12/05/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Cara Hilangkan Misai Bagi Perempuan Agar Hilang Buat Selamanya

Anda wanita bermisai? Malu kat orang sebab dah takde rupa macam perempuan. Yelah, walau pun misai nipis je, tapi kalau orang pandang muka kita mesti mata dorang tertumpu kat misai. Khas untuk anda, jom saya kongsikan cara hilangkan misai bagi … Continue reading

12/05/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kenapa Perempuan Bermisai Dan Berbulu Lebat Macam Lelaki

Ada sesetengah perempuan kurang bernasib baik, ditakdirkan bermisai dan berbulu lebat macam lelaki. Tak tahu nak buat apa, misai tu kalau dicukur takut makin lebat. Tapi takkan nak biar? Lengan pun penuh bulu, segannya. Bulu dada ada, kat payudara pun … Continue reading

26/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Tips Hilangkan Jerawat Batu Yang Paling Berkesan

Selalunya masalah jerawat batu sinonim dengan anak remaja yang sedang meningkat umur. Tapi, ramai juga orang dewasa yang dihantui jerawat batu. Dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan? Dah tiba masanya untuk anda cuba ikhtiar lain. Jom amalkan tips hilangkan … Continue reading

06/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Benarkah Cyst Punca Sukar Hamil

Selain senggugut, kita juga selalu dengar orang kata cyst antara punca susah mengandung. Persoalannya, benarkah cyst punca sukar hamil? Atau pun ianya sekadar cakap kosong & mitos semata-mata? Terdapat pelbagai jenis cyst, dan ada di antaranya boleh menyebabkan anda sukar mengandung. … Continue reading

06/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Betul Ke Senggugut Punca Susah Mengandung

Betul ke senggugut punca susah mengandung? Kalau ikutkan tukang urut dan bidan, jawapannya ialah YA. Sebab tu kita dinasihatkan supaya berurut & berikhtiar supaya senggugut takde lagi. Tapi macam mana pula dari sudut pandangan perubatan moden? Dari sudut pandangan perubatan … Continue reading

22/01/2015
by Cik Puan Nurul
0 comments

Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Supaya Tak Nampak Hodoh Lagi

Malang sungguh nasib kalau kena chicken pox waktu dah tua bangka a.k.a dewasa. Susahnya nak hilangkan parut. Nak-nak pulak parut kat muka.  Tak sabar-sabar nak hilangkan parut chicken pox dengan cepat supaya tak nampak hodoh lagi. Percaya tak kalau saya … Continue reading

20/01/2015
by Cik Puan Nurul
0 comments

10 Makanan Untuk Cepat Mengandung

Tahukah anda bahawa terdapat jenis makanan tertentu yang mampu meningkatkan tahap kesuburan pasangan suami isteri? Jadi, kalau anda sedang berusaha untuk mengandung bolehlah amalkan 10 makanan untuk cepat mengandung ini. 10 Makanan Untuk Cepat Mengandung Selain mengamalkan 10 makanan untuk … Continue reading

15/01/2015
by Cik Puan Nurul
0 comments

Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Senggugut memang mengerikan. Hanya orang yang rasa je tahu betapa siksanya nak mengadap senggugut setiap kali datang bulan. Sampai bila nak bergantung kepada pain killer? Jom amalkan cara hilangkan senggugut yang terbukti berkesan ini. Saya janji anda akan bebas senggugut … Continue reading

28/08/2014
by Cik Puan Nurul
0 comments

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Alhamdulillah ramai yang dah berjaya mengandung dengan Set Kesuburan Shaklee yang sememangnya terbukti berkesan. Bagi yang belum berjaya, salah satu faktor penyebab anda masih belum mengandung adalah kerana aturan makan yang salah. Jom saya kongsikan cara makan Set Kesuburan Shaklee yang … Continue reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Switch to our desktop site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.