Ovarian Cyst Punca Tak Boleh Mengandung

Ovarian cyst punca tak boleh mengandung. Betul ke? Selalunya bila sebut ovarian cyt, secara automatik akan terfikir tentang pembedahan. Tahukah anda bahawa cyst boleh dikecutkan dan kita boleh mencegah pertumbuhan semula cyst setelah ia dibuang?  Jom baca testimoni pelanggan saya yang berjaya kecutkan cyst dan mengandung dengan Set Cyst Shaklee.  Malah ada wanita yang disahkan mempunyai cyst semasa mengandung.  Umum pernah dengar tentang ovarian cyst tapi tak ramai yang tahu apa itu ovarian cyst yang sebenarnya. Jom kita kenali apa itu Ovarian Cyst melalui 18 info menarik ini:
 
Ovarian Cyst
1. Ovarian cyst adalah poket yang mengandungi cecair yang terbentuk didalam ovari.
 
2. Terdapat pelbagai jenis ovarian cyst dan kebanyakkan daripada ovarian cyst adalah bukan kanser seperti mana yang ditakuti golongan wanita.
 
3. Umur , kesuburan, dan haid memainkan peranan besar dalam menentukan jenis Ovarian cyst.
4. Bagi mereka yang berusia 60 keatas, ia lebih berkait dengan kanser.
5. Bagi mereka yang muda, jika anda mengalami senggugut dan masalah kesuburan kemungkinan besar ia adalah endometriotic cyst.
6. Cyst yang dijumpai semasa hamil lebih dikaitkan dengan Dermoid Cyst atau Corpus Luteal Cyst.
7. Corpus luteal cyst selalunya akan hilang dengan sendiri selepas 12 minggu kehamilan.
8. Dermoid cyst selalunya akan membesar secara beransur- ansur dan boleh wujud di kedua dua belah ovari.9. Dermoid Cyst selalunya mengandungi lemak, gigi dan rambut didalamnya.
10. Endometriotic cyst mengandungi darah yang berupa seperti coklat cair didalamnya.
11. Corpus luteal cyst pula mengandungi cecair didalamnya.
12. Diagnosa Ovarian cyst dengan senang dapat dibuat melalui ujian ultrasounds.
13. Risiko ovarian cyst termasuklah terpusing atau twisted yang menyebabkan kesakitan , pendarahan dalam cyst, jangkitan kuman dan pecah.
14. Pembedahan pilihan ovarian cyst adalah mengunakan pembedahan Laparoscopy.
15. Kebaikkan pembedahan laparoscopy termasuk kurang kesakitan selepas pembedahan, parut yang kecil, tempoh pemulihan yang cepat.
16. Risiko Komplikasi terhadap laparoscopy termasuklah luka pada usus, salur darah ,pundi kencing, jangkitan kuman dan hernia walaubagaimanapun, kajian menunjukkan risiko adalah lebih kurang berbanding dengan kaedah ‘Laparotomy’.
17. Risiko untuk endometriotic cyst tumbuh semula adalah 10% dalam masa setahun dan 40% dalam masa 5 tahun.
18. Betul ke ovarian cyst punca tak boleh mengandung? Tak semestinya. Anda masih boleh mengandung. Apa yang penting, kecutkan cyst anda & kemudian tingkatkan kesuburan supaya cepat mengandung.
Oleh itu, jika anda disahkan mempunyai cyst, usah khuatir. Kata-kata bahawa ovarian cyst punca tak boleh mengandung adalah tak benar. Pembedahan bukan satu-satunya jalan penyelesaian yang ada. Anda boleh berusaha untuk mengecutkan cyst tersebut dengan Set Cyst Shaklee. Hubungi saya untuk mendapatkannya, sekarang!

Cyst sukar hamil, ovarian cyst, set cyst shaklee, cyst ovary, cyst fibrosis, cystitis, set cyst shaklee harga, set cyst shaklee murah, set cyst shaklee harga ahli, set cyst shaklee testimoni, testimoni set cyst shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang,

Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee

Saya kuruskan badan sambil menyusukan anak dengan Set Kurus Shaklee. Selalunya orang kata, kalau menyusukan anak susah nak berdiet. Memang betul! Sebab bila kita susukan anak, perut ni kejap-kejap lapar. Mulut pulak asyik nak mengunyah je. Macam mana lah nak berdiet? Nak makan ubat kurus takut pulak, karang tak pasal-pasal anak sakit. Mak nak melawa, anak pulak sakit.

set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Dengan Set Kurus Shaklee


Dengan set kurus Shaklee anda tak perlu risau sebab semua vitamin dalam set ini vitamin adalah semulajadi & takkan bagi apa2 kesan buruk kepada baby. Berdasarkan pengalaman saya, bukan saje saya kurus, malah susu makin banyak.  Eh…macam mana pulak susu boleh banyak? Meh saya ceritakan satu-persatu. Mula-mula jom berkenalan dengan set kurus Shaklee. Set ni terdiri daripada tiga komponen iaitu bakar, buang & bina.

Bakar tu maksudnya memecah & membakar lemak-lemak & kolesterol berlebihan yang bersarang kat dalam badan kita ni. Buang pulak maksudnya membuang atau flush segala macam toksin yang ada kat dalam badan. Yelah, dah bakar lemak-lemak tu mesti lah buang dari badan, kalau tak semua berkumpul dalam badan kita. Macam mana nak kurus?  Bina bermaksud kita bina otot supaya takde jadi daging menggelebeh. Ketiga-tiga elemen ni penting untuk mendapatkan berat yang ideal & bentuk badan yang cantik. Jadi, kita boleh kuruskan badan dengan cepat sambil menyusukan anak dengan set kurus Shaklee.

LANGKAH PERTAMA: BAKAR
set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
LECITHIN ATAU OMEGA GUARD
 
 
LANGKAH KEDUA: BUANG
set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
ALFALFA ATAU HERBALAX
 
LANGKAH KETIGA: BINA
set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
 
CINCH ATAU ESP
 
Set kurus yang saya ambil terdiri daripada ESP, lecithin & herbalax. Alhamdulillah memang berkesan & anak pun tak meragam. Dalam masa yang sama, susu saya makin banyak. Nak tau vitamin mana yang sesuai untuk anda? Hubungi saya untuk free consultation. Saya akan bagi vitamin ikut bajet anda.

Kalau anda beli set ini dengan saya, anda bukan sahaja dapat produk yang hebat, tapi anda juga akan dapat:

 ~ Free consultation tentang cara pemakanan vitamin yang BETUL supaya cepat kurus
~ Percuma Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee
set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
~Percuma Ebook Kurus Dengan Shaklee
~ Percuma consultation tentang diet harian
~ Free consultation tentang jadual exercise
~ Saya akan add anda ke group khas

Menarik kan? Tunggu apa lagi, hubungi saya sekarang kalau anda nak kuruskan badan sambil menyusukan anak dengan Set Kurus Shaklee. Pakej dengan harga  menarik menanti anda. 

set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...