06/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Benarkah Cyst Punca Sukar Hamil

Selain senggugut, kita juga selalu dengar orang kata cyst antara punca susah mengandung. Persoalannya, benarkah cyst punca sukar hamil? Atau pun ianya sekadar cakap kosong & mitos semata-mata? Terdapat pelbagai jenis cyst, dan ada di antaranya boleh menyebabkan anda sukar mengandung. … Continue reading

26/02/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Makanan Untuk Kecutkan Cyst Dan Elakkan Ketumbuhan Berulang

Cyst sememangnya ditakuti oleh wanita. Lebih-lebih lagi kalau yang belum ada cahayamata, takut susah nak mengandung bila dah kawin nanti. Insya Allah cyst yang kecil iaitu dibawah 5 cm boleh dikecutkan jika betul caranya. Jom saya kongsikan makanan untuk kecutkan … Continue reading

21/05/2014
by Cik Puan Nurul
0 comments

Masalah Bayi Melintang Atau Songsang Dalam Kandungan

Masalah bayi melintang atau songsang dalam kandungan bermaksud kedudukan bayi yang bukannya kepala ke bawah. Jika ini adalah kandungan pertama anda, jangan risau. Insya Allah bayi akan berpusing ke posisi yang betul pada bulan ke8 atau ke9 kandungan anda. Apa … Continue reading

26/12/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Tips Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

Kesuburan suami isteri adalah perkara paling penting sekiranya anda sedang merancang untuk mengandung, lebih-lebih lagi sekiranya anda atau pasangan mempunyai masalah kesuburan seperti low sperm count, kitaran haid tidak teratur,  telur tidak matang, cyst, fibroid, PCOS, Endometriosis atau pun sekiranya anda … Continue reading

25/12/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kecutkan Cyst Ketika Mengandung

Cyst ketika mengandung boleh dikesan melalui kaedah ujian ultrasound. Anda boleh membaca apa itu Ovarian Cyst di sini. Cyst semasa mengandung boleh dibuang melalui pembedahan tanpa menjejaskan bayi didalam kandungan. Tapi, jika kita boleh kecutkan cyst  ketika mengandung tanpa menjalani pembedahan, … Continue reading

24/12/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Testimoni Kecutkan Cyst Dengan Shaklee

Kali ni saya nak share testimoni kecutkan cyst dengan Shaklee dan berjaya mengandung! Ovarian Cyst merupakan salah satu punca ketidaksuburan & menyebabkan kesukaran untuk mengandung. Apakah yang dimaksudkan dengan ovarian cyst? Anda boleh membaca di sini untuk mendapatkan jawapannya. Set Cyst … Continue reading

20/12/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Punca Susah Mengandung

Anda sedang mencuba untuk mengandung? Tertanya-tanya kenapa anda masih belum berjaya mengandung walau pun dah buat macam-macam ikhtiar? Adalah penting untuk anda mengetahui punca-punca ketidaksuburan.  Sambil-sambil tu anda juga boleh baca testimoni pelanggan saya yang berjaya mengandung. Ok, jom saya ceritakan apakah … Continue reading

16/11/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kecutkan Cyst Ovari Dan Mengandung Dengan Set Cyst Shaklee

Semakin ramai wanita di Malaysia yang disahkan mempunyai ovarian cyst. Terdapat pelbagai jenis ovarian cyst dan kebanyakkan daripada ovarian cyst adalah bukan kanser seperti mana yang ditakuti golongan wanita. Tahukah anda ramai pelanggan saya yang berjaya kecutkan cyst ovari dan mengandung … Continue reading

20/06/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Ovarian Cyst Punca Tak Boleh Mengandung

Ovarian cyst punca tak boleh mengandung. Betul ke? Selalunya bila sebut ovarian cyt, secara automatik akan terfikir tentang pembedahan. Tahukah anda bahawa cyst boleh dikecutkan dan kita boleh mencegah pertumbuhan semula cyst setelah ia dibuang?  Jom baca testimoni pelanggan saya yang … Continue reading

14/05/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kecutkan Cyst Dan Fibroid Dengan Shaklee

Ramai yang menghubungi saya mengadu disahkan mempunyai cyst atau fibroid dan doktor menasihati supaya pembedahan segera dilakukan untuk membuang ketumbuhan tersebut. Berita yang mengejut & dipaksa untuk melakukan pembedahan dalam masa yang terdekat sememangnya menakutkan. Berita gembira untuk anda, anda boleh kecutkan cyst … Continue reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Switch to our desktop site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.