-

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Adakah anda antara mereka yang membeli set subur Shaklee. Dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung? Teruja tengok testimoni ramai orang lain berjaya mengandung. Tapi diri sendiri belum lagi ada apa-apa? Jom kita tinjau kenapa perkara ini berlaku.

testimoni set subur shaklee 300x200 Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung?

Kalau anda dah makan set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, cuba jawab beberapa soalan di bawah ini dengan jujur. Insya Allah kita akan tahu punca kenapa anda masih gagal mendapat berita gembira.

1. Adakah anda mengambil vitamin yang betul?

Kalau diperhatikan, ada bermacam-macam versi set subur Shaklee yang dijual oleh pengedar Shaklee. Ada vitamin yang berbeza-beza. Tak sama. Oleh itu pastikan anda membeli set subur Shaklee dari pengedar yang betul. Pengedar yang betul bermaksud pengedar yang berilmu & tahu fungsi setiap vitamin yang dijual. Setiap orang mempunyai masalah yang berbeza seperti kitaran haid tidak betul, senggugut, keputihan, cyst, berat badan, PCOS, Endometriosis, telur tak matang, pernah keguguran, dan sebagainya. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin mengikut keperluan diri anda.

2. Adakah anda mengambil vitamin dengan aturan makan dan dos yang betul?

Aturan makan dan dos yang betul adalah sangat penting bagi memastikan anda mendapat kesan optimum dari vitamin yang anda makan. Ia juga penting bagi mengelakkan komplikasi. Sebagai contoh, dos harian Zinc Complex adalah 1 biji sehari. Saya pernah berjumpa dengan seorang sahabat yang membeli set subur dari pengedar lain, dan aturan makan yang diberikan adalah 4 biji Zinc Complex setiap hari. Memang dah overdose. Apakah kesan overdose? Akan membebankan buah pinggang & dalam jangka panjang boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin dengan aturan makan & dos yang betul. Minta maaf ye. Aturan makan & konsultasi saya adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja.

ebook 300x279 Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Dapatkan Ebook ini sekarang! Ekslusif untuk pelanggan saya sahaja

3. Adakah anda makan vitamin secara konsisten?

Untuk mendapat kesan yang optimum, vitamin-vitamin dalam set subur perlu dimakan setiap hari. Jangan culas untuk makan. Pastikan anda makan megikut aturan makan yang diberi secara disiplin. Anda juga perlu tahu bahawa sel dalam badan kita memerlukan tempoh 90 hari untuk menyerap semua nutrien & pembaharuan sel. Oleh itu, 3 bulan pertama pengambilan vitamin adalah sangat penting. Pastikan anda makan vitamin secara konsisten. Dah makan set subur Shaklee lebih daripada 6 bulan tapi belum ada hasil? Jangan putus asa. Ada yang menunggu bertahun-tahun untuk mengandung. Apa yang penting ialah konsisten dan jangan putus asa.

4. Adakah anda tidak terlepas waktu subur?

Anda dah makan vitamin yang betul, dengan aturan makan & dos yang betul secara konsisten. Persoalan seterusnya ialah adakah anda tidak terlepas waktu subur? Anda tidak akan mengandung kalau terlepas waktu subur kerana pada waktu inilah ovum dibebaskan untuk proses persenyawaan. Anda boleh membaca tentang cara menentukan waktu subur di sini.

5. Adakah anda mengamalkan tips kesuburan?

Adalah penting untuk anda mengetahui apakah perkara yang menyebabkan ketidaksuburan dan menjejaskan kesuburan. Di samping itu anda perlu mengamalkan doa & amalan supaya mudah mengandung, tips mudah mengandung cara Islam, tips meningkatkan kesuburan suami isteri,  Anda juga boleh mengamalkan petua hamil dengan 41 kuntum bunga cengkih yang saya kongsikan di sini. Istimewa untuk pelanggan saya, dengan setiap pembelian set subur Shaklee dari saya, anda akan mendapat Ebook Ekslusif Rahsia Mudah Mengandung secara percuma. Ebook ini bukan untuk dijual.

ebook rahsia mudah mengandung 262x300 Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Jadi, anda dah jawab kelima-lima soalan yang saya senaraikan tadi? Bagaimana jawapan yang anda dapat? Kalau semuanya YA, tahniah! Anda teruskan makan set subur Shaklee dan jangan putus asa. Insya Allah akan ada rezeki anda dalam waktu terdekat. Kalau ada jawapan anda yang TIDAK, sekarang anda dah tahu kenapa anda dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung. Berminat untuk mendapatkan Set Subur Shaklee dengan harga istimewa + konsultasi terbaik + Ebook Rahsia Mudah Mengandung dengan percuma? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

Tengah berusaha untuk mengandung? Dah penat nak jawab soalan saudara-mara BILA NAK DAPAT BABY? Kalau macam tu, kedua-dua suami isteri perlu memainkan peranan untuk tingkatkan kesuburan masing-masing. Jom amalkan tips tingkatkan kesuburan lelaki dalam masa 14 hari:

tips kesuburan lelaki 300x228 Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

Anda boleh amalkan tips tingkatkan kesuburan lelaki dalam masa 14 hari yang berikut. Sangat mudah & sesungguhnya terbukti berkesan.

DIET

Jaga pemakanan anda. Pastikan badan mendapat nutrien yang mencukupi agar menghasilkan sperma yang berkualiti. Kurangkan pengambilan lemak tepu kerana ia boleh meningkatkan hormon estrogen dalam badan seorang lelaki yang menyebabkan berlakunya ketidakseimbangan hormon. Kesannya? Ia boleh menyebabkan ketidaksuburan. Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 3 liter air sehari & kurangkan makanan yang diproses.

SENAMAN

Apabila anda bersenam, ia bukan sahaja menyebabkan badan mengeluarkan peluh & menjadi semakin sihat, ia juga meningkatkan kesihatan jantung. Dalam masa yang sama senaman dapat menyeimbangkan hormon didalam badan dan meningkatkan kesuburan anda. Bersenam sekurang-kurangnya 3 kali seminggu selama 20 minit.

TEKANAN

Elakkan tekanan kerana tekananan merupakan antara punca utama ketidaksuburan. Stres juga menggangu mood untuk bersama.

tips kesuburan lelaki1 300x237 Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

GAYA HIDUP SIHAT

Berhenti merokok kerana asap rokok boleh menyebabkan kualiti sperma anda jatuh merudum. Elakkan alkohol & penyalahgunaan dadah termasuk steroid yang sering dugunakan oleh atlit dan ahli bina badan.

SET SUBUR LELAKI SHAKLEE

Pengambilan Set Suami Gagah Shaklee sememangnya terbukti berkesan jika diambil dengan aturan makan yang betul secara konsisten. Anda boleh membaca testimoni pelanggan saya yang sudah berjaya mengandung walau pun suaminya mempunyai masalah sperma tidak berkualiti di sini. Peluang anda untuk mengandung akan semakin meningkat sekiranya isteri juga mengambil set subur Shaklee.

Insya Allah jika anda amalkan kesemua tips tingkatkan kesuburan lelaki dalam masa 14 hari yang saya kongsikan tadi & mengelakkan perkara-perkara yang boleh menjejaskan kesuburan, anda akan mendapat berita gembira dalam masa yang terdekat. Berminat nak dapatkan vitamin Shaklee dengan konsultasi terbaik? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Wanita yang mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat semestinya bimbang mereka menjadi tidak subur dan gagal untuk mengandung. Saya baru sahaja mendapat perkhabaran gembira dari seorang pelanggan saya. Beliau yang mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat sebelah dah berjaya mengandung dengan Shaklee! Hanya selepas sebulan mengamalkan vitamin Shaklee. Malah suami beliau juga mempunyai masalah kesuburan yang saya ceritakan di sini. Memang Set Fallopio Shaklee serasi dengan mereka.

nelly 3 300x300 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung dengan Shaklee

Jika anda mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat & ingin mencuba set fallopio Shaklee, di antara perkara pertama yang perlu dikenal pasti ialah:

1. Tiub belah mana yang tersumbat? Kedua-duanya tersumbat atau cuma salah satu?

2. Apakah punca tersumbat?

3. Jika cuma satu tiub yang tersumbat, adakah tiub satu lagi berada dalam keadaan yang baik atau bermasalah?

Selepas mendapat jawapan bagi ketiga-tiga soalan tersebut, barulah saya akan cadangkan sama ada set fallopio Shaklee sesuai untuk anda atau sebaliknya.

nelly 2 300x300 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Apakah vitamin yang sesuai untuk anda?

Pelanggan saya yang mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat sebelah dah berjaya berjaya mengandung dengan Shaklee selepas mengamalkan Set Fallopio Shaklee mengikut aturan makan yang betul secara konsisten selama sebulan :

GLA Complex:

Supaya badan menghasilkan telur berkualiti & rahim berada dalam keadaan mesra sperma & bersedia untuk persenyawaan.

Vitamin E:

Meningkatkan kesuburan & membantu penghasilan lendir kesuburan.

Coqhealth:

Menghasilkan telur berkualiti yang bersedia untuk persenyawaan.

Zinc:

Membantu meyediakan rahim mesra sperma supaya sperma boleh hidup dengan lebih lama di dalam rahim.

tiub fallopio tersumbat seb 300x151 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Bagaimana aturan makan set ni? Berapa lama makan set ni untuk mengandung?

Aturan makan yang betul adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja dan saya akan berikan selepas pembelian. Berapa lama ambil masa untuk mengandung bergantung kepada beberapa faktor seperti: konsistensi dalam mengamalkan set ini, tidak terlepas waktu subur, mengamalkan tips mudah mengandung yang saya kongsikan dalam Ebook Rahsia Mudah Mengandung, dan yang paling penting jangan putus berdoa. Kita dah lakukan semua usaha yang terdaya untuk mengandung, selebihnya bergantung kepada Allah yang maha esa untuk memberikan rezeki kepada kita.

ebook rahsia mudah mengandung 262x300 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Anda teruja dengan testimoni pelanggan saya yang mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat sebelah dah berjaya mengandung dengan Shaklee? Anda nak mengandung? Jangan berlengah lagi, hubungi saya sekarang untuk mendapatkan Set Fallopio Shaklee dengan konsultasi terbaik. Bonus untuk anda, anda akan mendapat percuma Ebook Rahsia Mudah Mengandung dengan pembelian set ini. Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

pixel Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.