-

Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

Tengah berusaha untuk mengandung? Dah penat nak jawab soalan saudara-mara BILA NAK DAPAT BABY? Kalau macam tu, kedua-dua suami isteri perlu memainkan peranan untuk tingkatkan kesuburan masing-masing. Jom amalkan tips tingkatkan kesuburan lelaki dalam masa 14 hari:

tips kesuburan lelaki 300x228 Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

Anda boleh amalkan tips tingkatkan kesuburan lelaki dalam masa 14 hari yang berikut. Sangat mudah & sesungguhnya terbukti berkesan.

DIET

Jaga pemakanan anda. Pastikan badan mendapat nutrien yang mencukupi agar menghasilkan sperma yang berkualiti. Kurangkan pengambilan lemak tepu kerana ia boleh meningkatkan hormon estrogen dalam badan seorang lelaki yang menyebabkan berlakunya ketidakseimbangan hormon. Kesannya? Ia boleh menyebabkan ketidaksuburan. Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 3 liter air sehari & kurangkan makanan yang diproses.

SENAMAN

Apabila anda bersenam, ia bukan sahaja menyebabkan badan mengeluarkan peluh & menjadi semakin sihat, ia juga meningkatkan kesihatan jantung. Dalam masa yang sama senaman dapat menyeimbangkan hormon didalam badan dan meningkatkan kesuburan anda. Bersenam sekurang-kurangnya 3 kali seminggu selama 20 minit.

TEKANAN

Elakkan tekanan kerana tekananan merupakan antara punca utama ketidaksuburan. Stres juga menggangu mood untuk bersama.

tips kesuburan lelaki1 300x237 Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

GAYA HIDUP SIHAT

Berhenti merokok kerana asap rokok boleh menyebabkan kualiti sperma anda jatuh merudum. Elakkan alkohol & penyalahgunaan dadah termasuk steroid yang sering dugunakan oleh atlit dan ahli bina badan.

SET SUBUR LELAKI SHAKLEE

Pengambilan Set Suami Gagah Shaklee sememangnya terbukti berkesan jika diambil dengan aturan makan yang betul secara konsisten. Anda boleh membaca testimoni pelanggan saya yang sudah berjaya mengandung walau pun suaminya mempunyai masalah sperma tidak berkualiti di sini. Peluang anda untuk mengandung akan semakin meningkat sekiranya isteri juga mengambil set subur Shaklee.

Insya Allah jika anda amalkan kesemua tips tingkatkan kesuburan lelaki dalam masa 14 hari yang saya kongsikan tadi & mengelakkan perkara-perkara yang boleh menjejaskan kesuburan, anda akan mendapat berita gembira dalam masa yang terdekat. Berminat nak dapatkan vitamin Shaklee dengan konsultasi terbaik? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dalam Masa 14 Hari

Disahkan Mengandung Walaupun Sperma Suami Bermasalah

Di antara punca kesukaran untuk mengandung ialah masalah kesuburan dipihak suami. Masalah kesuburan yang biasa dialami oleh lelaki ialah low sperm count ( kekurangan sperma ) dan sperma tidak berkualiti. Sekiranya anda seorang lelaki dan disahkan mempunyai sperma kurang berkualiti, jangan bersedih. Anda masih berpeluang untuk mendapat zuriat sendiri. Jom tengok testimoni pelanggan saya yang disahkan mengandung walaupun sperma suami bermasalah.

nelly 2 300x300 Disahkan Mengandung Walaupun Sperma Suami Bermasalah

Disahkan Mengandung Walaupun Sperma Suami Bermasalah

Ingat tak semalam saya ada ceritakan tentang pelanggan saya yang berjaya mengandung walaupun sebelah tiub fallopio beliau tersumbat? Anda boleh membaca kisah tersebut di sini. Semalam saya ada nyatakan bahawa suami beliau mempunyai masalah kesuburan. Untuk makluman anda, suami beliau mempunyai masalah sperma tidak berkualiti.

nelly1 300x300 Disahkan Mengandung Walaupun Sperma Suami Bermasalah

Syukur Alhamdulillah pasangan tersebut tak cepat mengalah. Selepas mengetahui bahawa mereka berdua mempunyai masalah, cepat-cepat menghubungi saya untuk mendapatkan vitamin supaya meningkatkan kesuburan mereka suami isteri. Alhamdulillah selepas sebulan, mereka dah pun berjaya mengandung.

Apakah vitamin yang diambil oleh suami beliau?

Suami beliau mengamalkan Vivix, Coqhealth, Vit E & Zinc Complex dengan aturan makan yang betul secara konsisten selama sebulan. Tanpa culas. Ya, harga vitamin yang diambil agak mahal. Tapi kalau anda betul-betul inginkan zuriat sendiri, mengapa perlu berkira? Kalau boleh beli handphone yang mahal kenapa tak mampu beli vitamin untuk kesuburan? Kalau anda nak dapatkan vitamin Shaklee dengan harga yang murah, jom mendaftar sebagai ahli Shaklee. Cuma RM69 untuk seumur hidup. Dah dapat beli dengan harga ahli & kumpul point untuk cash bonus. Tapi pastikan anda mendaftar sebagai ahli dengan saya untuk mendapatkan aturan makan yang betul & sekaligus anda layak mendapat Ebook Rahsia Mudah Mengandung yang ekslusif ini.

ebook rahsia mudah mengandung 262x300 Disahkan Mengandung Walaupun Sperma Suami Bermasalah

Cemburu dengan pasangan yang disahkan mengandung walaupun sperma suami bermasalah? Anda dah jenuh berusaha tapi belum mendapat berita gembira? Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan vitamin Shaklee anda dengan konsultasi terbaik. SEKARANG!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Disahkan Mengandung Walaupun Sperma Suami Bermasalah

Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Wanita yang mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat semestinya bimbang mereka menjadi tidak subur dan gagal untuk mengandung. Saya baru sahaja mendapat perkhabaran gembira dari seorang pelanggan saya. Beliau yang mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat sebelah dah berjaya mengandung dengan Shaklee! Hanya selepas sebulan mengamalkan vitamin Shaklee. Malah suami beliau juga mempunyai masalah kesuburan yang saya ceritakan di sini. Memang Set Fallopio Shaklee serasi dengan mereka.

nelly 3 300x300 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung dengan Shaklee

Jika anda mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat & ingin mencuba set fallopio Shaklee, di antara perkara pertama yang perlu dikenal pasti ialah:

1. Tiub belah mana yang tersumbat? Kedua-duanya tersumbat atau cuma salah satu?

2. Apakah punca tersumbat?

3. Jika cuma satu tiub yang tersumbat, adakah tiub satu lagi berada dalam keadaan yang baik atau bermasalah?

Selepas mendapat jawapan bagi ketiga-tiga soalan tersebut, barulah saya akan cadangkan sama ada set fallopio Shaklee sesuai untuk anda atau sebaliknya.

nelly 2 300x300 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Apakah vitamin yang sesuai untuk anda?

Pelanggan saya yang mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat sebelah dah berjaya berjaya mengandung dengan Shaklee selepas mengamalkan Set Fallopio Shaklee mengikut aturan makan yang betul secara konsisten selama sebulan :

GLA Complex:

Supaya badan menghasilkan telur berkualiti & rahim berada dalam keadaan mesra sperma & bersedia untuk persenyawaan.

Vitamin E:

Meningkatkan kesuburan & membantu penghasilan lendir kesuburan.

Coqhealth:

Menghasilkan telur berkualiti yang bersedia untuk persenyawaan.

Zinc:

Membantu meyediakan rahim mesra sperma supaya sperma boleh hidup dengan lebih lama di dalam rahim.

tiub fallopio tersumbat seb 300x151 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Bagaimana aturan makan set ni? Berapa lama makan set ni untuk mengandung?

Aturan makan yang betul adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja dan saya akan berikan selepas pembelian. Berapa lama ambil masa untuk mengandung bergantung kepada beberapa faktor seperti: konsistensi dalam mengamalkan set ini, tidak terlepas waktu subur, mengamalkan tips mudah mengandung yang saya kongsikan dalam Ebook Rahsia Mudah Mengandung, dan yang paling penting jangan putus berdoa. Kita dah lakukan semua usaha yang terdaya untuk mengandung, selebihnya bergantung kepada Allah yang maha esa untuk memberikan rezeki kepada kita.

ebook rahsia mudah mengandung 262x300 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Anda teruja dengan testimoni pelanggan saya yang mempunyai masalah tiub fallopio tersumbat sebelah dah berjaya mengandung dengan Shaklee? Anda nak mengandung? Jangan berlengah lagi, hubungi saya sekarang untuk mendapatkan Set Fallopio Shaklee dengan konsultasi terbaik. Bonus untuk anda, anda akan mendapat percuma Ebook Rahsia Mudah Mengandung dengan pembelian set ini. Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Tiub Fallopio Tersumbat Sebelah Dah Berjaya Mengandung Dengan Shaklee

Tips Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

Kesuburan suami isteri adalah perkara paling penting sekiranya anda sedang merancang untuk mengandung, lebih-lebih lagi sekiranya anda atau pasangan mempunyai masalah kesuburan seperti low sperm count, kitaran haid tidak teratur,  telur tidak matang, cyst, fibroid, PCOS, Endometriosis atau pun sekiranya anda pernah mengalami keguguran akibat blighted ovum atau pun ectopic pregnancy (mengandung luar rahim). Jom saya kongsikan tips tingkatkan kesuburan suami isteri:

meningkatkan kesuburan 300x255 Tips Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

Apakah Tips Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri?

1. Berhenti menggunakan alat Perancang Keluarga
Apabila anda merancang untuk mengandung, anda perlu berhenti menggunakan pil perancang, suntikan, implan, IUCD dan sebagainya. Tubuh anda mungkin mengambil masa yang lama untuk menstabilkan semula hormon akibat berhenti daripada menggunakan alat perancang keluarga tersebut dan keadaan ini boleh menjejaskan kesuburan anda.

2. Hentikan Tabiat Buruk
Rokok dan alkohol adalah punca utama masalah ketidaksuburan & kesukaran untuk hamil. Oleh itu, salah satu cara untuk meningkatkan kesuburan anda suami isteri ialah dengan membuang tabiat buruk tersebut.

meningkatkan kesuburan1 300x260 Tips Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

3. Kepuasan atau Klimaks 
Sesetengah pakar berpendapat bahawa kepuasan isteri semasa bersama suami adalah salah satu cara untuk meningkatkan kesuburan sekali gus meningkatkan peluang untuk mengandung. Jadi, pastikan anda mendapat kepuasan semasa bersama.

4. Kenali waktu subur
Mengetahui waktu subur adalah kunci utama untuk mengandung. Nak tahu macam mana cara untuk mengira waktu subur? Anda boleh baca di sini. Anda juga boleh menggunakan kit ovulasi untuk mengetahui waktu subur dengan lebih tepat.

5. Berat Badan unggul
Pasangan yang memiliki berat badan kurang (kurang daripada BMI: 20) ataupun lebih berat badan (melebihi BMI: 25) dikatakan sukar dan memerlukan masa yang agak panjang untuk hamil berbanding mereka yang mempunyai berat badan yang ideal. Jadi, salah satu cara untuk meningkatkan kesuburan suami isteri ialah dengan mendapatkan berat badan yang ideal.

6. Relaks
Tekanan & kemurungan merupakan antara punca ketidaksuburan. Sentiasa tenang & ceria, ia boleh meningkatkan kesuburan anda suami isteri.

7. Kurangkan Kafein
Kurangkan pengambilan kafein.  Jika dahulu anda minum tiga cawan sehari atau lebih, kini jadikannya hanya satu cawan. Kafein berlebihan boleh menyebabkan ketidaksuburan.

meningkatkan kesuburan2 300x153 Tips Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

8. Sperma Sihat
Untuk mendapatkan sperma yang sihat, suami isteri perlu mewujudkan persekitaran mesra sperma iaitu mengelakkan penggunaan penyembur vagina, tampon dan apa-apa jua pelincir yang boleh menghalang laluan sperma. Suami juga perlu mengelakkan mandi air panas & pemakaian seluar dalam yang ketat. Pengambilan Set Suami Gagah Shaklee juga membantu.

Mudah saje kan untuk mempraktikkan 8 tips tingkatkan kesuburan suami isteri di atas? Anda boleh mula mengamalkannya hari ini. Anda juga boleh mengambil Set Kesuburan Shaklee yang telah membantu ramai pelanggan saya mengandung. Oh ya…anda juga boleh membaca tips meningkatkan kesuburan suami isteri di sini. Berminat untuk mendapatkan set kesuburan Shaklee? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Tips Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

Testimoni Set Subur Shaklee

Set Kesuburan Shaklee merupakan hot selling set saya. Alhamdulillah ramai pelanggan saya yang berjaya mengandung dengan set ini. Anda boleh melihat kompilasi testimoni set subur Shaklee dari pelanggan saya di sini.

testimoni suraya 300x213 Testimoni Set Subur Shaklee

Bagaimana saya membantu anda mengandung?

Perkara pertama yang saya perlu tahu adalah latar belakang anda. Saya perlu tahu mengetahui kitaran haid anda, masalah kesihatan jika ada, dan sebagainya. Semua info tersebut adalah penting supaya saya dapat mencadangkan vitamin terbaik mengikut keperluan anda. Sebagai contoh, jika anda teringin mndapat anak kembar, saya akan memberikan anda tips berikut. Jika anda mempunyai masalah telur tidak matang, saya akan mencadangkan set berikut. 

Saya baru kawin. Boleh ke ambil set ni?

Set ni sesuai untuk semua pasangan yang sedang mencuba untuk mengandung. Tak kira anda baru berkahwin satu hari atau pun dah 10 tahun berkahwin. Kalau anda lihat koleksi testimoni set subur Shaklee yang saya share tadi, para pelanggan saya terdiri daripada meraka yang baru & telah lama berkahwin.

Ada kesan sampingan ke ambil set ni?

Ya, berdasarkan testimoni set subur Shaklee dari para pelanggan saya,  semua pelanggan saya yang mengambil set ni mendapat kesan sampingan. Di antaranya:

1. Kitaran haid menjadi regular

2. Hubungan intim semakin hangat

3. Air mani suami semakin pekat & berkualiti

4. Kesan sampingan yang paling nyata ialah ramai yang MENGANDUNG selepas mengambil set ni.

testimoni zuraini 213x300 Testimoni Set Subur Shaklee

Saya dah makan set subur Shaklee  tapi takde apa-apa kesan pun?

Kemungkinan besar anda mengambil vitamin yang salah atau pun mengamalkan aturan makan yang kurang tepat. Jika anda membeli set ini dengan saya, saya akan mencadangkan vitamin terbaik untuk anda beserta aturan makan yang betul & tips istimewa.

Apa dia set kesuburan Shaklee tu?

Anda boleh menonton video berikut untuk mengetahui apa vitamin yang ada didalam set ini & fungsi masing-masing.

Menariknya Testimoni Set Subur Shaklee ni. Macam mana saya nak order?

Jangan berlengah lagi. Hubungi saya sekarang. Insya Allah tak lama lagi anda pun akan masuk dalam koleksi testimoni set subur Shaklee saya.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Testimoni Set Subur Shaklee

Punca Susah Mengandung

Anda sedang mencuba untuk mengandung? Tertanya-tanya kenapa anda masih belum berjaya mengandung walau pun dah buat macam-macam ikhtiar? Adalah penting untuk anda mengetahui punca-punca ketidaksuburan.  Sambil-sambil tu anda juga boleh baca testimoni pelanggan saya yang berjaya mengandung. Ok, jom saya ceritakan apakah punca susah mengandung.

punca susah mengandung 300x212 Punca Susah Mengandung

Apakah Punca Susah Mengandung? Dan Apakah Penyelesaiannya?

Haid Tidak Teratur

Salah satu punca susah mengandung ialah kitaran haid yang tidak teratur. Anda perlu mengetahui punca haid tidak teratur. Apabila haid anda tidak teratur, susah untuk anda menganggar bilakah waktu subur. Mengetahui tarikh subur adalah sangat penting dalam usaha anda untuk mengandung kerana anda perlu memastikan terdapat sperma yang aktif didalam rahim anda semasa badan anda berada dalam keadaan paling subur. Sekiranya anda mempunyai masalah kitaran haid tidak teratur, anda boleh mengambil GLA Complex & Alfalfa untuk membetulkan kitaran haid anda.

Benih Tidak Berkualiti

Untuk mengandung, anda memerlukan benih yang berkualiti dari suami & isteri. Anda akan mengalami kesukaran untuk mengandung sekiranya suami anda mempunyai masalah kesuburan seperti low sperm count . Peluang anda untuk mengandung juga akan berkurangan sekiranya anda mempunyai masalah telur tidak matang. Jika anda atau suami mempunyai masalah benih tidak berkualiti, hubungi saya untuk konsultasi. Insya Allah, dengan pengambilan vitamin yang betul boleh meningkatkan kualiti benih anda.

Terlepas Waktu Subur

Anda tidak akan mengandung sekiranya anda terlepas waktu subur. Tak tahu bila waktu subur? Senang je, baca penerangan saya yang panjang lebar ni.

Duduk Berjauhan

Suami isteri yang duduk berjauhan sememangnya merupakan antara punca susah mengandung kerana agak sukar untuk anda memastikan anda tidak terlepas waktu subur. Tapi, anda jangan gundah gulana. Dah ramai pelanggan saya yang berjaya mengandung walapu pun tinggal berjauhan. Nak tahu tips nya? Amalkan set kesuburan Shaklee supaya anda berada dalam keadaan subur apabila berjumpa.

Stress

Anda stress? Ia juga merupakan punca susah mengandung. Amalkan gaya hidup sihat & jauhi stress. B Complex Shaklee merupakan vitamin gembira & anti stress. Dengan pengambilan B Complex, hidup anda akan bebas stress. Ia juga kaya dengan folic acid yang penting bagi ibu mereka yang sedang merancang untuk hamil.

Makanan Tajam

Makanan tajam seperti nenas, tapai, air kelapa & air coca cola boleh menyebabkan benih susah untuk lekat. Malahan, ia juga boleh menyebabkan benih yang telah melekat gugur dengan sendiri. Oleh itu, jika anda merancang untuk mengandung, elakkan mengambil makanan tajam di atas.

Penyakit

Penyakit seperti Cyst, Fibroid, PCOS, & Endometriosis juga boleh menjejaskan kesuburana anda & menjadi punca susah nengandung. Manakala penyakit kencing manis dikalangan suami juga boleh menyebabkan benih yang dihasilkan kurang berkualiti. Ramai pelanggan saya yang mempunyai cyst telah berjaya mengandung dengan Set Cyst Shaklee. Set Fibroid Shaklee pula dapat membantu anda yang mempunyai masalah fibroid. Bagi anda yang disahkan mengidap Endometriosis boleh mangambil Set Endometriosis Shaklee. Jika anda wanita PCOS, anda boleh baca entry ini.

Belum Rezeki

Kadang-kadang, anda belum mengandung kerana masih belum ada rezeki. Tuhan ingin menguji anda kerana dia sayang & mahu anda mendekatkan diri kepadanya, Anda boleh mengamalkan doa & tips  berikut untuk memudahkan anda mengandung. Pengambilan Set Kesuburan Shaklee secara konsisten juga akan membantu anda untuk mengandung.

Jika anda mempunyai kesukaran untuk mengandung, sila elakkan perkara-perkara yang boleh menjadi punca susah mengandung. Anda juga boleh berikhtiar dengan Set Subur Shaklee. Nak order? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Punca Susah Mengandung

Fungsi Vitamin Dalam Set Subur Shaklee

Set kesuburan Shaklee sememangnya terbukti berkesan meningkatkan kesuburan pasangan suami isteri. Ramai yang telah berjaya mengandung dengan set ini.  Anda boleh membaca testimoni pelanggan kami yang berjaya mengandung di sini. Nak tahu apa fungsi vitamin dalam set subur Shaklee? Jom tonton video ini.

Saya patut ambil yang mana? Semua vitamin ke?

Sekiranya anda mempunyai bajet, saya cadangkan supaya anda mengambil kesemua vitamin yang saya sebut di dalam video tadi. Jika anda kekurangan bajet, anda boleh mengambil GLA, Vit E, Vitalea, Alfalfa & Zinc. Atau pun jika bajet anda sangat terhad, anda boleh ambil set subur bajet Shaklee yang terdiri daripada GLA, Vit E, & Zinc.

Sekarang anda dah tahu fungsi vitamin dalam set subur Shaklee. Berminat untuk mendapatkan set kesuburan anda? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Fungsi Vitamin Dalam Set Subur Shaklee

Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster

Setiap kali ada kawan-kawan yang melahirkan, saya akan share kebaikan susu ibu berbanding susu formula,  tips banyakkan susu dengan mengamalkan perkara asas penyusuan Susu sedikit semasa berpantang bukan masalah, insya Allah anda akan berjaya menyusukan anak secara ekslusif selama 6 bulan sekiranya memulakan penyusuan semasa berpantang. Setiap benda yang kita lakukan mesti dengan ilmu. Begitu juga halnya dengan menyusukan anak. Abaikan mitos penyusuan yang kita selalu dengar. Pastikan kita memilih breastpump yang betul  & amalkan pemakanan untuk ibu menyusukan. Alhamdulillah teruja sangat bila dapat feedback positif dari kawan yang menyusukan triplet. Berikut adalah testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster:
baby Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
 
Hari ni saya nak share testimoni seorang ibu triplet yang mengamalkan alfalfa sebagai milk booster. Puan Su ada triplet, 1 lelaki 2 perempuan. Saya yang approach beliau untuk cuba alfalfa sebab tengok Puan Su kepenatan untuk jaga triplet yang berumur 3 bulan. Tak cukup rehat. Cuba imagine, kena jaga 3 babies dalam satu masa. Kita yang nak jaga seorang baby pun tak cukup tangan. Inikan pula 3 orang. Alhamdulillah selepas hampir sebulan mengamalkan alfalfa, Puan Su dah bagi testimoni. Jom baca testimoni beliau:
alfalfa su 3 Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
alfalfa su 2 Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
alfalfa su Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
Anda teruja dengan testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster ini? Alfalfa bukan sahaja berfungsi sebagai milk booster, ia juga berfungsi sebagai kacip fatimah & membantu menurunkan berat badan. Iamenjaga bahagain intim wanita dari masalah keputihan, senggugut,  kurang keinginan seks & kekeringan ketika bersama, meningkatkan kesuburan, membetulkan kitaran haid.  Untuk khasiat alfalfa yang lain, boleh baca di sini.
alfalfa Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
 
Menarik bukan? Untuk mengetahui cara pemakanan alfalfa yang betul & harga yang saya tawarkan, sila hubungi saya sekarang. Mana tahu selepas ni anda pula akan menjadi salah seorang yang berkongsi testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster di sini icon smile Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
Cik Puan Nurul 2 300x170 Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster

Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan

Lagi kisah tentang alfalfa. Siapa yang pentingkan kesihatan & kecantikan diri mesti dah sedia maklum bahawa alfalfa adalah supplement yang sesuai untuk semua orang, tak kira tua atau muda, lelaki juga wanita. Alfalfa mempunyai fungsi istimewa seperti kacip fatimah. Ibu yang mengandung & menyusukan take note yang anda tak boleh makan kacip fatimah ye! Tapi anda boleh makan alfalfa untuk mendapat kesan seperti kacip fatimah. Ramai yang salah anggap alfalfa ni sekadar milk booster. No! No! No! Khasiat afalfa lebih daripada itu.Anda boleh baca 1001 kebaikan Alfalfa di sini. Jom kita tengok testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan.
testimoni Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan
 
saya nak berkongsi testimoni seorang pelanggan saya. Cik Yuniz ni anak dara ye, bukan mak dara. Hihi…mula-mula saya ingatkan beliau dah bersuami sebab tak ramai anak dara yang mementingkan penjagaan diri especially kat kawasan bawah tu. Kita berkenalan dengan Cik Yuniz dulu. Beliau mengalami masalah Urinary Track Infection (UTI) atau bahasa mudahnya  kencing kotor. Disebabkan UTI, beliau mengalami masalah keputihan yang teruk sampai keluar cecair hijau. Cik Yuniz dah bosan makan ubat klinik sebab keputihan ni on & off. Dah ok, datang semula. jadi, beliau ambik keputusan untuk merawat keputihan dari dalam dengan Alfalfa Shaklee di samping mengamalkan petua menghilangkan keputihan dalam masa 14 hari yang saya share di sini. Jom baca testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan dari Cik Yuniz.
testimoni alfalfa untuk kep Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan
Teruja membaca testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan? Anda ada masalah keputihan? Jom dapatkan Alfalfa anda hari ini. Hubungi saya untuk order.
Cik Puan Nurul 2 300x170 Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan

Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee

Kali ni saya nak kongsikan testimoni ibu mengandung menggunakan ESP Shaklee. Ramai yang tahu ESP Shaklee adalah vitamin baik yang sesuai diminum oleh ibu mengandung. Selama ni ramai yang beranggapan bahawa semasa hamil, ubat yang kita dapat dari klinik sudah memadai. Cukup ke?
TTC Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee
Bagi ibu yang mengalami morning sickness yang teruk, ubat klinik memang tak tertelan. Nak makan pun tak berselera. Macam mana baby dalam perut nak dapat khasiat untuk perkembangan yang baik? Jawapannya ialah ESP. Walau teruk mana pun loya-loya yang dialami, Insya Allah ibu-ibu masih berselera untuk minum ESP jika betul cara bancuhannya. Banyak faedah & kebaikan ESP Shaklee untuk ibu mengandung.  Rugi tau, kalau tak minum. Kali ni saya nak kongsikan testimoni ibu mengandung menggunakan ESP Shaklee.
Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee
 Antara kebaikan ESP untuk ibu mengandung ialah:
 
[/] Membentuk organ, pancaindera, & sistem tubuh bayi.
[/] ESP membantu badan membina sel tubuh sihat yang mampu  menyerap 99% daripada khasiat makanan yang diambil.
[/] Persediaan awal ibu bagi menyusukan bayi.
 
Hari ni saya nak kongsi testimoni seorang customer saya. Puan Shikin mengandung 10 minggu dan mengalami masalah morning sickness yang agak teruk. Sampai tak larat nak bangun dibuatnya. Nak pulak, kena layan karenah anak sulung yang berusia setahun. Bayangkanlah betapa aktifnya anak umur setahun!Panjat sana, panjat sini. Lompat sana, lompat sini. Saya cadangkan Puan Shikin untuk mencuba ESP.Alhamdulillah dah hampir 2 minggu Puan Shikin menggunakan ESP dan ini adalah testimoni beliau:
testimoni esp vitamin booth Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee
Menarik kan testimoni ibu mengandung menggunakan ESP Shaklee yang saya kongsikan tadi? Ibu yang loya teruk pun masih berselera minum ESP. Dengan syarat, anda tahu resepi yang betul. Berminat untuk mencuba ESP Shaklee? Hubungi saya sekarang.
 
Cik Puan Nurul 2 300x170 Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee
pixel Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.