-

Pengedar Shaklee Di Ampang

Anda sedang mencari pengedar Shaklee di Ampang dengan harga istimewa 2016? Sila save nombor telefon ni: 012-9025232. Saya merupakan pengedar Shaklee di Ampang yang sentiasa bersedia untuk untuk membuat delivery vitamin Shaklee terus ke muka pintu anda. Setiap hari.

pengedar shaklee ampang 300x252 Pengedar Shaklee Di Ampang

Selalunya kalau order online, kena tunggu abang pos laju atau Gdex hantar ke rumah. Selagi barang tak sampai, selagi itulah kita jadi penunggu rumah, nak keluar pun tak boleh. Kalau terlepas, susah pulak nak kena pergi collect sendiri barang kat Pusat Pos Laju Cheras atau Gdex Wangsamaju. Apa gunanya bayar kos penghantaran kalau nak kena pergi sendiri, ye tak?

Kalau anda order dengan saya, Insya Allah order hari ni, hari ni akan terus dapat. KECUALI, kalau stok saya habis. Saya memang pengedar Shaklee di Ampang yang sangat wanted. Tiap hari ada delivery. Jadi stok kat rumah sekejap je habis, sekejap je habis. Tapi jangan risau. Saya restock barang setiao hari, jadi kalau tak dapat buat delivery malam ni, saya akan hantarkan esok. Mudah sahaja kan?

pengedar shaklee ampang 300x185 Pengedar Shaklee Di Ampang

Untuk delivery di kawasan Ampang & persekitarannya, saya cuma caj RM10.00 sahaja untuk kos minyak, masa & tenaga yang saya kealuarkan. Kalau anda nak datang ambil di rumah saya pun takde masalah. Boleh datang ke Taman Bukit Indah, Ampang. Sebelah Taman Kosas je. Senang nak cari.

Kalau anda takde di rumah waktu siang, takde masalah. Saya boleh hantarkan pada waktu malam ( 8.00 – 9.00 pm ) atau pun semasa hujung minggu.

Jadi, kalau anda penduduk sekitar Ampang, semestinya saya adalah pengedar Shaklee di Ampang pilihan anda. Tak payah nak susah-susah cari pengedar yang lain dah. Oh ya…. kalau anda pengguna tegar Shaklee, alang-alang baik mendaftar jadi ahli terus. Jom baca cara mendaftar sebagai ahli Shaklee di sini.┬áHubungi saya untuk delivery hari ini!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Pengedar Shaklee Di Ampang

pixel Pengedar Shaklee Di Ampang

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.