-

Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

Untuk bulan Mei 2014, Shaklee mengadakan promosi MealShakes Shaklee buy 6 free 1. Rugi kalau tak ambil peluang ni, sebab Meal Shakes sememangnya makanan tambahan yang sedap & berkhasiat. Bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak, tapi juga untuk seisi keluarga. Anda juga boleh mencuba resepi Kek Nutella Meal Shakes Kukus yang saya kongsikan di sini.

mealshakes 300x227 Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

 

Kenapa anda rugi kalau terlepas promosi MealShakes Shaklee buy 6 free 1 ini?

Sebelum tu kita kenali dulu apa itu Meal Shakes Shaklee:

Selalunya kita akan bagi multivitamin kepada anak-anak kan? Tapi dalam bentuk pil. Meal Shakes adalah multivitamin dalam bentuk serbuk yang sangat harum & berperisa vanilla yang sedap.  Anak-anak pasti takde masalah untuk mengambil Meal Shakes setiap hari. Dan bila anda dah mula bagi Meal Shakes kat anak, bersiap-sedialah untuk menghadapi situasi-situasi berikut:

1. Selera anak makin menjadi-jadi & asyik minta makanan

Ini bukan auta. Kalau anak anda jenis susah makan & picky eater, Meal Shakes pasti membantu kerana Meal Shakes adalah pencetus selera makan anak-anak. Tak percaya? Jom tengok testimoni-testimoni pelanggan saya ni:

PhotoGrid 1399617229437 300x300 Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

PhotoGrid 1399617366007 300x300 Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

PhotoGrid 1399617730383 300x300 Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

PhotoGrid 1399617512122 300x300 Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

2. Tiada lagi sembelit

Anak ada masalah pencernaan? Insya Allah Meal Shakes Shaklee boleh membantu mengatasi masalah sembelit anak anda.

3. Meningkatkan inumiti

Anak selalu demam? Selsema? Berjangkit dari kawan-kawan di taska atau tadika? Ianya disebabkan oleh imuniti anak yang rendah. Bila anak makan Meal Shakes, insya Allah akan mendapat muitivitamin yang diperlukan setiap hari. Sekali gus meningkatkan imuniti anak.

4. Mengurangkan asma, lelah, Bronkitis?

Anak anda selalu semput? Berikhtiarlah dengan Meal Shakes. Insya Allah membantu. Dulu anak saya mengidap Bronkitis, siap ada mesin nebulator kat rumah. Sekarang Alhamdulillah dah lama mesin tu tersadai tak digunakan lagi.

5. Meningkatkan konsentrasi anak semasa belajar

Cubalah sendiri. Anda pasti akan nampak hasilnya. Insya Allah apabila anak fokus semasa balajar, akan mendapat keputusan peperiksaan yang semakin baik.

Siapa yang boleh mengambil Meal Shakes Shaklee?

Ia sesuai diambil oleh kanak-kanak berumur setahun ke atas & juga orang dewasa terutamanya ibu mengandung & mereka yang sedang berusaha untuk menaikkan berat badan. Juga sesuai untuk mereka yang nak makan vitamin tapi tak boleh telan pil.

ebook 300x279 Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

Nak Ebook ini? Hubungi kami.

Apa yang anda akan dapat sempena promosi MealShakes Shaklee  buy 6 free 1 ni?

Harga asal MealShakes ialah RM113.75 untuk satu canister. Sempena promosi MealShakes Shaklee buy 6 free 1 ini, jika anda membeli 6 canister, anda akan mendapat percuma 1 canister yang bernilai RM113.75. Maksudnya, setiap canister cuma RM97.50.

7 canister tu banyak sangat? Tak banyak pun sebenarnya. Nak pulak kalau anak anda ramai. Satu canister tu tak sampai sebulan akan habis sebab anak-anak pasti akan asyik order nak minum MealShakes. Atau pun anda boleh berkongsi beli dengan adik-beradik, sedara-mara atau pun kawan pejabat. Promosi Mealshakes Shaklee buy 6 free 1 ni bukan selalu ada, jadi rugi kalau terlepas. Nak order? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

pixel Promosi MealShakes Shaklee Buy 6 Free 1

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.