09/05/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Cara Hilangkan Parut Jerawat Dengan Cepat Berkesan Dan Murah

Parut jerawat memang susah nak hilang. Nak pulak kalau parut jerawat yang jenis berlubang macam kawah, yang merah, atau pun yang hitam. Nak tak kalau saya kongsikan cara hilangkan parut jerawat dengan cepat berkesan dan murah? 1. Aloe Vera. Sangat … Continue reading

21/01/2015
by Cik Puan Nurul
0 comments

Malu Kat Suami Sebab Hitam Celah Kelangkang

Takde sesiapa yang tahu kita ada masalah kat bahagian tu, kecuali suami kita. Tiap kali nak bersama rasa segan je. Malu kat suami sebab hitam celah kelangkang. Rasa tak seksi, keyakinan pun kurang. Bakal pengantin baru lagilah, tak tau apa … Continue reading

19/11/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kekal Bertenaga Semasa Bercuti Bersama Shaklee

Percutian sememangnya menyeronokkan. Tapi memenatkan. Kali ni saya nak share rahsia kekal bertenaga semasa bercuti bersama Shaklee. Nak tahu vitamin Shaklee mana yang kami bawa bersama semasa bercuti?┬áDi antara vitamin yang kami bawa ialah: Mealshakes, Vivix, Performance drink, ESP, Cinch … Continue reading

22/02/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Tips Merahkan Bibir Secara Semulajadi

Kali ni saya nak share tips merahkan bibir secara semulajadi. Siapa yang kenal saya mesti tahu yang saya bukan jenis pakai makeup. Lipstick pun takde. Ini adalah tips merahkan bibir secara semulajadi yang saya amalkan sejak dulu lagi. Memang berkesan. … Continue reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Switch to our desktop site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.