-

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda penggunaa setia Shaklee? Sudah tiba masanya anda mendaftar sebagai ahli kerana yuran pendaftaran Shaklee adalah RM65 seumur hidup & banyak keuntungan yang akan anda dapat jika menjadi ahli. Walau bagaimana pun harus diingatkan bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee.

sponsor shaklee untuk jadi  300x212 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Apakah yang dimaksudkan sebagai sponsor Shaklee? Semasa anda mengisi borang pendaftaran, salah satu info yang anda perlu berikan ialah sponsor ID iaitu orang yang memperkenalkan anda kepada ahli. Sponsor Shaklee akan menjadi upline atau pun mentor yang akan memberikan anda segala tunjuk ajar kepada anda. Adalah sangat penting untuk memilih sponsor atau upline yang betul supaya anda akan mendapat guideline yeng betul & mengelakkan perkara-perkara tersebut:

1. Kes touch & go

Terdapat sesetengah sponsor Shaklee yang mengajak orang untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama mereka tapi selepas pendaftaran, ahli baru ditinggalkan terkongtang-kanting sendirian tanpa sebarang guideline seperti vitamin yang sesuai untuk anda, aturan makan yang betul, consultation, support groups, dan cara order Shaklee secara online. Adalah terlebih rugi jika ahli baru tersebut berniat untuk memulakan Shaklee business kerasa salah satu daripada TANGGUNG JAWAB sponsor Shaklee ialah untuk memberi tunjuk ajar bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee & berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee.

ebook 5 angka 251x300 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Ebook istimewa untuk mereka yang berdaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya

2. Dahagakan konsultasi

Apabila anda membeli vitamin Shaklee, sudah pasti anda memerlukan konsultasi & aturan makan yang betul. Jika sponsor Shaklee atau upline terus meninggalkan anda, ia akan menyebabkan anda dahagakan konsultasi yang diperlukan. Akibatnya anda terpaksa menghubungi pengedar Shaklee lain yang kelihatan berkredibiliti supaya membantu anda. Jika anda bernasib baik, akan ada pengedar yang bermurah hati untuk melayan anda. Jika tidak, anda akan terus terkapai-kapai. Oleh itu adalah sangat penting untuk memilih sponsor Shaklee yang betul untuk mendapat konsultasi seumur hidup.

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat selepas menjadi ahli. Anda boleh menonton video menarik ini untuk mengetahui dengan lebih jelas:

Bagaimana cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu:

1. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee untuk mendaftar sendiri. Nak tahu di manakah cawangan Shaklee? Anda boleh baca di sini. Apabila anda sampai ke cawangan tersebut, anda cuma perlu membeli borang pendaftaran Shaklee dari kaunter & mengisi semua info yang diperlukan. Diruangan Sponsor ID, anda isi:

Sponsor ID: 919301

Sponsor Name: Nurul Kasmadillawati Zakaria

Selepas mendaftar, anda hubungi saya ditalian 012-9025232 untuk saya masukkan ke support groups & konsultasi.

sponsor shaklee untuk jadi 1 300x150 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

2. Saya boleh tolong daftarkan anda secara online. Anda cuma perlu sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan langkah seterusnya.

Mudah sahaja kan? Oleh itu, ingatlah bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee. Dan pastikan anda memilih sponsor yang tepat agar tak menyesal dikemudian hari. Berminat untuk menjadi ahli? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Shaklee Wangsa Maju dah pindah ke tempat baru yang lebih mudah selesa untuk kita. Persekitarannya kurang sibuk dan senang sangat nak dapatkan parking. Macam mana nak pergi ke Shaklee Sri Rampai?

shaklee sri rampai 300x238 Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai?

Kalau anda dari Setiawangsa, jalan terus sampai anda jumpa simpang 4 Villa Wangsa Mas/ Aeon Big. Ambil simpang kiri. Kalau anda dari Aeon Big, jalan terus sampai jumpa simpang 4 Villa Wangsa Mas/ Aeon Big dan jalan terus. Jalan hingga anda jumpa tasik di sebelah kiri. Nampak je tasik terus masuk simpang kiri. Anda akan nampak kedai-kedai di sebelah kanan. Di simpang yang kedua, masuk ke kanan. Of course lah ke kanan, sebab sebelah kiri ada tasik. Hehe.

Dah masuk simpang, jalan terus. Shaklee ada kat hujung sekali. Belah kiri. Senang sangat kan?

Alamat Shaklee Sri Rampai:

No. 32, Jalan Seri Rejang 3,

Pusat Industri Sri Rampai,

53300 Kuala Lumpur

Nombor telefon & Faksimili Shaklee Sri Rampai:

03-41421067 (telefon)

03- 41421027 (faksimili)

Waktu operasi Shaklee Sri Rampai ialah:

Isnin – Jumaat: 10.00 pagi – 7.00 petang

Sabtu (pertama & ketiga ): 10.00 pagi – 7.00 petang

Kalau anda nak pergi ke Shaklee Sri Rampai seeloknya elakkan pergi pada hari gaji, hari bonus, atau pun hari terakhir dalam bulan tersebut sebab ramai orang yang akan serbu Shaklee. Nanti kena tunggu turn sampai berjam-jam pulak. Seeloknya call saya sebelum pergi.

Bagaimana cara untuk membeli barang di Shaklee Sri Rampai ?

Anda boleh membeli secara cash atau pun menggunakan Debit Kad & Kredit Kad. Anda perlu pergi ke kaunter untuk mendapatkan nombor giliran. Sila isi borang order sementara menunggu giliran anda. Borang tersebut memerlukan info seperti berikut: Shaklee ID & Nama pengedar.  Belum jadi ahli Shaklee? Jangan panik, sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan apa yang anda perlu lakukan. Atau pun, kalau nak senang, anda boleh terus mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan membayar RM69. Kat bahagian SPONSOR boleh gunakan info saya iaitu:

shaklee sri rampai1 300x219 Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Kemudian, jangan lupa untuk hubungi saya. Ada banyak kelebihan yang anda akan dapat selepas mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya icon smile Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

ebook 300x279 Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Nak Ebook ni? Hubungi saya!

Sekarang anda dah tahu macam mana nak pergi ke Shaklee Sri Rampai. Dah sampai sana tapi tak boleh order barang sebab takde nombor ahli? Jangan buang  lupa untuk menghubungi saya!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Cara Daftar Ahli Shaklee

Jika anda pengguna Shaklee, apa kata anda mendaftar sebagai ahli kerana sangat banyak faedah & kelebihan yang anda akan dapat sekiranya menjadi ahli. Kalau anda perasan, Shaklee sedang menjadi fenomena & semua orang berebut nak jadi ahli. Kali ni saya nak ceritakan tentang cara daftar ahli Shaklee yang sangat mudah.

daftar ahli shaklee 300x207 Cara Daftar Ahli Shaklee

Anda cuma perlu sediakan RM65.00 sebagai yuran pendaftaran untuk seumur hidup dan menambah kos postage sebanyak RM10.00 (semenanjung) & Rm20.00 (Sabah/Sarawak). Atau pun anda boleh mendapat keahlian percuma. Nak tahu macam mana cara untuk mendapat keahlian percuma? Jom baca di sini.

cara daftar ahli shaklee 300x212 Cara Daftar Ahli Shaklee

cara daftar ahli shaklee1 300x213 Cara Daftar Ahli Shaklee

Kemudian, anda cuma perlu berikan saya maklumat berikut untuk saya isi dalam borang pendaftaran:

1. Nama

2. Nombor kad pengenalan

3. Alamat

4. Nombor telefon

5. Nombor akaun & nama bank untuk Shaklee masukkan bonus setiap bulan

Itu sahaja. Jika anda sudah berkahwin, anda juga boleh daftarkan nama suami sebagai pasangan. Selepas mendapat duit untuk pendaftaran & semua info yang diperlukan, saya akan daftarkan anda secara online. Anda juga boleh terus membuat pembelian dengan harga ahli. Tak sampai 5 minit, anda akan mendapat Shaklee ID & password untuk login ke website shaklee Malaysia. Mudah saja kan cara daftar ahli Shaklee?

Opppssss!!!!! Saya nak buat tawaran istimewa. 30 orang pertama yang mendaftar untuk bulan tahun 2016 akan mendapat ole-ole istimewa yang saya beli sewaktu di Bali. Jadilah 30 orang yang pertama!

Jadi jangan tunggu lagi. Jika anda pengguna Shaklee & sudah merasakan kebaikan vitamin Shaklee, jom jadi pengedar Shaklee sekarang! Anda dah tahu cara daftar ahli Shaklee, jadi hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Daftar Ahli Shaklee

Shaklee ID

Vitamin Shaklee boleh dibeli dengan harga ahli secara online di website Shaklee Malaysia atau pun secara walk-in di mana-mana cawangan Shaklee di seluruh Malaysia. Namun cuma mereka yang mempunyai Shaklee ID sahaja dapat membeli dengan harga member yang murah. Kalau anda beli secara walk in di cawangan, anda akan lebih untung kerana dapat berjimat RM10 untuk kos postage. Kalau anda takde Shaklee ID, jangan bersedih.

pengedar shaklee ampang 300x252 Shaklee ID

Alang-alang anda pengguna Shaklee, apa kata anda terus mendaftar sebagai ahli? Jom mendaftar dibawah saya. Saya akan berikan anda konsultasi terbaik & mana tahu kot satu hari nanti anda berminat nak berniaga Shaklee? Saya akan guide anda sehingga mendapat bonus 5 angka sebulan. Klik sini untuk maklumat lanjut.

Jadi, kalau anda boleh beli vitamin Shaklee menggunakan Shaklee ID anda sendiri. Kan untung! Sambil makan boleh kumpul point untuk dapat cash bonus.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Shaklee ID

Nombor Ahli Shaklee Atau Shaklee ID

Ramai yang pergi ke cawangan Shaklee untuk membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli tetapi kecewa apabila mendapat tahu bahawa cuma ahli yang mempunyai nombor ahli Shaklee atau  Shaklee ID yang boleh membuat pembelian. Kemudian pulang kehampaan. Kesiannya…. sesiapa yang ingin membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli, jomlah mendaftar sebagai ahli.

nombor ahli shaklee atau sh1 300x238 Nombor Ahli Shaklee Atau Shaklee ID

Macam mana nak membeli dengan nombor ahli Shaklee atau Shaklee ID?

Pertama sekali anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee di seluruh Malaysia. Jika anda berada di sekitar Kuala Lumpur, cawangan terdekat ialah Shaklee Sri Rampai. . Sampai di sana, anda boleh membeli vitamin dengan harga ahli.

Jika anda membeli secara terus di cawangan Shaklee, anda bukan sahaja dapat membeli dengan harga ahli, malah anda juga dapat berjimat kerana tidak perlu membayar kos postage.

Selepas pembelian, sila hubungi saya di talian 012-9025232 untuk mendapatkan aturan makan vitamin yang betul & saya akan add anda ke secret group khas untuk ahli Shaklee yang mendaftar bersama saya. Mudah saja kan? Lain kali jika anda ke Shaklee, sila gunakan nombor ahli Shaklee atau Shaklee ID sendiri. Memang lebih untung!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Nombor Ahli Shaklee Atau Shaklee ID

Nak Beli Shaklee Harga Ahli

Nak beli Shaklee harga ahli? Sekiranya anda ingin membeli vitamin Shaklee di mana-mana cawangan Shaklee, anda memerlukan nombor ahli Shaklee atau Shaklee ID kerana anda memerlukan nombor ahli Shaklee untuk membeli vitamin dengan harga ahli.

nombor ahli shaklee atau sh1 300x238 Nak Beli Shaklee Harga Ahli

Macam Mana Nak Beli Shaklee Harga Ahli

Nak dapat harga ahli kenalah mendaftar sebagai pengedar Shaklee. Jika anda belum mendaftar sebagai ahli Shaklee? Apa kata anda mendaftar hari ini? Anda boleh membaca tentang cara mendaftar sebagai ahli Shaklee di sini.

Dengan membeli secara terus di cawangan Shaklee, anda dapat berjimat RM10.60 untuk postage kos. Jadi, kalau rumah anda berdekatan dengan cawangan Shaklee, bolehlah anda shopping di sana selalu. Sambil beli vitamin boleh kumpul point untuk cash bonus. Ingat ye! Anda memerlukan nombor ahli Shaklee untuk membeli vitamin dengan harga ahli. Anda juga akan mendapat pelbagai kelebihan selepas menjadi ahli.

Sekarang anda dah tahu macam mana nak beli Shaklee harga ahli. Apa-apa boleh sms atau whatsapp saya di 012-9025232.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Nak Beli Shaklee Harga Ahli

pixel Nak Beli Shaklee Harga Ahli

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.