Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster

Setiap kali ada kawan-kawan yang melahirkan, saya akan share kebaikan susu ibu berbanding susu formula,  tips banyakkan susu dengan mengamalkan perkara asas penyusuan Susu sedikit semasa berpantang bukan masalah, insya Allah anda akan berjaya menyusukan anak secara ekslusif selama 6 bulan sekiranya memulakan penyusuan semasa berpantang. Setiap benda yang kita lakukan mesti dengan ilmu. Begitu juga halnya dengan menyusukan anak. Abaikan mitos penyusuan yang kita selalu dengar. Pastikan kita memilih breastpump yang betul  & amalkan pemakanan untuk ibu menyusukan. Alhamdulillah teruja sangat bila dapat feedback positif dari kawan yang menyusukan triplet. Berikut adalah testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster:
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster,  alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah,
Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
 
Hari ni saya nak share testimoni seorang ibu triplet yang mengamalkan alfalfa sebagai milk booster. Puan Su ada triplet, 1 lelaki 2 perempuan. Saya yang approach beliau untuk cuba alfalfa sebab tengok Puan Su kepenatan untuk jaga triplet yang berumur 3 bulan. Tak cukup rehat. Cuba imagine, kena jaga 3 babies dalam satu masa. Kita yang nak jaga seorang baby pun tak cukup tangan. Inikan pula 3 orang. Alhamdulillah selepas hampir sebulan mengamalkan alfalfa, Puan Su dah bagi testimoni. Jom baca testimoni beliau:
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster,  alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah,
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster,  alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah,
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster,  alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah,
Anda teruja dengan testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster ini? Alfalfa bukan sahaja berfungsi sebagai milk booster, ia juga berfungsi sebagai kacip fatimah & membantu menurunkan berat badan. Iamenjaga bahagain intim wanita dari masalah keputihan, senggugut,  kurang keinginan seks & kekeringan ketika bersama, meningkatkan kesuburan, membetulkan kitaran haid.  Untuk khasiat alfalfa yang lain, boleh baca di sini.
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster,  alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah,
 
Menarik bukan? Untuk mengetahui cara pemakanan alfalfa yang betul & harga yang saya tawarkan, sila hubungi saya sekarang. Mana tahu selepas ni anda pula akan menjadi salah seorang yang berkongsi testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster di sini 🙂
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster,  alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu,  testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah,

Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan

Lagi kisah tentang alfalfa. Siapa yang pentingkan kesihatan & kecantikan diri mesti dah sedia maklum bahawa alfalfa adalah supplement yang sesuai untuk semua orang, tak kira tua atau muda, lelaki juga wanita. Alfalfa mempunyai fungsi istimewa seperti kacip fatimah. Ibu yang mengandung & menyusukan take note yang anda tak boleh makan kacip fatimah ye! Tapi anda boleh makan alfalfa untuk mendapat kesan seperti kacip fatimah. Ramai yang salah anggap alfalfa ni sekadar milk booster. No! No! No! Khasiat afalfa lebih daripada itu.Anda boleh baca 1001 kebaikan Alfalfa di sini. Jom kita tengok testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan.
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee ampang, testimoni alfalfa shaklee untuk keputihan, testimoni alfalfa shaklee atasi keputihan, alfalfa shaklee untuk keputihan, alfalfa shaklee untuk keputihan, tips keputihan, tips atasi keputihan, tips hilangkan keputihan, shaklee harga ahli,
 
saya nak berkongsi testimoni seorang pelanggan saya. Cik Yuniz ni anak dara ye, bukan mak dara. Hihi…mula-mula saya ingatkan beliau dah bersuami sebab tak ramai anak dara yang mementingkan penjagaan diri especially kat kawasan bawah tu. Kita berkenalan dengan Cik Yuniz dulu. Beliau mengalami masalah Urinary Track Infection (UTI) atau bahasa mudahnya  kencing kotor. Disebabkan UTI, beliau mengalami masalah keputihan yang teruk sampai keluar cecair hijau. Cik Yuniz dah bosan makan ubat klinik sebab keputihan ni on & off. Dah ok, datang semula. jadi, beliau ambik keputusan untuk merawat keputihan dari dalam dengan Alfalfa Shaklee di samping mengamalkan petua menghilangkan keputihan dalam masa 14 hari yang saya share di sini. Jom baca testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan dari Cik Yuniz.
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee ampang, testimoni alfalfa shaklee untuk keputihan, testimoni alfalfa shaklee atasi keputihan, alfalfa shaklee untuk keputihan, alfalfa shaklee untuk keputihan, tips keputihan, tips atasi keputihan, tips hilangkan keputihan, shaklee harga ahli,
Teruja membaca testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan? Anda ada masalah keputihan? Jom dapatkan Alfalfa anda hari ini. Hubungi saya untuk order.
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee ampang, testimoni alfalfa shaklee untuk keputihan, testimoni alfalfa shaklee atasi keputihan, alfalfa shaklee untuk keputihan, alfalfa shaklee untuk keputihan, tips keputihan, tips atasi keputihan, tips hilangkan keputihan, shaklee harga ahli,

Keistimewaan Dan Khasiat Alfalfa Shaklee

Alfalfa merupakan herba tradisional masyarakat barat, Ia digunakan untuk tujuan kesihatan terutamanya bagi wanita baru bersalin. Oleh kerana alfalfa mempunyai 1001 kebaikan, Dr.Shaklee merumuskan alfalfa menjadi supplement Alfalfa Shaklee yang memberi manfaat kepada jutaan pengguna. Jom saya ceritakan keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee.

alfalfa shaklee, alfalfa shaklee cara makan, alfalfa shaklee untuk resdung, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee tambah susu, alfalfa shaklee harga ahli, alfalfa shaklee murah, alfalfa shakllee harga murah, alfalfa shaklee ampang, khasiat alfalfa, khasiat alfalfa shaklee untuk lelaki, khasiat alfalfa untuk wanita,  kebaikan alfalfa, kebaikan alfalfa shaklee,

Keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee

 Alfalfa kaya dengan vitamin & mineral. Alfalfa Shaklee Mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang.  Ia juga mengandungi mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi, Flourida, Protein, Mineral Surih, Serat, Asid Lemak dan Antioksidan. Alfalfa bermanfaat dalam penyerapan protein, dan karbohidrat. Alfalfa juga bertindak sebagai pembersih darah.

Alfalfa membantu mengatasi penyakit Endometriosis, mengecutkan cyst & fibroid, mengatasi keputihan dan senggugut, milk booster, meningkatkan kesuburan, mengatasi masalah kekeringan ketika bersama, membantu masalah telur (ovum) tak matang, menguruskan badan, dan juga:

1.    Merawat masalah pencernaan

2.    Mengawal kadar kolestrol dalam darah

3.    Menghapuskan kolestrol buruk ‘LDL’ dari tubuh

4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok

5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah

6.    Mencegah edema – Pengumpulan air dalam badan

7.    Mengurangkan simptom menopous

8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan

9.    Merawat masalah sembelit.

10.  Menyahkan toksin dalam tubuh

11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi

12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh

13.  Membantu masalah penghadaman

14.  Membantu membanyakkan susu (milk booster)

15.  Mengurangkan masalah pundi kencing

16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati

17.  Meningkatkan kesihatan prostat

18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita

19.  Menghangatkan hubungan suami isteri

20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Ada bermacam jenama alfalfa di pasaran, kenapa Alfalfa Shaklee adalah yang terbaik? Apakah keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee berbanding alfalfa jenama lain?

1.  Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)

2.  Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia

3.  Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji

4.  Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi

5.  Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit

6.  Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.

7.  Membersihkan hati

8.  Membantu melengkapkan zat dan nutrient dalam pemakanan seseorang

Banyak betul keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee kan? Anda nak cuba sebotol? Hubungi saya sekarang untuk mendapatkannya dengan harga istimewa.

alfalfa shaklee, alfalfa shaklee cara makan, alfalfa shaklee untuk resdung, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee tambah susu, alfalfa shaklee harga ahli, alfalfa shaklee murah, alfalfa shakllee harga murah, alfalfa shaklee ampang, khasiat alfalfa, khasiat alfalfa shaklee untuk lelaki, khasiat alfalfa untuk wanita,  kebaikan alfalfa, kebaikan alfalfa shaklee,

Kebaikan Alfalfa Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita

Alfalfa adalah raja segala tumbuhan. Ianya sangat berkhasiat untuk kesihatan lelaki. Ianya juga sesuai dimakan oleh wanita tak kira anak dara atau yang sudah berkahwin & melahirkan anak.  Di antara kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita  ialah :
kebaikan alfalfa shaklee untuk wanita, kebaikan alfalfa shaklee untuk kurus, kebaikan alfalfa shaklee untuk ibu mengandung, kebaikan alfalfa shaklee untuk kesuburan, kebaikan alfalfa shaklee untuk lelaki, kebaikan alfalfa shaklee untuk ibu menyusu, kebaikan makan alfalfa shaklee, harga alfalfa shaklee, harga alfalfa shaklee 700 biji, alfalfa shaklee, alfalfa shaklee cara makan, alfalfa shaklee untuk resdung, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee tambah susu, alfalfa shaklee harga ahli, alfalfa shaklee murah, alfalfa shakllee harga murah, alfalfa shaklee ampang, khasiat alfalfa, khasiat alfalfa shaklee untuk lelaki, khasiat alfalfa untuk wanita, kebaikan alfalfa, kebaikan alfalfa shaklee
 
Kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita:
 1. Bertindak seperti kacip fatimah
Bagi wanita yang sayangkan suami, Alfalfa Shaklee sememangnya vitamin wajib untuk anda. Ia berfungsi menjaga kecantikan oragan peranakan & bahagian sulit wanita. Ia membantu mengatasi mesalah senggugut, keputihan, berbau, masalah kekeringan ketika bersama & menghangatkan hubungan intim bersama suami.
2. Milk Booster bagi ibu menyusu
Bagi membanyakkan susu badan, anda boleh mengamalkan perkara asas penyusuan & mengambil Alfalfa Shaklee.
3. Melegakan sakit sendi dan belakang. 
Jika anda sering sakit sendi & sakit belakang, Alfalfa Shaklee membantu menghilangkan kesakitan yang anda alami.
4. Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 
Satu lagi kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita ialah mencergaskan badan. Lesu & stress berpunca daripada bahan toksin yang terkumpul didalam badan. Selepas anda detox dengan Alfalfa Shaklee, anda akan merasai perbezaanya.
5. Memberi kelegaan semasa haid. 
Alfalfa Shaklee juga membantu melegakan senggugut & PMS.
6. Memulihkan urat selepas bersalin
Pengambilan Alfalfa Shaklee selepas bersalin bukan sahaja membantu membanyakkan susu malah ia juga memulihkan urat-urat yang kembang sepanjang terpoh kehamilan.
7. Bagus untuk elergi dan ekzema 
Anda mengidap ekzema atau elergik? Satu lagi kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita ialah is membantu mengatasi dua masalah tersebut dengan menyahtoksin.
8. Merawat asma 
Anda pengidap asma? Alfalfa Shaklee boleh membantu anda.
9. Mencuci usus bagi membuang toksik 
Ia membantu menyahtoksin dan dalam masa yang sama membantu masalah penghadaman dan pencernaan
10. Meneutralkan asid dalam badan 
Kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita yang seterusnya ialah membantu meneutralkan asid di dalam badan supaya berada dalam ph yang sesuai.
11. Membesar dan menegangkan payudara
Berita baik untuk para wanita, Alfalfa Shaklee membantu mencantikkan payudara anda.
12. Melegakan sembelit 
Anda selalu sembelit? Amalkan Alfalfa Shaklee & jangan lupa minum air secukupnya.
Anda boleh membaca khasiat Alfalfa Shaklee yang lain di sini.  Menarik bukan? Banyak betul kebaikan Alfalfa Shaklee. Untuk mengetahui cara pemakanan alfalfa yang betul & harga istimewa yang saya tawarkan, sila hubungi saya sekarang.

kebaikan alfalfa shaklee untuk wanita, kebaikan alfalfa shaklee untuk kurus, kebaikan alfalfa shaklee untuk ibu mengandung, kebaikan alfalfa shaklee untuk kesuburan, kebaikan alfalfa shaklee untuk lelaki, kebaikan alfalfa shaklee untuk ibu menyusu, kebaikan makan alfalfa shaklee, harga alfalfa shaklee, harga alfalfa shaklee 700 biji, alfalfa shaklee, alfalfa shaklee cara makan, alfalfa shaklee untuk resdung, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee tambah susu, alfalfa shaklee harga ahli, alfalfa shaklee murah, alfalfa shakllee harga murah, alfalfa shaklee ampang, khasiat alfalfa, khasiat alfalfa shaklee untuk lelaki, khasiat alfalfa untuk wanita, kebaikan alfalfa, kebaikan alfalfa shaklee

Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee

Saya kuruskan badan sambil menyusukan anak dengan Set Kurus Shaklee. Selalunya orang kata, kalau menyusukan anak susah nak berdiet. Memang betul! Sebab bila kita susukan anak, perut ni kejap-kejap lapar. Mulut pulak asyik nak mengunyah je. Macam mana lah nak berdiet? Nak makan ubat kurus takut pulak, karang tak pasal-pasal anak sakit. Mak nak melawa, anak pulak sakit.

set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Dengan Set Kurus Shaklee


Dengan set kurus Shaklee anda tak perlu risau sebab semua vitamin dalam set ini vitamin adalah semulajadi & takkan bagi apa2 kesan buruk kepada baby. Berdasarkan pengalaman saya, bukan saje saya kurus, malah susu makin banyak.  Eh…macam mana pulak susu boleh banyak? Meh saya ceritakan satu-persatu. Mula-mula jom berkenalan dengan set kurus Shaklee. Set ni terdiri daripada tiga komponen iaitu bakar, buang & bina.

Bakar tu maksudnya memecah & membakar lemak-lemak & kolesterol berlebihan yang bersarang kat dalam badan kita ni. Buang pulak maksudnya membuang atau flush segala macam toksin yang ada kat dalam badan. Yelah, dah bakar lemak-lemak tu mesti lah buang dari badan, kalau tak semua berkumpul dalam badan kita. Macam mana nak kurus?  Bina bermaksud kita bina otot supaya takde jadi daging menggelebeh. Ketiga-tiga elemen ni penting untuk mendapatkan berat yang ideal & bentuk badan yang cantik. Jadi, kita boleh kuruskan badan dengan cepat sambil menyusukan anak dengan set kurus Shaklee.

LANGKAH PERTAMA: BAKAR
set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
LECITHIN ATAU OMEGA GUARD
 
 
LANGKAH KEDUA: BUANG
set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
ALFALFA ATAU HERBALAX
 
LANGKAH KETIGA: BINA
set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
 
CINCH ATAU ESP
 
Set kurus yang saya ambil terdiri daripada ESP, lecithin & herbalax. Alhamdulillah memang berkesan & anak pun tak meragam. Dalam masa yang sama, susu saya makin banyak. Nak tau vitamin mana yang sesuai untuk anda? Hubungi saya untuk free consultation. Saya akan bagi vitamin ikut bajet anda.

Kalau anda beli set ini dengan saya, anda bukan sahaja dapat produk yang hebat, tapi anda juga akan dapat:

 ~ Free consultation tentang cara pemakanan vitamin yang BETUL supaya cepat kurus
~ Percuma Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee
set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,
~Percuma Ebook Kurus Dengan Shaklee
~ Percuma consultation tentang diet harian
~ Free consultation tentang jadual exercise
~ Saya akan add anda ke group khas

Menarik kan? Tunggu apa lagi, hubungi saya sekarang kalau anda nak kuruskan badan sambil menyusukan anak dengan Set Kurus Shaklee. Pakej dengan harga  menarik menanti anda. 

set kurus shaklee, set kurus shaklee murah, set kurus shaklee harga ahli, set kurus shaklee harga murah, set kurus shaklee murah ampang, set kurus shaklee harga, set kurus shaklee 2014 harga, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee, kuruskan badan, kurus dengan cepat, kurus dengan shaklee alfalfa, kurus dengan esp shaklee, kurus dengan produk shaklee, testimoni kurus dengan shaklee, nak kurus dengan shaklee, kurus dengan lecihtin shaklee, cara kurus dengan shaklee, kurus dengan omega shaklee, shaklee murah,

Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster

Alfalfa adalah raja segala tumbuhan. Sesuai untuk kaum wanita tak kira anak dara atau yang sudah berkahwin. Di antara khasiat alfalfa ialah ia bertindak sebagai milk booster bagi ibu yang menyusukan dengan syarat jangan lupa amalkan perkara asas penyusuan. Rasa teruja sangat bila dapat testimoni baru dari customer.
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster, alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah
Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster 
Testimoni ni dari   Puan Gee yang  menyusukan baby 8 bulan. Kebelakangan ni susu merudum sebab kerja pejabat yang makin banyak. Saya cadangkan beliau ambil ESP & Alfalfa. Bukan itu sahaja, saya juga berikan tips-tips untuk menambah susu.  Alhamdulillah Puan Gee dah makan seminggu & inilah feedback yang diberikan.
alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster, alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah

Seronok kan baca testimoni Alfalfa sebagai milk booster di atas?  Anda juga boleh membaca testimoni Alfalfa sebagai milk booster dari seorang ibu yang menyusukan triplet di sini. Oh ya! Alfalfa bukan sekadar milk booster. Sambil tambah susu anda akan dapat khasiat lain seperti yang dinyatakan di atas. Kalau anda nak cuba Alfalfa, boleh hubungi saya sekarang. Insya Allah anda tak akan menyesal laburkan duit untuk Alfalfa Shaklee.

alfalfa shaklee, alfalfa shaklee harga, alfalfa shaklee murah, alfalfa shaklee milk booster, alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa shaklee, testimoni alfalfa shaklee tambah susu, testimoni alfalfa complex, testimoni alfalfa shaklee, alfalfa shaklee murah 2014, alfalfa shaklee ampang, alfalfa shaklee harga ahli, shaklee ampang, shaklee ampang murah

Set Berpantang Moden Terbaik Dengan Set Berpantang Shaklee

Ada bermacam-macam jenama set berpantang di pasaran. Rambang mata nak pilih, kan? Kebanyakan set bersalin mengandungi herba. Kalau baby jaundice atau demam kuning, doktor tak benarkan ibu makan herba. Dengan set bersalin Shaklee, anda tak perlu risau kerana ianya bebas herba & dijamin selamat untuk ibu & bayi. Tempoh berpantang anda akan menjadi sangat mudah kalau anda mengambil set berpantang moden terbaik dengan set berpantang Shaklee.

set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee harga ahli, set berpantang shaklee ampang, set berpantang shaklee bajet, set berpantang shaklee trial, set berpantang shaklee trial set, set berpantang, set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set berpantang shaklee trial pack, cara pengambilan set berpantang shaklee, set penyusuan shaklee, ostematrix shaklee, esp, b complex, vitalea, vitamin c shaklee, zinc complex, alfalfa, set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee rm, set berpantang terbaik 2013, set berpantang yang terbaik, set bersalin, set bersalin shaklee, set bersalin terbaik, set bersalin shaklee murah, set bersalin shaklee trial pack, set bersalin shaklee harga,

Set berpantang moden terbaik dengan set berpantang Shaklee

Set ini mengandungi 4 jenis vitamin iaitu:

VITALEA 

Mengandungi 28 jenis vitamin termasuk Vitamin A,B, C,D, E, kalsium, zinc, iron, dan sebagainya. Juga dikenali sebagai multivitamin. Vitalea berfungsi untuk memberi kesihatan kepada ibu yang baru bersalin & sekali gus bayi yang menyusu ibu juga akan mendapat khasiatnya.

B-COMPLEX 

Ia memberikan anda mood gembira. Sangat penting bagi mengelakkan angin meroyan semasa berpantang. B Complex mengandungi kesemua 8 jenis vitamin B yang diperlukan oleh badan bagi menggantikan vitamin B yang hilang semasa proses mengandung & kehamilan. Vitamin B adalah penting bagi menjaga kesihatan jantung, sintesis DNA, memberi tenaga, & mengurangkan stres bagi ibu yang sedang berpantang. Lazimnya, ibu berpantang kekurangan tidur kerana jadual tidur bayi yang tidak menentu di samping bayi yang kerap menangis. Tambahan pula tubuh badan masih dalam proses untuk recover selepas 10 bulan mengandung & melalui proses kelahiran yang memenatkan. Oleh itu, B-Complex adalah satu kemestian bagi ibu dalam pantang.

Vitamin C

Ia merupakan Anti oksida, menguatkan sel, menjaga kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot, dan salur darah ibu yang baru melahirkan.

ZINC COMPLEX 

Ia mnyembuhkan luka bersalin dengan cepat & mengatasi masalah rambut gugur selepas bersalin. Zink merupakan mineral yang sangat penting bagi tubuh badan manusia, terutamanya ibu yang baru bersalin & menyusukan bayi. Ia merangsang tindakan 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi biokimia dalam badan kita yang mana mempercepatkan proses penyembuhan luka bagi yang bersalin secara normal atau pembedahan, mengurangkan masalah keguguran rambut, dan yang paling penting meningkatkan metabolisma. Boleh cepat kurus!!

Keempat-empat vitamin di atas adalah set asas bagi ibu yang baru lepas bersalin. Bagi ibu yang inginkan kesihatan optima & ada bajet yang lebih, anda boleh tambah vitamin  dibawah untuk mendapat set berpantang lengkap:

1) ESP

Memberikan tenaga & membantu membanyakkan susu. Anda boleh mmebaca kebaikan ESP yang lain di sini.

set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee harga ahli, set berpantang shaklee ampang, set berpantang shaklee bajet, set berpantang shaklee trial, set berpantang shaklee trial set, set berpantang, set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set berpantang shaklee trial pack, cara pengambilan set berpantang shaklee, set penyusuan shaklee, ostematrix shaklee, esp, b complex, vitalea, vitamin c shaklee, zinc complex, alfalfa, set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee rm, set berpantang terbaik 2013, set berpantang yang terbaik, set bersalin, set bersalin shaklee, set bersalin terbaik, set bersalin shaklee murah, set bersalin shaklee trial pack, set bersalin shaklee harga,

 2) Ostematrix

Kaya dengan kalsium. Ia membantu anda mengatasi masalah sembelit dan membekalkan anda kalsium yang mencukupi. Ibu yang menyusukan bayi memerlukan kalsium yang secukupnya supaya gigi tak bergoyang & takde rasa sakit-sakit badan.

 
set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee harga ahli, set berpantang shaklee ampang, set berpantang shaklee bajet, set berpantang shaklee trial, set berpantang shaklee trial set, set berpantang, set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set berpantang shaklee trial pack, cara pengambilan set berpantang shaklee, set penyusuan shaklee, ostematrix shaklee, esp, b complex, vitalea, vitamin c shaklee, zinc complex, alfalfa, set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee rm, set berpantang terbaik 2013, set berpantang yang terbaik, set bersalin, set bersalin shaklee, set bersalin terbaik, set bersalin shaklee murah, set bersalin shaklee trial pack, set bersalin shaklee harga,

3) Alfalfa
Ia memang sangat penting untuk ibu yang nak bahagian intim kembali seperti anak dara. Ia juga bertindak sebagai milk booster. Banyak sangat khasiat Alfalfa. Anda boleh membaca kelebihan Alfalfa di sini.

Berminat nak dapatkan set berpantang moden terbaik dengan Set Berpantang Shaklee? Hubungi saya sekarang.

set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee harga ahli, set berpantang shaklee ampang, set berpantang shaklee bajet, set berpantang shaklee trial, set berpantang shaklee trial set, set berpantang, set berpantang shaklee, set berpantang terbaik, set berpantang shaklee trial pack, cara pengambilan set berpantang shaklee, set penyusuan shaklee, ostematrix shaklee, esp, b complex, vitalea, vitamin c shaklee, zinc complex, alfalfa, set berpantang shaklee murah, set berpantang shaklee harga, set berpantang shaklee rm, set berpantang terbaik 2013, set berpantang yang terbaik, set bersalin, set bersalin shaklee, set bersalin terbaik, set bersalin shaklee murah, set bersalin shaklee trial pack, set bersalin shaklee harga,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...