilangkan alahan mengandung, petua atasi alahan mengandung, petua mengatasi alahan mengandung, petua untuk alahan mengandung, petua hilangkan alahan semasa mengandung, petua alahan ibu mengandung, petua alahan ketika mengandung, petua alahan semasa mengandung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...