23/02/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kenapa Berat Badan Tak Turun Walau Pun Jenuh Berdiet Dan Bersenam

Dah penat jaga makan, bersenam, makan ubat kurus mahal-mahal. Bila timbang, berat macam tu jugak. Inch loss pun takde. Jangan give up! Jom tengok kenapa berat badan tak turun. 1. Sarapan tidak sihat Kebanyakan rakyat Malaysia mengambil sarapan yang mengandungi … Continue reading

08/10/2014
by Cik Puan Nurul
0 comments

10 Tips Turunkan Berat Badan Yang Komfom Berkesan

Bila kita nak kurus, perkara pertama yang perlu dilakukan ialah mengamalkan diet seimbang dan bersenam secara konsisten. Pengambilan set kurus akan membantu mempercepatkan lagi proses kita untuk kurus. Kali ni saya nak kongsikan 10 tips turunkan berat badan yang komfom berkesan. … Continue reading

25/09/2014
by Cik Puan Nurul
0 comments

Cara Makan Set Kurus Shaklee

Bila kita berniat untuk kurus, biasanya kita akan lakukan 2 perkara berikut: berdiet & beli set kurus. Bersungguh-sungguh kita cari info berdiet & survey produk kurus mana yang terbaik dipasaran. Set kurus Shaklee semestinya pilihan nombor satu sebab dijamin berkesan. … Continue reading

23/05/2014
by Cik Puan Nurul
0 comments

Nak Kurus Sebelum Raya

Siapa nak kurus sebelum raya? Nak nampak cantik dimata cik abang sayang? Insya Allah masih ada masa untuk kita menjalankan misi nak kurus sebelum raya. Mana tahu kot bila badan dah susut, murah pulak rezeki, dapat berita gembira dah berbadan … Continue reading

19/11/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kekal Bertenaga Semasa Bercuti Bersama Shaklee

Percutian sememangnya menyeronokkan. Tapi memenatkan. Kali ni saya nak share rahsia kekal bertenaga semasa bercuti bersama Shaklee. Nak tahu vitamin Shaklee mana yang kami bawa bersama semasa bercuti? Di antara vitamin yang kami bawa ialah: Mealshakes, Vivix, Performance drink, ESP, Cinch … Continue reading

03/04/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Makanan Pembakar Lemak Untuk Kurus Secara Semulajadi

Pembakaran lemak adalah perkara penting untuk kurus. Sebab tu salah satu elemen dalam Set Kurus Shaklee ialah Lecithin atau Omegaguard untuk membakar lemak. Tahukah anda sesetengah makanan boleh membantu kita membakar lemak tanpa perlu bersenam? Sangat mudah. Kita cuma perlu makan makanan tersebut & … Continue reading

21/01/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee

Saya kuruskan badan sambil menyusukan anak dengan Set Kurus Shaklee. Selalunya orang kata, kalau menyusukan anak susah nak berdiet. Memang betul! Sebab bila kita susukan anak, perut ni kejap-kejap lapar. Mulut pulak asyik nak mengunyah je. Macam mana lah nak … Continue reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Switch to our desktop site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.