-

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda penggunaa setia Shaklee? Sudah tiba masanya anda mendaftar sebagai ahli kerana yuran pendaftaran Shaklee adalah RM65 seumur hidup & banyak keuntungan yang akan anda dapat jika menjadi ahli. Walau bagaimana pun harus diingatkan bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee.

sponsor shaklee untuk jadi  300x212 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Apakah yang dimaksudkan sebagai sponsor Shaklee? Semasa anda mengisi borang pendaftaran, salah satu info yang anda perlu berikan ialah sponsor ID iaitu orang yang memperkenalkan anda kepada ahli. Sponsor Shaklee akan menjadi upline atau pun mentor yang akan memberikan anda segala tunjuk ajar kepada anda. Adalah sangat penting untuk memilih sponsor atau upline yang betul supaya anda akan mendapat guideline yeng betul & mengelakkan perkara-perkara tersebut:

1. Kes touch & go

Terdapat sesetengah sponsor Shaklee yang mengajak orang untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama mereka tapi selepas pendaftaran, ahli baru ditinggalkan terkongtang-kanting sendirian tanpa sebarang guideline seperti vitamin yang sesuai untuk anda, aturan makan yang betul, consultation, support groups, dan cara order Shaklee secara online. Adalah terlebih rugi jika ahli baru tersebut berniat untuk memulakan Shaklee business kerasa salah satu daripada TANGGUNG JAWAB sponsor Shaklee ialah untuk memberi tunjuk ajar bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee & berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee.

ebook 5 angka 251x300 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Ebook istimewa untuk mereka yang berdaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya

2. Dahagakan konsultasi

Apabila anda membeli vitamin Shaklee, sudah pasti anda memerlukan konsultasi & aturan makan yang betul. Jika sponsor Shaklee atau upline terus meninggalkan anda, ia akan menyebabkan anda dahagakan konsultasi yang diperlukan. Akibatnya anda terpaksa menghubungi pengedar Shaklee lain yang kelihatan berkredibiliti supaya membantu anda. Jika anda bernasib baik, akan ada pengedar yang bermurah hati untuk melayan anda. Jika tidak, anda akan terus terkapai-kapai. Oleh itu adalah sangat penting untuk memilih sponsor Shaklee yang betul untuk mendapat konsultasi seumur hidup.

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat selepas menjadi ahli. Anda boleh menonton video menarik ini untuk mengetahui dengan lebih jelas:

Bagaimana cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu:

1. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee untuk mendaftar sendiri. Nak tahu di manakah cawangan Shaklee? Anda boleh baca di sini. Apabila anda sampai ke cawangan tersebut, anda cuma perlu membeli borang pendaftaran Shaklee dari kaunter & mengisi semua info yang diperlukan. Diruangan Sponsor ID, anda isi:

Sponsor ID: 919301

Sponsor Name: Nurul Kasmadillawati Zakaria

Selepas mendaftar, anda hubungi saya ditalian 012-9025232 untuk saya masukkan ke support groups & konsultasi.

sponsor shaklee untuk jadi 1 300x150 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

2. Saya boleh tolong daftarkan anda secara online. Anda cuma perlu sms atau whatsapp saya ditalian 012-9025232. Saya akan terangkan langkah seterusnya.

Mudah sahaja kan? Oleh itu, ingatlah bahawa anda perlukan Shaklee sponsor untuk menjadi ahli Shaklee. Dan pastikan anda memilih sponsor yang tepat agar tak menyesal dikemudian hari. Berminat untuk menjadi ahli? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Anda Perlukan Shaklee Sponsor Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

Alhamdulillah Shaklee dah pun ada sistem online yang memudahkan ahli membeli secara online. Ramai yang masih belum tahu macam mana cara order Shaklee secara online dengan harga ahli.

cara order shaklee dengan h 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 Jika anda belum menjadi ahli Shaklee, anda boleh baca di sini tentang cara mendaftar sebagai ahli Shaklee serta faedah yang anda akan dapat sebagai ahli. Hari ni saya nak bercerita tentang cara order Shaklee secara online dengan harga ahi.

1. Anda boleh bermula dengan  pergi ke https://www.shaklee2u.com.my dan masukkan Shaklee ID & password anda.

2. Anda akan dibawa masuk ke page berikut. Klik “Shopping”

cara order shaklee harga ah1 300x169 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

3. Klik “Agree” dan “Next”

cara order shaklee online 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

4. Isikan  maklumat yang diperlukan. Kemudian klik “Confirm”

cara order shaklee 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

5. Pilih produk yang anda mahu beli, klik pada gambar

beli shaklee harga ahli 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

6. Klik ” Add to shopping Cart ”

shaklee harga ahli 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

7. Masukkan berapa botol yang anda ingin order. Jika anda ingin menambah vitamin lain, klik “Continue To Order “. Kalau anda selesai membeli, klik “Submit”

cara order shaklee 1 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

8. Pilih online credit/ debit card kemudian klik “Confirm Your Payment Method”

cara order shaklee secara o1 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

9. Masukkan butiran kredit kad/ debit kad. Klik “Please confirm Payment Info”

order shaklee 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

10. Anda akan dibawa ke page bari dimana anda akan diminta memasukkan MSOS CODE yang akan dihantar ke nombor telefon berdaftar anda. Selepas anda memasukkan kod tersebut & bayaran disahkan, order anda selesai. Anda akan mendapat notification order number melalui sms & emel yang diberikan.

Mudah saja kan cara order Shaklee secara online dengan harga ahli? Nak dapat harga ahli kenalah mendaftar sebagai ahli dulu. Berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

pixel Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.