-

Get Clean Water Pitcher Shaklee

Hampir semua orang menggunakan water filter kat rumah kan? Sebab kita sedia maklum kualiti air yang keluar dari paip rumah kita. Kandungan klorin yang tinggi, ditambah lagi degan bahan-bahan pencemaran yang lain. Pernah dengar tentang Get Clean Water Pitcher Shaklee?

get+clean Get Clean Water Pitcher Shaklee

Penapis air di rumah memang bagus tapi bila keluar dari rumah, dah susah. Nak kena bawak bekal air dari rumah atau pun terpaksa keluarkan duit untuk beli air mineral. Pernah tak anda terdetik “Alangkah bagusnya kalau water filter ni mobile. Boleh dibawa ke mana-mana”.

Yang sebenarnya, ada water filter yang boleh dibawa ke mana-mana. Get Clean Water Pitcher Shaklee merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air. Ia berupaya mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean Water Pitcher Shaklee

Get Clean Water Pitcher Shaklee merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan. Setiap jag boleh menyimpan sehingga 1.5 liter air. Rasa air nya pun sangat sedap. Manis je.

Kelebihan Get Clean Water Pitcher Shaklee:

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. Disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat! Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) bahawa ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!

• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.

• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama
 
Get Clean Water Pitcher Shaklee merupakan pilihan yang bijak kerana:
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos –Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.
Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.
 
Ia juga memelihara alam sekitar. Get Clean Water Pitcher Shaklee menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. Berminat untuk mendapatkannya dengan harga istimewa? Hubungi saya.
Cik Puan Nurul 2 300x170 Get Clean Water Pitcher Shaklee

 

pixel Get Clean Water Pitcher Shaklee

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.