Faedah Dan Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Sejak kebelakangan ni semakin ramai yang menghubungi saya bertanyakan cara untuk menjadi ahli Shaklee sama ada untuk makan sendiri atau mencari side income. Sekarang Shaklee dah ada sistem online, semua order boleh dibuat secara online, jadi anda tak perlu keluar dari rumah untuk membeli barang. Cuma order sahaja, Shaklee akan hantar ke muka pintu anda. Apakah faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee selain dapat membeli dengan harga ahli?

faedah menjadi ahli shaklee, manfaat jadi ahli Shaklee, apa manfaat jadi ahli Shaklee,  apa keuntungan jadi ahli Shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, apa kelebihan jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, kelebihan jadi ahli Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, keuntungan menjadi ahli Shaklee, kebaikan jadi ahli Shaklee, kelebihan menjadi ahli Shaklee, kebaikan menjadi pengedar Shaklee, kelebihan jadi pengedar Shaklee, kelebihan menjadi pengedar Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee,
Ebook percuma untuk yang mendaftar sebagai ahli bersama vitaminsaya.com

FAEDAH DAN KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

Di antara faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee ialah:

1. Untung jualan harga runcit sehingga 30%
2. Pembelian dengan harga ahli.
3. Pengumpulan point yang akan ditukar kepada cash bonus setiap bulan ( Bonus Prestasi).
4. Bonus Kepimpinan.
5. Bonus Tambahan.
6. Insentif Coordinator.
7. Insentif Istimewa.
8. Insentif Perlancongan.
9. Subsidi Kereta.

faedah menjadi ahli shaklee, manfaat jadi ahli Shaklee, apa manfaat jadi ahli Shaklee,  apa keuntungan jadi ahli Shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, apa kelebihan jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, kelebihan jadi ahli Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, keuntungan menjadi ahli Shaklee, kebaikan jadi ahli Shaklee, kelebihan menjadi ahli Shaklee, kebaikan menjadi pengedar Shaklee, kelebihan jadi pengedar Shaklee, kelebihan menjadi pengedar Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee,

                            PURATA PENDAPATAN TAHUNAN

Pangkat/Kepimpinan                                     Purata Pendapatan Tahunan

Master Coordinator                                            RM600,000      ke atas
Senior Key Coordinator                                     RM350,000      ke atas
Key Coordinator                                                  RM250,000      ke atas
Senior Coordinator                                             RM150,000      ke atas
Coordinator                                                         RM80,000         ke atas
Senior Supervisor                                               RM36,000         ke atas
Supervisor                                                           RM20,000         ke atas

                                     KEISTIMEWAAN KAMI

Di antara faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee bersama vitaminsaya.com ialah:

1. Sokongan berterusan. Saya akan sentiasa ada untuk tolong orderkan & memberi tunjuk ajar jika anda berminat untuk memulakan bisnes Shaklee.  Anda akan diberi tunjuk ajar mengenai produk, teknik pemasaran & tips untuk menambahkan pendapatan secara online, tanpa perlu meninggalkan rumah & pejabat.

2. Online tutorial.

3. Offline coaching.

4. Webinar (Seminar secara online)

5. Seminar & gathering.

6. Perkongsian tips dari Master Coordinators yang telah berjaya.

7. Yang paling penting, kami bukan MLM yang mengayakan orang di atas. Siapa rajin usaha dia akan berjaya.

                     BAGAIMANA UNTUK JADI AHLI:

Jom tonton video saya ni:

PERLU MAINTAIN POINT SETIAP BULAN ?

TIDAK. Anda boleh mendaftar sebagai ahli untuk membeli vitamin Shaklee untuk makan sendiri. Anda tidak diwajibkan untuk membeli vitamin Shaklee setiap bulan. Cuma beli bila anda perlu sahaja. kecuali jika anda berminat untuk memulakan bisnes Shaklee.

APA SAYA PERLU BUAT KALAU SAYA NAK PERGI DAFTAR SENDIRI DI BRANCH?

Anda memerlukan seorang sponsor. Anda boleh gunakan ID saya sebagai sponsor. Manalah tahu kot pada masa kan datang anda nak mulakan Shaklee bisnes. Kalau anda daftarkan saya sebagai sponsor, saya akan bagi guideline kepada anda. Kalau anda daftar bawah org lain, minta maaf saya tak dapat berikan guideline kepada anda kerana saya hanya akan memberikan tunjuk ajar kepada ahli kumpulan SYNERGY sahaja.

SAYA DAH DAFTAR BAWAH ORANG LAIN TAPI TAK DAPAT TUNJUK AJAR UNTUK BISNES. SAYA NAK JOIN SYNERGY. BOLEH KE?

Boleh… anda hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Wah! Banyaknya faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee. Tawaran ini hanya akan anda perolehi jika anda mendaftar dengan kumpulan kami sahaja. Berminat untuk menjadi sebahagian daripada kumpulan kami? Hubungi saya sekarang:

faedah menjadi ahli shaklee, manfaat jadi ahli Shaklee, apa manfaat jadi ahli Shaklee,  apa keuntungan jadi ahli Shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, apa kelebihan jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, kelebihan jadi ahli Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, keuntungan menjadi ahli Shaklee, kebaikan jadi ahli Shaklee, kelebihan menjadi ahli Shaklee, kebaikan menjadi pengedar Shaklee, kelebihan jadi pengedar Shaklee, kelebihan menjadi pengedar Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee,

Jana Pendapatan Dari Rumah Dan Pejabat

Teruk betul ekonomi Malaysia sekarang. Semua benda naik harga. GST lagi. Jangan kata nak menabung, duit yang ada pun kadang-kadang paras hidung. Jenuh mengorek nak sampaikan ke gaji bulan depan. Teringin nak ada duit lebih? Jom saya kongsikan macam mana nak jana pendapatan dari rumah dan pejabat. Pendek kata sesuai untuk semua orang. Modal cuma RM68 sahaja.
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Macam Mana Nak Dapatkan Duit Lebih?
Memulakan perniagaan menjual Shaklee. Siapa tak kenal Shaklee? Sebut Shaklee semua orang tau, vitamin. Jadi dah tak payah susah-susah nak perkenalkan kepada semua orang. Tinggal nak bagitau orang yang “Saya jual Shaklee. Siapa nak beli vitamin Shaklee boleh beli dari saya!”
Macam mana nak bagitau orang yang kita jual Shaklee? PROMOSI. Macam mana nak buat promosi? Senang sangat! Secara online: facebook, instagram, twitter, blog. Secara offline: sembang dengan sedara-mara, kawan-kawan, officemate, jiran, ahli surau, etc.
Tapi saya tak tak tau apa-apa pasal Shaklee. Saya tak pandai nak buat promosi. Tak pandai nak sembang ajak orang beli barang. Jangan risau. Semua bimbingan dan tunjuk ajar akan saya berikan. Dulu saya pun macam tu juga, tak tau apa-apa. Alhamdulillah sekarang tiba masanya untuk saya kongsikan dengan semua. Sama-sama kita cari duit lebih supaya tak tersepit dalam keadaan ekonomi yang makin menghimpit ni.
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Biasanya saya akan bagi tunjuk ajar secara online, iaitu dengan menggunakan Whatsapp atau Facebook Messenger. Jadi takde masalah kat mana pun anda berada, kita boleh berhubung 24 jam. Kalau ada yang belajar depan-depan pun takde masalah, boleh jumpa. Mai datang Ampang 🙂
Ada ke orang nak beli Shaklee? Mestilah ada. Walau pun ekonomi merosot, orang sakit tetap makan vitamin. Orang nak banyakkan susu tetap ambil Set Breastfeeeding Shaklee. Orang nak kurus masih ramai yang makan Set Kurus Shaklee. Yang tengah berusaha nak mengandung jangan cakaplah, tetap makan Set Kesuburan Shaklee tiap hari. Pendek kata, sentiasa akan ada orang yang nak makan Shaklee.
Yang paling penting, Shaklee bukan MLM yang mengayakan orang di atas. Siapa rajin, dia akan dapat banyak cash bonus. Kalau malas, minta maaflah takkan dapat apa-apa.
 
KEUNTUNGAN YANG ANDA AKAN DAPAT:
 
1. Untung runcit. Kita beli vitamin dari Shaklee dengan harga ahli, dan jual dengan harga runcit. Dah dapat untung runcit kat situ.
 
2. Cash Bonus dari Shaklee. Tiap kali beli barang kita akan dapat uv (point). Uv dikira untuk menetukan berapa banyak cash bonus kita. Lagi banyak uv, lagi banyak cash bonus yang kita akan dapat bulan tu. Cash bonus ni akan dapat setiap 14hb, setiap bulan.
 
3. Car bonus. Nama je car bonus, tapi akan dapat dalam bentuk duit. Pun dapat tiap bulan. Yang ni tak semua ahli Shaklee dapat, cuma yang cukup syarat je.
4. Percutian ke luar negara & umrah 5 bintang secara  percuma. Yang ni pun untuk yang layak sahaja. Pendek kata, untuk mereka yang betul2 dah kerja keras. akan dapat setahun sekali.
 
Macam Mana Nak Mulakan Bisnes Shaklee?
Jom tonton video saya ni:

Sekarang anda dah tahu macam mana cara nak jana pendapatan dari rumah dan pejabat, dengan Shaklee. Nak mulakan bisnes Shaklee? Hubungi saya sekarang. Jangan buang masa.
 
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...