-

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda penggunaa setia Shaklee? Sudah tiba masanya anda mendaftar sebagai ahli kerana yuran pendaftaran Shaklee adalah RM65 seumur hidup & banyak keuntungan yang akan anda dapat jika menjadi ahli. Walau bagaimana pun harus diingatkan bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee.

sponsor shaklee untuk jadi  300x212 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Apakah yang dimaksudkan sebagai sponsor Shaklee? Semasa anda mengisi borang pendaftaran, salah satu info yang anda perlu berikan ialah sponsor ID iaitu orang yang memperkenalkan anda kepada ahli. Sponsor Shaklee akan menjadi upline atau pun mentor yang akan memberikan anda segala tunjuk ajar kepada anda. Adalah sangat penting untuk memilih sponsor atau upline yang betul supaya anda akan mendapat guideline yeng betul & mengelakkan perkara-perkara tersebut:

1. Kes touch & go

Terdapat sesetengah sponsor Shaklee yang mengajak orang untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama mereka tapi selepas pendaftaran, ahli baru ditinggalkan terkongtang-kanting sendirian tanpa sebarang guideline seperti vitamin yang sesuai untuk anda, aturan makan yang betul, consultation, support groups, dan cara order Shaklee secara online. Adalah terlebih rugi jika ahli baru tersebut berniat untuk memulakan Shaklee business kerasa salah satu daripada TANGGUNG JAWAB sponsor Shaklee ialah untuk memberi tunjuk ajar bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee & berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee.

ebook 5 angka 251x300 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Ebook istimewa untuk mereka yang berdaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya

2. Dahagakan konsultasi

Apabila anda membeli vitamin Shaklee, sudah pasti anda memerlukan konsultasi & aturan makan yang betul. Jika sponsor Shaklee atau upline terus meninggalkan anda, ia akan menyebabkan anda dahagakan konsultasi yang diperlukan. Akibatnya anda terpaksa menghubungi pengedar Shaklee lain yang kelihatan berkredibiliti supaya membantu anda. Jika anda bernasib baik, akan ada pengedar yang bermurah hati untuk melayan anda. Jika tidak, anda akan terus terkapai-kapai. Oleh itu adalah sangat penting untuk memilih sponsor Shaklee yang betul untuk mendapat konsultasi seumur hidup.

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat selepas menjadi ahli. Anda boleh menonton video menarik ini untuk mengetahui dengan lebih jelas:

Bagaimana cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu:

1. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee untuk mendaftar sendiri. Nak tahu di manakah cawangan Shaklee? Anda boleh baca di sini. Apabila anda sampai ke cawangan tersebut, anda cuma perlu membeli borang pendaftaran Shaklee dari kaunter & mengisi semua info yang diperlukan. Diruangan Sponsor ID, anda isi:

Sponsor ID: 919301

Sponsor Name: Nurul Kasmadillawati Zakaria

Selepas mendaftar, anda hubungi saya ditalian 012-9025232 untuk saya masukkan ke support groups & konsultasi.

sponsor shaklee untuk jadi 1 300x150 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

2. Saya boleh tolong daftarkan anda secara online. Anda cuma perlu sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan langkah seterusnya.

Mudah sahaja kan? Oleh itu, ingatlah bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee. Dan pastikan anda memilih sponsor yang tepat agar tak menyesal dikemudian hari. Berminat untuk menjadi ahli? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Shaklee Wangsa Maju dah pindah ke tempat baru yang lebih mudah selesa untuk kita. Persekitarannya kurang sibuk dan senang sangat nak dapatkan parking. Macam mana nak pergi ke Shaklee Sri Rampai?

shaklee sri rampai 300x238 Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai?

Kalau anda dari Setiawangsa, jalan terus sampai anda jumpa simpang 4 Villa Wangsa Mas/ Aeon Big. Ambil simpang kiri. Kalau anda dari Aeon Big, jalan terus sampai jumpa simpang 4 Villa Wangsa Mas/ Aeon Big dan jalan terus. Jalan hingga anda jumpa tasik di sebelah kiri. Nampak je tasik terus masuk simpang kiri. Anda akan nampak kedai-kedai di sebelah kanan. Di simpang yang kedua, masuk ke kanan. Of course lah ke kanan, sebab sebelah kiri ada tasik. Hehe.

Dah masuk simpang, jalan terus. Shaklee ada kat hujung sekali. Belah kiri. Senang sangat kan?

Alamat Shaklee Sri Rampai:

No. 32, Jalan Seri Rejang 3,

Pusat Industri Sri Rampai,

53300 Kuala Lumpur

Nombor telefon & Faksimili Shaklee Sri Rampai:

03-41421067 (telefon)

03- 41421027 (faksimili)

Waktu operasi Shaklee Sri Rampai ialah:

Isnin – Jumaat: 10.00 pagi – 7.00 petang

Sabtu (pertama & ketiga ): 10.00 pagi – 7.00 petang

Kalau anda nak pergi ke Shaklee Sri Rampai seeloknya elakkan pergi pada hari gaji, hari bonus, atau pun hari terakhir dalam bulan tersebut sebab ramai orang yang akan serbu Shaklee. Nanti kena tunggu turn sampai berjam-jam pulak. Seeloknya call saya sebelum pergi.

Bagaimana cara untuk membeli barang di Shaklee Sri Rampai ?

Anda boleh membeli secara cash atau pun menggunakan Debit Kad & Kredit Kad. Anda perlu pergi ke kaunter untuk mendapatkan nombor giliran. Sila isi borang order sementara menunggu giliran anda. Borang tersebut memerlukan info seperti berikut: Shaklee ID & Nama pengedar.  Belum jadi ahli Shaklee? Jangan panik, sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan apa yang anda perlu lakukan. Atau pun, kalau nak senang, anda boleh terus mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan membayar RM69. Kat bahagian SPONSOR boleh gunakan info saya iaitu:

shaklee sri rampai1 300x219 Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Kemudian, jangan lupa untuk hubungi saya. Ada banyak kelebihan yang anda akan dapat selepas mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya icon smile Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

ebook 300x279 Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Nak Ebook ni? Hubungi saya!

Sekarang anda dah tahu macam mana nak pergi ke Shaklee Sri Rampai. Dah sampai sana tapi tak boleh order barang sebab takde nombor ahli? Jangan buang  lupa untuk menghubungi saya!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Cawangan Shaklee Malaysia

Jika anda berminat untuk membeli vitamin semulajadi Shaklee, anda boleh mendapatkannya daripada saya atau terus membeli secara walk-in di mana-mana cawangan Shaklee Malaysia di bawah dengan menggunakan ID saya iaitu:
shaklee malaysia 300x220 Cawangan Shaklee MalaysiaJika anda membeli secara walk-in, anda akan dapat penjimatan sebanyak RM10.00 untuk postage & anda akan mendapat harga ahli.

Jika anda membeli dengan ID saya di cawangan Shaklee Malaysia, pastikan anda menyimpan invois sebagai bukti pembelian untuk mendapatkan aturan makan yang betul, consultation secara percuma & keahlian secret group. Tanpa bukti pembelian tersebut, anda tidak akan mendapat semua di atas.

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya: Sms/whatsapp: 012-9025232.

Cawangan Shaklee Malaysia:

Headquarters:

Level 9, The Pinnacle,Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,

47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

E-mel : customerinquiry@shaklee.com.my

Kuala Lumpur

No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Penang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

Itulah dia cawangan Shaklee Malaysia. Nak dapatkan vitamin Shaklee? Boleh walk-in ke mana-mana cawangan Shaklee Malaysia atau hubungi saya untuk order.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cawangan Shaklee Malaysia

pixel Cawangan Shaklee Malaysia

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.