05/07/2014
by Cik Puan Nurul
0 comments

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda penggunaa setia Shaklee? Sudah tiba masanya anda mendaftar sebagai ahli kerana yuran pendaftaran Shaklee adalah RM65 seumur hidup & banyak keuntungan yang akan anda dapat jika menjadi ahli. Walau bagaimana pun harus diingatkan bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk … Continue reading

20/11/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Rugi Kalau Makan Shaklee Tapi Tak jadi Ahli

Siapa yang biasa makan Shaklee, rugi sangat kalau tak mendaftar jadi ahli. Anda boleh baca di sini untuk mengetahui kenapa semua orang berebut nak jadi ahli Shaklee. ¬†Dan anda boleh baca di sini untuk mengetahui kelebihan menjadi ahli Shaklee. Nak … Continue reading

18/11/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee

Makin ramai yang berminat nak jadi ahli Shaklee. Tapi tak tahu macam mana caranya nak mendaftar sebagai ahli? Selama ni makan sendiri je, ada kelebihan ke kalau jadi ahli? Sama ke kalau daftar masuk mana-mana kumpulan? Atau pun anda dah … Continue reading

06/06/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Faedah Dan Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Sejak kebelakangan ni semakin ramai yang menghubungi saya bertanyakan cara untuk menjadi ahli Shaklee¬†sama ada untuk makan sendiri atau mencari side income. Sekarang Shaklee dah ada sistem online, semua order boleh dibuat secara online, jadi anda tak perlu keluar dari … Continue reading

18/04/2013
by Cik Puan Nurul
0 comments

Jana Pendapatan Dari Rumah Dan Pejabat

Teruk betul ekonomi Malaysia sekarang. Semua benda naik harga. GST lagi. Jangan kata nak menabung, duit yang ada pun kadang-kadang paras hidung. Jenuh mengorek nak sampaikan ke gaji bulan depan. Teringin nak ada duit lebih? Jom saya kongsikan macam mana … Continue reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Switch to our desktop site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.