Shaklee: Bisnes Yang Sentiasa Relevan Dari Dulu HinggaSekarang

Trend sekarang ialah trend berbisnes online..
Macam-macam produk yang boleh dijual secara online…
Ada yang jual pakaian, jual bantal, jual makanan, jual akesori dan macam-macam lagi lah..
Ramai juga yang memilih untuk menjual produk kesihatan, termasuklah rangkaian produk kesihatan dari Shaklee..

Nak menjual secara online ni boleh, malahan bagus sangat kerana pelbagai kos yang boleh dijimatkan seperti kos sewa kedai, kos menggajikan staff, kos utiliti, modal untuk sediakan stok jualan yang tentunya bukan sedikit jumlahnya.. Pendek kata, nak berniaga ni memang kena ada modal besar, yang memang kaw-kaw jumlahnya…

Lagi pula, contoh bagi produk kesihatan jangan sebarangan menjual .. Banyak produk merapu meraban yang ada zaman sekarang.. Kang tak pasal-pasal akan bahayakan nyawa dan kesihatan pengguna pulak.. So, kena cek betul-betul, sebelum putuskan apa yang ingin kita jual…

Bagaimana Dengan Bisnes Shaklee?

Secara dasarnya, pelan perniagaan Shaklee sememangnya TIDAK membenarkan sebarang penjualan vitaminnya secara fizikal di kedai-kedai…
Jadi..
Memang sangat sesuai la untuk anda sertai kami dan menjalankan bisnes online ini…
Follow the trend gitu..
Tapi sudah tentulah bukan secara membuta tuli…

Antara sebab kenapa bisnes Shaklee ni sangat sesuai untuk semua adalah…

1⃣ Bisnes yang sangat FLEXIBLE
– tidak kira walau di mana anda berada, asalkan ada line internet dan smartphone, bisnes tetap boleh dijalankan.

2⃣ Syarikat yang STABIL
– Shaklee adalah sebuah syarikat yang tersenarai didalam Bursa Saham New York (New York Stock Exchange) sejak tahun 1977. TIDAK PERNAH GAGAL membayar bonus kepada semua agennya.

3⃣ Produk yang BERKUALITI
– 100,000 kajian keatas kualiti setiap produk dilakukan setiap tahun sebelum ianya dipasarkan. Tiada sebarang kajian dilakukan ke atas binatang, malah produknya juga BEBAS dari sebarang bahan kimia serta bahan tambahan tiruan. Setiap produk yang dipasarkan di Malaysia juga dipastikan halal.

4⃣ Bisnes yang EVERGREEN
– di Malaysia sahaja, produk Shaklee telah bertapak bertahun-tahun. Tidak pernah hilang, malah sentiasa dicari kembali oleh pengguna-pengguna lama dan baru akibat keberkesanannya.

5⃣ Bonus & Cash Incentives
– bersesuaian dengan usaha yang anda laburkan, anda bukan sahaja mampu menjana income melalui UNTUNG RUNCIT sahaja, malah anda akan layak menerima BONUS & CASH INCENTIVES dari pelbagai program yanh disediakan oleh Shaklee. Malah, anda boleh tentukan berapa pendapatan yang anda mahu jana bersama Shaklee….

6⃣ Bimbingan PAKAR NUTRISI
– anda bukan ahlinya? bidang nutrisi ini adalah sesuatu yang baru untuk anda? Jangan bimbang kerana bimbingan ada disediakan oleh pakar-pakar nutrisi. Setiap bulan, health talk akan diadakan di negeri-negeri (mengikut kawasan) dengan tajuk-tajuk yang berbeza bagi memastikan anda sentiasa up to date dengan ilmu-ilmu berkaitan produk dan nutrisi.

Sememangnya bisnes online Shaklee ini sangat sesuai untuk semua. Pelajar, surirumah, secara part time mahu pun full time semuanya boleh…
Asalkan anda betul betul mahu melakukannya dengan sepenuh hati…

Jom hubungi saya terus untuk ketahui tentang bisnes ini dengan lebih mendalam, sekaligus menyertainya…
Lebih cepat anda bertindak, lebih besar peluang anda…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your email address will not be published. Required fields are marked *