-

Cara Bancuh ESP Shaklee

Ramai yang takut nak beli ESP Shaklee walau pun tahu tentang 1001 kebaikan ESP. Kenapa? Sebab ramai yang takut tak boleh nak telan ESP. Ada yang tak suka minum susu. Ada yang tak suka minum soya. Ada yang tak suka vitamin bancuh-bancuh. Nak yang pil je, senang nak telan. Sebenarnya anda akan jatuh cinta dengan ESP Shaklee kalau anda tahu cara bancuh yang betul.

cara bancuh esp shaklee 276x300 Cara Bancuh ESP Shaklee

 Ada macam-macam cara bancuh ESP Shaklee. Anda boleh gunakan air suam atau air sejuk, mengikut selera anda. Malah anda boleh gunakan ESP sebagai bahan untuk membuat shake. Yang penting, jangan gunakan air panas mendidih sebab ia akan merosakkan protein didalam ESP.

Di antara resepi ESP kegemaran saya ialah:

Anda boleh bancuh ESP dengan air suam & tambah milo, shake. Jadilah ESP Milo Shake.

cara bancuh esp 300x300 Cara Bancuh ESP Shaklee

Atau pun boleh bancuh ESP dengan air yogurt Nestle Bliss. Favourite saya ialah perisa strawberry. Yummy!!!! Memang sedap!!!

cara bancuh esp 2 212x300 Cara Bancuh ESP Shaklee

ESP campur susu low fat pun sangat sedap!!!!!!! Kalau bancuh macam ni satu tumbler memang tak cukup.

cara bancuh esp 3 300x228 Cara Bancuh ESP Shaklee

Yang ni pula bancuhan ESP + Mealshake. Sangat sesuai untuk mereka yang sedang berusaha untuk menambah berat badan. Boleh kongsi dengan anak-anak. Mesti berebut.

cara bancuh esp 4 300x210 Cara Bancuh ESP Shaklee

Yang ni saya wajib buat at least sekali seminggu. Smoothie ESP + buah segar. Memang sangat2 sedap. Suami & anak-anak saya pun tumpang sekaki. Ini adalah cara bancuh ESP Shaklee yang super duper heaven.

cara bancuh esp 5 300x264 Cara Bancuh ESP Shaklee

Yang ni memang sinfully delicious. Saya bancuh ESP + milo + ais. Blend. Kemudian letakkan ais krim coklat sebagai topping. Tak tahan kan?

cara bancuh esp 6 300x290 Cara Bancuh ESP ShakleeYang ni nampak macam cara bancuh ESP Shaklee yang simple…tapi merupakan favourite para pelanggan saya. Dan semestinya favourite saya juga.

cara bancuh esp 7 224x300 Cara Bancuh ESP Shaklee

Teringin nak cuba resipi ESP yang menyelerakan ni? Jom order hari ini. Hubungi saya di sini.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Bancuh ESP Shaklee

Resepi ESP Shaklee

Ramai yang bertanya, macam mana rasa ESP? Apa resepi ESP Shaklee?  Eiiii saya tak boleh minum soya. Kembang tekak. Saya cuma tersenyum. Sebenarnya ESP ni bukan saja mempunyai banyak kebaikan & khasiat, malah sangat sedap kalau kita tau resepinya. Sayang sangat kalau kita tak manfaatkan kebaikan & khasiat ESP ni, terutamanya bagi ibu yang mengandung dan mereka yang sedang mencuba untuk mengandung. Semua resepi kat bawah ni saya dah cuba. Favourite saya? ESP + sirap. Sempoi! Jadilah sirap bandung. Cuba anda tengok resepi ESP Shaklee kat bawah ni. Mesti terliur kan?
cara bancuh esp1 Resepi ESP Shaklee
RESEPI ESP SHAKLEE
[✔] ESP + Air suam

[✔] ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
[✔] ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
 
cara bancuh esp 3 300x228 Resepi ESP Shaklee
[✔] ESP + Susu Anmum
[✔] ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
[✔] ESP + Nesvita 3in1
[✔] ESP + jus twister tropicana
[✔] ESP + Ribena
[✔] ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
[✔] ESP + Milo/Horlicks
[✔] ESP + sirap
[✔] ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend)
[✔] ESP + KOKO + OAT
[✔] ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL
[✔] ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air masak (blend)
[✔] ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk
[✔] ESP + meal shakes + MILO
[✔] ESP + Nestle Bliss 
cara bancuh esp 2 212x300 Resepi ESP Shaklee

ESP dibancuh dengan air yogurt Nestle Bliss

[✔] ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + susu tepung
[✔] ESP + kurma + badam + avocado + ais (blend sekali)
Sedap kan resepi ESP Shaklee yang saya share tadi? Rasa macam nak minum sekarang. Tunggu apa lagi, hubungi saya sekarang untuk mendapatkan ESP anda.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Resepi ESP Shaklee

pixel Resepi ESP Shaklee

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.