Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda penggunaa setia Shaklee? Sudah tiba masanya anda mendaftar sebagai ahli kerana yuran pendaftaran Shaklee adalah RM65 seumur hidup & banyak keuntungan yang akan anda dapat jika menjadi ahli. Walau bagaimana pun harus diingatkan bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee.

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Apakah yang dimaksudkan sebagai sponsor Shaklee? Semasa anda mengisi borang pendaftaran, salah satu info yang anda perlu berikan ialah sponsor ID iaitu orang yang memperkenalkan anda kepada ahli. Sponsor Shaklee akan menjadi upline atau pun mentor yang akan memberikan anda segala tunjuk ajar kepada anda. Adalah sangat penting untuk memilih sponsor atau upline yang betul supaya anda akan mendapat guideline yeng betul & mengelakkan perkara-perkara tersebut:

1. Kes touch & go

Terdapat sesetengah sponsor Shaklee yang mengajak orang untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama mereka tapi selepas pendaftaran, ahli baru ditinggalkan terkongtang-kanting sendirian tanpa sebarang guideline seperti vitamin yang sesuai untuk anda, aturan makan yang betul, consultation, support groups, dan cara order Shaklee secara online. Adalah terlebih rugi jika ahli baru tersebut berniat untuk memulakan Shaklee business kerasa salah satu daripada TANGGUNG JAWAB sponsor Shaklee ialah untuk memberi tunjuk ajar bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee & berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee.

Ebook istimewa untuk mereka yang berdaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya

2. Dahagakan konsultasi

Apabila anda membeli vitamin Shaklee, sudah pasti anda memerlukan konsultasi & aturan makan yang betul. Jika sponsor Shaklee atau upline terus meninggalkan anda, ia akan menyebabkan anda dahagakan konsultasi yang diperlukan. Akibatnya anda terpaksa menghubungi pengedar Shaklee lain yang kelihatan berkredibiliti supaya membantu anda. Jika anda bernasib baik, akan ada pengedar yang bermurah hati untuk melayan anda. Jika tidak, anda akan terus terkapai-kapai. Oleh itu adalah sangat penting untuk memilih sponsor Shaklee yang betul untuk mendapat konsultasi seumur hidup.

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat selepas menjadi ahli. Anda boleh menonton video menarik ini untuk mengetahui dengan lebih jelas:

Bagaimana cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu:

1. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee untuk mendaftar sendiri. Nak tahu di manakah cawangan Shaklee? Anda boleh baca di sini. Apabila anda sampai ke cawangan tersebut, anda cuma perlu membeli borang pendaftaran Shaklee dari kaunter & mengisi semua info yang diperlukan. Diruangan Sponsor ID, anda isi:

Sponsor ID: 919301

Sponsor Name: Nurul Kasmadillawati Zakaria

Selepas mendaftar, anda hubungi saya ditalian 012-9025232 untuk saya masukkan ke support groups & konsultasi.

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

2. Saya boleh tolong daftarkan anda secara online. Anda cuma perlu sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan langkah seterusnya.

Mudah sahaja kan? Oleh itu, ingatlah bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee. Dan pastikan anda memilih sponsor yang tepat agar tak menyesal dikemudian hari. Berminat untuk menjadi ahli? Hubungi saya sekarang!

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

Tips Bercuti Ke Bali Bersama Anak Kecil

Alhamdulillah… kami baru sahaja pulang dari Bali pada 29 November yang lalu. Jutaan terima kasih kepada suami tersayang, Mohd Farid baharudin diatas birthday surprise yang sangat BEST! Kami ke Bali bersama dua anak kecil iaitu Nurul Balqis 5 tahun & Nurul Aina setahun. Di atas permintaan ramai, saya kongsikan tips bercuti ke Bali bersama anak kecil.

bali, bali tourism, bali villa, bali hotels, things to do in bali, bali weather, tanah lot, utuwalu, tips bercuti membawa anak kecil, tips bercuti ke bali, tips wisata ke bali, makanan islam di Bali, restoran islam di bali, gosyen hotel bali,

bali, bali tourism, bali villa, bali hotels, things to do in bali, bali weather, tanah lot, utuwalu, tips bercuti membawa anak kecil, tips bercuti ke bali, tips wisata ke bali, makanan islam di Bali, restoran islam di bali, gosyen hotel bali,

bali, bali tourism, bali villa, bali hotels, things to do in bali, bali weather, tanah lot, utuwalu, tips bercuti membawa anak kecil, tips bercuti ke bali, tips wisata ke bali, makanan islam di Bali, restoran islam di bali, gosyen hotel bali,

Tips Bercuti Ke Bali Bersama Anak Kecil

Kami bertolak ke LCCT pada pukul 6.30 pagi. Sampai sana terus check in, breakfast, dan pukul 9.30 pagi, kami bertolak dengan Air Asia. Penerbangan mengambil masa selama 3 jam. Kami sampai di Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai, Denpasar lebih kurang pukul 1 tengah hari. Waktu di sana sama seperti di Malaysia, cuma di sana matahari cepat naik. Pukul 6.00 pagi dah macam pukul 8.00. Kami memilih Gosyen Hotel yang terletak di Kuta.

Beberapa tips bercuti ke Bali bersama anak kecil untuk anda:

1. Anda akan mendapat hotel dengan harga yang jauh lebih murah sekiranya memilih pakej hotel & penerbangan Air Asia. Hotel yang kami pilih ni 3 bintang. Okeylah… sebab kita nak tidur malam je. Siang nak berjalan ^_^

2. Pilih hotel berdekatan dengan Kuta kerana kedudukannya yang strategik. Dekat dengan airport & Kuta Beach yang famous tu. Di samping itu, kedudukannya yang berada di tengah-tengah memudahkan perjalanan anda ke tempat tarikan pelancong yang berselerak di seluruh Bali iaitu di utara, selatan & timur Bali. Dari hotel kami ke Tanah Lot mengambil masa selama satu jam setengah. Untuk ke Utuwalu pun ambil masa selama sejam setengah. Memang strategik. Kalau anda menginap di utara Bali, untuk sampai ke Utuwalu saja dah ambil masa dekat 3 jam. Sangat memenatkan. Lebih-lebih lagi bila bawa anak-anak.

3. Cuaca di Bali adalah sangat panas. Nasib kami baik kerana pergi waktu wet season iaitu November hingga Disember. Jadi, kalau anda plan nak ke sana seeloknya pergi semasa wet season. Kesian anak-anak kalau pergi waktu musim panas.

4. Elakkan pergi dalam bulan Disember kerana ia adalah peak season. Cuti sekolah di Indonesia baru bermula & pelancong dari Australia pun mula datang untuk christmas & new year. Jadi, elakkan bulan Disember. Bilik hotel akan penuh & jadi mahal. Bali juga akan menjadi sangat sesak. Nak ke Kuta Beach pun jalan di tutup. Tak best lah macam tu. Semasa kami di sana, orang tak ramai. We really enjoy our time. Anak-anak pun tak rimas.

5. Caj dari airport ke Kuta ialah dari 30,000 hingga 70,000 Rupiah sahaja. Kalau dorang mintak lebih daripada tu, maksudnya anda dah kena tipu. Mula-mula supir tu mintak 200,000 Rupiah dari kami. Nasib baik, saya dah study awal-awal pasal rate teksi kat Bali. Kalau tak, mesti kena tipu.

6. Jika mengambil teksi, pastikan ianya adalah BLUEBIRD, satu-satunya teksi bermeter yang boleh dipercayai di Indonesia.

7. Untuk perjalanan pendek, better ambik teksi bermeter. Lagi murah. Untuk perjalanan jauh, better ambik supir biasa, tak perlu pakai meter.

8. Tak payah penat-penat bawak stroller ke Bali. Sebab kat sana majoriti tempat menarik adalah outdoor. Stroller memang tak pakai.

Ok, itu saja tips bercuti ke Bali bersama anak kecil dai saya untuk kali ni. Kita jumpa lagi dalam entry Part 2. Saya akan bercerita tentang hotel kami & percutian kami di Bali pada hari pertama.. Enjoy the pictures & video.

bali, bali tourism, bali villa, bali hotels, things to do in bali, bali weather, tanah lot, utuwalu, tips bercuti membawa anak kecil, tips bercuti ke bali, tips wisata ke bali, makanan islam di Bali, restoran islam di bali, gosyen hotel bali,

 

bali, bali tourism, bali villa, bali hotels, things to do in bali, bali weather, tanah lot, utuwalu, tips bercuti membawa anak kecil, tips bercuti ke bali, tips wisata ke bali, makanan islam di Bali, restoran islam di bali, gosyen hotel bali,

bali, bali tourism, bali villa, bali hotels, things to do in bali, bali weather, tanah lot, utuwalu, tips bercuti membawa anak kecil, tips bercuti ke bali, tips wisata ke bali, makanan islam di Bali, restoran islam di bali, gosyen hotel bali,

 bali, bali tourism, bali villa, bali hotels, things to do in bali, bali weather, tanah lot, utuwalu, tips bercuti membawa anak kecil, tips bercuti ke bali, tips wisata ke bali, makanan islam di Bali, restoran islam di bali, gosyen hotel bali,

Rugi Kalau Makan Shaklee Tapi Tak jadi Ahli

Siapa yang biasa makan Shaklee, rugi sangat kalau tak mendaftar jadi ahli. Anda boleh baca di sini untuk mengetahui kenapa semua orang berebut nak jadi ahli Shaklee.  Dan anda boleh baca di sini untuk mengetahui kelebihan menjadi ahli Shaklee. Nak tahu dengan lebih lanjut kenapa saya kata rugi kalau makan Shaklee tapi tak jadi ahli? Jom tonton video ini.

Rugi Kalau Makan Shaklee Tapi Tak jadi Ahli

Anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Mudah sahaja. Anda cuma perlu masukkan duit sebanyak RM75 semenanjung atau RM85 Sabah Sarawak ke akaun saya. Kemudian berikan saya info berikut:

1. Nama suami isteri

2. Nombor ic suami isteri

3. Alamat

4. Nombor telefon

5. Nombor akaun untuk cash bonus.

Saya akan terus daftarkan anda di www.shaklee2u.com.my dan tak sampai 5 minit, anda akan mendapat Shaklee ID & password anda sendiri. Mudah sahaja kan? Memang rugi kalau makan Shaklee tapi tak jadi ahli. Jom mendaftar sebagai ahli sekarang! Hubungi saya.

Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, ejen shaklee ampang, ejen shaklee seluruh malaysia, pengedar shaklee, harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, jadi ahli shaklee, daftar ahli shaklee, bisnes shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang

Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee

Makin ramai yang berminat nak jadi ahli Shaklee. Tapi tak tahu macam mana caranya nak mendaftar sebagai ahli? Selama ni makan sendiri je, ada kelebihan ke kalau jadi ahli? Sama ke kalau daftar masuk mana-mana kumpulan? Atau pun anda dah biasa makan Shaklee tapi belum mendaftar sebagai ahli sebab tak faham kenapa semua orang nak jadi ahli Shaklee? Jom saya ceritakan kenapa semua orang nak jadi ahli Shaklee

Ahli Shaklee, ahli Shaklee Malaysia, daftar ahli Shaklee, harga ahli Shaklee, kelebihan ahli Shaklee, jadi ahli Shaklee 2016, jadi ahli Shaklee 2017, jadi ahli Shaklee 2018, jadi ahli Shaklee 2019, jadi ahli Shaklee 2020, jadi ahli Shaklee percuma, jadi pengedar Shaklee, cara jadi ahli Shaklee, nak jadi ahli Shaklee, bagaimana jadi ahli Shaklee, harga jadi ahli Shaklee, faedah jadi ahli Shaklee, Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online,  faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah,  ejen shaklee ampang, ejen shaklee seluruh malaysia, pengedar shaklee, harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, jadi ahli shaklee, daftar ahli shaklee, bisnes shaklee, nak jadi ahli Shaklee, nak jadi pengedar Shaklee, cara nak jadi ahli Shaklee, bagaimana nak jadi ahli Shaklee, macam mana nak jadi ahli Shaklee, kenapa nak jadi ahli Shaklee, camne nak jadi ahli Shaklee, nak jadi ahli produk Shaklee, bagaimana nak jadi pengedar Shaklee, cara nak jadi pengedar Shaklee,

Apa faedah menjadi ahli Shaklee? Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee?

Kalau anda nak tahu apa kelebihan & faedah menjadi ahli Shaklee, anda boleh baca di sini. Memang tak rugi kalau menjadi ahli, walau pun untuk makan sendiri je. Kalau anda rasa nak berbisnes, Shaklee sememangnya pilihan yang tepat sebab semua orang kenal Shaklee. Kita dah tak payah sibuk nak promote Shaklee. Kita cuma perlu bagitahu yang KITA JUAL SHAKLEE & MENGAPA ORANG WAJIB BELI DENGAN KITA. Dan semuanya akan anda pelajari dari saya.

Jadi Ahli Untuk Makan Sendiri

Tak ada masalah kalau anda menjadi ahli untuk makan sendiri. Tak ada peraturan yang mewajibkan anda membeli vitamin setiap bulan. Bila nak makan vitamin, baru beli. Mudah kan? Tak ada paksaan untuk anda simpan stok sampai berhabuk kat bawah katil. Tak ada paksaan untuk anda ambik pinjaman bank beribu-ribu untuk beli stok. Cuma RM75.00 untuk seumur hidup.

Saya berminat nak memulakan bisnes Shaklee

Kalau anda berhajat untuk memulakan perniagaan Shaklee, pastikan anda memilih upline yang betul & masuk ke kumpulan yang betul supaya anda mendapat panduan & sokongan yang berterusan. Kalau tersalah masuk kumpulan, anda akan ditinggalkan keseorangan terpinga-pinga. Rugi kan? Kesian….

Saya nak jadi ahli Shaklee. Macam mana nak mendaftar?

Senang aje. Caranya:

1. Pilih nak mendaftar dengan cara bayaran RM75.00 atau percuma keahlian dengan pembelian barang.

2.Transfer duit ke akaun saya bersama maklumat yang diperlukan.

3. Saya daftarkan secara online di www.shaklee.com.my

4. Terus dapat Shaklee ID & password untuk login ke website Shaklee Malaysia.

5. Saya akan add anda ke secret groups.

Taraa….dah pun selesai proses pendaftaran anda. Mudah saje kan?  Anda dah tahu kenapa semua orang nak jadi ahli shaklee. Tunggu apa lagi? Mendaftarlah sekarang. Hubungi saya segera di talian 012-9025232.

Ahli Shaklee, ahli Shaklee Malaysia, daftar ahli Shaklee, harga ahli Shaklee, kelebihan ahli Shaklee, jadi ahli Shaklee 2016, jadi ahli Shaklee 2017, jadi ahli Shaklee 2018, jadi ahli Shaklee 2019, jadi ahli Shaklee 2020, jadi ahli Shaklee percuma, jadi pengedar Shaklee, cara jadi ahli Shaklee, nak jadi ahli Shaklee, bagaimana jadi ahli Shaklee, harga jadi ahli Shaklee, faedah jadi ahli Shaklee, Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online,  faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah,  ejen shaklee ampang, ejen shaklee seluruh malaysia, pengedar shaklee, harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee online, jadi ahli shaklee, daftar ahli shaklee, bisnes shaklee, nak jadi ahli Shaklee, nak jadi pengedar Shaklee, cara nak jadi ahli Shaklee, bagaimana nak jadi ahli Shaklee, macam mana nak jadi ahli Shaklee, kenapa nak jadi ahli Shaklee, camne nak jadi ahli Shaklee, nak jadi ahli produk Shaklee, bagaimana nak jadi pengedar Shaklee, cara nak jadi pengedar Shaklee,

Faedah Dan Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Sejak kebelakangan ni semakin ramai yang menghubungi saya bertanyakan cara untuk menjadi ahli Shaklee sama ada untuk makan sendiri atau mencari side income. Sekarang Shaklee dah ada sistem online, semua order boleh dibuat secara online, jadi anda tak perlu keluar dari rumah untuk membeli barang. Cuma order sahaja, Shaklee akan hantar ke muka pintu anda. Apakah faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee selain dapat membeli dengan harga ahli?

faedah menjadi ahli shaklee, manfaat jadi ahli Shaklee, apa manfaat jadi ahli Shaklee,  apa keuntungan jadi ahli Shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, apa kelebihan jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, kelebihan jadi ahli Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, keuntungan menjadi ahli Shaklee, kebaikan jadi ahli Shaklee, kelebihan menjadi ahli Shaklee, kebaikan menjadi pengedar Shaklee, kelebihan jadi pengedar Shaklee, kelebihan menjadi pengedar Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee,
Ebook percuma untuk yang mendaftar sebagai ahli bersama vitaminsaya.com

FAEDAH DAN KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

Di antara faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee ialah:

1. Untung jualan harga runcit sehingga 30%
2. Pembelian dengan harga ahli.
3. Pengumpulan point yang akan ditukar kepada cash bonus setiap bulan ( Bonus Prestasi).
4. Bonus Kepimpinan.
5. Bonus Tambahan.
6. Insentif Coordinator.
7. Insentif Istimewa.
8. Insentif Perlancongan.
9. Subsidi Kereta.

faedah menjadi ahli shaklee, manfaat jadi ahli Shaklee, apa manfaat jadi ahli Shaklee,  apa keuntungan jadi ahli Shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, apa kelebihan jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, kelebihan jadi ahli Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, keuntungan menjadi ahli Shaklee, kebaikan jadi ahli Shaklee, kelebihan menjadi ahli Shaklee, kebaikan menjadi pengedar Shaklee, kelebihan jadi pengedar Shaklee, kelebihan menjadi pengedar Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee,

                            PURATA PENDAPATAN TAHUNAN

Pangkat/Kepimpinan                                     Purata Pendapatan Tahunan

Master Coordinator                                            RM600,000      ke atas
Senior Key Coordinator                                     RM350,000      ke atas
Key Coordinator                                                  RM250,000      ke atas
Senior Coordinator                                             RM150,000      ke atas
Coordinator                                                         RM80,000         ke atas
Senior Supervisor                                               RM36,000         ke atas
Supervisor                                                           RM20,000         ke atas

                                     KEISTIMEWAAN KAMI

Di antara faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee bersama vitaminsaya.com ialah:

1. Sokongan berterusan. Saya akan sentiasa ada untuk tolong orderkan & memberi tunjuk ajar jika anda berminat untuk memulakan bisnes Shaklee.  Anda akan diberi tunjuk ajar mengenai produk, teknik pemasaran & tips untuk menambahkan pendapatan secara online, tanpa perlu meninggalkan rumah & pejabat.

2. Online tutorial.

3. Offline coaching.

4. Webinar (Seminar secara online)

5. Seminar & gathering.

6. Perkongsian tips dari Master Coordinators yang telah berjaya.

7. Yang paling penting, kami bukan MLM yang mengayakan orang di atas. Siapa rajin usaha dia akan berjaya.

                     BAGAIMANA UNTUK JADI AHLI:

Jom tonton video saya ni:

PERLU MAINTAIN POINT SETIAP BULAN ?

TIDAK. Anda boleh mendaftar sebagai ahli untuk membeli vitamin Shaklee untuk makan sendiri. Anda tidak diwajibkan untuk membeli vitamin Shaklee setiap bulan. Cuma beli bila anda perlu sahaja. kecuali jika anda berminat untuk memulakan bisnes Shaklee.

APA SAYA PERLU BUAT KALAU SAYA NAK PERGI DAFTAR SENDIRI DI BRANCH?

Anda memerlukan seorang sponsor. Anda boleh gunakan ID saya sebagai sponsor. Manalah tahu kot pada masa kan datang anda nak mulakan Shaklee bisnes. Kalau anda daftarkan saya sebagai sponsor, saya akan bagi guideline kepada anda. Kalau anda daftar bawah org lain, minta maaf saya tak dapat berikan guideline kepada anda kerana saya hanya akan memberikan tunjuk ajar kepada ahli kumpulan SYNERGY sahaja.

SAYA DAH DAFTAR BAWAH ORANG LAIN TAPI TAK DAPAT TUNJUK AJAR UNTUK BISNES. SAYA NAK JOIN SYNERGY. BOLEH KE?

Boleh… anda hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Wah! Banyaknya faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee. Tawaran ini hanya akan anda perolehi jika anda mendaftar dengan kumpulan kami sahaja. Berminat untuk menjadi sebahagian daripada kumpulan kami? Hubungi saya sekarang:

faedah menjadi ahli shaklee, manfaat jadi ahli Shaklee, apa manfaat jadi ahli Shaklee,  apa keuntungan jadi ahli Shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, apa kelebihan jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, kelebihan jadi ahli Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee, keuntungan jadi ahli Shaklee, keuntungan menjadi ahli Shaklee, kebaikan jadi ahli Shaklee, kelebihan menjadi ahli Shaklee, kebaikan menjadi pengedar Shaklee, kelebihan jadi pengedar Shaklee, kelebihan menjadi pengedar Shaklee, apa faedah jadi ahli Shaklee,

Jana Pendapatan Dari Rumah Dan Pejabat

Teruk betul ekonomi Malaysia sekarang. Semua benda naik harga. GST lagi. Jangan kata nak menabung, duit yang ada pun kadang-kadang paras hidung. Jenuh mengorek nak sampaikan ke gaji bulan depan. Teringin nak ada duit lebih? Jom saya kongsikan macam mana nak jana pendapatan dari rumah dan pejabat. Pendek kata sesuai untuk semua orang. Modal cuma RM68 sahaja.
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Macam Mana Nak Dapatkan Duit Lebih?
Memulakan perniagaan menjual Shaklee. Siapa tak kenal Shaklee? Sebut Shaklee semua orang tau, vitamin. Jadi dah tak payah susah-susah nak perkenalkan kepada semua orang. Tinggal nak bagitau orang yang “Saya jual Shaklee. Siapa nak beli vitamin Shaklee boleh beli dari saya!”
Macam mana nak bagitau orang yang kita jual Shaklee? PROMOSI. Macam mana nak buat promosi? Senang sangat! Secara online: facebook, instagram, twitter, blog. Secara offline: sembang dengan sedara-mara, kawan-kawan, officemate, jiran, ahli surau, etc.
Tapi saya tak tak tau apa-apa pasal Shaklee. Saya tak pandai nak buat promosi. Tak pandai nak sembang ajak orang beli barang. Jangan risau. Semua bimbingan dan tunjuk ajar akan saya berikan. Dulu saya pun macam tu juga, tak tau apa-apa. Alhamdulillah sekarang tiba masanya untuk saya kongsikan dengan semua. Sama-sama kita cari duit lebih supaya tak tersepit dalam keadaan ekonomi yang makin menghimpit ni.
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Biasanya saya akan bagi tunjuk ajar secara online, iaitu dengan menggunakan Whatsapp atau Facebook Messenger. Jadi takde masalah kat mana pun anda berada, kita boleh berhubung 24 jam. Kalau ada yang belajar depan-depan pun takde masalah, boleh jumpa. Mai datang Ampang 🙂
Ada ke orang nak beli Shaklee? Mestilah ada. Walau pun ekonomi merosot, orang sakit tetap makan vitamin. Orang nak banyakkan susu tetap ambil Set Breastfeeeding Shaklee. Orang nak kurus masih ramai yang makan Set Kurus Shaklee. Yang tengah berusaha nak mengandung jangan cakaplah, tetap makan Set Kesuburan Shaklee tiap hari. Pendek kata, sentiasa akan ada orang yang nak makan Shaklee.
Yang paling penting, Shaklee bukan MLM yang mengayakan orang di atas. Siapa rajin, dia akan dapat banyak cash bonus. Kalau malas, minta maaflah takkan dapat apa-apa.
 
KEUNTUNGAN YANG ANDA AKAN DAPAT:
 
1. Untung runcit. Kita beli vitamin dari Shaklee dengan harga ahli, dan jual dengan harga runcit. Dah dapat untung runcit kat situ.
 
2. Cash Bonus dari Shaklee. Tiap kali beli barang kita akan dapat uv (point). Uv dikira untuk menetukan berapa banyak cash bonus kita. Lagi banyak uv, lagi banyak cash bonus yang kita akan dapat bulan tu. Cash bonus ni akan dapat setiap 14hb, setiap bulan.
 
3. Car bonus. Nama je car bonus, tapi akan dapat dalam bentuk duit. Pun dapat tiap bulan. Yang ni tak semua ahli Shaklee dapat, cuma yang cukup syarat je.
4. Percutian ke luar negara & umrah 5 bintang secara  percuma. Yang ni pun untuk yang layak sahaja. Pendek kata, untuk mereka yang betul2 dah kerja keras. akan dapat setahun sekali.
 
Macam Mana Nak Mulakan Bisnes Shaklee?
Jom tonton video saya ni:

Sekarang anda dah tahu macam mana cara nak jana pendapatan dari rumah dan pejabat, dengan Shaklee. Nak mulakan bisnes Shaklee? Hubungi saya sekarang. Jangan buang masa.
 
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...