-

Cara Makan Set Kurus Shaklee

Bila kita berniat untuk kurus, biasanya kita akan lakukan 2 perkara berikut: berdiet & beli set kurus. Bersungguh-sungguh kita cari info berdiet & survey produk kurus mana yang terbaik dipasaran. Set kurus Shaklee semestinya pilihan nombor satu sebab dijamin berkesan. Langkah seterusnya ialah mengetahui cara makan set kurus Shaklee.

cara makan set kurus shakle1 300x187 Cara Makan Set Kurus Shaklee

Selalunya bila doktor bagi kita ubat, aturan makan akan diberikan supaya kita ambil dengan cara makan yang terbaik agar mendapat kesan optimum dari ubat yang  dimakan. Begitu juga dengan vitamin Shaklee. Kalau nak kesan yang terbaik, WAJIB amalkan cara makan set kurus Shaklee yang betul.

Sebelum saya ceritakan cara makan set kurus Shaklee, apa kata kita berkenalan dengan set kurus yang menjadi kegilaan ramai ini. Set kurus Shaklee terdiri daripada 3 elemen iaitu bakar, buang dan bina. 

Bakar bermaksud kita bakar lemak yang ada didalam badan. Untuk membakar lemak, anda boleh ambil Lecithin atau pun Omegaguard.

Buang bermaksud buang lemak yang dah dibakar tadi. Kita keluarkan lemak tersebut dari badan dengan cara nyahtoksin atau pun detoks. Alfalfa dan Herblax berfungsi untuk membuang lemak dari badan.

Bina bermaksud kita bina otot agar bila kita kurus, takde kulit menggeleber di badan kita. Membina otot juga sangat penting dalam proses untuk kurus kerana kebiasannya, proses pertama untuk kurus ialah dengan membina otot untuk mendapat inch loss. ESP dan Cinch Shake berfungsi untuk membina otot & memberikan tenaga.

cara makan set kurus shakle2 300x245 Cara Makan Set Kurus Shaklee

Vitamin yang mana perlu diambil untuk kurus? 

Terpulang kepada bajet dan berapa cepat anda mahu kurus?

1. Kalau bajet anda sedikit & anda tidak tergesa-gesa untuk kurus, boleh ambil Set Kurus Bajet yang terdiri daripada Lecithin & Alfalfa. Tetapi saya ingatkan anda, jika anda cuma mengambil 2 vitamin ini, anda perlu bersabar untuk mendapatkan kesan yang diingini. Yang penting anda konsisten dan bersabar. Insya Allah, selepas 6 bulan anda akan melihat kesannya.

cara makan set kurus shakle3 300x179 Cara Makan Set Kurus Shaklee

2. Kalau anda ada sedikit bajet & tak sabar untuk kurus, boleh ambil Set Kurus Basic yang terdiri daripada ESP, Alfalfa & Lecithin.  Berapa lama boleh dapat lihat kesan? Terpulang kepada disiplin anda dalam menjaga makan dan bersenam. Kalau anda disiplin, selepas sebulan dah nampak kesan.

cara makan set kurus shakle4 300x223 Cara Makan Set Kurus Shaklee

3. Kalau anda sanggup melabur untuk kurus & nak sangat kurus dalam masa yang terdekat, saya cadangkan anda ambil set kurus premium atau juga dikenali sebagai Set Inch Loss yang terdiri daripada  ESP, Alfalfa, Lecithin, Omegaguard dan Cinch Shake. Berapa lama boleh nampak kesan? Insya Allah kalau anda disiplin, kesan boleh dilihat seawal 2 minggu!

kurus sebelum raya 300x238 Cara Makan Set Kurus Shaklee

Saya cadangkan anda ambil Herblax bersama set-set yang saya nyatakan di atas.

Apa yang anda akan dapat dengan pembelian set kurus Shaklee dari saya?

Dengan pembelian set kurus Shaklee dari saya, anda akan mendapat percuma:

1. Consultation

2. Aturan makan yang betul

3. Ebook Rahsia Kurus Sebelum Raya ( Terhad kepada yang membeli Set Kurus Basic & Set Inch Loss sahaja )

ebook kurus sebelum raya 262x300 Cara Makan Set Kurus Shaklee

4. Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee ( Terhad kepada yang membeli Set Kurus Basic & Set Inch Loss sahaja )

ebook 300x279 Cara Makan Set Kurus Shaklee

5. Ebook Inch Loss In 2 Weeks With Shaklee ( Terhad kepada mereka yang membeli Set Inch Loss sahaja )

6. Keahlian secret group di Facebook.

Apakah cara makan set kurus Shaklee yang terbaik supaya cepat kurus?

Saya kongsikan secara basic, aturan makan set  kurus Shaklee untuk panduan anda. Cara makan yang lebih spesifik adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja.

cara makan set kurus shakle 300x202 Cara Makan Set Kurus Shaklee

Semoga info yang saya kongsikan kali ini bermanfaat untuk anda. Berminat untuk mendapatkan cara makan set kurus Shaklee yang details dan konsultasi terbaik dari saya? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Makan Set Kurus Shaklee

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Alhamdulillah ramai yang dah berjaya mengandung dengan Set Kesuburan Shaklee yang sememangnya terbukti berkesan. Bagi yang belum berjaya, salah satu faktor penyebab anda masih belum mengandung adalah kerana aturan makan yang salah. Jom saya kongsikan cara makan Set Kesuburan Shaklee yang terbaik supaya anda cepat mengandung. Ramai yang dah berjaya mengandung dengan aturan makan ini.

cara makan set kesuburan sh 300x224 Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee Yang Terbaik Supaya Anda Cepat Mengandung

Jika anda sedang mengambil set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, apa kata anda luangkan sedikit masa untuk menjawab beberapa soalan yang saya kongsikan di sini, insya Allah anda akan mendapat jawapan kenapa anda masih belum mendapat berita gembira.

Baiklah, jom saya ceritakan serba sedikit cara makan set kesuburan Shaklee yang terbaik untuk anda. Set Kesuburan Shaklee terdiri daripada GLA, Vitamin E, Vitalea, Zinc Complex dan Alfalfa. Anda boleh membaca bagaimana vitamin-vitamin ini meningkatkan kesuburan anda di sini. Jika anda mempunyai bajet yang mencukupi, saya sarankan anda untuk ambil full set ini. Dan kalau anda ada bajet yang lebih, boleh tambah ESP yang membantu meningkatkan kesuburan & menguatkan rahim, terutamanya jika anda mempunyai sejarah keguguran.

Cara makan set kesuburan Shaklee:

1. Pastikan anda tidak melanggar pantang-larang dalam pengambilan vitamin Shaklee seperti tidak mengambil Vitalea bersama susu & seeloknya tidak mencampurkan Vitamin E & Alfalfa.

2. Pastikan anda ambil vitamin pada waktu yang betul iaitu sebelum dan selepas makanan berat. Sebagai contoh, zinc perlu diambil ssebelum makan kerana ia dapat diserap dengan baik semasa perut kosong. Anda boleh membaca tentang pantang-larang dalam pengambilan vitamin Shaklee di sini.

ebook 300x279 Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Dapatkan Ebook ini secara percuma, ekslusif untuk pelanggan saya

3. Pastikan anda mengambil vitamin dengan dos yang secukupnya. Kekurangan dos akan menyebabkan anda tidak mendapat kesan terbaik dari vitamin yang diambil, manakala overdose akan menyebabkan buah pinggang anda terpaksa bekerja keras daripada yang sepatutnya.

4. Pastikan anda mengambil vitamin tersebut secara konsisten setiap hari.

Nak tahu cara makan set kesuburan Shaklee dengan lebih detail? Yang itu saya simpan khas untuk PELANGGAN saya sahaja. Ekslusif untuk pelanggan saya yang membeli Set Kesuburan Shaklee, anda juga akan mendapat percuma Ebook Rahsia Mudah Mengandung yang padat dengan:

  • Tips meningkatkan kesuburan suami isteri
  • Cara mudah kira waktu subur
  • Waktu & Posisi Terbaik Untuk Mengandung
  • Doa & amalan supaya mudah mengandung

ebook rahsia mudah mengandung 262x300 Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Cara makan set kesuburan Shaklee yang betul sememangnya memberi impak besar dalam membantu anda supaya cepat mengandung. Nak dapatkan Set Kesuburan Shaklee dengan aturan makan yang betul & Ebook rahsia Mudah Mengandung secara percuma? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Adakah anda antara mereka yang membeli set subur Shaklee. Dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung? Teruja tengok testimoni ramai orang lain berjaya mengandung. Tapi diri sendiri belum lagi ada apa-apa? Jom kita tinjau kenapa perkara ini berlaku.

testimoni set subur shaklee 300x200 Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung?

Kalau anda dah makan set subur Shaklee tapi masih belum mengandung, cuba jawab beberapa soalan di bawah ini dengan jujur. Insya Allah kita akan tahu punca kenapa anda masih gagal mendapat berita gembira.

1. Adakah anda mengambil vitamin yang betul?

Kalau diperhatikan, ada bermacam-macam versi set subur Shaklee yang dijual oleh pengedar Shaklee. Ada vitamin yang berbeza-beza. Tak sama. Oleh itu pastikan anda membeli set subur Shaklee dari pengedar yang betul. Pengedar yang betul bermaksud pengedar yang berilmu & tahu fungsi setiap vitamin yang dijual. Setiap orang mempunyai masalah yang berbeza seperti kitaran haid tidak betul, senggugut, keputihan, cyst, berat badan, PCOS, Endometriosis, telur tak matang, pernah keguguran, dan sebagainya. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin mengikut keperluan diri anda.

2. Adakah anda mengambil vitamin dengan aturan makan dan dos yang betul?

Aturan makan dan dos yang betul adalah sangat penting bagi memastikan anda mendapat kesan optimum dari vitamin yang anda makan. Ia juga penting bagi mengelakkan komplikasi. Sebagai contoh, dos harian Zinc Complex adalah 1 biji sehari. Saya pernah berjumpa dengan seorang sahabat yang membeli set subur dari pengedar lain, dan aturan makan yang diberikan adalah 4 biji Zinc Complex setiap hari. Memang dah overdose. Apakah kesan overdose? Akan membebankan buah pinggang & dalam jangka panjang boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang. Oleh itu pastikan anda mengambil vitamin dengan aturan makan & dos yang betul. Minta maaf ye. Aturan makan & konsultasi saya adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja.

ebook 300x279 Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Dapatkan Ebook ini sekarang! Ekslusif untuk pelanggan saya sahaja

3. Adakah anda makan vitamin secara konsisten?

Untuk mendapat kesan yang optimum, vitamin-vitamin dalam set subur perlu dimakan setiap hari. Jangan culas untuk makan. Pastikan anda makan megikut aturan makan yang diberi secara disiplin. Anda juga perlu tahu bahawa sel dalam badan kita memerlukan tempoh 90 hari untuk menyerap semua nutrien & pembaharuan sel. Oleh itu, 3 bulan pertama pengambilan vitamin adalah sangat penting. Pastikan anda makan vitamin secara konsisten. Dah makan set subur Shaklee lebih daripada 6 bulan tapi belum ada hasil? Jangan putus asa. Ada yang menunggu bertahun-tahun untuk mengandung. Apa yang penting ialah konsisten dan jangan putus asa.

4. Adakah anda tidak terlepas waktu subur?

Anda dah makan vitamin yang betul, dengan aturan makan & dos yang betul secara konsisten. Persoalan seterusnya ialah adakah anda tidak terlepas waktu subur? Anda tidak akan mengandung kalau terlepas waktu subur kerana pada waktu inilah ovum dibebaskan untuk proses persenyawaan. Anda boleh membaca tentang cara menentukan waktu subur di sini.

5. Adakah anda mengamalkan tips kesuburan?

Adalah penting untuk anda mengetahui apakah perkara yang menyebabkan ketidaksuburan dan menjejaskan kesuburan. Di samping itu anda perlu mengamalkan doa & amalan supaya mudah mengandung, tips mudah mengandung cara Islam, tips meningkatkan kesuburan suami isteri,  Anda juga boleh mengamalkan petua hamil dengan 41 kuntum bunga cengkih yang saya kongsikan di sini. Istimewa untuk pelanggan saya, dengan setiap pembelian set subur Shaklee dari saya, anda akan mendapat Ebook Ekslusif Rahsia Mudah Mengandung secara percuma. Ebook ini bukan untuk dijual.

ebook rahsia mudah mengandung 262x300 Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Jadi, anda dah jawab kelima-lima soalan yang saya senaraikan tadi? Bagaimana jawapan yang anda dapat? Kalau semuanya YA, tahniah! Anda teruskan makan set subur Shaklee dan jangan putus asa. Insya Allah akan ada rezeki anda dalam waktu terdekat. Kalau ada jawapan anda yang TIDAK, sekarang anda dah tahu kenapa anda dah makan set subur Shaklee tapi belum mengandung. Berminat untuk mendapatkan Set Subur Shaklee dengan harga istimewa + konsultasi terbaik + Ebook Rahsia Mudah Mengandung dengan percuma? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Dah Makan Set Subur Shaklee Tapi Belum Mengandung

Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Ramadhan semakin dekat. Ramai yang dah mula sibuk ganti puasa. Pengambilan vitamin Shaklee semasa berpuasa sememangnya sangat membantu kita agar berasa kenyang dengan lebih lama selepas bersahur serta kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari sehingga waktu berbuka. Nak tahu cara makan Shaklee semasa puasa?

cara makan shaklee semasa p 300x166 Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Kenapa kita perlu tahu cara makan vitamin Shaklee yang betul? Apa kepentingan aturan makan yang betul? Anda boleh baca jawapannya di sini. Oleh itu, pastikan anda mendapat aturan makan yang betul setiap kali membeli vitamin Shaklee agar duit yang anda laburkan untuk membeli vitamin tersebut adalah berbaloi.

ebook 300x279 Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Apakah cara makan Shaklee semasa puasa? Apabila anda berpuasa, anda cuma perlu mengubah aturan makan sedia ada kepada berikut:

Sarapan pagi: Bersahur

Makan tengah hari : Berbuka

Makan malam : Moreh atau makan lewat malam

Mudah sahaja kan? Saya mengucapkan selamat menjalankan ibadah puasa. Semoga ibadah kita diterima. Semoga cara makan Shaklee semasa puasa yang saya kongsikan di sini membantu anda kekal bertenaga ketika berpuasa. Nak order vitamin Shaklee? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Dapatkan Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Ekslusif Secara Percuma

Ada macam-macam cara makan vitamin Shaklee. Kalau anda cari kat Google, anda akan semakin pening kepala sebab tak tahu mana satu yang betul. Saya ada ceritakan cara makan Shaklee secara general di sini. Kali ni saya nak buat tawaran istimewa untuk anda. Dapatkan Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee yang ekslusif secara percuma untuk 100 pelanggan pertama saya.

ebook 300x279 Dapatkan Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Ekslusif Secara Percuma

APA YANG ISTIMEWA TENTANG EBOOK EKESLUSIF CARA MAKAN SHAKLEE PERCUMA INI?

Didalam Ebook istimewa ini saya ada terangkan tentang:

1. Cara makan setiap vitamin Shaklee 

Saya akan terangkan kepada anda  dos harian & cara pengambilan yang terbaik setiap vitamin Shaklee supaya anda mendapat 100% khasiat dari vitamin tersebut.

2. Khasiat vitamin Shaklee

Saya juga akan terangkan fungsi setiap vitamin. Sebagai Contoh:

GLA Complex Shaklee berfungsi untuk:

1. Meningkatkan kesuburan

2. Membetulkan kitaran haid

3. Menstabilkan hormon

4. Mengatasi sindrom Menopous

5. Mencantikkan kulit

6. Menurunkan kadar kolesterol

3. Pantang-larang semasa makan vitamin Shaklee

Kalau makan Shaklee boleh ke makan ubat hospital? Kalau makan Shaklee boleh ke makan kolagen brand lain? Kalau makan Shaklee kena pantang makan apa-apa ke supaya khasiat tak hilang? Kalau makan Shaklee boleh makan durian? Semuanya akan terjawab didalam Ebook Ekslusif Cara Makan Shaklee Percuma yang istimewa ini.

MACAM MANA NAK DAPATKAN EBOOK NI?

Senang saja. Anda cuma perlu:

  • Sms atau whatsapp ” Saya nak Ebook Percuma ” ke nombor 012-9025232.
  • Kemudian membeli mana-mana vitamin Shaklee dengan harga minimum RM100.00 dalam satu pembelian. Semestinya saya menawarkan harga super duper istimewa + konsultasi terbaik + keahlian group ekslusif untuk anda.

Siap! Dapatkan Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee yang ekslusif secara percuma ini sekarang! Tunggu apa lagi? Kalau dah cukup 100 orang, nanti anda menyesal tak sudah. Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Dapatkan Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Ekslusif Secara Percuma

Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Betul

Ramai yang nak tahu cara makan vitamin Shaklee yang betul. Semua orang tahu bahawa vitamin Shaklee sememangnya berkesan asalkan diambil dengan dos dan cara makan yang betul. Ada yang mengadu makan Shaklee tapi tak nampak apa-apa kesan & bila saya selidik, rupanya pengedar mereka gagal memberikan cara makan yang betul. Sayang betul….. rugi je beli Shaklee kalau tak dapat kesan yang diidamkan.

ebook 300x279 Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Betul

Nak Ebook ni secara percuma? Hubungi saya sekarang!

Anda juga perlu tahu bahawa setengah vitamin tidak boleh diambil bersama vitamin lain dalam waktu yang sama sebab akan mengganggu penyerapan vitamin-vitamin tersebut. Malahan, jika diambil dalam dos yang berlebihan anda akan menghadapi risiko sakit buah pinggang. Sebab tu cara makan vitamin Shaklee yang betul adalah sangat penting supaya anda mendapat kebaikan vitamin yang dibeli tanpa sebarang risiko kesihatan.

Apakah Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Betul?

Aturan makan & dos yang spesifik adalah ekslusif untuk pelanggan saya sahaja. Tetapi saya akan terangkan secara general, dos anda donts dalam cara makan Shaklee yang betul.

Saranan Saya:

VITAMIN LARUT AIR  seperti ( Vitamin B & C ) seeloknya diambil bersama segelas air dan elakkan pengambilan bersama makanan berlemak dan berminyak kera ia akan menganggu proses penyerapan nutrien oleh badan.

VITAMIN LARUT LEMAK (A,D,E,K)  memerlukan lemak untuk memudahkan proses penyerapan oleh badan. Oleh itu anda disarankan untuk mengambil vitamin-vitamin ini selepas makan makanan berlemak & berminyak.

OSTEMATRIX (Kalsium)  seeloknya diambil bersama susu sebebelum tidur agar membantu anda mendapat tidur yang berkualiti & membantu badan menyerap kalsium dengan baik.

LECITHIN disarankan untuk diambil bersama vitamin larut lemak yang lain.

Elakkan Daripada:

 1. Jangan ambil Alfalfa + VItamin E  kerana menganggu penyerapan Alfalfa.

 2. Jangan ambil zat besi (Iron) bersama-sama Ostematrix kerana zat besi boleh mengganggu penyerapan kalsium.

 3. Cara makan Shaklee yang disarankan ialah  mengambil selepas makan kecuali vitamin yang disarankan untuk diambil sebelum makan. Makan vitamin anda mengikut dos yang betul agar tidak menjejaskan kesihatan anda.

4. Jangan ambil vitamin anda bersama minuman berkafein atau bergas kerana ia akan menganggu penyerapan nutrien oleh badan.

 5. Jangan lupa untuk minum air kosong secukupnya iaitu sekurang-kurangnya 3 liter sehari.

Cara makan vitamin Shaklee yang betul sememangnya penting & sebagai pembeli anda berhak untuk mendapat konsultasi & cara makan Shaklee yang betul dari pengedar anda. Oleh itu pastikan anda membeli dari pengedar yang berilmu & benar-benar serius untuk membantu anda.

cara makan vitamin shaklee 300x157 Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Betul

Cadangan Jadual Makan Vitamin Shaklee

Berikut adalah contoh cara makan Shaklee yang betul. Adalah diingatkan bahawa jadual dibawah adalah sekadar contoh. Aturan makan yang paling tepat berbeza mengikut keperluan individu selepas konsultasi.

Waktu
Cadangan Pengambilan
Pagi
 B Complex dan Vitalea untuk memberi kesegaran dan ‘mood’ yang baik.
Minum Pagi
 ESP
Tengah Hari
 Vitamin C dan Alfalfa
Minum Petang
  ESP
Makan Malam
Lecithin/Kalsium/Vitamin E
Supplement
Cadangan Pengambilan
Zinc
Seminggu dua kali kecuali mereka yang ada masalah keguguran rambut yang serius & untuk kesuburan
Nutriferon
Satu sachet sehari kecuali jika sakit, doa boleh ditambah
Meal shake
Boleh dibancuh dengan ESP dan Performance Drink jika ada
Alfalfa
Ambil ikut kesesuaian.Untuk ibu menyusu, masa terbaik selepas pam di ambil bersama ESP.
JADUAL INI ADALAH CONTOH SAHAJA

Jadi, pastikan anda amalkan cara makan vitamin Shaklee yang betul supaya setiap sen yang anda laburkan adalah berbaloi & anda mendapat khasiat yang diinginkan. Untuk konsultasi & cara makan vitamin yang betul, hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Betul

Aturan Makan Shaklee Yang Betul

Aturan makan Shaklee yang betul adalah sangat penting. Vitamin Shaklee sememangnya berkhasiat tapi mesti betul cara pemakanannya supaya anda mendapat khasiat sepenuhnya dari vitamin yang dimakan & mengelakkan overdose. Jom saya kongsikan aturan makan Shaklee yang betul.

cara makan shaklee 300x200 Aturan Makan Shaklee Yang Betul

Kepentingan Aturan Makan Shaklee Yang Betul

Ada ramai pengedar Shaklee kat luar sana tapi maaf saya cakap, tak semua ada ilmu tentang vitamin yang dijual. Ada pengedar yang cadangkan ambil zinc 4 biji sehari walau pun kat botol dah terang-terang tulis ambil SEBIJI sehari. Kalau apa-apa jadi kepada kastemer, adakah pengedar tu akan bertanggung jawab?

Oleh itu, sebelum anda memilih pengedar Shaklee, pastikan pengedar tersebut berilmu & berpengalaman. Bukan sekadar menjual untuk keuntungan. Janganlah anda memilih pengedar yang menjual dengan harga yang paling murah kerana lazimnya pengedar sedemikian cuma mentingkan jualan tetapi tidak memberikan servis yang baik kepada pelanggan.

Ada juga kastemer yang membeli vitamin dengan pengedar lain tetapi akhirnya merujuk kepada saya untuk consultation & aturan makan yang betul. Maaf, saya hanya memberikan FREE CONSULTATION & ATURAN MAKAN SHAKLEE YANG BETUL exclusive kepada pelanggan saya sahaja. Walau bagaimana pun, anda boleh membaca saranan saya di sini bersama do and dont semasa makan vitamin Shaklee.

ebook 300x279 Aturan Makan Shaklee Yang Betul
Nak Ebook ni sera percuma? Hubungi saya sekarang!

Jadi, jangan buang masa anda dengan pengedar Shaklee yang belum tentu arif tentang vitamin yang dijual. Nak aturan makan Shaklee yang betul? Hubungi saya sekarang. Lagi untung kalau anda terus mendaftar jadi ahli.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Aturan Makan Shaklee Yang Betul

pixel Aturan Makan Shaklee Yang Betul

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.