25/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Petua Hilangkan Darah Tinggi Semasa Mengandung Yang Paling Berkesan

Anda disahkan mempunyai masalah darah tinggi semasa mengandung? Semestinya anda masih berada dalam keadaan terkejut, sedih, dan takut. Tarik nafas dalam-dalam, hembus. Bila dah rasa ok sikit, boleh luangkan masa untuk membaca punca & kesan darah tinggi semasa mengandung yang … Continue reading

25/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Apakah Kesan Darah Tinggi Semasa Mengandung Kepada Ibu Dan Bayi

Sebelum ni saya dah bercerita tentang faktor yang menjadi punca tekanan darah tinggi semasa mengandung. Di atas permintaan ramai, hari ni saya akan terangkan apakah kesan darah tinggi semasa mengandung kepada ibu dan bayi dalam kandungan. Apakah kesan darah tinggi … Continue reading

25/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Punca Darah Tinggi Semasa Mengandung Yang Ramai Tak Tahu

Tekanan darah tinggi semasa mengandung adalah di antara perkara yang amat ditakuti oleh setiap wanita. Punca darah tinggi semasa mengandung dikaitkan dengan perubahan pada salur darah kecil dalam buah pinggang yang semakin mengecil dan menyempit. Anda mempunyai risiko yang tinggi … Continue reading

08/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

8 Cara Hilangkan Tonsil Yang Paling Berkesan

Tonsil nampak macam penyakit ringan, tapi kalau dibiarkan melarat, boleh menyebabkan jangkitan kuman ke organ lain seperti jantung & buah pinggang. Anda terkena tonsil? Atau lagi teruk selalu kena tonsil berulang? Jom amalkan 8┬ácara hilangkan tonsil yang paling berkesan. Ianya … Continue reading

05/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Petua Hilangkan Bisul Berulang Yang Paling Berkesan

Bisul sememangnya menyakitkan. Tiada ubat untuk bisul melainkan tunggu sehingga ia masak & pecah sendiri. Ada juga orang yang mengalami masalah bisul berulang. Kejap-kejap bisul. Bisul boleh menyebabkan keracunan darah & menjejaskan nyawa. Anda selalu ada bisul? Apa kata amalkan … Continue reading

16/12/2015
by Cik Puan Nurul
0 comments

Apakah Punca Nafas Berbau

Nafas berbau boleh menjejaskan keyakinan diri. Jika anda ada masalah nafas berbau, boleh amalkan cara berkesan hilangkan nafas berbau yang saya kongsikan di sini. Dan yang paling penting, jom kenali apakah punca nafas berbau. Apakah punca nafas berbau? Bakteria Bakteria … Continue reading

11/12/2015
by Cik Puan Nurul
Comments Off

Cara Hilangkan Nafas Berbau Yang Mudah, Murah Dan Berkesan

Bukannya tak gosok gigi, tapi mulut berbau jugak. Kadang-kadang perasan ada kawan tahan nafas bila kita bercakap. Ada juga yang kerutkan muka, palingkan muka, tutup hidung. Kalau yang jenis mulut laser terus main sound je mulut kita busuk. Rasa stress? … Continue reading

Tanda-&-Punca-Kencing-Kotor

29/04/2015
by Cik Puan Nurul
0 comments

Punca Kencing Kotor Yang Semua Wanita Wajib Tahu

Kencing kotor boleh berlaku kepada lelaki dan wanita, tetapi ianya lebih kerap berlaku kepada orang perempuan. Mesti anda tertanya-tanya kenapa, kan? Jom saya ceritakan punca kencing kotor yang semua wanita wajib tahu. Punca Kencing Kotor Yang Semua Wanita Wajib Tahu … Continue reading

air-kencing-kotor-semasa-me

28/04/2015
by Cik Puan Nurul
0 comments

Bahaya Ke Air Kencing Kotor Semasa Mengandung

Air kencing kotor sememangnya sinonim dengan orang perempuan kerana saluran air kencing yang lebih pendek berbanding orang lelaki. Bila kita mengandung, kebarangkalian untuk mendapat air kencing kotor akan semakin meningkat. Bahaya ke air kencing kotor semasa mengandung? Kalau dah terkena … Continue reading

15/04/2015
by Cik Puan Nurul
Comments Off

Cara Mencairkan Darah Pekat Secara Semulajadi Tanpa Ubat

Darah pekat biasanya berlaku di kalangan pesakit demam denggi dan ibu mengandung. Ada juga yang mengalaminya kerana mengidap penyakit darah pekat. Ianya boleh membahayakan kesihatan. Oleh itu anda boleh amalkan cara mencairkan darah pekat secara semulajadi tanpa ubat yang berikut. … Continue reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Switch to our desktop site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.