Kenapa Berat Badan Tak Turun Walau Pun Jenuh Berdiet Dan Bersenam

Dah penat jaga makan, bersenam, makan ubat kurus mahal-mahal. Bila timbang, berat macam tu jugak. Inch loss pun takde. Jangan give up! Jom tengok kenapa berat badan tak turun.

berat tak turun, kenapa berat tak turun, punca berat tak turun, berat badan tak turun, kenapa berat badan tak turun, kenapa berat badan tak turun walaupun bersenam, berat badan tak turun walaupun bersenam, punca berat badan tak turun,

1. Sarapan tidak sihat
Kebanyakan rakyat Malaysia mengambil sarapan yang mengandungi kandungan lemak dan gula yang tinggi. Contohnya? Nasi lemak, teh tarik. Kalau yang nak berdiet kononnya taknak makan sarapan berat, makan biskut cicah milo. Tahukah anda bahawa biksut kering cicah milo bukan sarapan yang sihat?

2. Tak minum air secukupnya
Di antara punca kenapa berat badan tak turun ialah tak minum air kosong secukupnya. Ramai yang tak ambil berat pasal ni.

3. Minuman yang kononnya bagus untuk turunkan berat badan, tapi sebenarnya TIDAK! 
Diet soda, limau ais, limau suam. Bila sebut, mesti kita rasa boleh bantu turunkan berat badan. Tapi sebenarnya tidak! Sebab apa? Dalam tu ada gula putih yang menjadi punca kenapa berat tak turun.

4. Bersenam dengan perut kosong
Bila kita bersenam, badan perlukan nutrisi  dari makanan sebagai bahan bakar untuk membakar kalori. Kalau kita berlapar dan tak makan langsung, macam mana badan nak bakar kalori kalau takde bahan bakar?

5. Makan makanan tinggi kalori selepas bersenam
Biasa tak tengok orang beli nasi lemak lepas bersenam. Macam mana nak turunkan berat badan kalau kalori yang masuk lagi banyak daripada yang dibakar semasa bersenam? Oleh itu, elakkan makanan berkalori tinggi walau pun selepas bersenam. Sebaliknya, ambil makanan pembakar lemak.

berat tak turun, kenapa berat tak turun, punca berat tak turun, berat badan tak turun, kenapa berat badan tak turun, kenapa berat badan tak turun walaupun bersenam, berat badan tak turun walaupun bersenam, punca berat badan tak turun,

6. Stress
Bila stres mesti nak makan coklat. Bila stres mesti banyak makan. Makan makanan berkalori tinggi pulak tu. Macam mana berat nak turun?

7. Tidak makan nasi
Ramai yang buat kesilapan ni. Taknak makan nasi, takut gemuk. Tapi gantikan dengan kuew tiaw, mee, maggi, roti, kerepek, biskut yang jauh lebih tinggi kandungan kalori daripada nasi. Yang sebenarnya boleh je makan nasi setiap hari, tapi janganlah makan sampai 3 pinggan.

Itulah dia 7 sebab kenapa berat badan tak turun walau pun jenuh berdiet dan bersenam. Ramai yang buat kesilapan ni kan? Sekarang anda dah tahu. Anda juga boleh amalkan 10 tips turunkan berat badan yang komfom berkesan ini. Pengambilan Set Kurus Shaklee membantu meningkatkan metabolisma badan supaya lebih banyak lemak dibakar & dibuang dari tubuh badan. Kalau metabolisma tinggi, insya Allah lagi cepat kurus. Nak order? Hubungi saya sekarang.

berat tak turun, kenapa berat tak turun, punca berat tak turun, berat badan tak turun, kenapa berat badan tak turun, kenapa berat badan tak turun walaupun bersenam, berat badan tak turun walaupun bersenam, punca berat badan tak turun,

10 Tips Turunkan Berat Badan Yang Komfom Berkesan

Bila kita nak kurus, perkara pertama yang perlu dilakukan ialah mengamalkan diet seimbang dan bersenam secara konsisten. Pengambilan set kurus akan membantu mempercepatkan lagi proses kita untuk kurus. Kali ni saya nak kongsikan 10 tips turunkan berat badan yang komfom berkesan.

turunkan berat badan, berat badan, kurus, kurus shaklee, kuruskan badan, kuruskan badan shaklee, turunkan berat badan shaklee, turunkan berat badan dengan shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan tanpa makan nasi, jadual pemakanan untuk kuruskan badan, kuruskan badan dalam masa 2 minggu, kuruskan badan dalam masa seminggu, kuruskan badan dengan kurma, kuruskan badan dalam masa sebulan, cara kuruskan badan dengan cepat, produk kuruskan badan, tips kurus, tips kuruskan badan, tips kurus cepat, tips kurus dalam 2 minggu, tips kurus di bulan puasa, tips kuruskn pipi, tips kurus dalam seminggu, tips kurus badan, tips kuruskan perut, tips menurunkan berat badan, tips menurunkan berat badan dengan cepat, tips menurunkan berat badan dalam 1 minggu, tips menurunkan berat badan saat puasa, tips menurunkan berat badan semasa berpantang, tips menurunkan berat badan cepat, tips menurunkan berat badan secara cepat,

10 Tips Turunkan Berat Badan Yang Komfom Berkesan 

1. Makan nasi

Jangan skip makan nasi. Kenapa? Kalau tak makan nasi, nanti kita lapar. Bila lapar kita akan makan macam-macam jajan yang kalorinya adalah jauh lebih tinggi daripada nasi. Oleh itu elakkan daripada lapar. Makan nasi 2 kali sehari dengan syarat ambil nasi sebesar satu penumbuk sahaja dalam setiap meal.

2. Makan sedikit tapi kerap

Kalau kita nak kurus, amalkan makan sedikit tapi kerap. Bukannya makan cuma 2 kali sehari, tapi sekali makan habis 3 pinggan nasi kita belasah. No! No! No! Ingat ye, makan sedikit tapi kerap supaya kita sentiasa kenyang & mengurangkan nafsu makan.

3. Serat

Pastikan kita mengambil serat atau fiber dalam setiap meal yang diambil. Serat boleh diperolehi dari roti, kekacang, dan nasi. Pengambilan serat adalah sanagta penting untuk mengawal nafsu makan.

4. Ketahui jumlah keperluan kalori

Setiap individu mempunyai jumlah keperluan kalori yang berbeza. Adalah penting untuk kita mengetahui berapa jumlah kalori yang diperlukan setiap hari & memastikan kita mengambil kalori yang secukupnya, bukannya secara berlebihan.

5. Air manis

Kurangkan pengambilan air manis sama ada kordial atau pun minuman bikarbonat.  Kenapa tak boleh minum air manis? Air manis mempunyai banyak kalori. Kurangkan pengambilan air manis dalam menu seharian, anda akan lihat perubahan bila naik atas mesin penimbang.

6. Air kosong

Amalkan minum air kosong secukupnya setiap hari iaitu sekurang-kurangnya 3 liter. Minum air kosong setiap kali makan, bagi menggantikan air manis. Lagi elok kalau minum air suam, lagi cepat membantu kita untuk kurus.

turunkan berat badan, berat badan, kurus, kurus shaklee, kuruskan badan, kuruskan badan shaklee, turunkan berat badan shaklee, turunkan berat badan dengan shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan tanpa makan nasi, jadual pemakanan untuk kuruskan badan, kuruskan badan dalam masa 2 minggu, kuruskan badan dalam masa seminggu, kuruskan badan dengan kurma, kuruskan badan dalam masa sebulan, cara kuruskan badan dengan cepat, produk kuruskan badan, tips kurus, tips kuruskan badan, tips kurus cepat, tips kurus dalam 2 minggu, tips kurus di bulan puasa, tips kuruskn pipi, tips kurus dalam seminggu, tips kurus badan, tips kuruskan perut, tips menurunkan berat badan, tips menurunkan berat badan dengan cepat, tips menurunkan berat badan dalam 1 minggu, tips menurunkan berat badan saat puasa, tips menurunkan berat badan semasa berpantang, tips menurunkan berat badan cepat, tips menurunkan berat badan secara cepat,

7. Makan antara hidangan (snacking)

Snacking adalah sangat penting dalam proses untuk kita menguruskan badan. Snacking akan mengelakkan kita berasa lapar. Adalah lebih baik kalau kita ambil makanan pembakar lemak sebagai snack.

8. Protein

Pastikan dalam setiap meal yang diambil mengandungi protein bagi memastikan kita berasa kenyang, sekali gus membantu mengawal nafsu makan.

9. Bersederhana

Tak perlu nak berdiet secara gila-gila. Cukup dengan besederhana. Amalkan pemakanan yang seimbang, bersenam, dan ambil set kurus yang selamat. Insya Allah anda akan mendapat berat badan yang diimpikan.

10. Set Kurus Shaklee

Pengambikan Set Kurus Shaklee secara konsisten dan dengan aturan makan yang betul pasti membantu anda turunkan berat badan dengan cepat.

turunkan berat badan, berat badan, kurus, kurus shaklee, kuruskan badan, kuruskan badan shaklee, turunkan berat badan shaklee, turunkan berat badan dengan shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan tanpa makan nasi, jadual pemakanan untuk kuruskan badan, kuruskan badan dalam masa 2 minggu, kuruskan badan dalam masa seminggu, kuruskan badan dengan kurma, kuruskan badan dalam masa sebulan, cara kuruskan badan dengan cepat, produk kuruskan badan, tips kurus, tips kuruskan badan, tips kurus cepat, tips kurus dalam 2 minggu, tips kurus di bulan puasa, tips kuruskn pipi, tips kurus dalam seminggu, tips kurus badan, tips kuruskan perut, tips menurunkan berat badan, tips menurunkan berat badan dengan cepat, tips menurunkan berat badan dalam 1 minggu, tips menurunkan berat badan saat puasa, tips menurunkan berat badan semasa berpantang, tips menurunkan berat badan cepat, tips menurunkan berat badan secara cepat,

Semoga 10 tips turunkan berat badan yang komfom berkesan  tadi bermanfaat untuk anda. Berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee dengan aturan makan yang betul & ebook percuma? Hubungi saya sekarang!

turunkan berat badan, berat badan, kurus, kurus shaklee, kuruskan badan, kuruskan badan shaklee, turunkan berat badan shaklee, turunkan berat badan dengan shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan tanpa makan nasi, jadual pemakanan untuk kuruskan badan, kuruskan badan dalam masa 2 minggu, kuruskan badan dalam masa seminggu, kuruskan badan dengan kurma, kuruskan badan dalam masa sebulan, cara kuruskan badan dengan cepat, produk kuruskan badan, tips kurus, tips kuruskan badan, tips kurus cepat, tips kurus dalam 2 minggu, tips kurus di bulan puasa, tips kuruskn pipi, tips kurus dalam seminggu, tips kurus badan, tips kuruskan perut, tips menurunkan berat badan, tips menurunkan berat badan dengan cepat, tips menurunkan berat badan dalam 1 minggu, tips menurunkan berat badan saat puasa, tips menurunkan berat badan semasa berpantang, tips menurunkan berat badan cepat, tips menurunkan berat badan secara cepat,

Cara Makan Set Kurus Shaklee

Bila kita berniat untuk kurus, biasanya kita akan lakukan 2 perkara berikut: berdiet & beli set kurus. Bersungguh-sungguh kita cari info berdiet & survey produk kurus mana yang terbaik dipasaran. Set kurus Shaklee semestinya pilihan nombor satu sebab dijamin berkesan. Langkah seterusnya ialah mengetahui cara makan set kurus Shaklee.

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

Selalunya bila doktor bagi kita ubat, aturan makan akan diberikan supaya kita ambil dengan cara makan yang terbaik agar mendapat kesan optimum dari ubat yang  dimakan. Begitu juga dengan vitamin Shaklee. Kalau nak kesan yang terbaik, WAJIB amalkan cara makan set kurus Shaklee yang betul.

Sebelum saya ceritakan cara makan set kurus Shaklee, apa kata kita berkenalan dengan set kurus yang menjadi kegilaan ramai ini. Set kurus Shaklee terdiri daripada 3 elemen iaitu bakar, buang dan bina. 

Bakar bermaksud kita bakar lemak yang ada didalam badan. Untuk membakar lemak, anda boleh ambil Lecithin atau pun Omegaguard.

Buang bermaksud buang lemak yang dah dibakar tadi. Kita keluarkan lemak tersebut dari badan dengan cara nyahtoksin atau pun detoks. Alfalfa dan Herblax berfungsi untuk membuang lemak dari badan.

Bina bermaksud kita bina otot agar bila kita kurus, takde kulit menggeleber di badan kita. Membina otot juga sangat penting dalam proses untuk kurus kerana kebiasannya, proses pertama untuk kurus ialah dengan membina otot untuk mendapat inch loss. ESP dan Cinch Shake berfungsi untuk membina otot & memberikan tenaga.

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

Vitamin yang mana perlu diambil untuk kurus? 

Terpulang kepada bajet dan berapa cepat anda mahu kurus?

1. Kalau bajet anda sedikit & anda tidak tergesa-gesa untuk kurus, boleh ambil Set Kurus Bajet yang terdiri daripada Lecithin & Alfalfa. Tetapi saya ingatkan anda, jika anda cuma mengambil 2 vitamin ini, anda perlu bersabar untuk mendapatkan kesan yang diingini. Yang penting anda konsisten dan bersabar. Insya Allah, selepas 6 bulan anda akan melihat kesannya.

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

2. Kalau anda ada sedikit bajet & tak sabar untuk kurus, boleh ambil Set Kurus Basic yang terdiri daripada ESP, Alfalfa & Lecithin.  Berapa lama boleh dapat lihat kesan? Terpulang kepada disiplin anda dalam menjaga makan dan bersenam. Kalau anda disiplin, selepas sebulan dah nampak kesan.

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

3. Kalau anda sanggup melabur untuk kurus & nak sangat kurus dalam masa yang terdekat, saya cadangkan anda ambil set kurus premium atau juga dikenali sebagai Set Inch Loss yang terdiri daripada  ESP, Alfalfa, Lecithin, Omegaguard dan Cinch Shake. Berapa lama boleh nampak kesan? Insya Allah kalau anda disiplin, kesan boleh dilihat seawal 2 minggu!

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

Saya cadangkan anda ambil Herblax bersama set-set yang saya nyatakan di atas.

Apa yang anda akan dapat dengan pembelian set kurus Shaklee dari saya?

Dengan pembelian set kurus Shaklee dari saya, anda akan mendapat percuma:

1. Consultation

2. Aturan makan yang betul

3. Ebook Rahsia Kurus Sebelum Raya ( Terhad kepada yang membeli Set Kurus Basic & Set Inch Loss sahaja )

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

4. Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee ( Terhad kepada yang membeli Set Kurus Basic & Set Inch Loss sahaja )

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

5. Ebook Inch Loss In 2 Weeks With Shaklee ( Terhad kepada mereka yang membeli Set Inch Loss sahaja )

6. Keahlian secret group di Facebook.

Apakah cara makan set kurus Shaklee yang terbaik supaya cepat kurus?

Saya kongsikan secara basic, aturan makan set  kurus Shaklee untuk panduan anda. Cara makan yang lebih spesifik adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja.

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

Semoga info yang saya kongsikan kali ini bermanfaat untuk anda. Berminat untuk mendapatkan cara makan set kurus Shaklee yang details dan konsultasi terbaik dari saya? Hubungi saya sekarang!

kurus, kurus shaklee, set kurus shaklee, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, cara kurus dengan cepat, produk kurus gemuk, kurus tanpa ubat kuruskan badan, cara kurus, tips kurus, langsing, shaklee kurus berkesan, shaklee kurus testimoni, shaklee kurus harga, set kurus, set kurus shaklee harga, set kurus bajet shaklee,  set kurus shaklee untuk perempuan, set kurus shaklee untuk ibu menyusu, set kurus shaklee untuk lelaki, set kurus shaklee berkesan, harga set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee, set kurus shaklee untuk ibu menyusukan, set kurus bajet shaklee, set kesuburan shaklee, set kurus herbalife, harga produk shaklee, cara pemakanan set kurus shaklee, aturan makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee yang betul, cara pengambilan set kurus shaklee, cara pengambilan set kurus shaklee yang betul, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan alfalfa shaklee, cara makan omega guard untuk kurus, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, cara pengambilan set kurus shaklee di bulan puasa

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Alhamdulillah ramai yang dah berjaya mengandung dengan Set Kesuburan Shaklee yang sememangnya terbukti berkesan. Bagi yang belum berjaya, salah satu faktor penyebab anda masih belum mengandung adalah kerana aturan makan yang salah. Jom saya kongsikan cara makan Set Kesuburan Shaklee yang terbaik supaya anda cepat mengandung. Ramai yang dah berjaya mengandung dengan aturan makan ini.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee Yang Terbaik Supaya Anda Cepat Mengandung

Jika anda sedang mengambil set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, apa kata anda luangkan sedikit masa untuk menjawab beberapa soalan yang saya kongsikan di sini, insya Allah anda akan mendapat jawapan kenapa anda masih belum mendapat berita gembira.

Baiklah, jom saya ceritakan serba sedikit cara makan set kesuburan Shaklee yang terbaik untuk anda. Set Kesuburan Shaklee terdiri daripada GLA, Vitamin E, Vitalea, Zinc Complex dan Alfalfa. Anda boleh membaca bagaimana vitamin-vitamin ini meningkatkan kesuburan anda di sini. Jika anda mempunyai bajet yang mencukupi, saya sarankan anda untuk ambil full set ini. Dan kalau anda ada bajet yang lebih, boleh tambah ESP yang membantu meningkatkan kesuburan & menguatkan rahim, terutamanya jika anda mempunyai sejarah keguguran.

Cara makan set kesuburan Shaklee:

1. Pastikan anda tidak melanggar pantang-larang dalam pengambilan vitamin Shaklee seperti tidak mengambil Vitalea bersama susu & seeloknya tidak mencampurkan Vitamin E & Alfalfa.

2. Pastikan anda ambil vitamin pada waktu yang betul iaitu sebelum dan selepas makanan berat. Sebagai contoh, zinc perlu diambil ssebelum makan kerana ia dapat diserap dengan baik semasa perut kosong. Anda boleh membaca tentang pantang-larang dalam pengambilan vitamin Shaklee di sini.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan
Dapatkan Ebook ini secara percuma, ekslusif untuk pelanggan saya

3. Pastikan anda mengambil vitamin dengan dos yang secukupnya. Kekurangan dos akan menyebabkan anda tidak mendapat kesan terbaik dari vitamin yang diambil, manakala overdose akan menyebabkan buah pinggang anda terpaksa bekerja keras daripada yang sepatutnya.

4. Pastikan anda mengambil vitamin tersebut secara konsisten setiap hari.

Nak tahu cara makan set kesuburan Shaklee dengan lebih detail? Yang itu saya simpan khas untuk PELANGGAN saya sahaja. Ekslusif untuk pelanggan saya yang membeli Set Kesuburan Shaklee, anda juga akan mendapat percuma Ebook Rahsia Mudah Mengandung yang padat dengan:

  • Tips meningkatkan kesuburan suami isteri
  • Cara mudah kira waktu subur
  • Waktu & Posisi Terbaik Untuk Mengandung
  • Doa & amalan supaya mudah mengandung

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Cara makan set kesuburan Shaklee yang betul sememangnya memberi impak besar dalam membantu anda supaya cepat mengandung. Nak dapatkan Set Kesuburan Shaklee dengan aturan makan yang betul & Ebook rahsia Mudah Mengandung secara percuma? Hubungi saya sekarang!

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee, cara makan alfalfa shaklee, testimoni set kesuburan shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee, cara makan set kurus shaklee, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee di bulan puasa, harga set kesuburan shaklee, set kesuburan wanita shaklee,  cara makan set kesuburan wanita shaklee, cara makan set kesuburan shaklee dengan betul, cara makan set kesuburan lelaki shaklee, cara makan set kesuburan suami istri shaklee, cara makan set kesuburan shaklee lelaki, cara makan set subur shaklee, cara pengambilan set kesuburan shaklee untuk wanita, cara makan set bajet subur shaklee, cara makan set bajet kesuburan shaklee, cara makan vitamin set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan suami isteri shaklee, cara makan produk shaklee set kesuburan

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Adakah anda antara mereka yang membeli set subur Shaklee. Dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung? Teruja tengok testimoni ramai orang lain berjaya mengandung. Tapi diri sendiri belum lagi ada apa-apa? Jom kita tinjau kenapa perkara ini berlaku.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung?

Kalau anda dah makan set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, cuba jawab beberapa soalan di bawah ini dengan jujur. Insya Allah kita akan tahu punca kenapa anda masih gagal mendapat berita gembira.

1. Adakah anda mengambil vitamin yang betul?

Kalau diperhatikan, ada bermacam-macam versi set subur Shaklee yang dijual oleh pengedar Shaklee. Ada vitamin yang berbeza-beza. Tak sama. Oleh itu pastikan anda membeli set subur Shaklee dari pengedar yang betul. Pengedar yang betul bermaksud pengedar yang berilmu & tahu fungsi setiap vitamin yang dijual. Setiap orang mempunyai masalah yang berbeza seperti kitaran haid tidak betul, senggugut, keputihan, cyst, berat badan, PCOS, Endometriosis, telur tak matang, pernah keguguran, dan sebagainya. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin mengikut keperluan diri anda.

2. Adakah anda mengambil vitamin dengan aturan makan dan dos yang betul?

Aturan makan dan dos yang betul adalah sangat penting bagi memastikan anda mendapat kesan optimum dari vitamin yang anda makan. Ia juga penting bagi mengelakkan komplikasi. Sebagai contoh, dos harian Zinc Complex adalah 1 biji sehari. Saya pernah berjumpa dengan seorang sahabat yang membeli set subur dari pengedar lain, dan aturan makan yang diberikan adalah 4 biji Zinc Complex setiap hari. Memang dah overdose. Apakah kesan overdose? Akan membebankan buah pinggang & dalam jangka panjang boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin dengan aturan makan & dos yang betul. Minta maaf ye. Aturan makan & konsultasi saya adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,
Dapatkan Ebook ini sekarang! Ekslusif untuk pelanggan saya sahaja

3. Adakah anda makan vitamin secara konsisten?

Untuk mendapat kesan yang optimum, vitamin-vitamin dalam set subur perlu dimakan setiap hari. Jangan culas untuk makan. Pastikan anda makan megikut aturan makan yang diberi secara disiplin. Anda juga perlu tahu bahawa sel dalam badan kita memerlukan tempoh 90 hari untuk menyerap semua nutrien & pembaharuan sel. Oleh itu, 3 bulan pertama pengambilan vitamin adalah sangat penting. Pastikan anda makan vitamin secara konsisten. Dah makan set subur Shaklee lebih daripada 6 bulan tapi belum ada hasil? Jangan putus asa. Ada yang menunggu bertahun-tahun untuk mengandung. Apa yang penting ialah konsisten dan jangan putus asa.

4. Adakah anda tidak terlepas waktu subur?

Anda dah makan vitamin yang betul, dengan aturan makan & dos yang betul secara konsisten. Persoalan seterusnya ialah adakah anda tidak terlepas waktu subur? Anda tidak akan mengandung kalau terlepas waktu subur kerana pada waktu inilah ovum dibebaskan untuk proses persenyawaan. Anda boleh membaca tentang cara menentukan waktu subur di sini.

5. Adakah anda mengamalkan tips kesuburan?

Adalah penting untuk anda mengetahui apakah perkara yang menyebabkan ketidaksuburan dan menjejaskan kesuburan. Di samping itu anda perlu mengamalkan doa & amalan supaya mudah mengandung, tips mudah mengandung cara Islam, tips meningkatkan kesuburan suami isteri,  Anda juga boleh mengamalkan petua hamil dengan 41 kuntum bunga cengkih yang saya kongsikan di sini. Istimewa untuk pelanggan saya, dengan setiap pembelian set subur Shaklee dari saya, anda akan mendapat Ebook Ekslusif Rahsia Mudah Mengandung secara percuma. Ebook ini bukan untuk dijual.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Jadi, anda dah jawab kelima-lima soalan yang saya senaraikan tadi? Bagaimana jawapan yang anda dapat? Kalau semuanya YA, tahniah! Anda teruskan makan set subur Shaklee dan jangan putus asa. Insya Allah akan ada rezeki anda dalam waktu terdekat. Kalau ada jawapan anda yang TIDAK, sekarang anda dah tahu kenapa anda dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung. Berminat untuk mendapatkan Set Subur Shaklee dengan harga istimewa + konsultasi terbaik + Ebook Rahsia Mudah Mengandung dengan percuma? Hubungi saya sekarang.

Set subur Shaklee, set kesuburan Shaklee,  cara makan set kesuburan Shaklee, pengambilan set kesuburan Shaklee, cara makan set subur Shaklee, jadual makan set subur Shaklee, aturan makan set subur Shaklee, jadual makan set kesuburan Shaklee, aturan makan set kesuburan Shaklee, cara makan set kesuburan Shaklee dengan betul,  kesan makan set kesuburan Shaklee, set subur shaklee harga ahli, set subur shaklee murah, set subur shaklee, set kesuburan shaklee, testimoni set subur shaklee, set subur shaklee cara makan, set subur shaklee aturan makan, set subur shaklee pantang-larang, set subur shaklee bajet, set subur shaklee wanita, set subur shaklee lelaki, set subur shaklee harga, harga set subur shaklee, set kesuburan wanita shaklee, testimoni set kesuburan Shaklee, harga set kesuburan shaklee, cara makan set kesuburan shaklee, set kesuburan shaklee untuk lelaki, set kesuburan shaklee untuk suami isteri, set kesuburan shaklee suami isteri, set kesuburan wanita shaklee, set kesuburan shaklee untuk pcos, set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita, cara pengambilan set kesuburan shaklee,

Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Ramadhan semakin dekat. Ramai yang dah mula sibuk ganti puasa. Pengambilan vitamin Shaklee semasa berpuasa sememangnya sangat membantu kita agar berasa kenyang dengan lebih lama selepas bersahur serta kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari sehingga waktu berbuka. Nak tahu cara makan Shaklee semasa puasa?

cara makan shaklee ketika berpuasa, cara makan shaklee ketika puasa, cara makan vitamin shaklee ketika berpuasa, cara makan vitamin shaklee ketika puasa, cara pengambilan shaklee ketika puasa, cara makan vitamin shaklee semasa puasa, cara makan shaklee ketika puasa, cara pengambilan shaklee ketika puasa, cara makan shaklee ketika berpuasa, cara makan vitamin shaklee semasa puasa, cara makan vitamin shaklee ketika puasa, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set subur shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee ketika puasa, cara makan set subur shaklee ketika puasa, cara makan set menyusu shaklee semasa puasa, cara makan set menyusu shaklee ketika puasa,  cara makan shaklee puasa, cara makan shaklee waktu puasa, cara makan shaklee bulan puasa, cara makan shaklee di bulan puasa, cara makan Shaklee semasa puasa, cara pengambilan Shaklee ketika puasa, cara makan Shaklee ketika berpuasa,

Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Kenapa kita perlu tahu cara makan vitamin Shaklee yang betul? Apa kepentingan aturan makan yang betul? Anda boleh baca jawapannya di sini. Oleh itu, pastikan anda mendapat aturan makan yang betul setiap kali membeli vitamin Shaklee agar duit yang anda laburkan untuk membeli vitamin tersebut adalah berbaloi.

cara makan shaklee ketika berpuasa, cara makan shaklee ketika puasa, cara makan vitamin shaklee ketika berpuasa, cara makan vitamin shaklee ketika puasa, cara pengambilan shaklee ketika puasa, cara makan vitamin shaklee semasa puasa, cara makan shaklee ketika puasa, cara pengambilan shaklee ketika puasa, cara makan shaklee ketika berpuasa, cara makan vitamin shaklee semasa puasa, cara makan vitamin shaklee ketika puasa, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set subur shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee ketika puasa, cara makan set subur shaklee ketika puasa, cara makan set menyusu shaklee semasa puasa, cara makan set menyusu shaklee ketika puasa,  cara makan shaklee puasa, cara makan shaklee waktu puasa, cara makan shaklee bulan puasa, cara makan shaklee di bulan puasa, cara makan Shaklee semasa puasa, cara pengambilan Shaklee ketika puasa, cara makan Shaklee ketika berpuasa,

Apakah cara makan Shaklee semasa puasa? Apabila anda berpuasa, anda cuma perlu mengubah aturan makan sedia ada kepada berikut:

Sarapan pagi: Bersahur

Makan tengah hari : Berbuka

Makan malam : Moreh atau makan lewat malam

Mudah sahaja kan? Saya mengucapkan selamat menjalankan ibadah puasa. Semoga ibadah kita diterima. Semoga cara makan Shaklee semasa puasa yang saya kongsikan di sini membantu anda kekal bertenaga ketika berpuasa. Nak order vitamin Shaklee? Hubungi saya sekarang!

cara makan shaklee ketika berpuasa, cara makan shaklee ketika puasa, cara makan vitamin shaklee ketika berpuasa, cara makan vitamin shaklee ketika puasa, cara pengambilan shaklee ketika puasa, cara makan vitamin shaklee semasa puasa, cara makan shaklee ketika puasa, cara pengambilan shaklee ketika puasa, cara makan shaklee ketika berpuasa, cara makan vitamin shaklee semasa puasa, cara makan vitamin shaklee ketika puasa, cara makan set kurus shaklee semasa puasa, cara makan set subur shaklee semasa puasa, cara makan set kurus shaklee ketika puasa, cara makan set subur shaklee ketika puasa, cara makan set menyusu shaklee semasa puasa, cara makan set menyusu shaklee ketika puasa,  cara makan shaklee puasa, cara makan shaklee waktu puasa, cara makan shaklee bulan puasa, cara makan shaklee di bulan puasa, cara makan Shaklee semasa puasa, cara pengambilan Shaklee ketika puasa, cara makan Shaklee ketika berpuasa,

Dapatkan Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Ekslusif Secara Percuma

Ada macam-macam cara makan vitamin Shaklee. Kalau anda cari kat Google, anda akan semakin pening kepala sebab tak tahu mana satu yang betul. Saya ada ceritakan cara makan Shaklee secara general di sini. Kali ni saya nak buat tawaran istimewa untuk anda. Dapatkan Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee yang ekslusif secara percuma untuk 100 pelanggan pertama saya.

shaklee ebook, ebook shaklee, cara makan shaklee, cara makan shaklee lecithin, cara makan esp shaklee yang betul,  aturan makan shaklee, aturan makan set kesuburan shaklee, aturan makan gla shaklee, aturan makan shaklee set d, aturan makan shaklee set b, aturan makan shaklee alfalfa, aturan makan vitamin shaklee,  aturan makan shaklee yang betul, cara makan shaklee alfalfa, cara makan shaklee gla, cara makan shaklee esp, cara makan shaklee collagen powder, cara makan shaklee vitamin c, cara makan shaklee omega guard, cara makan shaklee set kurus, cara makan shaklee set hamil, cara makan shaklee yang betul, cara makan vitamin shaklee yang betul,

APA YANG ISTIMEWA TENTANG EBOOK EKESLUSIF CARA MAKAN SHAKLEE PERCUMA INI?

Didalam Ebook istimewa ini saya ada terangkan tentang:

1. Cara makan setiap vitamin Shaklee 

Saya akan terangkan kepada anda  dos harian & cara pengambilan yang terbaik setiap vitamin Shaklee supaya anda mendapat 100% khasiat dari vitamin tersebut.

2. Khasiat vitamin Shaklee

Saya juga akan terangkan fungsi setiap vitamin. Sebagai Contoh:

GLA Complex Shaklee berfungsi untuk:

1. Meningkatkan kesuburan

2. Membetulkan kitaran haid

3. Menstabilkan hormon

4. Mengatasi sindrom Menopous

5. Mencantikkan kulit

6. Menurunkan kadar kolesterol

3. Pantang-larang semasa makan vitamin Shaklee

Kalau makan Shaklee boleh ke makan ubat hospital? Kalau makan Shaklee boleh ke makan kolagen brand lain? Kalau makan Shaklee kena pantang makan apa-apa ke supaya khasiat tak hilang? Kalau makan Shaklee boleh makan durian? Semuanya akan terjawab didalam Ebook Ekslusif Cara Makan Shaklee Percuma yang istimewa ini.

MACAM MANA NAK DAPATKAN EBOOK NI?

Senang saja. Anda cuma perlu:

  • Sms atau whatsapp ” Saya nak Ebook Percuma ” ke nombor 012-9025232.
  • Kemudian membeli mana-mana vitamin Shaklee dengan harga minimum RM100.00 dalam satu pembelian. Semestinya saya menawarkan harga super duper istimewa + konsultasi terbaik + keahlian group ekslusif untuk anda.

Siap! Dapatkan Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee yang ekslusif secara percuma ini sekarang! Tunggu apa lagi? Kalau dah cukup 100 orang, nanti anda menyesal tak sudah. Hubungi saya sekarang!

shaklee ebook, ebook shaklee, cara makan shaklee, cara makan shaklee lecithin, cara makan esp shaklee yang betul,  aturan makan shaklee, aturan makan set kesuburan shaklee, aturan makan gla shaklee, aturan makan shaklee set d, aturan makan shaklee set b, aturan makan shaklee alfalfa, aturan makan vitamin shaklee,  aturan makan shaklee yang betul, cara makan shaklee alfalfa, cara makan shaklee gla, cara makan shaklee esp, cara makan shaklee collagen powder, cara makan shaklee vitamin c, cara makan shaklee omega guard, cara makan shaklee set kurus, cara makan shaklee set hamil, cara makan shaklee yang betul, cara makan vitamin shaklee yang betul,

Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Betul

Ramai yang nak tahu cara makan vitamin Shaklee yang betul. Semua orang tahu bahawa vitamin Shaklee sememangnya berkesan asalkan diambil dengan dos dan cara makan yang betul. Ada yang mengadu makan Shaklee tapi tak nampak apa-apa kesan & bila saya selidik, rupanya pengedar mereka gagal memberikan cara makan yang betul. Sayang betul….. rugi je beli Shaklee kalau tak dapat kesan yang diidamkan.

cara makan shaklee, cara makan shaklee lecithin, cara makan esp shaklee yang betul,  aturan makan shaklee, aturan makan set kesuburan shaklee, aturan makan gla shaklee, aturan makan shaklee set d, aturan makan shaklee set b, aturan makan shaklee alfalfa, aturan makan vitamin shaklee,  aturan makan shaklee yang betul, cara makan shaklee alfalfa, cara makan shaklee gla, cara makan shaklee esp, cara makan shaklee collagen powder, cara makan shaklee vitamin c, cara makan shaklee omega guard, cara makan shaklee set kurus, cara makan shaklee set hamil, cara makan shaklee yang betul, cara makan vitamin shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee, cara makan Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee ketika hamil,
Nak Ebook ni secara percuma? Hubungi saya sekarang!

Anda juga perlu tahu bahawa setengah vitamin tidak boleh diambil bersama vitamin lain dalam waktu yang sama sebab akan mengganggu penyerapan vitamin-vitamin tersebut. Malahan, jika diambil dalam dos yang berlebihan anda akan menghadapi risiko sakit buah pinggang. Sebab tu cara makan vitamin Shaklee yang betul adalah sangat penting supaya anda mendapat kebaikan vitamin yang dibeli tanpa sebarang risiko kesihatan.

Apakah Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Betul?

Aturan makan & dos yang spesifik adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja. Tetapi saya akan terangkan secara general, dos anda donts dalam cara makan Shaklee yang betul.

Saranan Saya:

VITAMIN LARUT AIR  seperti ( Vitamin B & C ) seeloknya diambil bersama segelas air dan elakkan pengambilan bersama makanan berlemak dan berminyak kera ia akan menganggu proses penyerapan nutrien oleh badan.

VITAMIN LARUT LEMAK (A,D,E,K)  memerlukan lemak untuk memudahkan proses penyerapan oleh badan. Oleh itu anda disarankan untuk mengambil vitamin-vitamin ini selepas makan makanan berlemak & berminyak.

OSTEMATRIX (Kalsium)  seeloknya diambil bersama susu sebebelum tidur agar membantu anda mendapat tidur yang berkualiti & membantu badan menyerap kalsium dengan baik.

LECITHIN disarankan untuk diambil bersama vitamin larut lemak yang lain.

Elakkan Daripada:

 1. Jangan ambil Alfalfa + VItamin E  kerana menganggu penyerapan Alfalfa.

 2. Jangan ambil zat besi (Iron) bersama-sama Ostematrix kerana zat besi boleh mengganggu penyerapan kalsium.

 3. Cara makan Shaklee yang disarankan ialah  mengambil selepas makan kecuali vitamin yang disarankan untuk diambil sebelum makan. Makan vitamin anda mengikut dos yang betul agar tidak menjejaskan kesihatan anda.

4. Jangan ambil vitamin anda bersama minuman berkafein atau bergas kerana ia akan menganggu penyerapan nutrien oleh badan.

 5. Jangan lupa untuk minum air kosong secukupnya iaitu sekurang-kurangnya 3 liter sehari.

Cara makan vitamin Shaklee yang betul sememangnya penting & sebagai pembeli anda berhak untuk mendapat konsultasi & cara makan Shaklee yang betul dari pengedar anda. Oleh itu pastikan anda membeli dari pengedar yang berilmu & benar-benar serius untuk membantu anda.

cara makan shaklee, cara makan shaklee lecithin, cara makan esp shaklee yang betul,  aturan makan shaklee, aturan makan set kesuburan shaklee, aturan makan gla shaklee, aturan makan shaklee set d, aturan makan shaklee set b, aturan makan shaklee alfalfa, aturan makan vitamin shaklee,  aturan makan shaklee yang betul, cara makan shaklee alfalfa, cara makan shaklee gla, cara makan shaklee esp, cara makan shaklee collagen powder, cara makan shaklee vitamin c, cara makan shaklee omega guard, cara makan shaklee set kurus, cara makan shaklee set hamil, cara makan shaklee yang betul, cara makan vitamin shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee, cara makan Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee ketika hamil,

Cadangan Jadual Makan Vitamin Shaklee

Berikut adalah contoh cara makan Shaklee yang betul. Adalah diingatkan bahawa jadual dibawah adalah sekadar contoh. Aturan makan yang paling tepat berbeza mengikut keperluan individu selepas konsultasi.

Waktu
Cadangan Pengambilan
Pagi
 B Complex dan Vitalea untuk memberi kesegaran dan ‘mood’ yang baik.
Minum Pagi
 ESP
Tengah Hari
 Vitamin C dan Alfalfa
Minum Petang
  ESP
Makan Malam
Lecithin/Kalsium/Vitamin E
Supplement
Cadangan Pengambilan
Zinc
Seminggu dua kali kecuali mereka yang ada masalah keguguran rambut yang serius & untuk kesuburan
Nutriferon
Satu sachet sehari kecuali jika sakit, doa boleh ditambah
Meal shake
Boleh dibancuh dengan ESP dan Performance Drink jika ada
Alfalfa
Ambil ikut kesesuaian.Untuk ibu menyusu, masa terbaik selepas pam di ambil bersama ESP.
JADUAL INI ADALAH CONTOH SAHAJA

Jadi, pastikan anda amalkan cara makan vitamin Shaklee yang betul supaya setiap sen yang anda laburkan adalah berbaloi & anda mendapat khasiat yang diinginkan. Untuk konsultasi & cara makan vitamin yang betul, hubungi saya sekarang!

cara makan shaklee, cara makan shaklee lecithin, cara makan esp shaklee yang betul,  aturan makan shaklee, aturan makan set kesuburan shaklee, aturan makan gla shaklee, aturan makan shaklee set d, aturan makan shaklee set b, aturan makan shaklee alfalfa, aturan makan vitamin shaklee,  aturan makan shaklee yang betul, cara makan shaklee alfalfa, cara makan shaklee gla, cara makan shaklee esp, cara makan shaklee collagen powder, cara makan shaklee vitamin c, cara makan shaklee omega guard, cara makan shaklee set kurus, cara makan shaklee set hamil, cara makan shaklee yang betul, cara makan vitamin shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee, cara makan Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee ketika hamil,

Aturan Makan Shaklee Yang Betul

Aturan makan Shaklee yang betul adalah sangat penting. Vitamin Shaklee sememangnya berkhasiat tapi mesti betul cara pemakanannya supaya anda mendapat khasiat sepenuhnya dari vitamin yang dimakan & mengelakkan overdose. Jom saya kongsikan aturan makan Shaklee yang betul.

Aturan makan vitamin shaklee,  aturan makan shaklee, aturan makan gla complex, aturan makan esp shaklee, aturan makan lecihtin shaklee, aturan makan shaklee yang betul, cara makan Shaklee, cara makan vitamin Shaklee, cara makan vitamin Shaklee dengan betul, cara makan Shaklee yang betul, cara makan Shaklee yang berkesan, cara pengambilan Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang berkesan, cara pengambilan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee, jadual makan vitamin Shaklee, cara makan vitamin Shaklee di bulan puasa, aturan pengambilan vitamin Shaklee,

Kepentingan Aturan Makan Shaklee Yang Betul

Ada ramai pengedar Shaklee kat luar sana tapi maaf saya cakap, tak semua ada ilmu tentang vitamin yang dijual. Ada pengedar yang cadangkan ambil zinc 4 biji sehari walau pun kat botol dah terang-terang tulis ambil SEBIJI sehari. Kalau apa-apa jadi kepada kastemer, adakah pengedar tu akan bertanggung jawab?

Oleh itu, sebelum anda memilih pengedar Shaklee, pastikan pengedar tersebut berilmu & berpengalaman. Bukan sekadar menjual untuk keuntungan. Janganlah anda memilih pengedar yang menjual dengan harga yang paling murah kerana lazimnya pengedar sedemikian cuma mentingkan jualan tetapi tidak memberikan servis yang baik kepada pelanggan.

Ada juga kastemer yang membeli vitamin dengan pengedar lain tetapi akhirnya merujuk kepada saya untuk consultation & aturan makan yang betul. Maaf, saya hanya memberikan FREE CONSULTATION & ATURAN MAKAN SHAKLEE YANG BETUL exclusive kepada pelanggan saya sahaja. Walau bagaimana pun, anda boleh membaca saranan saya di sini bersama do and dont semasa makan vitamin Shaklee.

Aturan makan vitamin shaklee,  aturan makan shaklee, aturan makan gla complex, aturan makan esp shaklee, aturan makan lecihtin shaklee, aturan makan shaklee yang betul, cara makan Shaklee, cara makan vitamin Shaklee, cara makan vitamin Shaklee dengan betul, cara makan Shaklee yang betul, cara makan Shaklee yang berkesan, cara pengambilan Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang berkesan, cara pengambilan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee, jadual makan vitamin Shaklee, cara makan vitamin Shaklee di bulan puasa, aturan pengambilan vitamin Shaklee,
Nak Ebook ni sera percuma? Hubungi saya sekarang!

Jadi, jangan buang masa anda dengan pengedar Shaklee yang belum tentu arif tentang vitamin yang dijual. Nak aturan makan Shaklee yang betul? Hubungi saya sekarang. Lagi untung kalau anda terus mendaftar jadi ahli.

Aturan makan vitamin shaklee,  aturan makan shaklee, aturan makan gla complex, aturan makan esp shaklee, aturan makan lecihtin shaklee, aturan makan shaklee yang betul, cara makan Shaklee, cara makan vitamin Shaklee, cara makan vitamin Shaklee dengan betul, cara makan Shaklee yang betul, cara makan Shaklee yang berkesan, cara pengambilan Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee yang berkesan, cara pengambilan vitamin Shaklee yang betul, cara makan vitamin Shaklee, jadual makan vitamin Shaklee, cara makan vitamin Shaklee di bulan puasa, aturan pengambilan vitamin Shaklee,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...