30/09/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Cara Atasi Masalah Susah Tidur Malam Yang Paling Cepat Dan Berkesan

Anda ada masalah susah tidur malam atau insomnia? Tiap malam bergolek-golek atas katil tapi mata tak boleh lelap. Sudahnya, pagi esok orang lain bangun rasa fresh, anda pulak mata panda. Kadang-kadang dah tahap zombie sebab tak cukup tidur. Stress kan? … Continue reading

12/05/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Apa Nak Buat Kalau Kurang Selera Makan Semasa Mengandung

Apa nak buat kalau kurang selera makan semasa mengandung? Risau juga kalau baby tak cukup zat. Tak efek ke kalau kurang makan? Tak ganggu perkembangan baby? Mengandung sememangnya bukan perkara yang mudah. Macam-macam komplikasi kehamilan yang boleh berlaku macam morning sickness, turun … Continue reading

11/05/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Apakah Punca Whitehead Dan Blackhead Penuh Di Hidung Dan Muka

Anda ada masalah whitehead dan blackhead? Ada kat hidung, pipi, dahi, dagu. Pendek kata, satu muka ada whitehead dan blackhead? Teringin sangat nak hilangkannya supaya wajah jadi cantik? Jom saya ceritakan apakah punca whitehead dan blackhead penuh di hidung dan … Continue reading

10/05/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Testimoni Kecutkan Cyst Semasa Mengandung Dengan Shaklee

Setiap hari ada je ibu mengandung yang hubungi saya bertanyakan Set Kecutkan Cyst Semasa Mengandung Shaklee.  Makin ramai yang ada masalah ni ye Kalau ada disahkan mempunyai cyst semasa mengandung, saya sangat galakkan anda untuk ambil set ini. Insya Allah sangat … Continue reading

06/05/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Testimoni Set Naikan Berat Badan Shaklee

Alhamdulillah, semakin dekat nak raya, semakin ramai yang order Set Naikkan Berat Badan Shaklee. Semua nak nampak cantik dipagi raya kan? Insya Allah, dengan pengambilan yang konsisten mengikut aturan makan & dos yang betul, selain mengamalkan tips tambah berat badan … Continue reading

26/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Petua Hilangkan Gegata Dengan Cepat Dan Berkesan

Hari ni ada seorang pelanggan yang menghubungi saya bertanyakan tentang Set Gegata Shaklee. Sebelum ni beliau terbaca post saya tentang punca & tanda gegata. Istimewa untuk beliau, dan anda yang sedang membaca, jom saya kongsikan petua hilangkan gegata dengan cepat … Continue reading

26/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Apakah Punca Gegata Atau Kelopak Garam

Sebelum ini saya ada bercerita tentang tanda penyakit gegata. Saya pasti mesti ramai yang nak tahu apakah punca gegata. Yang sebenarnya, ada pelbagai pendapat tentang apakah punca sebenar gegata. Oleh itu, kali ni saya akan kupas tentang apakah punca gegata. 1. … Continue reading

26/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Apakah Tanda Gegata Atau Kelopak Garam

Gegata, kelopak garam, lapar garam, ludah pontianak adalah penyakit yang sama. Orang yang terkena gegata akan merasa gatal yang amat sangat, makin digaru, kawasan gatal akan menjadi semakin besar dan membentuk seperti peta. Gatalnya Allah je yang tahu. Apakah tanda … Continue reading

26/04/2016
by Cik Puan Nurul
0 comments

Tips Hilangkan Jerawat Batu Yang Paling Berkesan

Selalunya masalah jerawat batu sinonim dengan anak remaja yang sedang meningkat umur. Tapi, ramai juga orang dewasa yang dihantui jerawat batu. Dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan? Dah tiba masanya untuk anda cuba ikhtiar lain. Jom amalkan tips hilangkan … Continue reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Switch to our desktop site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.