Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda penggunaa setia Shaklee? Sudah tiba masanya anda mendaftar sebagai ahli kerana yuran pendaftaran Shaklee adalah RM65 seumur hidup & banyak keuntungan yang akan anda dapat jika menjadi ahli. Walau bagaimana pun harus diingatkan bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee.

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Apakah yang dimaksudkan sebagai sponsor Shaklee? Semasa anda mengisi borang pendaftaran, salah satu info yang anda perlu berikan ialah sponsor ID iaitu orang yang memperkenalkan anda kepada ahli. Sponsor Shaklee akan menjadi upline atau pun mentor yang akan memberikan anda segala tunjuk ajar kepada anda. Adalah sangat penting untuk memilih sponsor atau upline yang betul supaya anda akan mendapat guideline yeng betul & mengelakkan perkara-perkara tersebut:

1. Kes touch & go

Terdapat sesetengah sponsor Shaklee yang mengajak orang untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama mereka tapi selepas pendaftaran, ahli baru ditinggalkan terkongtang-kanting sendirian tanpa sebarang guideline seperti vitamin yang sesuai untuk anda, aturan makan yang betul, consultation, support groups, dan cara order Shaklee secara online. Adalah terlebih rugi jika ahli baru tersebut berniat untuk memulakan Shaklee business kerasa salah satu daripada TANGGUNG JAWAB sponsor Shaklee ialah untuk memberi tunjuk ajar bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee & berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee.

Ebook istimewa untuk mereka yang berdaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya

2. Dahagakan konsultasi

Apabila anda membeli vitamin Shaklee, sudah pasti anda memerlukan konsultasi & aturan makan yang betul. Jika sponsor Shaklee atau upline terus meninggalkan anda, ia akan menyebabkan anda dahagakan konsultasi yang diperlukan. Akibatnya anda terpaksa menghubungi pengedar Shaklee lain yang kelihatan berkredibiliti supaya membantu anda. Jika anda bernasib baik, akan ada pengedar yang bermurah hati untuk melayan anda. Jika tidak, anda akan terus terkapai-kapai. Oleh itu adalah sangat penting untuk memilih sponsor Shaklee yang betul untuk mendapat konsultasi seumur hidup.

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat selepas menjadi ahli. Anda boleh menonton video menarik ini untuk mengetahui dengan lebih jelas:

Bagaimana cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu:

1. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee untuk mendaftar sendiri. Nak tahu di manakah cawangan Shaklee? Anda boleh baca di sini. Apabila anda sampai ke cawangan tersebut, anda cuma perlu membeli borang pendaftaran Shaklee dari kaunter & mengisi semua info yang diperlukan. Diruangan Sponsor ID, anda isi:

Sponsor ID: 919301

Sponsor Name: Nurul Kasmadillawati Zakaria

Selepas mendaftar, anda hubungi saya ditalian 012-9025232 untuk saya masukkan ke support groups & konsultasi.

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

2. Saya boleh tolong daftarkan anda secara online. Anda cuma perlu sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan langkah seterusnya.

Mudah sahaja kan? Oleh itu, ingatlah bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee. Dan pastikan anda memilih sponsor yang tepat agar tak menyesal dikemudian hari. Berminat untuk menjadi ahli? Hubungi saya sekarang!

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

Shaklee MLM Haram

Ramai yang masih beranggapan bahawa Shaklee MLM haram. Dan yang sedihnya tohmahan ni datang dari penjual produk jenama lain. Salah satu etika berbisnes yang saya amalkan ialah JANGAN KONDEMN PRODUK ORANG LAIN.

shaklee mlm haram, shaklee mlm ke, shaklee mlm halal, shaklee mlm ranking, sistem mlm shaklee,  mlm shaklee, mlm shaklee haram, mlm shaklee halal

Melariskan produk sendiri dengan cara memburuk-burukkan produk orang lain adalah satu perbuatan yang sangat desperate & bertentangan dengan etika perniagaan yang diamalkan oleh Rasulullah S.A.W.  Biarlah produk lain nak guna logo JAKIM palsu. Biarlah produk lain nak guna logo KKM palsu. Biarlah peniaga produk lain kata saya jual dedak & produk saya menyumbang kepada Israel. Biarlah orang nak kata Shaklee MLM Haram.  Biarlah orang kata produk saya tak disebut dalam Al-Quran. Yang penting sebelum jual produk ni, saya dah kaji & yakin dengan pilihan saya.

Kenapa saya cuma senyum bila orang kata Shaklee MLM haram?

Sebelum saya jelaskan kenapa tohmahan tersebut adalah tidak benar, jom saya terangkan kenapa saya memilih untuk menjadi pengedar Shaklee. Sebelum join Shaklee, saya dah buat kaji selidik & ini adalah hasil selidikan saya:

1. Sistem patuh Syariah
2. Ada logo halal yang diiktiraf JAKIM
3. Ada logo hologram KKM
4. Produk yang berkesan. Saya guna & dapat kesan yang bagus, sebab tu saya jual

Lepas join, Alhamdulillah memang berjumpa dengan orang-orang yang betul. Ramai pengedar Shaklee yang bergelar jutawan. Income sebulan RMxxx,xxx.xx tapi takde nak tayang kereta mewah & rumah besar. Kami tak tawarkan kemewahan untuk tarik minat orang untuk join. Kami tak pernah janji “Meh la join Shaklee, dalam seminggu boleh dapat RM3000. Lepas sebulan boleh beli BMW sebijik. Lepas 6 bulan komfom boleh beli Ducati sebijik” atau “Cuma update status 10 kali sehari akan dapat RM100 dalam akaun bank setiap hari”

Takde… kalau nak duit mudah macam tu tak payahlah join Shaklee. Nak cari duit dengan Shaklee ni bukan senang. Kena jual vitamin. Kalau dapat jual vitamin, baru dapat untung runcit & uv (point). Kalau cukup 150 uv sebulan baru layak dapat cash bonus. Makin banyak jual barang, makin banyak uv kita dapat. Maka makin banyaklah cash bonus yang kita akan dapat. Shaklee bukan MLM yang mengamalkan head  hunting semata-mata. Kami menjual produk.

shaklee mlm haram, shaklee mlm ke, shaklee mlm halal, shaklee mlm ranking, sistem mlm shaklee,  mlm shaklee, mlm shaklee haram, mlm shaklee halal

Betul ke sistem MLM Shaklee patuh syariah?

Saya merujuk hasil penulisan seorang sahabat di sini. Menurut beliau, MLM yang patuh syariah wajib mempunyai ciri-ciri berikut. Semoga kita semua dapat membaca setiap point dengan teliti & Insya Allah saya akan buktikan bahawa tohmahan Shaklee MLM haram adalah tidak benar sama sekali:

1. Produk yang dijual mestilah dibeli dengan tujuan yang sebenarnya.

Produk  yang dijual adalah bermanfaat dan dibangunkan dengan serius bukan kepada objektif jangka pendek mengumpul dana (modal) semata-mata. Merujuk kepada Shaklee, kami para pengedar Shaklee menjual vitamin yang telah melalui pelbagai kajian klinikal & sememangnya telah terbukti berkesan. 

MLM yang kabur kualiti dan kegunaannya adalah tidak dibenarkan & berstatus haram kerana kekuatan MLM yang halal itu ialah kepada produknya yang bermutu dan bukan kepada objektif jangka pendek mengumpul dana (modal).

2. Produknya bukan emas dan perak yang boleh dijual beli secara tangguh.

Penjualan barangan emas secara tangguh adalah Riba jenis Nasiah. Kami pengedar Shaklee menjual vitamin, bukan emas atau perak.

shaklee mlm haram, shaklee mlm ke, shaklee mlm halal, shaklee mlm ranking, sistem mlm shaklee,  mlm shaklee, mlm shaklee haram, mlm shaklee halal

3. Komisyen yang diberikan kepada ahli untuk setiap penjual dan ahli bawahannya mestilah jelas. 

Seperti yang saya nyatakan tadi, kalau dapat jual vitamin kami pengedar Shaklee akan dapat uv yang dikumpul untuk mendapat cash bonus. Banyak jual barang, banyak cash bonus. Tak jual barang? Telur ayam je lah bonus untuk bulan tu. Malah bonus kami disenaraikan secara terperinci: Tarikh & jumlah setiap belian, Personal uv, group uv, car bonus, dan sebagainya. Jadi, adakah anda masih beranggapan bahawa Shaklee MLM haram?

4. Keuntungan dan komisyen bukan berdasarkan ‘kepala’ atau ahli yang ditaja, tetapi adalah berdasarkan nilai produk yang berjaya dijualnya.

Seperti yang saya nyatakan di atas tadi, Shaklee tidak mengamalkan sistem head hunting. Kami tak dapat satu sen pun apabila ada ahli yang mendaftar dibawah kami. Apabila ada yang mendaftar sebagai ahli, kami akan berikan tunjuk ajar & sokongan. Sebagai balasan, kami akan mendapat leadership bonus di atas masa & tenaga yang dikeluarkan untuk melayan ahli baru tadi. Kami fokus untuk membanyakkan jualan (sale), bukan mencari ahli baru.

Tidak seperti MLM yang fokus kepada head hunting & mendapat imbuhan berdasarkan berapa ramai ahli baru yang ditarik masuk.

5. Tidak diwajibkan bagi  ahli membuat belian sendiri dalam jumlah tertentu bagi memperolehi komsiyen dari orang bawahannya.

Selalu dengar kisah kawan-kawan yang ambik loan atau mengeluarkan duit simpanan semata-mata nak jadi ahli MLM? Kena paksa beli stok banyak-banyak. Beli banyak, terus dapat pangkat tinggi. Akhirnya barang tak laku, stok simpan bawah katil. Dengan Shaklee, takde keadaan macam tu. Nak jadi ahli? Cuma RM69 untuk seumur hidup. Kos postage RM10 semenanjung, RM20 Sabah Sarawak. Tak perlu beli stok banyak-banyak. Tak perlu beli vitamin setiap bulan. Kalau nak makan atau ada orang order baru beli. Kepada anda yang berprasangka kepada Shaklee, masihkah anda beranggapan bahawa Shaklee MLM haram?

6. Setiap ‘upline’ atau orang di sebelah atas mestilah menaruh usaha atas jualan orang bawahannya, seperti mengadakan perjumpaan taklimat, motivasi dan teknik berkempen secara terancang seperti sebuah syarikat yang pelbagai ahlinya.

Ia perlu bagi melayakkannya menerima komisyen itu dari sudut Syariah, jika tidak adalah dibimbangi ia akan terjerumus kepada keraguan ‘syubhah’. Ini kerana konsep niaga dalam Islam tidak membenarkan suatu keuntungan dari sesuatu perniagaan yang diperolehi tanpa usaha. Justeru, sedikit usaha perlu dicurahkan bagi menjadi sebab haknya ke atas komisyen.

Apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan KUMPULAN YANG BETUL, anda akan diberikan tunjuk ajar dari A hingga Z. Dari seorang yang buta IT & tak tahu apa-apa tentang berniaga kepada seorang yang menjana pendapatan 4 angka dengan Shaklee secara online. Sebagai balasan, upline akan diberikan leadership bonus sahaja.

7. Tidak menggunakan skim piramid iaitu skim siapa masuk dulu akan untung selamanya.

Yang ni sangat penting. Dalam Shaklee, semua orang ada peluang yang sama. Siapa rajin dia dapat. Ada orang baru join setahun dah dapat cash bonus 5 angka sebulan. Ada orang dah join bertahun-tahun, cash bonus pun tak layak dapat. Dalam Shaklee takde konsep siapa join dulu untung, siapa join kemudian rugi. Kalau macam tu baik tak payah join. Ye tak?

shaklee mlm haram, shaklee mlm ke, shaklee mlm halal, shaklee mlm ranking, sistem mlm shaklee,  mlm shaklee, mlm shaklee haram, mlm shaklee halal

8. Mempersembahkan sistem komisyen dan bonus yang telus dan boleh difahami dan dipantau oleh ahli dengan jelas. 

Ia bagi mengelakkan segala jenis penipuan. Seperti yang saya ceritakan di atas tadi, setiap bulan kami mendapat bonus statement yang terperinci.

9. Menstruktur plan pemasaran di antara ahli dan orang bawahannya secara musyarakah

Ia bermaksud perkongsian untung dan rugi berdasarkan modal masing-masing dengan nisbah pembahagian keuntungan yang ditetapkan di peringkat awal lagi. Dalam Shaklee telah ditetapkan uv bagi setiap barang. Dan juga telah ditetapkan berapa banyak cash bonus yang akan diperolehi bagi jumlah uv yang diperolehi.

Jadi, jelas sekali Shaklee memenuhi kesemua 9 kriteria yang  dinyatakan di atas. Masih beranggapan bahawa Shaklee MLM haram? Tepuk kepala tanya akal.

shaklee mlm haram, shaklee mlm ke, shaklee mlm halal, shaklee mlm ranking, sistem mlm shaklee,  mlm shaklee, mlm shaklee haram, mlm shaklee halal

Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Shaklee Wangsa Maju dah pindah ke tempat baru yang lebih mudah selesa untuk kita. Persekitarannya kurang sibuk dan senang sangat nak dapatkan parking. Macam mana nak pergi ke Shaklee Sri Rampai?

shaklee sri rampai, shaklee sri rampai contact, shaklee sri rampai waktu operasi, shaklee sri rampai branch, alamat shaklee sri rampai, shaklee sri rampai alamat, shaklee di sri rampai

Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai?

Kalau anda dari Setiawangsa, jalan terus sampai anda jumpa simpang 4 Villa Wangsa Mas/ Aeon Big. Ambil simpang kiri. Kalau anda dari Aeon Big, jalan terus sampai jumpa simpang 4 Villa Wangsa Mas/ Aeon Big dan jalan terus. Jalan hingga anda jumpa tasik di sebelah kiri. Nampak je tasik terus masuk simpang kiri. Anda akan nampak kedai-kedai di sebelah kanan. Di simpang yang kedua, masuk ke kanan. Of course lah ke kanan, sebab sebelah kiri ada tasik. Hehe.

Dah masuk simpang, jalan terus. Shaklee ada kat hujung sekali. Belah kiri. Senang sangat kan?

Alamat Shaklee Sri Rampai:

No. 32, Jalan Seri Rejang 3,

Pusat Industri Sri Rampai,

53300 Kuala Lumpur

Nombor telefon & Faksimili Shaklee Sri Rampai:

03-41421067 (telefon)

03- 41421027 (faksimili)

Waktu operasi Shaklee Sri Rampai ialah:

Isnin – Jumaat: 10.00 pagi – 7.00 petang

Sabtu (pertama & ketiga ): 10.00 pagi – 7.00 petang

Kalau anda nak pergi ke Shaklee Sri Rampai seeloknya elakkan pergi pada hari gaji, hari bonus, atau pun hari terakhir dalam bulan tersebut sebab ramai orang yang akan serbu Shaklee. Nanti kena tunggu turn sampai berjam-jam pulak. Seeloknya call saya sebelum pergi.

Bagaimana cara untuk membeli barang di Shaklee Sri Rampai ?

Anda boleh membeli secara cash atau pun menggunakan Debit Kad & Kredit Kad. Anda perlu pergi ke kaunter untuk mendapatkan nombor giliran. Sila isi borang order sementara menunggu giliran anda. Borang tersebut memerlukan info seperti berikut: Shaklee ID & Nama pengedar.  Belum jadi ahli Shaklee? Jangan panik, sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan apa yang anda perlu lakukan. Atau pun, kalau nak senang, anda boleh terus mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan membayar RM69. Kat bahagian SPONSOR boleh gunakan info saya iaitu:

shaklee sri rampai, shaklee sri rampai contact, shaklee sri rampai waktu operasi, shaklee sri rampai branch, alamat shaklee sri rampai, shaklee sri rampai alamat, shaklee di sri rampai

Kemudian, jangan lupa untuk hubungi saya. Ada banyak kelebihan yang anda akan dapat selepas mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya 🙂

shaklee sri rampai, shaklee sri rampai contact, shaklee sri rampai waktu operasi, shaklee sri rampai branch, alamat shaklee sri rampai, shaklee sri rampai alamat, shaklee di sri rampai
Nak Ebook ni? Hubungi saya!

Sekarang anda dah tahu macam mana nak pergi ke Shaklee Sri Rampai. Dah sampai sana tapi tak boleh order barang sebab takde nombor ahli? Jangan buang  lupa untuk menghubungi saya!

shaklee sri rampai, shaklee sri rampai contact, shaklee sri rampai waktu operasi, shaklee sri rampai branch, alamat shaklee sri rampai, shaklee sri rampai alamat, shaklee di sri rampai

Cara Daftar Ahli Shaklee

Jika anda pengguna Shaklee, apa kata anda mendaftar sebagai ahli kerana sangat banyak faedah & kelebihan yang anda akan dapat sekiranya menjadi ahli. Kalau anda perasan, Shaklee sedang menjadi fenomena & semua orang berebut nak jadi ahli. Kali ni saya nak ceritakan tentang cara daftar ahli Shaklee yang sangat mudah.

daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee online, daftar ahli shaklee online, nak daftar ahli shaklee, borang daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara datar produk shaklee, shaklee harga ahli, shaklee harga member, senarai harga produk shaklee

Anda cuma perlu sediakan RM65.00 sebagai yuran pendaftaran untuk seumur hidup dan menambah kos postage sebanyak RM10.00 (semenanjung) & Rm20.00 (Sabah/Sarawak). Atau pun anda boleh mendapat keahlian percuma. Nak tahu macam mana cara untuk mendapat keahlian percuma? Jom baca di sini.

daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee online, daftar ahli shaklee online, nak daftar ahli shaklee, borang daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara datar produk shaklee, shaklee harga ahli, shaklee harga member, senarai harga produk shaklee

daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee online, daftar ahli shaklee online, nak daftar ahli shaklee, borang daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara datar produk shaklee, shaklee harga ahli, shaklee harga member, senarai harga produk shaklee

Kemudian, anda cuma perlu berikan saya maklumat berikut untuk saya isi dalam borang pendaftaran:

1. Nama

2. Nombor kad pengenalan

3. Alamat

4. Nombor telefon

5. Nombor akaun & nama bank untuk Shaklee masukkan bonus setiap bulan

Itu sahaja. Jika anda sudah berkahwin, anda juga boleh daftarkan nama suami sebagai pasangan. Selepas mendapat duit untuk pendaftaran & semua info yang diperlukan, saya akan daftarkan anda secara online. Anda juga boleh terus membuat pembelian dengan harga ahli. Tak sampai 5 minit, anda akan mendapat Shaklee ID & password untuk login ke website shaklee Malaysia. Mudah saja kan cara daftar ahli Shaklee?

Opppssss!!!!! Saya nak buat tawaran istimewa. 30 orang pertama yang mendaftar untuk bulan tahun 2016 akan mendapat ole-ole istimewa yang saya beli sewaktu di Bali. Jadilah 30 orang yang pertama!

Jadi jangan tunggu lagi. Jika anda pengguna Shaklee & sudah merasakan kebaikan vitamin Shaklee, jom jadi pengedar Shaklee sekarang! Anda dah tahu cara daftar ahli Shaklee, jadi hubungi saya sekarang!

daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee online, daftar ahli shaklee online, nak daftar ahli shaklee, borang daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara datar produk shaklee, shaklee harga ahli, shaklee harga member, senarai harga produk shaklee, shaklee murah 2014,

Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

Tahun baru biasanya semua sibuk dengan azam baru. Apa kata anda jadikan JANA PENDAPATAN DARI RUMAH DENGAN SHAKLEE sebagai azam tahun 2016 anda? Oh ya… perkataan “rumah” tu boleh juga ditukar kepada perkataan “pejabat” kalau anda seorang wanita berkerjaya.

jana pendapatan dengan shaklee, jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan di rumah, jana pendapatan di rumah, jana pendapatan online, jana pendapatan tanpa blog,  jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan dengan blog, jana pendapatan online tanpa modal, jana pendapatan online 2016,  jana pendapatan secara online, cara jana pendapatan online,  jana pendapatan dengan mudah,  jana pendapatan di rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah 2016,

Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

Online business adalah cara paling mudah untuk menjana pendapatan sampingan kerana ia tidak mengganggu aktiviti harian kita. Sambil-sambil buat kerja pejabat boleh dapat duit. Sambil-sambil jaga anak & buat kerja rumah boleh dapat duit. Sebab tu ramai yang suka bila bercerita tentang jana pendapatan dengan Shaklee.

Ada bermacam-macam online business yang ada. Tak tahu nak pilih yang mana? Jom saya terangkan kenapa saya memilih Shaklee sebagai medium untuk menjana pendapatan 5 angka dari rumah. Sebelum tu, anda boleh membaca tentang kenapa semua orang berebut nak jadi ahli Shaklee & cara mendaftar sebagai ahli Shaklee di sini. Baiklah, jom saya ceritakan kenapa Shaklee adalah pilihan terbaik untuk anda jana pendapatan dari rumah:

1. Modal serendah RM79.00

Keahlian seumur hidup Shaklee adalah RM79.00 untuk seumur hidup. Anda perlu menambah RM10.00 untuk kos postage sekiranya anda berada di Sabah & Sarawak. Mana ada bisnes lain dengan modal serendah ini? Kalau tengok kebanyakan MLM di Malaysia, nak jadi ahli je kena bayar beribu-ribu. Kena paksa beli stok banyak-banyak. Sampai ada yang terpaksa buat pinjaman bank. Belum mula berniaga dah buat loan? Hmmm…. tak payahlah sampai macam tu.

2. Tidak perlu simpan stok banyak di rumah

Selalunya orang berniaga kena keluarkan modal untuk simpan stok kat rumah. Dengan Shaklee, anda tak perlu simpan stok kat rumah. Stok kita Shaklee tolong simpankan di gudang. Bila ada yang nak beli & dah masukkan duit ke akaun kita, baru kita submit order ke Shaklee. Kalau order sebelum pukul 3.00 petang, esok barang dah sampai kat kastemer kita. Satu sen pun kita tak perlu keluarkan duit sendiri. Nanti bila anda dah dapat bonus yang banyak, boleh la start simpan stok kat rumah. Sedikit demi sedikit. Saya akan ajar anda tentang pengurusan stok yang baik.

jana pendapatan dengan shaklee, jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan di rumah, jana pendapatan di rumah, jana pendapatan online, jana pendapatan tanpa blog,  jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan dengan blog, jana pendapatan online tanpa modal, jana pendapatan online 2016,  jana pendapatan secara online, cara jana pendapatan online,  jana pendapatan dengan mudah,  jana pendapatan di rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah 2016,

3. Tak perlu keluar dari rumah

Kita tak payah susah-susah nak ke pejabat pos untuk pos barang. Shaklee tolong pos kan. Kerja kita cuma cari kastemer.Macam mana nak cari kastemer? Semuanya secara online dari rumah. Saya akan share dengan anda macam mana saya jana pendapatan dari rumah dengan Shaklee. Tanpa perlu keluar. Saya ada beribu-ribu kastemer di seluruh dunia & saya tak pernah pun berjumpa dengan mereka. Hebat kan? Mudah sangat nak jana pendapatan dengan Shaklee.

4. Tunjuk ajar secara online

Sesetengah MLM mewajibkan anda berjumpa untuk seminar atau marketing class. dengan Shaklee, semua tunjuk ajar diberikan secara online. Jom tengok video saya ni. Saya ada cerita tentang online coaching Shaklee:

5. Peluang cerah untuk menjana pendapatan 5 angka sebulan

Dalam Shaklee, siapa rajin dia dapat. Maksudnya kalau anda rajin berusaha, pasti anda akan dapat jana pendapatan dari rumah. Malahan ramai yang dah berhenti kerja & fokus dengan Shaklee sebab pendapatan dari Shaklee berkali-kali ganda lebih banyak daripada gaji hakiki.

Jadi, kalau azam tahun baru anda ialah nak jana pendapatan dari rumah, Shaklee adalah pilihan terbaik untuk anda. Jom sertai kumpulan SYNERGY kami. Insya Allah saya akan memberikan segala tunjuk ajar kepada anda & bersama-sama kita jana pendapatan  5 angka sebulan dengan Shaklee.

jana pendapatan dengan shaklee, jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan di rumah, jana pendapatan di rumah, jana pendapatan online, jana pendapatan tanpa blog,  jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan dengan blog, jana pendapatan online tanpa modal, jana pendapatan online 2016,  jana pendapatan secara online, cara jana pendapatan online,  jana pendapatan dengan mudah,  jana pendapatan di rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah 2016,

Nak jana pendapatan dari rumah dengan Shaklee? Anda dah buat keputusan yang bijak. Hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee sekarang!

jana pendapatan dengan shaklee, jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan di rumah, jana pendapatan di rumah, jana pendapatan online, jana pendapatan tanpa blog,  jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan dengan blog, jana pendapatan online tanpa modal, jana pendapatan online 2016,  jana pendapatan secara online, cara jana pendapatan online,  jana pendapatan dengan mudah,  jana pendapatan di rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah 2016,

Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

Alhamdulillah Shaklee dah pun ada sistem online yang memudahkan ahli membeli secara online. Ramai yang masih belum tahu macam mana cara order Shaklee secara online dengan harga ahli.

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 Jika anda belum menjadi ahli Shaklee, anda boleh baca di sini tentang cara mendaftar sebagai ahli Shaklee serta faedah yang anda akan dapat sebagai ahli. Hari ni saya nak bercerita tentang cara order Shaklee secara online dengan harga ahi.

1. Anda boleh bermula dengan  pergi ke https://www.shaklee2u.com.my dan masukkan Shaklee ID & password anda.

2. Anda akan dibawa masuk ke page berikut. Klik “Shopping”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

3. Klik “Agree” dan “Next”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

4. Isikan  maklumat yang diperlukan. Kemudian klik “Confirm”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

5. Pilih produk yang anda mahu beli, klik pada gambar

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

6. Klik ” Add to shopping Cart ”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

7. Masukkan berapa botol yang anda ingin order. Jika anda ingin menambah vitamin lain, klik “Continue To Order “. Kalau anda selesai membeli, klik “Submit”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

8. Pilih online credit/ debit card kemudian klik “Confirm Your Payment Method”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

9. Masukkan butiran kredit kad/ debit kad. Klik “Please confirm Payment Info”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

10. Anda akan dibawa ke page bari dimana anda akan diminta memasukkan MSOS CODE yang akan dihantar ke nombor telefon berdaftar anda. Selepas anda memasukkan kod tersebut & bayaran disahkan, order anda selesai. Anda akan mendapat notification order number melalui sms & emel yang diberikan.

Mudah saja kan cara order Shaklee secara online dengan harga ahli? Nak dapat harga ahli kenalah mendaftar sebagai ahli dulu. Berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang!

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

Cara Daftar Ahli Shaklee

Alhamdulillah makin ramai yang bertanya menganai cara daftar ahli Shaklee supaya dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli yang super super murah. Memang untung sangat-sangat. Tapi ramai yang tak tahu macam mana cara daftar ahli Shaklee. Senang saja…meh saya terangkan caranya.

cara daftar ahli shaklee, jadi ahli shaklee, jadi ahli shaklee percuma, jadi pengedar shaklee, daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, daftar jadi ahli shaklee, borang datar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee,

Bagaimanakan Cara Daftar Ahli Shaklee?

Anda boleh memilih salah satu cara daftar ahli Shaklee yang berikut:

1. Membayar yuran sebanyak RM75 atau

2. Membeli 2 botol Vivix

3. Membeli 3 kotak Collagen Powder Shaklee

4. Membeli vitamin Shaklee dengan harga RM660.

Apa kata anda tonton video saya yang menarik ini:

 Selepas Bayaran Apa Yang Akan berlaku?

Selepas anda transfer duit ke akaun saya & memberikan saya maklumat yang diperlukan untuk pendaftaran, saya akan terus daftarkan anda secara online diwebsite shaklee Malaysia. Sebaik sahaja didaftarkan, anda akan mendapat Shaklee ID (nombor ahli) dan password untuk login ke website www.shaklee.com.my

cara daftar ahli shaklee, jadi ahli shaklee, jadi ahli shaklee percuma, jadi pengedar shaklee, daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, daftar jadi ahli shaklee, borang datar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee,

Kemudian saya akan add anda ke secret groups di Facebook.

Secret Group Tu Untuk Apa?

Apabila anda mendaftar dengan saya, saya akan memberikan anda bimbingan tentang aturan makan, cara order, dan yang paling penting, bimbingan sekiranya anda berminat untuk memulakan perniagaan Shaklee. Anda akan diberikan bimbingan 24 jam secara online. Kalau nak jumpa pun boleh…..

Saya Nak Mendaftar Jadi Ahli. Macam Mana Cara Daftar Ahli?

Hubungi saya sekarang! Jangan berlengah lagi.

cara daftar ahli shaklee, jadi ahli shaklee, jadi ahli shaklee percuma, jadi pengedar shaklee, daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, daftar jadi ahli shaklee, borang datar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee,

Nak Beli Shaklee Harga Ahli

Nak beli Shaklee harga ahli? Mendaftarlah sebagai ahli hari ini. Anda dapat harga ahli & kumpul point untuk cash bonus. Untung berganda-ganda!!!!!  Sekarang ni Shaklee sememangnya menjadi fenomena di Malaysia. Sampaikan semua orang berebut nak jadi ahli Shaklee sebab nak kan faedah & kelebihan yang hanya anda akan dapat apabila menjadi ahli.

Nak Beli Shaklee Harga Ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, harga ahli shaklee malaysia, shaklee harga member, shaklee harga murah,shaklee murah 2013, shaklee murah 2014, harga ahli produk shaklee, harga ahli set bersalin shaklee, jadi ahli shaklee, jadi ahli shaklee percuma, jadi pengedar shaklee, nak jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee, harga jadi ahli shaklee, faedah jadi ahli shaklee, bagaimana jadi ahli shaklee, benefit jadi ahli shaklee, daftar jadi ahli shaklee,

Nak Beli Shaklee Harga Ahli

Sama ada anda seorang suri rumah yang mencari peluang untuk menjana pendapatan dari rumah    atau pun dah ada kerjaya tetap yang nak mencari pendapatan sampingan, Shaklee adalah jawapannya. Atau pun, anda cuma nak jadi ahli untuk makan sendiri? Takde masalah….. memang untung kalau jadi ahli.

Yang sebenarnya harga ahli cuma layak diperolehi oleh mereka yang mendaftar sebagai ahli Shaklee tetapi ramai pengedar tak beretika yang menjual dengan harga ahli. Mungkin anda rasa untung bila dapat beli dengan harga ahli. Tapi sebenarnya anda rugi. Kenapa? Sebab, dengan setiap pembelian vitamin Shaklee, ada point yang diberikan. Contoh:

ESP 39 uv

Vit E 38 uv

Lecithin 11 uv

Kalau anda jadi ahli, tiap kali anda beli, uv ni akan jadi milik anda. Anda layak kumpul uv untuk dapat cash bonus. Kalau anda beli dengan dealer lain, uv tu dorang yang dapat. Kan rugi tu. Jadi, kalau anda nak beli Shaklee harga ahli lebih baik mendaftar sebagai ahli.

Macam mana nak jadi ahli Shaklee?

Anda boleh memilih sama ada nak bayar RM75 untuk keahlian seumur hidup atau pun anda boleh dapat percuma keahlian dengan pembelian:

Berjumlah RM660
2 botol vivix
3 kotak Collagen Powder Shaklee

Tunggu apa lagi… nak beli Shaklee harga ahli sambil dapat cash bonus? Mendaftarlah sekarang. Hubungi saya sekarang!

Nak Beli Shaklee Harga Ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, harga ahli shaklee malaysia, shaklee harga member, shaklee harga murah,shaklee murah 2013, shaklee murah 2014, harga ahli produk shaklee, harga ahli set bersalin shaklee, jadi ahli shaklee, jadi ahli shaklee percuma, jadi pengedar shaklee, nak jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee, harga jadi ahli shaklee, faedah jadi ahli shaklee, bagaimana jadi ahli shaklee, benefit jadi ahli shaklee, daftar jadi ahli shaklee,

Rugi Kalau Makan Shaklee Tapi Tak jadi Ahli

Siapa yang biasa makan Shaklee, rugi sangat kalau tak mendaftar jadi ahli. Anda boleh baca di sini untuk mengetahui kenapa semua orang berebut nak jadi ahli Shaklee.  Dan anda boleh baca di sini untuk mengetahui kelebihan menjadi ahli Shaklee. Nak tahu dengan lebih lanjut kenapa saya kata rugi kalau makan Shaklee tapi tak jadi ahli? Jom tonton video ini.

Rugi Kalau Makan Shaklee Tapi Tak jadi Ahli

Anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Mudah sahaja. Anda cuma perlu masukkan duit sebanyak RM75 semenanjung atau RM85 Sabah Sarawak ke akaun saya. Kemudian berikan saya info berikut:

1. Nama suami isteri

2. Nombor ic suami isteri

3. Alamat

4. Nombor telefon

5. Nombor akaun untuk cash bonus.

Saya akan terus daftarkan anda di www.shaklee2u.com.my dan tak sampai 5 minit, anda akan mendapat Shaklee ID & password anda sendiri. Mudah sahaja kan? Memang rugi kalau makan Shaklee tapi tak jadi ahli. Jom mendaftar sebagai ahli sekarang! Hubungi saya.

Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, ejen shaklee ampang, ejen shaklee seluruh malaysia, pengedar shaklee, harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, jadi ahli shaklee, daftar ahli shaklee, bisnes shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang

Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee

Makin ramai yang berminat nak jadi ahli Shaklee. Tapi tak tahu macam mana caranya nak mendaftar sebagai ahli? Selama ni makan sendiri je, ada kelebihan ke kalau jadi ahli? Sama ke kalau daftar masuk mana-mana kumpulan? Atau pun anda dah biasa makan Shaklee tapi belum mendaftar sebagai ahli sebab tak faham kenapa semua orang nak jadi ahli Shaklee? Jom saya ceritakan kenapa semua orang nak jadi ahli Shaklee

Ahli Shaklee, ahli Shaklee Malaysia, daftar ahli Shaklee, harga ahli Shaklee, kelebihan ahli Shaklee, jadi ahli Shaklee 2016, jadi ahli Shaklee 2017, jadi ahli Shaklee 2018, jadi ahli Shaklee 2019, jadi ahli Shaklee 2020, jadi ahli Shaklee percuma, jadi pengedar Shaklee, cara jadi ahli Shaklee, nak jadi ahli Shaklee, bagaimana jadi ahli Shaklee, harga jadi ahli Shaklee, faedah jadi ahli Shaklee, Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online,  faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah,  ejen shaklee ampang, ejen shaklee seluruh malaysia, pengedar shaklee, harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, jadi ahli shaklee, daftar ahli shaklee, bisnes shaklee, nak jadi ahli Shaklee, nak jadi pengedar Shaklee, cara nak jadi ahli Shaklee, bagaimana nak jadi ahli Shaklee, macam mana nak jadi ahli Shaklee, kenapa nak jadi ahli Shaklee, camne nak jadi ahli Shaklee, nak jadi ahli produk Shaklee, bagaimana nak jadi pengedar Shaklee, cara nak jadi pengedar Shaklee,

Apa faedah menjadi ahli Shaklee? Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee?

Kalau anda nak tahu apa kelebihan & faedah menjadi ahli Shaklee, anda boleh baca di sini. Memang tak rugi kalau menjadi ahli, walau pun untuk makan sendiri je. Kalau anda rasa nak berbisnes, Shaklee sememangnya pilihan yang tepat sebab semua orang kenal Shaklee. Kita dah tak payah sibuk nak promote Shaklee. Kita cuma perlu bagitahu yang KITA JUAL SHAKLEE & MENGAPA ORANG WAJIB BELI DENGAN KITA. Dan semuanya akan anda pelajari dari saya.

Jadi Ahli Untuk Makan Sendiri

Tak ada masalah kalau anda menjadi ahli untuk makan sendiri. Tak ada peraturan yang mewajibkan anda membeli vitamin setiap bulan. Bila nak makan vitamin, baru beli. Mudah kan? Tak ada paksaan untuk anda simpan stok sampai berhabuk kat bawah katil. Tak ada paksaan untuk anda ambik pinjaman bank beribu-ribu untuk beli stok. Cuma RM75.00 untuk seumur hidup.

Saya berminat nak memulakan bisnes Shaklee

Kalau anda berhajat untuk memulakan perniagaan Shaklee, pastikan anda memilih upline yang betul & masuk ke kumpulan yang betul supaya anda mendapat panduan & sokongan yang berterusan. Kalau tersalah masuk kumpulan, anda akan ditinggalkan keseorangan terpinga-pinga. Rugi kan? Kesian….

Saya nak jadi ahli Shaklee. Macam mana nak mendaftar?

Senang aje. Caranya:

1. Pilih nak mendaftar dengan cara bayaran RM75.00 atau percuma keahlian dengan pembelian barang.

2.Transfer duit ke akaun saya bersama maklumat yang diperlukan.

3. Saya daftarkan secara online di www.shaklee.com.my

4. Terus dapat Shaklee ID & password untuk login ke website Shaklee Malaysia.

5. Saya akan add anda ke secret groups.

Taraa….dah pun selesai proses pendaftaran anda. Mudah saje kan?  Anda dah tahu kenapa semua orang nak jadi ahli shaklee. Tunggu apa lagi? Mendaftarlah sekarang. Hubungi saya segera di talian 012-9025232.

Ahli Shaklee, ahli Shaklee Malaysia, daftar ahli Shaklee, harga ahli Shaklee, kelebihan ahli Shaklee, jadi ahli Shaklee 2016, jadi ahli Shaklee 2017, jadi ahli Shaklee 2018, jadi ahli Shaklee 2019, jadi ahli Shaklee 2020, jadi ahli Shaklee percuma, jadi pengedar Shaklee, cara jadi ahli Shaklee, nak jadi ahli Shaklee, bagaimana jadi ahli Shaklee, harga jadi ahli Shaklee, faedah jadi ahli Shaklee, Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online,  faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah,  ejen shaklee ampang, ejen shaklee seluruh malaysia, pengedar shaklee, harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, jadi ahli shaklee, daftar ahli shaklee, bisnes shaklee, nak jadi ahli Shaklee, nak jadi pengedar Shaklee, cara nak jadi ahli Shaklee, bagaimana nak jadi ahli Shaklee, macam mana nak jadi ahli Shaklee, kenapa nak jadi ahli Shaklee, camne nak jadi ahli Shaklee, nak jadi ahli produk Shaklee, bagaimana nak jadi pengedar Shaklee, cara nak jadi pengedar Shaklee,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...