Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster

Alfalfa adalah raja segala tumbuhan. Sesuai untuk kaum wanita tak kira anak dara atau yang sudah berkahwin. Di antara khasiat alfalfa ialah ia bertindak sebagai milk booster bagi ibu yang menyusukan dengan syarat jangan lupa amalkan perkara asas penyusuan. Rasa teruja sangat bila dapat testimoni baru dari customer.
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster, alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah
Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster 
Testimoni ni dari   Puan Gee yang  menyusukan baby 8 bulan. Kebelakangan ni susu merudum sebab kerja pejabat yang makin banyak. Saya cadangkan beliau ambil ESP & Alfalfa. Bukan itu sahaja, saya juga berikan tips-tips untuk menambah susu.  Alhamdulillah Puan Gee dah makan seminggu & inilah feedback yang diberikan.
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster, alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah

Seronok kan baca testimoni Alfalfa sebagai milk booster di atas?  Anda juga boleh membaca testimoni Alfalfa sebagai milk booster dari seorang ibu yang menyusukan triplet di sini. Oh ya! Alfalfa bukan sekadar milk booster. Sambil tambah susu anda akan dapat khasiat lain seperti yang dinyatakan di atas. Kalau anda nak cuba Alfalfa, boleh hubungi saya sekarang. Insya Allah anda tak akan menyesal laburkan duit untuk Alfalfa Shaklee.

alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster, alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah

Family Wellness Set Shaklee Untuk Kesihatan Seisi Keluarga

Program Kesejahteraan Keluarga @ Family Wellness Set ini merupakan set yang wajib ada disetiap rumah kerana ianya berfungsi untuk membantu meningkatkan kesihatan anda sekeluarga secara menyeluruh. Ia memberikan tenaga berterusan dan meningkatkan imuniti anda sekeluarga dengan menjaga kesihatan tubuh badan & organ-organ dalaman. Setiap keluarga perlu mengamalkan family wellness set Shaklee untuk kesihatan seisi keluarga.
family wellness set, family wellness shaklee, shaklee family wellness programme, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee murah ampang, shaklee ampang, shaklee wangsamaju,
Family Wellness Set Shaklee Untuk Kesihatan Seisi Keluarga
Set ini terdiri daripada:
ESP
~ESP merupakan sumber protein biologi lengkap  yang berasaskan tumbuhan yang secara semula jadi.
~ Ia rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. 
~ Ia memberi tenaga
~ membantu melancarkan penghasilan SUSU IBU
~ penting untuk kelenjar dan tumbesaran
~ mencantikkan kulit si ibu 
~ membantu kawal paras kolestrol 
~ memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama.  
~Sangat bagus untuk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.  Soya Shaklee adalah non GMO soy.  Ia juga dibasuh bukan menggunakan alkohol.  Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah.  Kualitinya sangat tinggi.

 

family wellness set, family wellness shaklee, shaklee family wellness programme, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee murah ampang, shaklee ampang, shaklee wangsamaju,

 

 Vita-Lea Iron Formula 
Makanan tambahan yang seimbang dan paling komprehensif dan diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.
 
Sustained Release Vita-C 
Mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah.
 
 B-Complex 
Mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh anda bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang.  Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisma.
Set ini boleh diambil oleh semua individu kecuali kanak-kanak dibawah 12 tahun. Berminat untuk mendapatlan Family Wellness Set Shaklee untuk kesihatan seisi keluarga? Sila hubungi saya sekarang.

family wellness set, family wellness shaklee, shaklee family wellness programme, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee murah ampang, shaklee ampang, shaklee wangsamaju,

Punca Pendarahan Semasa Mengandung

Anda mengalami pendarahan semasa mengandung? Jangan risau kerana 15-25% wanita hamil mengalaminya. Dapatkan rehat secukupnya. Bedrest. Bedrest sangat penting bila pendarahan berlaku. Nak tahu apakah punca pendarahan semasa mengandung?
pendarahan di awal kehamilan, pendarahan ketika hamil, punca pendarahan awal kehamilan, berdarah ketika hamil, berdarah semasa hamil, berdarah ketika mengandung, punca pendarahan semasa hamil, rawatan pendarahan semasa hamil, sebab pendarahan semasa mengandung, punca pendarahan ketika mengandung,
Punca Pendarahan Semasa Mengandung
Apakah punca pendarahan semasa mengandung?
1. Pendarahan boleh berlaku disebabkan ibu yang terlalu aktif & lasak terutamanya di awal trimester kehamilan di mana kandungan masih belum berapa kuat. Sebab tu bila pendarahan berlaku, ibu wajib bedrest. Lupakan kerja pejabat, lupakan kerja rumah, minta bantuan suami atau ahli keluarga yang lain untuk menjaga anak-anak. Apa yang anda perlu lakukan ialah rehat, rehat & rehat.
2. Pendarahan juga boleh menjadi petanda bahawa anda mengalami hakisan serviks atau kini dikenali sebagai “etropion” serviks di mana sel-sel yang lazimnya berada dalam saluran serviks kini terdedah kepada keadaan luar dan ia kelihatan seperti kawasan “radang”.
3. Disamping itu, pendarahan juga boleh berlaku selepas persetubuhan disebabkan oleh jangkitan vagina, jangkitan serviks dan polip (pertumbuhan tidak berbahaya).
4. Di samping faktor-faktor di atas, pendarahan juga mungkin berlaku kerana kekurangan protein. Terutamanya ibu yang mengalami alahan atau morning sickness yang teruk. Langsung tak boleh makan atau minum. Kalau kita tak makan, tubuh badan kekurangan vitamin terutamanya protein yang penting dalam pertumbuhan janin. Oleh itu, ESP adalah vitamin yang penting untuk ibu yang hamil. 

pendarahan di awal kehamilan, pendarahan ketika hamil, punca pendarahan awal kehamilan, berdarah ketika hamil, berdarah semasa hamil, berdarah ketika mengandung, punca pendarahan semasa hamil, rawatan pendarahan semasa hamil, sebab pendarahan semasa mengandung, punca pendarahan ketika mengandung,

Sekarang anda dah tahu tentang punca pendarahan semasa mengandung. Jika anda mengalami pendarahan, jangan panik. Berjumpa dengan doktor untuk memastikan kandungan anda berada dalam kedaan yang baik dan amalkan tips untuk merawat pendarahan semasa mengandung yang saya kongsikan di sini. Jangan lupa amalkan ESP Shaklee. Jika pendarahan berterusan, sila jumpa doktor semula.

pendarahan di awal kehamilan, pendarahan ketika hamil, punca pendarahan awal kehamilan, berdarah ketika hamil, berdarah semasa hamil, berdarah ketika mengandung, punca pendarahan semasa hamil, rawatan pendarahan semasa hamil, sebab pendarahan semasa mengandung, punca pendarahan ketika mengandung,  

Set Berpantang Moden Terbaik Dengan Set Berpantang Shaklee

Ada bermacam-macam jenama set berpantang di pasaran. Rambang mata nak pilih, kan? Kebanyakan set bersalin mengandungi herba. Kalau baby jaundice atau demam kuning, doktor tak benarkan ibu makan herba. Dengan set bersalin Shaklee, anda tak perlu risau kerana ianya bebas herba & dijamin selamat untuk ibu & bayi. Tempoh berpantang anda akan menjadi sangat mudah kalau anda mengambil set berpantang moden terbaik dengan set berpantang Shaklee.

set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee harga ahli, set berpantang shaklee ampang, set berpantang shaklee bajet, set berpantang shaklee trial, set berpantang shaklee trial set, set berpantang, set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set berpantang shaklee trial pack, cara pengambilan set berpantang shaklee, set penyusuan shaklee, ostematrix shaklee, esp, b complex, vitalea, vitamin c shaklee, zinc complex, alfalfa, set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee rm, set berpantang terbaik 2013, set berpantang yang terbaik, set bersalin, set bersalin shaklee, set bersalin terbaik, set bersalin shaklee murah, set bersalin shaklee trial pack, set bersalin shaklee harga,

Set berpantang moden terbaik dengan set berpantang Shaklee

Set ini mengandungi 4 jenis vitamin iaitu:

VITALEA 

Mengandungi 28 jenis vitamin termasuk Vitamin A,B, C,D, E, kalsium, zinc, iron, dan sebagainya. Juga dikenali sebagai multivitamin. Vitalea berfungsi untuk memberi kesihatan kepada ibu yang baru bersalin & sekali gus bayi yang menyusu ibu juga akan mendapat khasiatnya.

B-COMPLEX 

Ia memberikan anda mood gembira. Sangat penting bagi mengelakkan angin meroyan semasa berpantang. B Complex mengandungi kesemua 8 jenis vitamin B yang diperlukan oleh badan bagi menggantikan vitamin B yang hilang semasa proses mengandung & kehamilan. Vitamin B adalah penting bagi menjaga kesihatan jantung, sintesis DNA, memberi tenaga, & mengurangkan stres bagi ibu yang sedang berpantang. Lazimnya, ibu berpantang kekurangan tidur kerana jadual tidur bayi yang tidak menentu di samping bayi yang kerap menangis. Tambahan pula tubuh badan masih dalam proses untuk recover selepas 10 bulan mengandung & melalui proses kelahiran yang memenatkan. Oleh itu, B-Complex adalah satu kemestian bagi ibu dalam pantang.

Vitamin C

Ia merupakan Anti oksida, menguatkan sel, menjaga kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot, dan salur darah ibu yang baru melahirkan.

ZINC COMPLEX 

Ia mnyembuhkan luka bersalin dengan cepat & mengatasi masalah rambut gugur selepas bersalin. Zink merupakan mineral yang sangat penting bagi tubuh badan manusia, terutamanya ibu yang baru bersalin & menyusukan bayi. Ia merangsang tindakan 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi biokimia dalam badan kita yang mana mempercepatkan proses penyembuhan luka bagi yang bersalin secara normal atau pembedahan, mengurangkan masalah keguguran rambut, dan yang paling penting meningkatkan metabolisma. Boleh cepat kurus!!

Keempat-empat vitamin di atas adalah set asas bagi ibu yang baru lepas bersalin. Bagi ibu yang inginkan kesihatan optima & ada bajet yang lebih, anda boleh tambah vitamin  dibawah untuk mendapat set berpantang lengkap:

1) ESP

Memberikan tenaga & membantu membanyakkan susu. Anda boleh mmebaca kebaikan ESP yang lain di sini.

set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee harga ahli, set berpantang shaklee ampang, set berpantang shaklee bajet, set berpantang shaklee trial, set berpantang shaklee trial set, set berpantang, set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set berpantang shaklee trial pack, cara pengambilan set berpantang shaklee, set penyusuan shaklee, ostematrix shaklee, esp, b complex, vitalea, vitamin c shaklee, zinc complex, alfalfa, set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee rm, set berpantang terbaik 2013, set berpantang yang terbaik, set bersalin, set bersalin shaklee, set bersalin terbaik, set bersalin shaklee murah, set bersalin shaklee trial pack, set bersalin shaklee harga,

 2) Ostematrix

Kaya dengan kalsium. Ia membantu anda mengatasi masalah sembelit dan membekalkan anda kalsium yang mencukupi. Ibu yang menyusukan bayi memerlukan kalsium yang secukupnya supaya gigi tak bergoyang & takde rasa sakit-sakit badan.

 
set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee harga ahli, set berpantang shaklee ampang, set berpantang shaklee bajet, set berpantang shaklee trial, set berpantang shaklee trial set, set berpantang, set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set berpantang shaklee trial pack, cara pengambilan set berpantang shaklee, set penyusuan shaklee, ostematrix shaklee, esp, b complex, vitalea, vitamin c shaklee, zinc complex, alfalfa, set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee rm, set berpantang terbaik 2013, set berpantang yang terbaik, set bersalin, set bersalin shaklee, set bersalin terbaik, set bersalin shaklee murah, set bersalin shaklee trial pack, set bersalin shaklee harga,

3) Alfalfa
Ia memang sangat penting untuk ibu yang nak bahagian intim kembali seperti anak dara. Ia juga bertindak sebagai milk booster. Banyak sangat khasiat Alfalfa. Anda boleh membaca kelebihan Alfalfa di sini.

Berminat nak dapatkan set berpantang moden terbaik dengan Set Berpantang Shaklee? Hubungi saya sekarang.

set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee harga ahli, set berpantang shaklee ampang, set berpantang shaklee bajet, set berpantang shaklee trial, set berpantang shaklee trial set, set berpantang, set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set berpantang shaklee trial pack, cara pengambilan set berpantang shaklee, set penyusuan shaklee, ostematrix shaklee, esp, b complex, vitalea, vitamin c shaklee, zinc complex, alfalfa, set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee rm, set berpantang terbaik 2013, set berpantang yang terbaik, set bersalin, set bersalin shaklee, set bersalin terbaik, set bersalin shaklee murah, set bersalin shaklee trial pack, set bersalin shaklee harga,

Set Hamil Shaklee Pilihan Terbaik Ibu Mengandung

Set hamil Shaklee pilihan terbaik ibu mengandung. Set ini terdiri daripada ESP, B Complex, Vitalea, Vitamin C, Ostematrix & Omega Guard. Ibu mengandung sememangnya memerlukan supplement sebagai makanan tambahan memandangkan sepanjang tempoh kehamilan, ibu memerlukan nutrisi yang lebih berbanding orang biasa.
Set Hamil Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Ibu Mengandung Shaklee, Vitamin Ibu Mengandung,, Vitamin Ibu Hamil, supplement ibu mengandung, supplement ibu hamil, makanan tambahan ibu mengandung, makanan tambahan ibu hamil, shaklee harga ahli, shaklee murar, shaklee harga ahli ampang, cara makan shaklee ampang
Set Hamil Shaklee Pilihan Terbaik Ibu Mengandung
Pengambilan vitamin sepanjang kehamilan bukan sahaja penting untuk proses tumbesaran bayi di dalam kandungan, tetapi juga untuk kesihatan ibu yang optimum serta mengelakkan komplikasi semasa proses kelahiran. Pengambilan vitamin semulajadi juga dapat mengelakkan kejadian pendarahan diawal kehamilan.
 
 ESP –  Esp membantu membekalkan nutrien dalam membentuk organ, pancaindera & sistem tubuh bayi. Dalam masa yang sama, is juga memberikan tenaga berterusan supaya ibu tidak cepat letih, selain mencantikkan kulit. Ia juga membantu mengurangkan stretch-mark. Baca testimoni ibu mengandung yang mengamalkan ESP di sini.
 
B-Complex –  B-Complex  lengkap dengan 8 kumpulan B, termasuklah asid folik. Oleh itu, ibu tidak perlu lagi mengambil pil asid folik
 
Vita-Lea with Iron – Vita-Lea ialah multivitamin. Ia membantu mengawal hemoglobin dalam darah. Ibu yang  mengambil Vitalea tidak perlu mengambil obimin.
 
Vit-C – Menguatkan sistem imuniti ibu & menguatkan kantung bayi (amniotic sac). Ia adalah natural antihistamine. Ia juga mengandungi kolagen yang membantu mengurangkan kesan stretchmark.
 

Set Hamil Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Ibu Mengandung Shaklee, Vitamin Ibu Mengandung,, Vitamin Ibu Hamil, supplement ibu mengandung, supplement ibu hamil, makanan tambahan ibu mengandung, makanan tambahan ibu hamil, shaklee harga ahli, shaklee murar, shaklee harga ahli ampang, cara makan shaklee ampang

OsteMatrix – Vitamin ini membekalkan kalsium kepada ibu & bayi. Memberikan anda 1000mg kalsium yang diperlukan setiap hari. Setiap satu tab mengandungi 250mg kalcium. Ibu mengandung memerlukan 1000mg-1300mg kalsium sehari untuk pembentukan tulang & gigi bayi. 
 
When you’re pregnant, your developing baby needs calcium to build strong bones and teeth; to grow a healthy heart, nerves, and muscles; and to develop a normal heart rhythm and blood-clotting abilities. If you don’t get enough calcium in your diet when you’re pregnant, your baby will draw it from your bones, which may impair your own health later on. (Baby Center)
 
OmegaGuard –  DHA dan EPA dari OmegaGuard penting untuk pembentukan otak & mata bayi. Ia juga mengawal paras kolesterol ibu.
 
Khasiat kepada ibu:
– Mengurangkan risiko pre-eclampsia
– mengurangkan risiko kelahiran pra-matang
– mengurangkan risiko kemurungan selepas bersalin (meroyan)
– mengurangkan risiko kanser payudara
 
Khasiat kepada bayi:
– Tinggi iq
– Pembentukan nerveous system
-Penglihatan yang lebih baik dengan membantu pembentukan retina
– Bayi yang mudah tidur
Semestinya Set Hamil Shaklee pilihan terbaik ibu mengandung. Berminat untuk mendapatkan set ini? Hubungi saya sekarang!
 Set Hamil Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Ibu Mengandung Shaklee, Vitamin Ibu Mengandung,, Vitamin Ibu Hamil, supplement ibu mengandung, supplement ibu hamil, makanan tambahan ibu mengandung, makanan tambahan ibu hamil, shaklee harga ahli, shaklee murar, shaklee harga ahli ampang, cara makan shaklee ampang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...