Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

Untuk bulan Mei 2014, Shaklee mengadakan promosi MealShakes Shaklee buy 6 free 1. Rugi kalau tak ambil peluang ni, sebab Meal Shakes sememangnya makanan tambahan yang sedap & berkhasiat. Bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak, tapi juga untuk seisi keluarga. Anda juga boleh mencuba resepi Kek Nutella Meal Shakes Kukus yang saya kongsikan di sini.

testimoni mealshake shaklee, testimoni mealshakes shaklee, testimoni mealshake untuk kanak-kanak, testimoni mealshake dan omega, khasiat mealshake, khasiat mealshake shaklee, khasiat meal shaklee, kebaikan mealshake, kebaikan mealshake shaklee, kebaikan meal shakes shaklee, kebaikan mealshake shaklee untuk kanak-kanak, kebaikan mealshakes shaklee untuk kanak-kanak, mealshakes, mealshake, mealshake shaklee, mealshake shaklee untuk bayi, mealshake shaklee untuk kanak-kanak, mealshake shaklee tahan berapa lama, mealshake shaklee untuk dewasa, mealshake shaklee untuk orang dewasa, mealshake shaklee review, mealshake shaklee harga, mealshake shaklee testimoni, mealshake shaklee harga ahli, mealshake shaklee promosi, mealshake shaklee buy 6 free 1,  mealshake shaklee tambah berat, mealshake shaklee tambah berat badan, mealshake shaklee untuk tambah berat, mealshake shaklee untuk tambah berat badan, meal shakes shaklee harga

 

Kenapa anda rugi kalau terlepas promosi MealShakes Shaklee buy 6 free 1 ini?

Sebelum tu kita kenali dulu apa itu Meal Shakes Shaklee:

Selalunya kita akan bagi multivitamin kepada anak-anak kan? Tapi dalam bentuk pil. Meal Shakes adalah multivitamin dalam bentuk serbuk yang sangat harum & berperisa vanilla yang sedap.  Anak-anak pasti takde masalah untuk mengambil Meal Shakes setiap hari. Dan bila anda dah mula bagi Meal Shakes kat anak, bersiap-sedialah untuk menghadapi situasi-situasi berikut:

1. Selera anak makin menjadi-jadi & asyik minta makanan

Ini bukan auta. Kalau anak anda jenis susah makan & picky eater, Meal Shakes pasti membantu kerana Meal Shakes adalah pencetus selera makan anak-anak. Tak percaya? Jom tengok testimoni-testimoni pelanggan saya ni:

testimoni mealshake shaklee, testimoni mealshakes shaklee, testimoni mealshake untuk kanak-kanak, testimoni mealshake dan omega, khasiat mealshake, khasiat mealshake shaklee, khasiat meal shaklee, kebaikan mealshake, kebaikan mealshake shaklee, kebaikan meal shakes shaklee, kebaikan mealshake shaklee untuk kanak-kanak, kebaikan mealshakes shaklee untuk kanak-kanak, mealshakes, mealshake, mealshake shaklee, mealshake shaklee untuk bayi, mealshake shaklee untuk kanak-kanak, mealshake shaklee tahan berapa lama, mealshake shaklee untuk dewasa, mealshake shaklee untuk orang dewasa, mealshake shaklee review, mealshake shaklee harga, mealshake shaklee testimoni, mealshake shaklee harga ahli, mealshake shaklee promosi, mealshake shaklee buy 6 free 1,  mealshake shaklee tambah berat, mealshake shaklee tambah berat badan, mealshake shaklee untuk tambah berat, mealshake shaklee untuk tambah berat badan, meal shakes shaklee harga

testimoni mealshake shaklee, testimoni mealshakes shaklee, testimoni mealshake untuk kanak-kanak, testimoni mealshake dan omega, khasiat mealshake, khasiat mealshake shaklee, khasiat meal shaklee, kebaikan mealshake, kebaikan mealshake shaklee, kebaikan meal shakes shaklee, kebaikan mealshake shaklee untuk kanak-kanak, kebaikan mealshakes shaklee untuk kanak-kanak, mealshakes, mealshake, mealshake shaklee, mealshake shaklee untuk bayi, mealshake shaklee untuk kanak-kanak, mealshake shaklee tahan berapa lama, mealshake shaklee untuk dewasa, mealshake shaklee untuk orang dewasa, mealshake shaklee review, mealshake shaklee harga, mealshake shaklee testimoni, mealshake shaklee harga ahli, mealshake shaklee promosi, mealshake shaklee buy 6 free 1,  mealshake shaklee tambah berat, mealshake shaklee tambah berat badan, mealshake shaklee untuk tambah berat, mealshake shaklee untuk tambah berat badan, meal shakes shaklee harga

testimoni mealshake shaklee, testimoni mealshakes shaklee, testimoni mealshake untuk kanak-kanak, testimoni mealshake dan omega, khasiat mealshake, khasiat mealshake shaklee, khasiat meal shaklee, kebaikan mealshake, kebaikan mealshake shaklee, kebaikan meal shakes shaklee, kebaikan mealshake shaklee untuk kanak-kanak, kebaikan mealshakes shaklee untuk kanak-kanak, mealshakes, mealshake, mealshake shaklee, mealshake shaklee untuk bayi, mealshake shaklee untuk kanak-kanak, mealshake shaklee tahan berapa lama, mealshake shaklee untuk dewasa, mealshake shaklee untuk orang dewasa, mealshake shaklee review, mealshake shaklee harga, mealshake shaklee testimoni, mealshake shaklee harga ahli, mealshake shaklee promosi, mealshake shaklee buy 6 free 1,  mealshake shaklee tambah berat, mealshake shaklee tambah berat badan, mealshake shaklee untuk tambah berat, mealshake shaklee untuk tambah berat badan, meal shakes shaklee harga

testimoni mealshake shaklee, testimoni mealshakes shaklee, testimoni mealshake untuk kanak-kanak, testimoni mealshake dan omega, khasiat mealshake, khasiat mealshake shaklee, khasiat meal shaklee, kebaikan mealshake, kebaikan mealshake shaklee, kebaikan meal shakes shaklee, kebaikan mealshake shaklee untuk kanak-kanak, kebaikan mealshakes shaklee untuk kanak-kanak, mealshakes, mealshake, mealshake shaklee, mealshake shaklee untuk bayi, mealshake shaklee untuk kanak-kanak, mealshake shaklee tahan berapa lama, mealshake shaklee untuk dewasa, mealshake shaklee untuk orang dewasa, mealshake shaklee review, mealshake shaklee harga, mealshake shaklee testimoni, mealshake shaklee harga ahli, mealshake shaklee promosi, mealshake shaklee buy 6 free 1,  mealshake shaklee tambah berat, mealshake shaklee tambah berat badan, mealshake shaklee untuk tambah berat, mealshake shaklee untuk tambah berat badan, meal shakes shaklee harga

2. Tiada lagi sembelit

Anak ada masalah pencernaan? Insya Allah Meal Shakes Shaklee boleh membantu mengatasi masalah sembelit anak anda.

3. Meningkatkan inumiti

Anak selalu demam? Selsema? Berjangkit dari kawan-kawan di taska atau tadika? Ianya disebabkan oleh imuniti anak yang rendah. Bila anak makan Meal Shakes, insya Allah akan mendapat muitivitamin yang diperlukan setiap hari. Sekali gus meningkatkan imuniti anak.

4. Mengurangkan asma, lelah, Bronkitis?

Anak anda selalu semput? Berikhtiarlah dengan Meal Shakes. Insya Allah membantu. Dulu anak saya mengidap Bronkitis, siap ada mesin nebulator kat rumah. Sekarang Alhamdulillah dah lama mesin tu tersadai tak digunakan lagi.

5. Meningkatkan konsentrasi anak semasa belajar

Cubalah sendiri. Anda pasti akan nampak hasilnya. Insya Allah apabila anak fokus semasa balajar, akan mendapat keputusan peperiksaan yang semakin baik.

Siapa yang boleh mengambil Meal Shakes Shaklee?

Ia sesuai diambil oleh kanak-kanak berumur setahun ke atas & juga orang dewasa terutamanya ibu mengandung & mereka yang sedang berusaha untuk menaikkan berat badan. Juga sesuai untuk mereka yang nak makan vitamin tapi tak boleh telan pil.

testimoni mealshake shaklee, testimoni mealshakes shaklee, testimoni mealshake untuk kanak-kanak, testimoni mealshake dan omega, khasiat mealshake, khasiat mealshake shaklee, khasiat meal shaklee, kebaikan mealshake, kebaikan mealshake shaklee, kebaikan meal shakes shaklee, kebaikan mealshake shaklee untuk kanak-kanak, kebaikan mealshakes shaklee untuk kanak-kanak, mealshakes, mealshake, mealshake shaklee, mealshake shaklee untuk bayi, mealshake shaklee untuk kanak-kanak, mealshake shaklee tahan berapa lama, mealshake shaklee untuk dewasa, mealshake shaklee untuk orang dewasa, mealshake shaklee review, mealshake shaklee harga, mealshake shaklee testimoni, mealshake shaklee harga ahli, mealshake shaklee promosi, mealshake shaklee buy 6 free 1,  mealshake shaklee tambah berat, mealshake shaklee tambah berat badan, mealshake shaklee untuk tambah berat, mealshake shaklee untuk tambah berat badan, meal shakes shaklee harga
Nak Ebook ini? Hubungi kami.

Apa yang anda akan dapat sempena promosi MealShakes Shaklee  buy 6 free 1 ni?

Harga asal MealShakes ialah RM113.75 untuk satu canister. Sempena promosi MealShakes Shaklee buy 6 free 1 ini, jika anda membeli 6 canister, anda akan mendapat percuma 1 canister yang bernilai RM113.75. Maksudnya, setiap canister cuma RM97.50.

7 canister tu banyak sangat? Tak banyak pun sebenarnya. Nak pulak kalau anak anda ramai. Satu canister tu tak sampai sebulan akan habis sebab anak-anak pasti akan asyik order nak minum MealShakes. Atau pun anda boleh berkongsi beli dengan adik-beradik, sedara-mara atau pun kawan pejabat. Promosi Mealshakes Shaklee buy 6 free 1 ni bukan selalu ada, jadi rugi kalau terlepas. Nak order? Hubungi saya sekarang!

testimoni mealshake shaklee, testimoni mealshakes shaklee, testimoni mealshake untuk kanak-kanak, testimoni mealshake dan omega, khasiat mealshake, khasiat mealshake shaklee, khasiat meal shaklee, kebaikan mealshake, kebaikan mealshake shaklee, kebaikan meal shakes shaklee, kebaikan mealshake shaklee untuk kanak-kanak, kebaikan mealshakes shaklee untuk kanak-kanak, mealshakes, mealshake, mealshake shaklee, mealshake shaklee untuk bayi, mealshake shaklee untuk kanak-kanak, mealshake shaklee tahan berapa lama, mealshake shaklee untuk dewasa, mealshake shaklee untuk orang dewasa, mealshake shaklee review, mealshake shaklee harga, mealshake shaklee testimoni, mealshake shaklee harga ahli, mealshake shaklee promosi, mealshake shaklee buy 6 free 1,  mealshake shaklee tambah berat, mealshake shaklee tambah berat badan, mealshake shaklee untuk tambah berat, mealshake shaklee untuk tambah berat badan, meal shakes shaklee harga

Resepi Kek Nutella Meal Shakes Kukus Yang Mudah Dan Sedap

Di atas permintaan ramai, saya kongsikan resepi Kek Nutella Meal Shakes kukus yang mudah dan sedap. Ia bukan sahaja mudah dibuat, malah sedap dan berkhasiat. Anak-anak pasti suka. Bahan-bahannya simple. Tepung pun tak guna. Resepi ini saya ambil dari internet dan olah sedikit mengikut selera sendiri.

kek nutella, resepi kek nutella,  kek nutella mudah, kek nutella kukus, kek nutella roll,  kek nutella resepi,  kek nutella mudah, resepi kek nutella mudah,  resepi kek nutella kukus, resepi kek nutella roll. resepi kek nutella cheese, resepi kek nutella tanpa tepung, resepi kek keju nutella tanpa bakar, resepi kek nutella simple, resepi kek lapis nutella strawberry, resepi kek swiss roll nutella

 Resepi Kek Nutella Meal Shakes Kukus Yang Mudah Dan Sedap

Kek ni mudah sahaja. Bahan pun tak banyak. Apa yang anda perlukan untuk resepi Kek Nutella Meal Shakes kukus yang mudah dan sedap ni ialah:

  • 200 gram Nutella ( 1 botol kecil )
  • 3 sudu teh Meal Shakes ( Nak ganti dengan ESP pun boleh, tapi saya prefer Meal Shakes sebab rasa & bau vanilla yang wangi. Kalau nak guna ESP & Meal Shakes, sukatan dia: 2 sudu teh Meal shakes & 1 sudu teh ESP )
  • 4 biji telur
  • Chocolate chips ( Untuk ditabur dalam kek supaya bila kita makan akan ada rasa coklat cair yang sticky. Yummy! )
  •  3 sudu besar Serbuk Coklat Cadburry 3 in 1 ( Ala…minuman cadbury 3 in 1 tu. Tiada dalam gambar sebab takde dalam rancangan awal. Dah nak masukkan adunan ke dalam loyang baru terfikir nak masukkan )

Cara-caranya

1. Panaskan kukus. Saya suka buat kek kukus. Kalau anda nak bake dalam oven pun boleh, ikut selera masing-masing. Yang penting panaskan oven atau kukus terlebih dahulu. Kalau guna oven, set suhu pada 180 darjah celcius.

2. Pukul telur sampai kembang. Pastikan betul-betul kembang tau. Rujuk gambar kat atas nun. Pakai mixer dengan kelajuan yang laju kalau nak cepat.

3. Bila telur dah kembang, masukkan Meal Shakes dan gaul sampai sebati. Tak payah pakai mixer. Pakai spatula aje.

4. Bila dah sebati, masukkan Nutella sedikit demi sedikit. Mula-mula Nutella akan terbenam kat dasar. Takpe, kacau je perlahan-lahan. Lama-lama akan sebati dengan telur. Kacau sampai sebati.

5. Akhir sekali masukkan serbuk coklat Cadburry. Saya tak kacau sampai sebati pun. Saje nak tekstur lain sikit. Kalau nak kacau sampai sebati pun boleh.

kek nutella, resepi kek nutella,  kek nutella mudah, kek nutella kukus, kek nutella roll,  kek nutella resepi,  kek nutella mudah, resepi kek nutella mudah,  resepi kek nutella kukus, resepi kek nutella roll. resepi kek nutella cheese, resepi kek nutella tanpa tepung, resepi kek keju nutella tanpa bakar, resepi kek nutella simple, resepi kek lapis nutella strawberry, resepi kek swiss roll nutella

6. Griskan loyang. Masukkan adunan kek. Tabur coklat chips ke dalam adunan. Banyak mana? Ikut seleralah. Kalau saya, lagi banyak lagi sedap.

7. Pastikan kukus atau oven betul-betul panas sebelum masukkan kek. Untuk kukus, masak selama 40 minit. Kalau oven masak selama 30 minit. Cek dengan lidi. Kalau masih melekat, tambah lagi 10 minit.

kek nutella, resepi kek nutella,  kek nutella mudah, kek nutella kukus, kek nutella roll,  kek nutella resepi,  kek nutella mudah, resepi kek nutella mudah,  resepi kek nutella kukus, resepi kek nutella roll. resepi kek nutella cheese, resepi kek nutella tanpa tepung, resepi kek keju nutella tanpa bakar, resepi kek nutella simple, resepi kek lapis nutella strawberry, resepi kek swiss roll nutella

 Nah…. dah siap. Ngeh…ngeh…perasan tak saya tak pakai mangkuk seramik pun nak buat kek ni? Baking dengan anak-anak, sekejap angkut ke hulu. Sekejap angkut ke hilir. Pakai tupperware plastik senang sebab ringan. Kacau pun pakai sudu je sebab spatula dah kena kidnap dengan anak. Boleh la cuba resepi kek Nutella Meal Shakes yang mudah dan sedap ni. Senang sangat. Buat dengan anak-anak, lagi best. Cuba jangan tak cuba!

kek nutella, resepi kek nutella,  kek nutella mudah, kek nutella kukus, kek nutella roll,  kek nutella resepi,  kek nutella mudah, resepi kek nutella mudah,  resepi kek nutella kukus, resepi kek nutella roll. resepi kek nutella cheese, resepi kek nutella tanpa tepung, resepi kek keju nutella tanpa bakar, resepi kek nutella simple, resepi kek lapis nutella strawberry, resepi kek swiss roll nutella

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...