Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda penggunaa setia Shaklee? Sudah tiba masanya anda mendaftar sebagai ahli kerana yuran pendaftaran Shaklee adalah RM65 seumur hidup & banyak keuntungan yang akan anda dapat jika menjadi ahli. Walau bagaimana pun harus diingatkan bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee.

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Apakah yang dimaksudkan sebagai sponsor Shaklee? Semasa anda mengisi borang pendaftaran, salah satu info yang anda perlu berikan ialah sponsor ID iaitu orang yang memperkenalkan anda kepada ahli. Sponsor Shaklee akan menjadi upline atau pun mentor yang akan memberikan anda segala tunjuk ajar kepada anda. Adalah sangat penting untuk memilih sponsor atau upline yang betul supaya anda akan mendapat guideline yeng betul & mengelakkan perkara-perkara tersebut:

1. Kes touch & go

Terdapat sesetengah sponsor Shaklee yang mengajak orang untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama mereka tapi selepas pendaftaran, ahli baru ditinggalkan terkongtang-kanting sendirian tanpa sebarang guideline seperti vitamin yang sesuai untuk anda, aturan makan yang betul, consultation, support groups, dan cara order Shaklee secara online. Adalah terlebih rugi jika ahli baru tersebut berniat untuk memulakan Shaklee business kerasa salah satu daripada TANGGUNG JAWAB sponsor Shaklee ialah untuk memberi tunjuk ajar bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee & berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee.

Ebook istimewa untuk mereka yang berdaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya

2. Dahagakan konsultasi

Apabila anda membeli vitamin Shaklee, sudah pasti anda memerlukan konsultasi & aturan makan yang betul. Jika sponsor Shaklee atau upline terus meninggalkan anda, ia akan menyebabkan anda dahagakan konsultasi yang diperlukan. Akibatnya anda terpaksa menghubungi pengedar Shaklee lain yang kelihatan berkredibiliti supaya membantu anda. Jika anda bernasib baik, akan ada pengedar yang bermurah hati untuk melayan anda. Jika tidak, anda akan terus terkapai-kapai. Oleh itu adalah sangat penting untuk memilih sponsor Shaklee yang betul untuk mendapat konsultasi seumur hidup.

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat selepas menjadi ahli. Anda boleh menonton video menarik ini untuk mengetahui dengan lebih jelas:

Bagaimana cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu:

1. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee untuk mendaftar sendiri. Nak tahu di manakah cawangan Shaklee? Anda boleh baca di sini. Apabila anda sampai ke cawangan tersebut, anda cuma perlu membeli borang pendaftaran Shaklee dari kaunter & mengisi semua info yang diperlukan. Diruangan Sponsor ID, anda isi:

Sponsor ID: 919301

Sponsor Name: Nurul Kasmadillawati Zakaria

Selepas mendaftar, anda hubungi saya ditalian 012-9025232 untuk saya masukkan ke support groups & konsultasi.

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

2. Saya boleh tolong daftarkan anda secara online. Anda cuma perlu sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan langkah seterusnya.

Mudah sahaja kan? Oleh itu, ingatlah bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee. Dan pastikan anda memilih sponsor yang tepat agar tak menyesal dikemudian hari. Berminat untuk menjadi ahli? Hubungi saya sekarang!

shaklee sponsor, sponsor shaklee, shaklee id, jadi ahli shaklee, cara jadi ahli shaklee. daftar ahli shaklee, nombor ahli Shaklee, shaklee online

Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai

Shaklee Wangsa Maju dah pindah ke tempat baru yang lebih mudah selesa untuk kita. Persekitarannya kurang sibuk dan senang sangat nak dapatkan parking. Macam mana nak pergi ke Shaklee Sri Rampai?

shaklee sri rampai, shaklee sri rampai contact, shaklee sri rampai waktu operasi, shaklee sri rampai branch, alamat shaklee sri rampai, shaklee sri rampai alamat, shaklee di sri rampai

Macam Mana Nak Pergi Ke Shaklee Sri Rampai?

Kalau anda dari Setiawangsa, jalan terus sampai anda jumpa simpang 4 Villa Wangsa Mas/ Aeon Big. Ambil simpang kiri. Kalau anda dari Aeon Big, jalan terus sampai jumpa simpang 4 Villa Wangsa Mas/ Aeon Big dan jalan terus. Jalan hingga anda jumpa tasik di sebelah kiri. Nampak je tasik terus masuk simpang kiri. Anda akan nampak kedai-kedai di sebelah kanan. Di simpang yang kedua, masuk ke kanan. Of course lah ke kanan, sebab sebelah kiri ada tasik. Hehe.

Dah masuk simpang, jalan terus. Shaklee ada kat hujung sekali. Belah kiri. Senang sangat kan?

Alamat Shaklee Sri Rampai:

No. 32, Jalan Seri Rejang 3,

Pusat Industri Sri Rampai,

53300 Kuala Lumpur

Nombor telefon & Faksimili Shaklee Sri Rampai:

03-41421067 (telefon)

03- 41421027 (faksimili)

Waktu operasi Shaklee Sri Rampai ialah:

Isnin – Jumaat: 10.00 pagi – 7.00 petang

Sabtu (pertama & ketiga ): 10.00 pagi – 7.00 petang

Kalau anda nak pergi ke Shaklee Sri Rampai seeloknya elakkan pergi pada hari gaji, hari bonus, atau pun hari terakhir dalam bulan tersebut sebab ramai orang yang akan serbu Shaklee. Nanti kena tunggu turn sampai berjam-jam pulak. Seeloknya call saya sebelum pergi.

Bagaimana cara untuk membeli barang di Shaklee Sri Rampai ?

Anda boleh membeli secara cash atau pun menggunakan Debit Kad & Kredit Kad. Anda perlu pergi ke kaunter untuk mendapatkan nombor giliran. Sila isi borang order sementara menunggu giliran anda. Borang tersebut memerlukan info seperti berikut: Shaklee ID & Nama pengedar.  Belum jadi ahli Shaklee? Jangan panik, sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan apa yang anda perlu lakukan. Atau pun, kalau nak senang, anda boleh terus mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan membayar RM69. Kat bahagian SPONSOR boleh gunakan info saya iaitu:

shaklee sri rampai, shaklee sri rampai contact, shaklee sri rampai waktu operasi, shaklee sri rampai branch, alamat shaklee sri rampai, shaklee sri rampai alamat, shaklee di sri rampai

Kemudian, jangan lupa untuk hubungi saya. Ada banyak kelebihan yang anda akan dapat selepas mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya 🙂

shaklee sri rampai, shaklee sri rampai contact, shaklee sri rampai waktu operasi, shaklee sri rampai branch, alamat shaklee sri rampai, shaklee sri rampai alamat, shaklee di sri rampai
Nak Ebook ni? Hubungi saya!

Sekarang anda dah tahu macam mana nak pergi ke Shaklee Sri Rampai. Dah sampai sana tapi tak boleh order barang sebab takde nombor ahli? Jangan buang  lupa untuk menghubungi saya!

shaklee sri rampai, shaklee sri rampai contact, shaklee sri rampai waktu operasi, shaklee sri rampai branch, alamat shaklee sri rampai, shaklee sri rampai alamat, shaklee di sri rampai

Shaklee ID

Vitamin Shaklee boleh dibeli dengan harga ahli secara online di website Shaklee Malaysia atau pun secara walk-in di mana-mana cawangan Shaklee di seluruh Malaysia. Namun cuma mereka yang mempunyai Shaklee ID sahaja dapat membeli dengan harga member yang murah. Kalau anda beli secara walk in di cawangan, anda akan lebih untung kerana dapat berjimat RM10 untuk kos postage. Kalau anda takde Shaklee ID, jangan bersedih.

pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee di ampang, pengedar shaklee kuala lumpur, pengedar shaklee di kuala lumpur, shaklee murah, shaklee murah 2013, shaklee murah 2014, shaklee murah facebook, esp shaklee murah, produk shaklee murah, vitamin shaklee murah, vitamin c shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee trial pack murah, harga esp shaklee murah, shaklee harga, shaklee harga member, shaklee harga murah, harga shaklee collagen powder, harga shaklee esp, harga shaklee lecithin, harga shaklee breastfeeding set, harga shaklee vitaminc, beli shaklee dengan harga ahli,

Alang-alang anda pengguna Shaklee, apa kata anda terus mendaftar sebagai ahli? Jom mendaftar dibawah saya. Saya akan berikan anda konsultasi terbaik & mana tahu kot satu hari nanti anda berminat nak berniaga Shaklee? Saya akan guide anda sehingga mendapat bonus 5 angka sebulan. Klik sini untuk maklumat lanjut.

Jadi, kalau anda boleh beli vitamin Shaklee menggunakan Shaklee ID anda sendiri. Kan untung! Sambil makan boleh kumpul point untuk dapat cash bonus.

pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee di ampang, pengedar shaklee kuala lumpur, pengedar shaklee di kuala lumpur, shaklee murah, shaklee murah 2013, shaklee murah 2014, shaklee murah facebook, esp shaklee murah, produk shaklee murah, vitamin shaklee murah, vitamin c shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee trial pack murah, harga esp shaklee murah, shaklee harga, shaklee harga member, shaklee harga murah, harga shaklee collagen powder, harga shaklee esp, harga shaklee lecithin, harga shaklee breastfeeding set, harga shaklee vitaminc, beli shaklee dengan harga ahli,

Nombor Ahli Shaklee Atau Shaklee ID

Ramai yang pergi ke cawangan Shaklee untuk membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli tetapi kecewa apabila mendapat tahu bahawa cuma ahli yang mempunyai nombor ahli Shaklee atau  Shaklee ID yang boleh membuat pembelian. Kemudian pulang kehampaan. Kesiannya…. sesiapa yang ingin membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli, jomlah mendaftar sebagai ahli.

nombor ahli shaklee atau shaklee id, shaklee id, nombor ahli shaklee, no ahli shaklee, harga ahli shaklee, harga member shaklee, harga vitamin shaklee,  senarai harga shaklee, shaklee murah 2014,

Macam mana nak membeli dengan nombor ahli Shaklee atau Shaklee ID?

Pertama sekali anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee di seluruh Malaysia. Jika anda berada di sekitar Kuala Lumpur, cawangan terdekat ialah Shaklee Sri Rampai. . Sampai di sana, anda boleh membeli vitamin dengan harga ahli.

Jika anda membeli secara terus di cawangan Shaklee, anda bukan sahaja dapat membeli dengan harga ahli, malah anda juga dapat berjimat kerana tidak perlu membayar kos postage.

Selepas pembelian, sila hubungi saya di talian 012-9025232 untuk mendapatkan aturan makan vitamin yang betul & saya akan add anda ke secret group khas untuk ahli Shaklee yang mendaftar bersama saya. Mudah saja kan? Lain kali jika anda ke Shaklee, sila gunakan nombor ahli Shaklee atau Shaklee ID sendiri. Memang lebih untung!

nombor ahli shaklee atau shaklee id, shaklee id, nombor ahli shaklee, no ahli shaklee, harga ahli shaklee, harga member shaklee, harga vitamin shaklee,  senarai harga shaklee, shaklee murah 2014, shaklee murah 2015

Nak Beli Shaklee Harga Ahli

Nak beli Shaklee harga ahli? Sekiranya anda ingin membeli vitamin Shaklee di mana-mana cawangan Shaklee, anda memerlukan nombor ahli Shaklee atau Shaklee ID kerana anda memerlukan nombor ahli Shaklee untuk membeli vitamin dengan harga ahli.

nombor ahli shaklee atau shaklee id, shaklee id, nombor ahli shaklee, no ahli shaklee, harga ahli shaklee, harga member shaklee, harga vitamin shaklee, senarai harga shaklee, shaklee murah 2014,

Macam Mana Nak Beli Shaklee Harga Ahli

Nak dapat harga ahli kenalah mendaftar sebagai pengedar Shaklee. Jika anda belum mendaftar sebagai ahli Shaklee? Apa kata anda mendaftar hari ini? Anda boleh membaca tentang cara mendaftar sebagai ahli Shaklee di sini.

Dengan membeli secara terus di cawangan Shaklee, anda dapat berjimat RM10.60 untuk postage kos. Jadi, kalau rumah anda berdekatan dengan cawangan Shaklee, bolehlah anda shopping di sana selalu. Sambil beli vitamin boleh kumpul point untuk cash bonus. Ingat ye! Anda memerlukan nombor ahli Shaklee untuk membeli vitamin dengan harga ahli. Anda juga akan mendapat pelbagai kelebihan selepas menjadi ahli.

Sekarang anda dah tahu macam mana nak beli Shaklee harga ahli. Apa-apa boleh sms atau whatsapp saya di 012-9025232.

nombor ahli shaklee atau shaklee id, shaklee id, nombor ahli shaklee, no ahli shaklee, harga ahli shaklee, harga member shaklee, harga vitamin shaklee, senarai harga shaklee, shaklee murah 2014,

Pengedar Shaklee Ampang Dengan Harga Dan Konsultasi Terbaik

Anda mencari pengedar Shaklee Ampang dengan harga dan konsultasi terbaik? Anda telah datang ke website yang betul. Saya merupakan pengedar Shaklee pilihan ramai yang memberikan servis terbaik kepada pelanggan. Anda boleh membaca testimoni pelanggan saya yang berpuas hati di sini.  Kepuasan anda adalah keutamaan saya.

Pengedar Shaklee Murah Dengan Konsultasi Terbaik di Ampang, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee di ampang, pengedar shaklee kuala lumpur, pengedar shaklee di kuala lumpur, shaklee murah, shaklee murah 2016, shaklee murah 2017, Shaklee murah 2018, Shaklee murah 2019, Shaklee murah 2020, shaklee murah facebook, esp shaklee murah, produk shaklee murah, vitamin shaklee murah, vitamin c shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee trial pack murah, harga esp shaklee murah,  shaklee harga, shaklee harga member, shaklee harga murah, harga shaklee collagen powder, harga shaklee esp, harga shaklee lecithin, harga shaklee breastfeeding set, harga shaklee vitaminc, beli shaklee dengan harga ahli, pengedar Shaklee area ampang, Shaklee bukit indah, Shaklee bukit indah ampang, Shaklee kosas, Shaklee taman kosas, Shaklee ampang jaya, Shaklee bandar baru ampang

Kenapa anda perlu beli dengan saya? Saya dengan rendah diri menawarkan:

1. Cadangan vitamin yang sesuai mengikut keperluan & bajet anda.

2. Pembelian vitamin dengan harga & tawaran istimewa.

3. Aturan makan & dos yang betul mengikut kes & keperluan setiap individu.

4. Konsultasi berterusan.

5. Anda akan diberikan keahlian VVIP secret group yang sangat ekslusif.

Sememangnya saya adalah pengedar Shaklee Ampang dengan harga dan konsultasi terbaik.

Macam mana nak order?

Anda boleh menghubungi saya melalui sms @ whatsapp di talian 012-9025232.  Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran ke pintu rumah anda, sekiranya anda berada di  Ampang & kawasan berdekatan. Kalau anda jauh, jangan susah hati…. saya akan pos vitamin anda. Saya mempunyai pelanggan di seluruh dunia. Vitamin mereka semuanya sampai dengan selamat.

Tawaran istimewa hanya untuk anda!

Kalau anda pengguna tegar Shaklee, apa kata anda join jadi ahli? Banyak keuntungan & faedah yang anda akan dapat bila jadi ahli sampaikan semua orang berebut nak jadi ahli Shaklee.  Jom tengok video ni, saya ada cerita serba sedikit mengenainya.

Jadi tunggu apa lagi? Sama ada nak beli vitamin Shaklee atau nak mendaftar jadi ahli Shaklee, hubungi saya sekarang. Ingat Shaklee, ingat CIK PUAN NURUL: Pengedar Shaklee murah dengan konsultasi terbaik di Ampang.

Pengedar Shaklee Murah Dengan Konsultasi Terbaik di Ampang, pengedar shaklee ampang, pengedar shaklee di ampang, pengedar shaklee kuala lumpur, pengedar shaklee di kuala lumpur, shaklee murah, shaklee murah 2016, shaklee murah 2017, Shaklee murah 2018, Shaklee murah 2019, Shaklee murah 2020, shaklee murah facebook, esp shaklee murah, produk shaklee murah, vitamin shaklee murah, vitamin c shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee trial pack murah, harga esp shaklee murah,  shaklee harga, shaklee harga member, shaklee harga murah, harga shaklee collagen powder, harga shaklee esp, harga shaklee lecithin, harga shaklee breastfeeding set, harga shaklee vitaminc, beli shaklee dengan harga ahli, pengedar Shaklee area ampang, Shaklee bukit indah, Shaklee bukit indah ampang, Shaklee kosas, Shaklee taman kosas, Shaklee ampang jaya, Shaklee bandar baru ampang

Cawangan Shaklee Malaysia

Jika anda berminat untuk membeli vitamin semulajadi Shaklee, anda boleh mendapatkannya daripada saya atau terus membeli secara walk-in di mana-mana cawangan Shaklee Malaysia di bawah dengan menggunakan ID saya iaitu:
cawangan Shaklee Malaysia, cawangan shaklee, alamat shaklee, shaklee malaysia, alamat shaklee srirampai, alamat shaklee ipoh, alamat shaklee pulau pinang, alamat shaklee kota bharu, alamat shaklee kota kinabalu, alamat shaklee johor bharu,  alamat shaklee kuala lumpur, shaklee sri rampai, no telefon shaklee, cawangan shaklee, shaklee ampang, shaklee wangsamaju, Jika anda membeli secara walk-in, anda akan dapat penjimatan sebanyak RM10.00 untuk postage & anda akan mendapat harga ahli.

Jika anda membeli dengan ID saya di cawangan Shaklee Malaysia, pastikan anda menyimpan invois sebagai bukti pembelian untuk mendapatkan aturan makan yang betul, consultation secara percuma & keahlian secret group. Tanpa bukti pembelian tersebut, anda tidak akan mendapat semua di atas.

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya: Sms/whatsapp: 012-9025232.

Cawangan Shaklee Malaysia:

Headquarters:

Level 9, The Pinnacle,Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,

47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

E-mel : customerinquiry@shaklee.com.my

Kuala Lumpur

No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Penang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

Itulah dia cawangan Shaklee Malaysia. Nak dapatkan vitamin Shaklee? Boleh walk-in ke mana-mana cawangan Shaklee Malaysia atau hubungi saya untuk order.

cawangan Shaklee Malaysia, cawangan shaklee, alamat shaklee, shaklee malaysia, alamat shaklee srirampai, alamat shaklee ipoh, alamat shaklee pulau pinang, alamat shaklee kota bharu, alamat shaklee kota kinabalu, alamat shaklee johor bharu,  alamat shaklee kuala lumpur, shaklee sri rampai, no telefon shaklee, cawangan shaklee, shaklee ampang, shaklee wangsamaju,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...