10 Makanan Untuk Cepat Mengandung

Tahukah anda bahawa terdapat jenis makanan tertentu yang mampu meningkatkan tahap kesuburan pasangan suami isteri? Jadi, kalau anda sedang berusaha untuk mengandung bolehlah amalkan 10 makanan untuk cepat mengandung ini.

set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, set subur shaklee, cara makan set subur shaklee, testimoni set subur shaklee, makanan untuk cepat mengandung, makanan cepat mengandung, makanan untuk cepat hamil, makanan cepat hamil, makanan tambahan untuk cepat mengandung, makanan tambahan untukc epat hamil, cepat mengandung, mengandung, cepat hamil, hamil, makanan untuk mengandung anak lelaki, makanan untuk mengandung anak lelaki, makanan bekhasiat untuk cepat mengandung, makanan khasiat untuk cepat mengandung, cara cepat mengandung, cara cepat mengandung selepas keguguran,

10 Makanan Untuk Cepat Mengandung

Selain mengamalkan 10 makanan untuk cepat mengandung ni, anda juga perlu mengetahui bilakah waktu subur isteri dan waktu paling subur suami. Selain mengamalkan petua mudah mengandung dan mengelakkan perkara yang boleh menyebabkan anda susah mengandung. Nak tahu apakah 10 jenis makanan tersebut?

1. Buah-buahan & sayuran organik

Buah-buahan dan sayuran organik yang dimaksudkan ialah bebas GMO dan bebas racun kimia. Baru-baru ni kita digemparkan dengan berita kematian disebabkan makan epal kan? Jadi, bila nak makan buah pilih buah-buahan tempatan & yang cepat rosak, bukan yang boleh bertahan berbulan-bulan dalam peti ais tanpa rosak.

Begitu juga dengan sayur. Jangan pilih sayur yang hijau & nampak perfect. Cari yang ada kesan dimakan ulat. Kalau anda makan hasil tanaman sendiri lagi bagus. Terjamin bebas racun & bahan kimia berbahaya.

2. Makanan Tinggi Serat

Serat membantu pergerakan usus berjalan dengan lancar sekali gus membuang semua toksin yang ada dalam badan. Di antara makanan tinggi serat ialah bijirin, kekacang, gandum, nasi, dan roti berasaskan gandum. Nak detoks dengan mudah? Anda boleh amalkan Alfalfa Shaklee.

3. Bayam

Bayam hijau mengandungi antioksida, zat besi & folik asid yang membantu meningkatkan kesuburan dengan cara membantu sistem reproduksi berfungsi dengan baik.

4.  Folik asid

Pengambilan Folik Asid membantu meningkatkan kualiti sel telur yang dihasilkan setiap bulan, dan secara automatik meningkatkan kesuburan anda suami isteri.

Folik Asid boleh didapati dari kacang soya, kuning telur, kubis, asparagus, ubi bit, pisang, brokoli, dan sebagainya. Kalau anda kurang makan sayur, boleh amalkan B Complex Shaklee. Cuma ambil satu biji sehari, mudah sangat.

5. Makanan yang melancarkan kitaran haid

Antara punca utama susah untuk mengandung ialah masalah kitaran haid yang tidak teratur. Kitaran haid yang tidak teratur menyebabkan sukar untuk mengetahui bilakah waktu subur. Oleh itu anda boleh amalkan makanan yang membantu memebetulkan kitaran haid seperti kentang  manis, kacang peas, carrot, dan sebagainya.

set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, set subur shaklee, cara makan set subur shaklee, testimoni set subur shaklee, makanan untuk cepat mengandung, makanan cepat mengandung, makanan untuk cepat hamil, makanan cepat hamil, makanan tambahan untuk cepat mengandung, makanan tambahan untukc epat hamil, cepat mengandung, mengandung, cepat hamil, hamil, makanan untuk mengandung anak lelaki, makanan untuk mengandung anak lelaki, makanan bekhasiat untuk cepat mengandung, makanan khasiat untuk cepat mengandung, cara cepat mengandung, cara cepat mengandung selepas keguguran,

Anda juga boleh mengambil GLA Complex dan Alfalfa Shaklee untuk membetulkan kitaran haid anda. Dengan aturan makan dan dos yang betul, biasanya haid anda akan teratur selepas 2 bulan.

6. Makanan kaya dengan vitamin C

Vitamin C membantu meningkatkan daya imuniti badan, menjadikan badan kuat dari sebarang jangkitan. Secara automatik sel benih kita juga akan menjadi semakin kuat. Vitamin C boleh didapati dari buah-buahan sitrus seperti oren, limau. Juga dari brokoli, kubis, pisang, buah pear, labu, dan sebagainya.

7. Produk tenusu

Ia bukan sahaja membekalkan kalsium, tetapi juga membantu meningkatkan kesuburan. Di antara produk tenusu yang mudah didapati ialah dari susu segar, yogurt, dadih, dan keju.

8. Kekacang

Kekacang kaya dengan omega 3 yang membantu meningkatkan kualiti benih dan kesuburan anda. Bila lapar dan rasa nak mengunyah, makan kekacang. Bukannya jajan atau makanan segera.

9. Elakkan makanan “panas”, “sejuk” dan “tajam”

Kenal-pasti apakah makanan yang termasuk dalam katergori di atas dan elakkan dari menu seharian. Contoh makanan panas ialah makanan mempunyai ragi seperti tapai. Makanan tajam ialah seperti nenas, air tebu, dan air coke. Sementara makanan panas sejuk ialah cendawan, keladi, dan betik.

10. Makanan tambahan untuk meningkatkan kesuburan

Set Kesuburan Shaklee sememangnya terbukti berkesan membantu meningkatkan kesuburan suami isteri supaya mudah mengandung. Jom tengok testimoni mereka yang berjaya mengandung dengan Set Kesuburan Shaklee.

Kalau anda dah ambil Set Kesuburan Shaklee tapi masih belum mengandung, anda boleh jawab beberapa soalan di sini untuk mendapatkan jawapan kenapa anda masih belum mendapat berita gembira.

set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, set subur shaklee, cara makan set subur shaklee, testimoni set subur shaklee, makanan untuk cepat mengandung, makanan cepat mengandung, makanan untuk cepat hamil, makanan cepat hamil, makanan tambahan untuk cepat mengandung, makanan tambahan untukc epat hamil, cepat mengandung, mengandung, cepat hamil, hamil, makanan untuk mengandung anak lelaki, makanan untuk mengandung anak lelaki, makanan bekhasiat untuk cepat mengandung, makanan khasiat untuk cepat mengandung, cara cepat mengandung, cara cepat mengandung selepas keguguran,
Nak Ebook ni secara percuma? Hubungi saya di talian 012-9025232 sekarang!

Anda nak mengandung? Jangan lupa masukkan 10 makanan untuk cepat mengandung di atas ke dalam menu harian anda. Kalau anda ambil Set Kesuburan Shaklee, insya Allah peluang anda untuk mengandung akan semakin cerah. Nak order? Hubungi saya sekarang.

set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, set subur shaklee, cara makan set subur shaklee, testimoni set subur shaklee, makanan untuk cepat mengandung, makanan cepat mengandung, makanan untuk cepat hamil, makanan cepat hamil, makanan tambahan untuk cepat mengandung, makanan tambahan untukc epat hamil, cepat mengandung, mengandung, cepat hamil, hamil, makanan untuk mengandung anak lelaki, makanan untuk mengandung anak lelaki, makanan bekhasiat untuk cepat mengandung, makanan khasiat untuk cepat mengandung, cara cepat mengandung, cara cepat mengandung selepas keguguran,

Tips Kuatkan Rahim Selepas Keguguran

Terdapat pelbagai punca keguguran, dan antara punca keguguran yang paling kerap berlaku ialah blighted ovum. Selepas keguguran rahim akan menjadi lemah, jadi adalah amat penting untuk mengamalkan tips kuatkan rahim selepas keguguran supaya anda bersedia untuk mengandung semula.

kuatkan rahim, kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas bersalin, kuatkan rahim shaklee, kuatkan rahim selepas gugur, kuatkan rahim petua, petua kuatkan rahim, tips kuatkan rahim, cara kuatkan rahim, bagaimana kuatkan rahim, kuatkan rahim setelah keguguran, kuatkan rahim ibu mengandung, ubat kuatkan rahim, makanan kuatkan rahim, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, cara menguatkan rahim selepas keguguran, cara menguatkan rahim selepas bersalin, petua menguatkan rahim selepas keguguran, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas gugur, ubat kuatkan rahim selepas gugur, ubat kuatkan rahim selepas keguguran, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas gugur shaklee, kuatkan rahim selepas keguguran shaklee, esp shaklee kuatkan rahim, esp shaklee untuk kuatkan rahim, esp shaklee selepas gugur, esp shaklee selepas keguguran, esp shaklee untuk keguguran, esp shaklee untuk gugur

Tips Kuatkan Rahim Selepas Keguguran

Dalam banyak-banyak komplikasi kehamilan, keguguran merupakan perkara yang paling menyedihkan. Namun percayalah, ianya sudah ditakdirkan. Jangan salahkan diri sendiri kerana terdapat pelbagai punca keguguran berlaku. Apa yang penting, anda amalkan tips kuatkan rahim selepas keguguran ini dan tak lupa juga tips mengandung selepas keguguran ini.

Kenapa perlu kuatkan semula rahim selepas keguguran? Apabila keguguran berlaku, otot-otot rahim menjadi lemah dan tidak berada dalam keadaan yang baik. Jika anda mengandung semula, dikhuatiri anda akan mengalami keguguran sekali lagi, akibat rahim yang belum betul-betul bersedia.

Oleh itu, tips kuatkan rahim selepas keguguran ini adalah sangat penting untuk memastikan anda betul-betul bersedia untuk mengandung semula & untuk mengelakkan kejadian keguguran yang berulang.

Tips Kuatkan Rahim Selepas Keguguran Yang Wajib Anda Amalkan

1. Berurut

Berurut yang dimaksudkan ialah di kawasan perut di mana rahim kita berada. Kadang kala keguguran menyebabkan rahim kita jatuh dari kedudukan asal. Kedudukan rahim yang tidak betul boleh menjejaskan fungsi sistem reproduksi kita. Oleh itu, urutan adalah sangat membantu untuk membetulkan kedudukan rahim & otot-otot rahim yang lemah.

Adalah lebih baik kalau anda berurut satu badan untuk mengembalikan semula kecergasan badan & membuang angin yang ada. Biasanya orang melayu berurut selama 3 hari berturut-turut.

2. Jaga pemakanan

Amalkan makanan yang segar dah elakkan makanan yang diproses. Ini kerana makanan yang diproses mengandungi bahan kimia yang memudaratkan. Elakkan juga makanan segera dan junk food.

Kalau nak senang, bayangkan yang anda sedang mengandung. Waktu mengandung kita akan jaga pemakanan sebab ada baby dalam perut. Betul tak? Kita nak makan makanan yang berkhasiat je supaya baby dalam perut pun dapat kebaikannya. Jadi, jaga pemakanan seperti mana waktu kita sedang mengandung.

3. Elakkan pemakanan yang bersifat “tajam” ,  “sejuk”, dan “panas”

Makanan tajam termasuklah jeruk, asam boi, nenas, air tebu, air coke, dan sebagainya. Biasanya makanan tajam ni rasanya masam & berasid. Manakala contoh makanan sejuk pula ialah cendawan, keladi, betik. Makanan panas merujuk kepada makanan yang mengandungi ragi seperti tapai.

kuatkan rahim, kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas bersalin, kuatkan rahim shaklee, kuatkan rahim selepas gugur, kuatkan rahim petua, petua kuatkan rahim, tips kuatkan rahim, cara kuatkan rahim, bagaimana kuatkan rahim, kuatkan rahim setelah keguguran, kuatkan rahim ibu mengandung, ubat kuatkan rahim, makanan kuatkan rahim, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, cara menguatkan rahim selepas keguguran, cara menguatkan rahim selepas bersalin, petua menguatkan rahim selepas keguguran, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas gugur, ubat kuatkan rahim selepas gugur, ubat kuatkan rahim selepas keguguran, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas gugur shaklee, kuatkan rahim selepas keguguran shaklee, esp shaklee kuatkan rahim, esp shaklee untuk kuatkan rahim, esp shaklee selepas gugur, esp shaklee selepas keguguran, esp shaklee untuk keguguran, esp shaklee untuk gugur

4. Amalkan zikir Al Musowwir

Al-Musowwir bermaksud Yang Maha Pembentuk. Allah lah yang berkuasa untuk menguatkan semula rahim & membentuk janin didalam rahim kita. Amalkan sebanyak 336 kali sehari. Amalkan secara konsisten dan berdoa bersungguh-sungguh.

5. Amalkan makanan tambahan yang mampu menguatkan otot rahim dan penghasilan telur yang sihat.

Anda boleh amalkan Energizing Soy Protein (ESP) untuk menguatkan rahim & mengambil Set Subur Shaklee untuk meningkatkan kesuburan dan membantu penghasilan telur yang sihat & berkualiti.

Macam mana ESP membantu menguatkan rahim? Rahim kita terdiri daripada otot. Dan otot terdiri daripada sel. Makanan utama sel-sel badan kita adalah protein. Bila kita amalkan pengambilan ESP dengan aturan makan yang betul secara konsisten, sel-sel otot rahim kita akan mendapat makanan baik secukupnya & sebagai kesan, otot rahim kita akan kuat seperti sedia kala.

kuatkan rahim, kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas bersalin, kuatkan rahim shaklee, kuatkan rahim selepas gugur, kuatkan rahim petua, petua kuatkan rahim, tips kuatkan rahim, cara kuatkan rahim, bagaimana kuatkan rahim, kuatkan rahim setelah keguguran, kuatkan rahim ibu mengandung, ubat kuatkan rahim, makanan kuatkan rahim, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, cara menguatkan rahim selepas keguguran, cara menguatkan rahim selepas bersalin, petua menguatkan rahim selepas keguguran, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas gugur, ubat kuatkan rahim selepas gugur, ubat kuatkan rahim selepas keguguran, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas gugur shaklee, kuatkan rahim selepas keguguran shaklee, esp shaklee kuatkan rahim, esp shaklee untuk kuatkan rahim, esp shaklee selepas gugur, esp shaklee selepas keguguran, esp shaklee untuk keguguran, esp shaklee untuk gugur

Set Subur Shaklee pula memang dah terbukti membantu ramai pasangan mengandung semula walau pun dah berkali-kali mengalami keguguran.

Anda juga boleh amalkan tips kuatkan rahim yang saya kongsikan di sini. Semoga tips kuatkan rahim selepas keguguran tadi bermanfaat untuk anda. Pengambilan ESP sememangnya membantu menguatkan semula otot rahim supaya bersedia untuk mengandung semula. Nak order ESP untuk kuatkan rahim? Hubungi saya sekarang!

kuatkan rahim, kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas bersalin, kuatkan rahim shaklee, kuatkan rahim selepas gugur, kuatkan rahim petua, petua kuatkan rahim, tips kuatkan rahim, cara kuatkan rahim, bagaimana kuatkan rahim, kuatkan rahim setelah keguguran, kuatkan rahim ibu mengandung, ubat kuatkan rahim, makanan kuatkan rahim, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, cara menguatkan rahim selepas keguguran, cara menguatkan rahim selepas bersalin, petua menguatkan rahim selepas keguguran, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas gugur, ubat kuatkan rahim selepas gugur, ubat kuatkan rahim selepas keguguran, cara kuatkan rahim selepas gugur, cara kuatkan rahim selepas keguguran, kuatkan rahim selepas gugur shaklee, kuatkan rahim selepas keguguran shaklee, esp shaklee kuatkan rahim, esp shaklee untuk kuatkan rahim, esp shaklee selepas gugur, esp shaklee selepas keguguran, esp shaklee untuk keguguran, esp shaklee untuk gugur

Kenali Tanda Subur Dan Cara Kira Waktu Subur

Apakah yang dimaksudkan dengan waktu subur? Ia merujuk kepada proses ovulasi dimana telur yang paling matang akan dilepaskan dari ovari ke dalam rahim. Jom kita kenali tanda subur dan cara kira waktu subur.

kalkulator kira waktu subur, kalkulator waktu subur, panduan cara kira waktu subur, cara mengira waktu subur wanita, kira waktu subur online, kira waktu subur haid tidak teratur, kira waktu subur untuk hamil, cara mengira waktu subur dengan tepat, tanda subur, cara kira waktu subur, tanda subur wanita, tanda suburnya wanita, tanda subur untuk hamil, tanda subur pada wanita, tanda subur selepas haid, tanda subur lelaki, tanda tanda tidak subur, lendir tanda subur, tanda ovulasi, tanda subur wanita, tanda suburnya wanita, tanda gejala masa subur wanita, tanda waktu subur seorang wanita,  tanda2 masa subur, kesuburan pada wanita, tanda wanita tidak subur, tanda-tanda waktu subur wanita, waktu subur wanita untuk mengandung, waktu subur wanita selepas haid, kalender waktu subur wanita, masa tidak subur wanita, waktu subur, waktu subur wanita, waktu subur wanita selpas haid, kalkulator waktu subur, waktu subur untuk hamil, waktu subur wanita untuk mengandung, kalender waktu subur wanita, waktu subur selepas bersalin, waktu subur wanita, cara kira waktu subur, cara tentukan waktu subur, cara menentukan waktu subur, cara kira waktu subur untuk hamil, cara kira waktu subur untuk period tidak teratur,

Kenali Tanda Subur Dan Cara Kira Waktu Subur

Jika anda sedang mencuba untuk mengandung, adalah amat penting untuk mengetahui tentang kitaran haid yang normal dan  bilakah waktu subur bagi memastikan terdapat sperma yang sihat & kuat didalam badan pada tarikh keramat tersebut. Di antara tanda subur ialah:

1. Lendir Servik Seakan-akan putih telur.

Apabila kita bersedia untuk berovulasi tubuh  akan menghasilkan lendir serviks yang ideal untuk mengangkut sperma iaitu lendir yang nipis, elastik, dan seakan-akan putih telur. Tekstur tersebut akan membantu sperma berenang hingga ke telur. Pada waktu biasa, lendir serviks adalah lebih tebal dan melekit.

2. Basah.

Menjelang waktu subur, lendiran serviks akan bertambah banyak & menyebabkan kita rasa sentiasa basah dibahagian tersebut.

3. Sengal atau sakit payudara.

Semasa ovulasi, tahap progesterone akan meningkat dan menyebabkan berlakunya sakit pada payudara.

4.  Posisi serviks yang tinggi, lembut dan terbuka.

Posisi servik juga boleh menunjukkan sama ada anda sedang subur atau tidak. Selepas haid, serviks lebih rendah, keras dan tertutup. Apabila semakin hampir ovulasi, posisi serviks akan bergerak lebih tinggi dan terasa lebih lembut.
Untuk memeriksa keadaan serviks, pastikan tangan dicuci bersih, kemudian duduk dalam keadaan mencangkung. Masukkan jari kedalam faraj dan cari ketulan. Serviks lebih senang dicari selepas haid kerana posisinya yang lebih rendah. Jika serviks anda terasa tinggi & jauh ke dalam, maksudnya anda semakin menghampiri waktu subur.

kalkulator kira waktu subur, kalkulator waktu subur, panduan cara kira waktu subur, cara mengira waktu subur wanita, kira waktu subur online, kira waktu subur haid tidak teratur, kira waktu subur untuk hamil, cara mengira waktu subur dengan tepat, tanda subur, cara kira waktu subur, tanda subur wanita, tanda suburnya wanita, tanda subur untuk hamil, tanda subur pada wanita, tanda subur selepas haid, tanda subur lelaki, tanda tanda tidak subur, lendir tanda subur, tanda ovulasi, tanda subur wanita, tanda suburnya wanita, tanda gejala masa subur wanita, tanda waktu subur seorang wanita,  tanda2 masa subur, kesuburan pada wanita, tanda wanita tidak subur, tanda-tanda waktu subur wanita, waktu subur wanita untuk mengandung, waktu subur wanita selepas haid, kalender waktu subur wanita, masa tidak subur wanita, waktu subur, waktu subur wanita, waktu subur wanita selpas haid, kalkulator waktu subur, waktu subur untuk hamil, waktu subur wanita untuk mengandung, kalender waktu subur wanita, waktu subur selepas bersalin, waktu subur wanita, cara kira waktu subur, cara tentukan waktu subur, cara menentukan waktu subur, cara kira waktu subur untuk hamil, cara kira waktu subur untuk period tidak teratur,

5. Peningkatan libido (rasa berahi).

Peningkatan hormon luteal menyebabkan keinginan seks akan bertambah.

6. Tompokan darah (spotting).

Spotting mungkin berlaku. Tompokan ini kadangkala terjadi apabila telur pecah melalui folikel semasa ovulasi. Ia juga boleh berlaku sejurus sebelum atau selepas ovulasi akibat perubahan hormon.

7. Senak atau sakit di sebelah bahagian perut.

Kira-kira 20% wanita rasa sakit ketika ovulasi. Sakit yang dikenali sebagai ‘mittelschmerz’ ini berlaku akibat telur yang pecah tembus melalui folikel semasa ovulasi. Rasa senak juga boleh berlaku ketika tiub falipio mengembang dan mengecut untuk menolak telur turun ke rahim. Selalunya sakit ini hanya boleh dirasakan pada sebelah bahagian sahaja. Keadaan ini boleh berlaku sebelum, semasa dan selepas ovulasi. Anda mungkin tidak boleh menentukan dengan tepat ovulasi berdasarkan rasa sakit sahaja, tetapi ia boleh menandakan bahawa ovulasi semakin hampir.

8. Kembung.

Tiba-tiba prut kembung dan rasa berangin? Ia mungkin disebabkan oleh perubahan hormon semasa proses ovulasi.

ebook rahsia mudah mengandung, kalkulator kira waktu subur, kalkulator waktu subur, panduan cara kira waktu subur, cara mengira waktu subur wanita, kira waktu subur online, kira waktu subur haid tidak teratur, kira waktu subur untuk hamil, cara mengira waktu subur dengan tepat, tanda subur, cara kira waktu subur, tanda subur wanita, tanda suburnya wanita, tanda subur untuk hamil, tanda subur pada wanita, tanda subur selepas haid, tanda subur lelaki, tanda tanda tidak subur, lendir tanda subur, tanda ovulasi, tanda subur wanita, tanda suburnya wanita, tanda gejala masa subur wanita, tanda waktu subur seorang wanita,  tanda2 masa subur, kesuburan pada wanita, tanda wanita tidak subur, tanda-tanda waktu subur wanita, waktu subur wanita untuk mengandung, waktu subur wanita selepas haid, kalender waktu subur wanita, masa tidak subur wanita, waktu subur, waktu subur wanita, waktu subur wanita selpas haid, kalkulator waktu subur, waktu subur untuk hamil, waktu subur wanita untuk mengandung, kalender waktu subur wanita, waktu subur selepas bersalin, waktu subur wanita, cara kira waktu subur, cara tentukan waktu subur, cara menentukan waktu subur, cara kira waktu subur untuk hamil, cara kira waktu subur untuk period tidak teratur,
Nak Ebook ini secara percuma? Hubungi saya sekarang!

9. Loya dan pening lalat.

Ramai wanita terasa loya dan pening sejurus sebelum haid bermula. Kadang kala disalah erti sebagai ‘morning sickness’. Ini disebabkan oleh badan mengeluarkan hormon yang sama yang menyebabkan ‘morning sickness’ semasa kehamilan dan simptom PMS lain.

10. Sakit kepala atau migrain.

Seramai 20% wanita mengalami migrain semasa haid. Jika anda sering sakit kepala atau migrain semasa haid, kemungkinan besar anda akan rasa sakit kepala sewaktu ovulasi.

Cara Kira Waktu Subur

Ok, anda dah tahu tanda subur. Walau bagaimana pun, tanda-tanda tersebut tidak dapat membantu dalam menentukan bilakah tarikh subur anda secara tepat. Untuk mengetahui tarikh tersebut, anda perlu mengetahui cara kira waktu subur. Nak tahu cara mudah kira waktu subur? Yang tu saya reserve untuk pelanggan saya sahaja. Kalau nak tahu, kenalah beli set subur Shaklee dari saya.

Semoga info kenali tanda subur dan cara kira waktu subur yang saya kongsikan tadi bermanfaat untuk anda. Peluang anda untuk mengandung akan lebih meningkat jika anda mengambil set subur Shaklee yang telah membantu ramai pasangan  berjaya mengandung. Berminat nak tahu tips kesuburan yang lain? Hubungi saya sekarang.

ebook rahsia mudah mengandung, kalkulator kira waktu subur, kalkulator waktu subur, panduan cara kira waktu subur, cara mengira waktu subur wanita, kira waktu subur online, kira waktu subur haid tidak teratur, kira waktu subur untuk hamil, cara mengira waktu subur dengan tepat, tanda subur, cara kira waktu subur, tanda subur wanita, tanda suburnya wanita, tanda subur untuk hamil, tanda subur pada wanita, tanda subur selepas haid, tanda subur lelaki, tanda tanda tidak subur, lendir tanda subur, tanda ovulasi, tanda subur wanita, tanda suburnya wanita, tanda gejala masa subur wanita, tanda waktu subur seorang wanita,  tanda2 masa subur, kesuburan pada wanita, tanda wanita tidak subur, tanda-tanda waktu subur wanita, waktu subur wanita untuk mengandung, waktu subur wanita selepas haid, kalender waktu subur wanita, masa tidak subur wanita, waktu subur, waktu subur wanita, waktu subur wanita selpas haid, kalkulator waktu subur, waktu subur untuk hamil, waktu subur wanita untuk mengandung, kalender waktu subur wanita, waktu subur selepas bersalin, waktu subur wanita, cara kira waktu subur, cara tentukan waktu subur, cara menentukan waktu subur, cara kira waktu subur untuk hamil, cara kira waktu subur untuk period tidak teratur,

Gemuk Punca Susah Mengandung

Gemuk punca susah mengandung? Memang saya tak nafikan ramai wanita yang mempunyai berat badan berlebihan berjaya mengandung. Tapi berdasarkan pengalaman saya dalam memberikan consultation untuk set subur Shaklee, saya dapati bahawa kegemukan boleh menjejaskan peluang untuk mengandung.

gemuk punca susah mengandung, gemuk punca susah hamil, gemuk punca sukar mengandung, gemuk punca sukar hamil,  gemuk susah mengandung, susah mengandung, gemuk dan mengandung, gemuk sukar mengandung, orang gemuk susah mengandung, perempuan gemuk susah mengandung, wanita gemuk susah mengandung, gemuk punca tidak boleh mengandung, gemuk punca susah hamil, gemuk punca sukar hamil, gemuk punca susah hamil

Kenapa gemuk punca susah mengandung?

1. Gangguan hormon
Apabila kita mempunyai berat badan berlebihan biasanya ia akan menjejaskan kestabilan hormon. Kestabilan hormon Estrogen & Progesterone contohnya adalah sangat penting supaya kita mudah mengandung. Sila klik di sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut bagaimana gangguan hormon boleh menyebabkan kesukaran untuk mengandung.

2. Kitaran haid terganggu
Apabila hormon dalam badan tidak stabil ia akan menyebabkan kitaran haid menjadi tak menentu & tunggang langgang. Wanita yang subur akan berovulasi (bertelur) setiap bulan. Telur yang disenyawakan akan menjadi janin sementara telur yang tidak disenyawakan akan luruh menjadi darah haid. Jadi, kalau haid anda tidak menentu, itu adalah petanda bahawa anda kurang subur. Nak tahu apakah yang dimaksudkan dengan kitaran haid yang normal? Jom baca di sini.

3. Sukar menentukan waktu subur
Menentukan waktu subur adalah sangat penting jika anda merancang untuk mengandung. Kalau haid anda tidak teratur, adalah mustahil untuk menentukan tarikh kita paling subur & kemungkinan besar kita akan terlepas hari yang penting tersebut. Nak tahu cara tentukan waktu subur? Jom baca di sini.

gemuk punca susah mengandung, gemuk punca susah hamil, gemuk punca sukar mengandung, gemuk punca sukar hamil,  gemuk susah mengandung, susah mengandung, gemuk dan mengandung, gemuk sukar mengandung, orang gemuk susah mengandung, perempuan gemuk susah mengandung, wanita gemuk susah mengandung, gemuk punca tidak boleh mengandung, gemuk punca susah hamil, gemuk punca sukar hamil, gemuk punca susah hamil

4. Mengganggu proses persenyawaan
Apabila persenyawaan berlaku, benih yang telah disenyawakan perlu menempel di dinding rahim. Jika kita mempunyai masalah berat badan berlebihan dikhuatiri dinding rahim kita dipenuhi lemak & menyebabkan proses penempelan gagal berlaku. Jika proses tersebut tidak dapat berjalan dengan sempurna maka kita tidak akan berjaya mengandung.

5. Kegemukan punca kurang aktif
Apabila berat kita berlebihan, kita tidak dapat menjalani hidup secara aktif seperti orang lain yang mempunyai berat badan normal. Aktiviti seks juga akan terjejas. 

Jadi, apakah jalan penyelesaiannya? Kalau betul gemuk punca susah mengandung, apa yang kita perlu buat? Nak kena kurus dulu ke? Nak betulkan kitaran haid? Atau boleh terus makan set subur? Kalau anda teringin sangat nak mengandung dan ada masalah kegemukan, dan nak sangat tahu apa jawapannya? Hubungi saya sekarang. Insya Allah saya akan membantu.

gemuk punca susah mengandung, gemuk punca susah hamil, gemuk punca sukar mengandung, gemuk punca sukar hamil,  gemuk susah mengandung, susah mengandung, gemuk dan mengandung, gemuk sukar mengandung, orang gemuk susah mengandung, perempuan gemuk susah mengandung, wanita gemuk susah mengandung, gemuk punca tidak boleh mengandung, gemuk punca susah hamil, gemuk punca sukar hamil, gemuk punca susah hamil

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Alhamdulillah ramai yang dah berjaya mengandung dengan Set Kesuburan Shaklee yang sememangnya terbukti berkesan. Bagi yang belum berjaya, salah satu faktor penyebab anda masih belum mengandung adalah kerana aturan makan yang salah. Jom saya kongsikan cara makan Set Kesuburan Shaklee yang terbaik supaya anda cepat mengandung. Ramai yang dah berjaya mengandung dengan aturan makan ini.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee Yang Terbaik Supaya Anda Cepat Mengandung

Jika anda sedang mengambil set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, apa kata anda luangkan sedikit masa untuk menjawab beberapa soalan yang saya kongsikan di sini, insya Allah anda akan mendapat jawapan kenapa anda masih belum mendapat berita gembira.

Baiklah, jom saya ceritakan serba sedikit cara makan set kesuburan Shaklee yang terbaik untuk anda. Set Kesuburan Shaklee terdiri daripada GLA, Vitamin E, Vitalea, Zinc Complex dan Alfalfa. Anda boleh membaca bagaimana vitamin-vitamin ini meningkatkan kesuburan anda di sini. Jika anda mempunyai bajet yang mencukupi, saya sarankan anda untuk ambil full set ini. Dan kalau anda ada bajet yang lebih, boleh tambah ESP yang membantu meningkatkan kesuburan & menguatkan rahim, terutamanya jika anda mempunyai sejarah keguguran.

Cara makan set kesuburan Shaklee:

1. Pastikan anda tidak melanggar pantang-larang dalam pengambilan vitamin Shaklee seperti tidak mengambil Vitalea bersama susu & seeloknya tidak mencampurkan Vitamin E & Alfalfa.

2. Pastikan anda ambil vitamin pada waktu yang betul iaitu sebelum dan selepas makanan berat. Sebagai contoh, zinc perlu diambil ssebelum makan kerana ia dapat diserap dengan baik semasa perut kosong. Anda boleh membaca tentang pantang-larang dalam pengambilan vitamin Shaklee di sini.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan
Dapatkan Ebook ini secara percuma, ekslusif untuk pelanggan saya

3. Pastikan anda mengambil vitamin dengan dos yang secukupnya. Kekurangan dos akan menyebabkan anda tidak mendapat kesan terbaik dari vitamin yang diambil, manakala overdose akan menyebabkan buah pinggang anda terpaksa bekerja keras daripada yang sepatutnya.

4. Pastikan anda mengambil vitamin tersebut secara konsisten setiap hari.

Nak tahu cara makan set kesuburan Shaklee dengan lebih detail? Yang itu saya simpan khas untuk PELANGGAN saya sahaja. Ekslusif untuk pelanggan saya yang membeli Set Kesuburan Shaklee, anda juga akan mendapat percuma Ebook Rahsia Mudah Mengandung yang padat dengan:

  • Tips meningkatkan kesuburan suami isteri
  • Cara mudah kira waktu subur
  • Waktu & Posisi Terbaik Untuk Mengandung
  • Doa & amalan supaya mudah mengandung

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Cara makan set kesuburan Shaklee yang betul sememangnya memberi impak besar dalam membantu anda supaya cepat mengandung. Nak dapatkan Set Kesuburan Shaklee dengan aturan makan yang betul & Ebook rahsia Mudah Mengandung secara percuma? Hubungi saya sekarang!

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Adakah anda antara mereka yang membeli set subur Shaklee. Dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung? Teruja tengok testimoni ramai orang lain berjaya mengandung. Tapi diri sendiri belum lagi ada apa-apa? Jom kita tinjau kenapa perkara ini berlaku.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung?

Kalau anda dah makan set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, cuba jawab beberapa soalan di bawah ini dengan jujur. Insya Allah kita akan tahu punca kenapa anda masih gagal mendapat berita gembira.

1. Adakah anda mengambil vitamin yang betul?

Kalau diperhatikan, ada bermacam-macam versi set subur Shaklee yang dijual oleh pengedar Shaklee. Ada vitamin yang berbeza-beza. Tak sama. Oleh itu pastikan anda membeli set subur Shaklee dari pengedar yang betul. Pengedar yang betul bermaksud pengedar yang berilmu & tahu fungsi setiap vitamin yang dijual. Setiap orang mempunyai masalah yang berbeza seperti kitaran haid tidak betul, senggugut, keputihan, cyst, berat badan, PCOS, Endometriosis, telur tak matang, pernah keguguran, dan sebagainya. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin mengikut keperluan diri anda.

2. Adakah anda mengambil vitamin dengan aturan makan dan dos yang betul?

Aturan makan dan dos yang betul adalah sangat penting bagi memastikan anda mendapat kesan optimum dari vitamin yang anda makan. Ia juga penting bagi mengelakkan komplikasi. Sebagai contoh, dos harian Zinc Complex adalah 1 biji sehari. Saya pernah berjumpa dengan seorang sahabat yang membeli set subur dari pengedar lain, dan aturan makan yang diberikan adalah 4 biji Zinc Complex setiap hari. Memang dah overdose. Apakah kesan overdose? Akan membebankan buah pinggang & dalam jangka panjang boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin dengan aturan makan & dos yang betul. Minta maaf ye. Aturan makan & konsultasi saya adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,
Dapatkan Ebook ini sekarang! Ekslusif untuk pelanggan saya sahaja

3. Adakah anda makan vitamin secara konsisten?

Untuk mendapat kesan yang optimum, vitamin-vitamin dalam set subur perlu dimakan setiap hari. Jangan culas untuk makan. Pastikan anda makan megikut aturan makan yang diberi secara disiplin. Anda juga perlu tahu bahawa sel dalam badan kita memerlukan tempoh 90 hari untuk menyerap semua nutrien & pembaharuan sel. Oleh itu, 3 bulan pertama pengambilan vitamin adalah sangat penting. Pastikan anda makan vitamin secara konsisten. Dah makan set subur Shaklee lebih daripada 6 bulan tapi belum ada hasil? Jangan putus asa. Ada yang menunggu bertahun-tahun untuk mengandung. Apa yang penting ialah konsisten dan jangan putus asa.

4. Adakah anda tidak terlepas waktu subur?

Anda dah makan vitamin yang betul, dengan aturan makan & dos yang betul secara konsisten. Persoalan seterusnya ialah adakah anda tidak terlepas waktu subur? Anda tidak akan mengandung kalau terlepas waktu subur kerana pada waktu inilah ovum dibebaskan untuk proses persenyawaan. Anda boleh membaca tentang cara menentukan waktu subur di sini.

5. Adakah anda mengamalkan tips kesuburan?

Adalah penting untuk anda mengetahui apakah perkara yang menyebabkan ketidaksuburan dan menjejaskan kesuburan. Di samping itu anda perlu mengamalkan doa & amalan supaya mudah mengandung, tips mudah mengandung cara Islam, tips meningkatkan kesuburan suami isteri,  Anda juga boleh mengamalkan petua hamil dengan 41 kuntum bunga cengkih yang saya kongsikan di sini. Istimewa untuk pelanggan saya, dengan setiap pembelian set subur Shaklee dari saya, anda akan mendapat Ebook Ekslusif Rahsia Mudah Mengandung secara percuma. Ebook ini bukan untuk dijual.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Jadi, anda dah jawab kelima-lima soalan yang saya senaraikan tadi? Bagaimana jawapan yang anda dapat? Kalau semuanya YA, tahniah! Anda teruskan makan set subur Shaklee dan jangan putus asa. Insya Allah akan ada rezeki anda dalam waktu terdekat. Kalau ada jawapan anda yang TIDAK, sekarang anda dah tahu kenapa anda dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung. Berminat untuk mendapatkan Set Subur Shaklee dengan harga istimewa + konsultasi terbaik + Ebook Rahsia Mudah Mengandung dengan percuma? Hubungi saya sekarang.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Tips Mudah Mengandung Cara Islam

Dah lama berusaha untuk mengandung tapi masih belum berjaya? Rasa bersalah sebab suami nak sangat ada anak? Rasa geram bila orang keliling asyik tanya bila nak ada anak? Takut suami cari pengganti sebab anda belum ada anak? Anda boleh amalkan tips mudah mengandung cara islam yang akan saya kongsikan di sini:

petua mudah mengandung cara islam, tips mudah hamil cara islam, petua mudah hamil cara islam, tips mudah hamil dalam islam, petua mudah hamil dalam islam, cara mudah hamil dalam islam, cara mudah hamil,  cara mudah untuk hamil, cara mudah untuk hamil lagi, cara mudah hamil untuk orang gemuk, cara mudah untuk hamil cepat, mengandung dalam islam, tips mengandung cepat, tips mengandung dengan cepat, tips mengandung dalam islam,  tips hamil dalam islam, tips cepat hamil dalam islam,

Tips Mudah Mengandung Cara Islam

Jangan runsing lagi. Teruskan berusaha. Dapatkan rawatan moden & tradisional. Anda juga boleh mengambil set subur Shaklee yang telah terbukti mmebantu ramai pasangan menimang cahayamata. Dan anda juga boleh mengamalkan tips-tips berikut:

1. Banyakkan beristighfar dan bertaubat diatas segala dosa yang dilakukan.

Sucikan hati, dekatkan diri dengan Allah. Jika kesukaran untuk mengandung yang kita alami adalah kifarah dari Allah atas dosa yang pernah kita lakukan, mohon supaya Allah terima taubat kita & berikan peluang untuk kita merasa nikmat mengandung, melahirkan & membesarkan anak.

2. Berpuasa sunat

Ingat tak kisah Nabi Zakaria yang dah berumur tapi belum dikurniakan cahayamata? Setiap hari Nabi Zakaria berdoa kepada Allah, sampai menangis-nangis sebab betul-betul nakkan anak. Selain berdoa, Nabi Zakaria juga mengamalkan puasa sunat. Oleh itu, kita boleh berpuasa sunat sebagai salah satu ikhtiar untuk mendapatkan zuriat. Amalan puasa sunat ini lebih afdhal jika dilakukan oleh suami, 2 kali seminggu iaitu puasa sunat hari Isnin & Khamis.

3. Jaga kelakuan & tutur kata

Lagi kisah Nabi Zakaria. Ingat tak kisah bahawa Nabi Zakaria dibisukan oleh Allah selama 3 hari selepas isterinya berjaya mengandung? Ia adalah peringatan simbolik dari Allah bahawa suami seharusnya menjaga tutur kata & tidak bercakap perkara yang sia-sia semasa isteri mengandung. Oleh itu, jika kita sedang mencuba untuk mengandung, adalah baik jika kita menjaga kelakuan dan tutur kata agar doa kita supaya mendapat cahayamata dimakbulkan.

4. Banyakkan berdoa & membaca Al-Quran

Tips mudah mengandung cara islam yang seterusnya ialah banyakkan berdoa dan membaca Al-Quran. Jangan pernah berhenti berdoa. Jadikan membaca Al-Quran sebagai amalan harian. Anda boleh mengamalkan surah-surah, doa & amalan berikut, seperti yang dikongsikan oleh Ustazah Siti Norbahyah Mahmood.

petua mudah mengandung cara islam, tips mudah hamil cara islam, petua mudah hamil cara islam, tips mudah hamil dalam islam, petua mudah hamil dalam islam, cara mudah hamil dalam islam, cara mudah hamil,  cara mudah untuk hamil, cara mudah untuk hamil lagi, cara mudah hamil untuk orang gemuk, cara mudah untuk hamil cepat, mengandung dalam islam, tips mengandung cepat, tips mengandung dengan cepat, tips mengandung dalam islam,  tips hamil dalam islam, tips cepat hamil dalam islam,

5.  Cari ilmu tentang kesuburan & kehamilan

Disamping berdoa, kita juga perlu menggali ilmu tentang bagaimana proses kehamilan berlaku, penentuan jantina bayi, & kesuburan seperti punca ketidaksuburan, cara tentukan waktu subur, tips meningkatkan kesuburan suami isteri, dan punca susah mengandung,  Adalah penting juga untuk kita mengetahui  masalah ketidaksuburan dikalangan lelaki kerana ia boleh menjadi punca kenapa kita belum berjaya mengandung. Kita juga perlu tahu tentang waktu terbaik untuk membuat ujian kehamilan agar mendapat keputusan yang tepat. Kita perlu tahu apakah perkara yang perlu dielakkan kerana boleh menjejaskan kesuburan. Akhir sekali, kita perlu tahu apakah tanda awal mengandung supaya kita alert apabila kita telah berjaya.

ebook rahsia mudah mengandung, petua mudah mengandung cara islam, tips mudah hamil cara islam, petua mudah hamil cara islam, tips mudah hamil dalam islam, petua mudah hamil dalam islam, cara mudah hamil dalam islam, cara mudah hamil,  cara mudah untuk hamil, cara mudah untuk hamil lagi, cara mudah hamil untuk orang gemuk, cara mudah untuk hamil cepat, mengandung dalam islam, tips mengandung cepat, tips mengandung dengan cepat, tips mengandung dalam islam,  tips hamil dalam islam, tips cepat hamil dalam islam,
Ebook ini sangat bermanfaat. Hubungi saya untuk mendapatkannya

6. Amalkan tips kesuburan

Anda juga boleh mengamalkan tips mudah mengandung seperti rahsia meningkatkan kesuburan lelaki dalam masa 14 hari.  Tips suami perkasa dan isteri hebat supaya bunting pelamin ini juga mungkin boleh membantu usaha anda untuk mengandung selain petua mengandung menggunakan 41 kuntum bunga cengkih.

Semoga tips mudah mengandung yang saya kongsikan tadi bermanfaat untuk kita semua. Teruskan berusaha dan jangan lupa berdoa kepada Allah, mohon rahmat dan kasih sayang dariNya. Kalau nak cuba berikhtiar dengan Set Subur Shaklee, anda boleh hubungi saya untuk mendapatkannya dengan konsultasi terbaik.

ebook rahsia mudah mengandung, petua mudah mengandung cara islam, tips mudah hamil cara islam, petua mudah hamil cara islam, tips mudah hamil dalam islam, petua mudah hamil dalam islam, cara mudah hamil dalam islam, cara mudah hamil,  cara mudah untuk hamil, cara mudah untuk hamil lagi, cara mudah hamil untuk orang gemuk, cara mudah untuk hamil cepat, mengandung dalam islam, tips mengandung cepat, tips mengandung dengan cepat, tips mengandung dalam islam,  tips hamil dalam islam, tips cepat hamil dalam islam,

Promosi Shaklee Jun 2014 Vitamin E buy 6 Free 1

Alhamdulillah. Shaklee dah umumkan promosi Shaklee Jun 2014 Vitamin E Buy 6 free 1 . Memang kena sangat pada masanya memandangkan kita dah nak raya & sekarang ni musim orang kawin. Vitamin E Shaklee sememangnya killer product saya. Nak tahu apa kelebihan beli Vitamin E harga promosi & apa yang anda akan dapat?

vitamin e, vit e, vita e, vitamin e shaklee, vit e shaklee, vita e shaklee, fungsi vitamin e, fungsi vitamin e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vita e, fungsi vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kelebihan vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kebaikan vita e shaklee, promosi shaklee jun 2014, promosi shaklee buy 6 free 2 jun, promosi shaklee buy 6 free 1 vitamin e, set cantik shaklee harga ahli, set subur shaklee harga ahli, ebook shaklee, shaklee harga murah, shaklee ampang, shaklee harga ahli, shaklee harga ahli ampang, promosi shaklee, harga ahli shaklee, shaklee murah, senarai harga ahli shaklee,

Promosi Shaklee Jun 2014 Vitamin E buy 6 Free 1

Apakah fungsi Vitamin E Shaklee?

Vitamin E Shaklee adalah vitamin perlbagai fungsi. Di antara fungsi utamanya ialah:

1. Kecantikan

Vitamin E mencantikkan kulit anda, menghilangkan parut kerawat, dan memberikan kulit muka yang berseri. Percuma Ebook 15 Resepi Masker Shaklee dengan pembelian Set Cantik Shaklee dari saya.

vitamin e, vit e, vita e, vitamin e shaklee, vit e shaklee, vita e shaklee, fungsi vitamin e, fungsi vitamin e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vita e, fungsi vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kelebihan vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kebaikan vita e shaklee, promosi shaklee jun 2014, promosi shaklee buy 6 free 2 jun, promosi shaklee buy 6 free 1 vitamin e, set cantik shaklee harga ahli, set subur shaklee harga ahli, ebook shaklee, shaklee harga murah, shaklee ampang, shaklee harga ahli, shaklee harga ahli ampang, promosi shaklee, harga ahli shaklee, shaklee murah, senarai harga ahli shaklee,

2. Kesuburan

Vitamin E merupakan vitamin penting dalam Set Subur Shaklee. Anda akan mendapat percuma Ebook Rahsia Mudah Mengandung dengan pembelian Set Subur Shaklee dari saya.

ebook rahsia mudah mengandung, vitamin e, vit e, vita e, vitamin e shaklee, vit e shaklee, vita e shaklee, fungsi vitamin e, fungsi vitamin e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vita e, fungsi vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kelebihan vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kebaikan vita e shaklee, promosi shaklee jun 2014, promosi shaklee buy 6 free 2 jun, promosi shaklee buy 6 free 1 vitamin e, set cantik shaklee harga ahli, set subur shaklee harga ahli, ebook shaklee, shaklee harga murah, shaklee ampang, shaklee harga ahli, shaklee harga ahli ampang, promosi shaklee, harga ahli shaklee, shaklee murah, senarai harga ahli shaklee,

Apakah Kelebihan Kalau Anda Beli Promosi Shaklee Jun 2014 Vitamin E buy 6 Free 1 ?

Sepanjang Promosi Shaklee Jun 2014 Vitamin E buy 6 Free 1 , dengan setiap pembelian, anda akan mendapat:

1. Percuma 1 botol Vitamin E berharga RM149.00.

2. Percuma keahlian Shaklee untuk seumur hidup yang berharga RM75 semenanjung, RM85 Sabah Sarawak.

3. Cash bonus pada 14 Julai 2014, yang Shaklee akan masukkan terus ke akaun bank anda. Dua minggu sebelum raya.

4. Percuma Ebook-ebook hasil tulisan saya.

vitamin e, vit e, vita e, vitamin e shaklee, vit e shaklee, vita e shaklee, fungsi vitamin e, fungsi vitamin e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vita e, fungsi vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kelebihan vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kebaikan vita e shaklee, promosi shaklee jun 2014, promosi shaklee buy 6 free 2 jun, promosi shaklee buy 6 free 1 vitamin e, set cantik shaklee harga ahli, set subur shaklee harga ahli, ebook shaklee, shaklee harga murah, shaklee ampang, shaklee harga ahli, shaklee harga ahli ampang, promosi shaklee, harga ahli shaklee, shaklee murah, senarai harga ahli shaklee, , shaklee halal, shaklee halal ke tak, shaklee halal certificate, shaklee halal ke, shaklee halal tak, shaklee halal ke tidak, shaklee halal atau haram, shaklee halal ke haram, produk shaklee halal, shaklee halal jakim, sijil halal shaklee, sijil halal produk shaklee, sijil halal shaklee 2012, sijil halal shaklee 2013, sijil halal shaklee 2014, shaklee yahudi, shaklee produk yahudi, shaklee dan yahudi, shaklee hak yahudi, shaklee kkm, shaklee ada kelulusan kkm, shaklee ada kkm, shaklee kelulusan kkm, shaklee berdaftar dengan kkm

vitamin e, vit e, vita e, vitamin e shaklee, vit e shaklee, vita e shaklee, fungsi vitamin e, fungsi vitamin e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vita e, fungsi vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kelebihan vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kebaikan vita e shaklee, promosi shaklee jun 2014, promosi shaklee buy 6 free 2 jun, promosi shaklee buy 6 free 1 vitamin e, set cantik shaklee harga ahli, set subur shaklee harga ahli, ebook shaklee, shaklee harga murah, shaklee ampang, shaklee harga ahli, shaklee harga ahli ampang, promosi shaklee, harga ahli shaklee, shaklee murah, senarai harga ahli shaklee, , shaklee halal, shaklee halal ke tak, shaklee halal certificate, shaklee halal ke, shaklee halal tak, shaklee halal ke tidak, shaklee halal atau haram, shaklee halal ke haram, produk shaklee halal, shaklee halal jakim, sijil halal shaklee, sijil halal produk shaklee, sijil halal shaklee 2012, sijil halal shaklee 2013, sijil halal shaklee 2014, shaklee yahudi, shaklee produk yahudi, shaklee dan yahudi, shaklee hak yahudi, shaklee kkm, shaklee ada kelulusan kkm, shaklee ada kkm, shaklee kelulusan kkm, shaklee berdaftar dengan kkmvitamin e, vit e, vita e, vitamin e shaklee, vit e shaklee, vita e shaklee, fungsi vitamin e, fungsi vitamin e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vita e, fungsi vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kelebihan vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kebaikan vita e shaklee, promosi shaklee jun 2014, promosi shaklee buy 6 free 2 jun, promosi shaklee buy 6 free 1 vitamin e, set cantik shaklee harga ahli, set subur shaklee harga ahli, ebook shaklee, shaklee harga murah, shaklee ampang, shaklee harga ahli, shaklee harga ahli ampang, promosi shaklee, harga ahli shaklee, shaklee murah, senarai harga ahli shaklee,vitamin e, vit e, vita e, vitamin e shaklee, vit e shaklee, vita e shaklee, fungsi vitamin e, fungsi vitamin e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vita e, fungsi vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kelebihan vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kebaikan vita e shaklee, promosi shaklee jun 2014, promosi shaklee buy 6 free 2 jun, promosi shaklee buy 6 free 1 vitamin e, set cantik shaklee harga ahli, set subur shaklee harga ahli, ebook shaklee, shaklee harga murah, shaklee ampang, shaklee harga ahli, shaklee harga ahli ampang, promosi shaklee, harga ahli shaklee, shaklee murah, senarai harga ahli shaklee,

5. Keahlian Secret Group dimana saya akan memberikan tunjuk ajar cara makan vitamin, panduan produk, dan kalau anda berminat nak berniaga Shaklee, pun ada tunjuk ajar di sana. From zero to hero.

Macam mana nak beli Promosi Shaklee Jun 2014 Vitamin E buy 6 Free 1 ?

Anda berminat nak dapatkan Promosi Shaklee Jun 2014 Vitamin E buy 6 Free 1 ? Hubungi saya sekarang!

vitamin e, vit e, vita e, vitamin e shaklee, vit e shaklee, vita e shaklee, fungsi vitamin e, fungsi vitamin e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vit e shaklee, fungsi vita e, fungsi vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kelebihan vita e shaklee, kebaikan vit e shaklee, kebaikan vitamin e shaklee, kebaikan vita e shaklee, promosi shaklee jun 2014, promosi shaklee buy 6 free 2 jun, promosi shaklee buy 6 free 1 vitamin e, set cantik shaklee harga ahli, set subur shaklee harga ahli, ebook shaklee, shaklee harga murah, shaklee ampang, shaklee harga ahli, shaklee harga ahli ampang, promosi shaklee, harga ahli shaklee, shaklee murah, senarai harga ahli shaklee,

Tips Mudah Mengandung

Anda sedang mencuba untuk mengandung? Tengah mencari tips mudah mengandung? Anda bernasib baik sebab post ni ditulis khas untuk anda. Jika anda sedang berusaha untuk mengandung, sememangnya anda perlu mengetahui  petua mudah mengandung,  perkara yang perlu dielakkan dan punca susah mengandung supaya tidak menggangu kesuburan anda. Apakah tips mudah mengandung yang perlu anda tahu?

tips mudah hamil, tips mudah mengandung selepas keguguran, tips mudah hamil kembar, tips mudah hamil selepas keguguran, tips mudah hamil anak kedua,  tips mudah hamil dalam islam,  tips mudah hamil menurut islam,  petua mudah hamil, petua mudah hamil selepas keguguran, petua mudah hamil kembar, petua mudah hamil cara islam, petua mudah hamil menurut islam,  petua mudah mengandung cara islam, petua mudah hamil tanyalah ustaz,  petua mudah mengandung, petua mudah mengandung cara islam, petua supaya mudah mengandung,  petua mudah hamil blog mengandung
Dapatkan Ebook Ekslusif Ini Dengan Pembelian Set Subur Shaklee Dari Vitaminsaya.com

Tips Mudah Mengandung

Berikut adalah tips mudah mengandung yang boleh anda amalkan iaitu:

1. Kenal pasti waktu subur

Pastikan anda tidak terlepas waktu subur. Bagi suami, anda subur setiap hari tapi paling subur pada waktu ini. Bagi isteri, dalam sebulan, terdapat satu tarikh di mana anda berada dalam keadaan yang paling subur & jika proses persenyawaan berlaku, peluang anda untuk mengandung adalah sangat cerah. Tak tahu macam mana nak kira waktu subur? Jom baca di sini. Walau bagaimana pun, jika kitaran haid anda tidak teratur,adalah sukar untuk menentukan tarikh subur anda.Oleh itu, anda perlu membetulkan kitaran haid terlebih dahulu supaya mudah untuk membuat kiraan bagi memastikan tarikh subur anda.

2. Bersama pada waktu subur

Selepas anda berjaya mengenal pasti tarikh paling subur anda, pastikan anda tidak terlepas tarikh keramat tersebut. Pastikan anda bersama pada tarikh tersebut. Di antara soalan yang sering ditanya kepada saya:

“Boleh ke bersama setiap hari? Tak menjejaskan kesuburan?”

“Ada tak posisi tertentu supaya mudah mengandung?”

Jawapan kepada soalan-soalan ini ada didalam Ebook Rahsia Mudah Mengandung yang saya berikan percuma kepada pelanggan yang membeli set subur Shaklee dari saya. Kalau anda nak tahu jawapannya, dapatkan ebook istimewa ini.

tips mudah hamil, tips mudah mengandung selepas keguguran, tips mudah hamil kembar, tips mudah hamil selepas keguguran, tips mudah hamil anak kedua,  tips mudah hamil dalam islam,  tips mudah hamil menurut islam,  petua mudah hamil, petua mudah hamil selepas keguguran, petua mudah hamil kembar, petua mudah hamil cara islam, petua mudah hamil menurut islam,  petua mudah mengandung cara islam, petua mudah hamil tanyalah ustaz,  petua mudah mengandung, petua mudah mengandung cara islam, petua supaya mudah mengandung,  petua mudah hamil blog mengandung

3. Elakkan aktiviti lasak

Tips mudah mengandung yang seterusnya ialah selepas waktu subur, elakkan aktiviti lasak seperti menunggang kuda, taek wan do, dan apa-apa aktiviti fizikal yang boleh menyebabkan tekanan dibahagian rahim atau boleh menyebabkan anda terjatuh. Ini kerana perkara-perkara tersebut boleh menyebabkan telur yang baru disenyawakan belum benar-benar stabil dan boleh “gugur” disebabkan oleh perkara-perkara yang saya sebutkan tadi.

4. Amalkan makanan seimbang

Pemakanan seimbang adalah sangat penting bagi memastikan badan kita mendapat nutrien yang secukupnya supaya menghasilkan telut yang berkualiti. Apabila anda merancang untuk mengandung, suami isteri perlu mengamalkan makanan seimbang serta menjauihi arak & dadah.

5. Banyakkan berdoa

Jangan pernah putus berdoa kerana sebagai hambanya, Allah adalah penentu sama ada kita dapat mengandung atau tidak. Anda boleh mengamalkan doa & amalan untuk mudah mengandung oleh Ustazah Siti Nor Bahyah Mahmood ini.

Sekarang anda dah tau tips mudah mengandung. Banyak lagi tips lain yang saya kongsikan didalam Ebook Rahsia Mudah Mengandung yang saya berikan secara percuma dengan pembelian Set Subur Shaklee dari saya. Insya Allah peluang anda untuk mengandung akan semakin cerah dengan mengamalkan Set Subur Shaklee dengan aturan makan yang betul & mengamalkan tips yang saya kongsikan didalam ebook istimewa ini. Hubungi saya untuk mendapatkan set subur anda hari ini.

tips mudah hamil, tips mudah mengandung selepas keguguran, tips mudah hamil kembar, tips mudah hamil selepas keguguran, tips mudah hamil anak kedua,  tips mudah hamil dalam islam,  tips mudah hamil menurut islam,  petua mudah hamil, petua mudah hamil selepas keguguran, petua mudah hamil kembar, petua mudah hamil cara islam, petua mudah hamil menurut islam,  petua mudah mengandung cara islam, petua mudah hamil tanyalah ustaz,  petua mudah mengandung, petua mudah mengandung cara islam, petua supaya mudah mengandung,  petua mudah hamil blog mengandung

Tips Bunting Pelamin

Pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga atau pun baru berkahwin sememangnya mengimpikan untuk bunting pelamin. Si suami bercita-cita untuk menjadi suami gagah perkasa sementara si isteri berangan-angan nak jadi isteri hebat yang dirindui suami setiap masa. Jangan segan! Kalau anda nak tahu tips bunting pelamin, sila baca post ini sampai ke ayat yang terakhir.

tips untuk bunting pelamin, Tips Suami Perkasa & Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin, tips bunting pelamin, suami perkasa, isteri hebat, bunting pelamin, cara bunting pelamin, bunting pelamin dalam islam, , cara nak bunting pelamin, cara mengetahui bunting pelamin, tips bunting pelamin, petua bunting pelamin, bunting pelamin,

Apakah Tips Suami Perkasa Dan Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin?

Untuk bunting pelamin, anda perlu memastikan bahawa:

1. Suami isteri berada dalam keadaan yang subur sewaktu berkahwin. Ia bermaksud, 6 bulan sebelum tarikh akad nikah, anda dan pasangan sudah mula mengamalkan apa yang perlu untuk meningkatkan kesuburan masing-masing.

2. Pilih tarikh yang berdekatan dengan waktu subur. Tak tahu macam mana nak kira waktu subur? Sila baca di sini.

Macam mana nak tingkatkan kesuburan & menjadi suami gagah perkasa?

Madu. Amalkan mengambil satu sudu madu setiap hari. Jika anda merancang untuk bersama, ambil sesudu madu selepas makan malam. Isteri anda pasti tersenyum.

Senaman. Apabila anda bersenam, ia akan memperbaiki alira darah ke seluruh badan termasuk alat sulit anda. Apabila aliran darah anda baik, alat sulit anda juga akan berfungsi dengan baik & meningkatkan kesuburan anda.

Kurangkan Merokok. Rokok boleh mengurangkan kualiti sperma anda.  Kalau anda perokok tegar, sila berhenti merokok. tak boleh secara mengejut, berhenti secara perlahan-lahan.

Tips Tingkatkan Kesuburan. Anda boleh amalkan tips tingkatkan kesuburan lelaki supaya isteri cepat mengandung ini.

Tingkatkan Kesuburan Dengan Set Suami Gagah Shaklee. Vitamin E dan Zinc Complex sememangnya terbukti berkesan untuk meningkatkan kejantanan & kesuburan lelaki. Anda akan merasakan perbezaannya selepas 2 minggu. Apakah perbezaannya?:

1. Meningkatkan keinginan untuk bersama.

2. Bertahan lebih lama.

3. Meningkatkan kesihatan organ seks anda.

4. Memekatkan air mani

5. Menghasilkan sperma yang lebih banyak.

6. Menghasilkan sperma yang kuat & sihat. Mampu berenang dengan lebih laju & tahan lama didalam rahim isteri.

7. Meningkatkan kesuburan anda supaya isteri cepat mengandung.

tips untuk bunting pelamin, Tips Suami Perkasa & Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin, tips bunting pelamin, suami perkasa, isteri hebat, bunting pelamin, cara bunting pelamin, bunting pelamin dalam islam, , cara nak bunting pelamin, cara mengetahui bunting pelamin, tips bunting pelamin, petua bunting pelamin, bunting pelamin,

Pendek kata anda akan jadi sharp shooter kebanggaan isteri. Siapa taknak kan? Nah, saya kongsikan testimoni isteri yang berpuas hati selepas suami mengambil set ini. Alhamdulillah, dah pun selamat melahirkan anak perempuan. Sekarang dalam pantang.

tips untuk bunting pelamin, Tips Suami Perkasa & Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin, tips bunting pelamin, suami perkasa, isteri hebat, bunting pelamin, cara bunting pelamin, bunting pelamin dalam islam, , cara nak bunting pelamin, cara mengetahui bunting pelamin, tips bunting pelamin, petua bunting pelamin, bunting pelamin,

Macam mana nak tingkatkan kesuburan isteri, jadi isteri hebat & memastikan bunting pelamin?

Betulkan kitaran haid. Jangan terlalu kurus atau terlalu gemuk sebab ia akan mengganggu kestabilan hormon & akibatnya period jadi tak regular. Kalau ada masalah period tak regular, sepatutnya sebelum kawin lagi kena betulkan. Tapi jangan risau, masih belum terlambat untuk menstabilkan hormon anda supaya period jadi regular & cepat mengandung.

Jangan makan benda tajam. Nenas, air tebu, air kelapa, air coke is a BIG NO! Tinggalkan terus. Memang belum ada kajian yang membuktikan bahawa makan tajam ini boleh menjejaskan peluang anda untuk hamil, tapi apa salahnya kalau kita ikut nasihat orang-orang tua? PAsti ada sebab kenapa makanan-makanan ini dikatakan tajam.

Tingkatkan kesuburan dengan Set Kesuburan Shaklee. Pengantin baru selalunya akan merasa gemuruh & berdebar-debar apabila bersama suami sehingga menyebabkan kekeringan & ketidakselesaan ketika bersama. Anda boleh mengamalkan Set Kesuburan Shaklee yang membantu mengatasi masalah kering ketika bersama & meningkatkan kesuburan supaya anda berpeluang untuk bunting pelamin.

Anda juga boleh mengamalkan petua untuk meningkatkan kesuburan dan tips untuk cepat mengandung yang terbukti berkesan. Sekiranya anda merancang untuk membela kucing di rumah, sila luangkan sedikit masa untuk membaca info ini. Anda juga pasti ingin tahu tentang punca susah untuk mengandung yang saya senaraikan di sini. Kalau anda nakkan anak kembar, boleh la amalkan tips yang saya kongsi di sini.

Jadi, sila amalkan tips bunting pelamin yang saya share kat atas tadi. Kalau anda betul-betul nak mengandung dengan cepat,  anda wajib ambil Set Kesuburan Shaklee. Nak order? Hubungi saya sekarang!

tips untuk bunting pelamin, Tips Suami Perkasa & Isteri Hebat Untuk Bunting Pelamin, tips bunting pelamin, suami perkasa, isteri hebat, bunting pelamin, cara bunting pelamin, bunting pelamin dalam islam, , cara nak bunting pelamin, cara mengetahui bunting pelamin, tips bunting pelamin, petua bunting pelamin, bunting pelamin,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...