Jadi Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee; Semudah ABC

“Dah lama makan Shaklee, tapi asyik beli je dari orang lain,  teringin jugak nak beli sendiri…”
“Teringin nak berniaga Shaklee, boleh jugak buat pendapatan sampingan…”
” Tiap-tiap bulan memang beli Shaklee… Kalo beli sendiri, dapat jugak jimat sebab dapat harga ahli…”
” Dah makan untuk diri sendiri Shaklee ni.. Memang puas hati.. Rasa nak beli untuk mak ayah jugak.. Better jadi ahli la kottt…..”
Mungkin ini antara persoalan2 yang bermain di benak anda..

Nak jadi ahli, tapi bagaimana ya??

Ok, senang je sebenarnya…

Anda cuma perlu beri saya maklumat-maklumat seperti berikut:-

1) Nama anda (& pasangan – pilihan)

 
2) No IC anda (& pasangan – pilihan)
 
3) Alamat penuh surat menyurat
 
4) Alamat e-mel
5) No telefon
6) No akaun bank 
Berapa yang kena bayar??
Ok, ada 2 pilihan..

1.  RM68.90 & kos pos beg memberkit RM10.60 untuk Semenanjung @ RM21.20 untuk Sabah Sarawak (termasuk GST)

 
2. Beli apa-apa produk Shaklee berjumlah lebih kurang RM750 termasuk GST (dengan harga ahli) , layak bagi mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA SHAKLEE
Apa yang kita boleh dapat, selepas mendaftar sebagai ahli??
Pertama sekali, tentulah dapat membeli produk Shaklee dengan harga ahli. Bila kita beli dengan harga ahli, kita akan dapat membuat penjimatan sehingga 20% dari harga runcit sekiranya kita beli dengan pengedar-pengedar Shaklee yang lain. Juga, kita akan dapat mengumpul point belian yang dipanggil UV.
Contoh kiraan: 
Point belian terkumpul bulanan ➲ 300uv / RM 930
Jadi layak dapat 8% dari jumlah belian iaitu kira-kira RM75..
Jadi semakin banyak belian anda, makin besarlah jumlah bonus yang akan didapati dalam bulan tersebut.
Juga, selain untuk kegunaan sendiri, kita juga mungkin turut menjual kepada rakan-rakan terdekat, sahabat handai dan keluarga terdekat. Bila dah menjual, kita juga akan dapat mengumpul untung runcit dimana margin harga adalah lebih kurang 20%. Dengan untung runcit itulah kita akan dapat membeli vitamin untuk kegunaan kita sendiri, juga sebagai membayar kos minyak kereta, masa dan tenaga kita ke cawangan Shaklee untuk mendapatkan produk.
Kemudian, apabila kita semakin serius berniaga Shaklee, kita turut ditawarkan dengan insentif-insentif berikut.

1) Bonus kereta (dibayar dalam bentuk tunai setiap bulan)

 
2) Tajaan untuk mengerjakan Umrah / pelancongan domestik & antarabangsa
Tapi AWAS!! Memilih untuk mendaftar dengan siapa sebagai sponsor anda juga SUPER PENTING!!
Kelebihan mendaftar bersama kami…
  • Anda akan mendapat bimbingan sepenuhnya sekiranya berhasrat untuk berniaga Shaklee
  • Kumpulan kami telah melahirkan ramai Master Shaklee (pangkat tertinggi dalam Shaklee)
  • Anda akan berpeluang untuk bersama kami dalam kumpulan eksklusif kami, dimana tips2 pemasaran akan dikongsikan setiap hari
  • Sekiranya anda memang mempunyai kesungguhan, dan berusaha gigih dalam perniagaan ini, tak mustahil anda akan maju dalam perniagaan ini
  • Tak perlu untuk ada premis tetap untuk berniaga, yang perlu ada hanyalah sebuah LAPTOP + TALIAN INTERNET + SEMANGAT YANG KENTAL + USAHA YANG GIGIH.. Itu aje… Alaaa nak meniaga memang perlu gigih kan barulah berjaya…
Jom bersama kami!!
Oh ya, lupa nak cerita.
Dalam Shaklee, saya ada 1 Team.
Team saya namanya Violet.
Team saya ni berada di merata-rata tempat seluruh Malaysia.
So, kalau rasa nak jadi ahli dengan ahli team saya pun boleh.
Mungkin lebih prefer bila dekat kan? So, boleh je contact diorang tau. Klik je pada nama pengedar tersebut, dan anda akan terus dihubungkan dengan talian whatsapp diorang.
Pengedar Shaklee Kota Bharu: COD Kota Bharu / Kubang Kerian / Bachok
Pengedar Shaklee Pengkalan Chepa: COD Kota Bharu / Kubang Kerian / Pengkalan Chepa
Pengedar Shaklee Semenyih : COD Semenyih / Ampang
Pengedar Shaklee Putrajaya : COD Semenyih / Putrajaya / Kajang
Pengedar Shaklee Kota Samarahan : COD Farley Kota Samarahan
Pengedar Shaklee Singai : COD Singai / Pasar Bau / Malihah / MJC /Kota Padawan
Pengedar Shaklee Bintulu : COD Bandar Bintulu / Kidurong / Bt 5- Bt 10 Jalan Bintulu-Miri
Pengedar Shaklee Kajang: COD Kajang / Bangi / Kuala Lumpur
Pengedar Shaklee Bayan Baru : COD Bayan Baru / Bayan Lepas
Pengedar Shaklee Bukit Mertajam : COD Bandar Perda / Bukit Mertajam
Pengedar Shaklee Terengganu : COD Kemasek / Kerteh / Kijal

Happy to see u soon with us! ❤❤❤

Your email address will not be published. Required fields are marked *