-

Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Senggugut memang mengerikan. Hanya orang yang rasa je tahu betapa siksanya nak mengadap senggugut setiap kali datang bulan. Sampai bila nak bergantung kepada pain killer? Jom amalkan cara hilangkan senggugut yang terbukti berkesan ini. Saya janji anda akan bebas senggugut & PMS buat selama-lamanya.

Cara hilangkan senggugut ya9 300x229 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Sebelum saya kongsikan cara hilangkan senggugut yang terbukti berkesan, adalah penting untuk anda mengenalpasti apakah jenis senggugut yang anda alami? Sama ada jenis Primary Dysmenorrea atau pun Secondary Dysmenorrea.

Jika anda mengidap senggugut jenis kedua, anda perlu berjumpa doktor untuk pemeriksaan, disamping mengamalkan petua tradisional merawat senggugut dan cara hilangkan senggugut yang terbukti berkesan yang akan saya kongsikan sebentar lagi.

Apakah dia cara hilangkan senggugut yang terbukti berkesan tu? Jawapannya ialah Set Senggugut Shaklee yang terdiri daripada GLA Complex,  B Complex, dan Ostematrix.

Cara hilangkan senggugut ya 300x243 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Bagaimana Set Ini membantu hilangkan senggugut buat selama-lamanya?

Setiap vitamin dalam set ini mempunyai fungsi tersendiri & gabungan kesemua vitamin telah terbukti membantu menghilangkan senggugut. Buktinya? Saya akan kongsikan testimoni sebentar lagi. Jom saya ceritakan fungsi vitamin dalam set ini.

GLA Complex berfungsi menstabilkan hormon yang menjadi punca senggugut yang dihadapi setiap bulan. Senggugut terjadi apabila badan gagal menukar asid Linolenik kepada GLA lalu menyebabkan berlakunya ketidak seimbangan hormon.

Jadi pengambilan GLA Complex membantu mengatasi masalah tersebut. GLA Complex juga membantu penghasilan hormon Prostaglandin & mengurangkan masalah payudara sensitif yang biasa dihadapi semasa datang bulan.

B Complex pula membekalkan vitamin B Complex khususnya B5, B6, dan B12 yang sememangnya terbukti membantu mengurangkan senggugut. B Complex yang juga dikenali sebagai vitamin gembira juga membekalkan vitamin B5 & B12 kepada kelanjar adrenalin supaya kita terhindar daripada stres.

Vitamin B6 pula membantu mengatasi masalah kembung perut, cramp, pening, dan segala macam rasa tak best yang biasa dialami semasa PMS. Kan biasa bila nak datang bulan kita akan alami PMS? Pengambilan B Complex akan hilangkan simptom tak best PMS yang selalu kita alami tu. Best kan?

Ostematrix pula membantu hilangkan masalah kekejangan, sakit badan, sakit kepala, lenguh-lenguh badan, sakit pinggang, dan sengal badan yang biasa dihadapi semasa PMS.

Gabungan ketiga-tiga vitamin dalam set senggugut Shaklee ini akan membantu mengatasi masalah PMS dan senggugut yang anda alami buat selama-lamanya. Hebat kan? Kalau anda ada bajet lebih, boleh tambah Alfalfa Complex yang mempunyai 1001 kebaikan seperti membetulkan kitaran haid, menghilangkan keputihan, dan juga perapat yang sangat sesuai dalam penjagaan organ intim wanita.

Testimoni Mereka Yang Berjaya Hilangkan Senggugut Dengan Set Senggugut Shaklee

Tak perlu cakap banyak, jom kita tengok apa kata mereka yang berpuas hati dengan set ini:

Cara hilangkan senggugut ya1 300x221 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Cara hilangkan senggugut ya2 300x221 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Cara hilangkan senggugut ya3 300x199 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Cara hilangkan senggugut ya4 300x199 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Cara hilangkan senggugut ya5 300x199 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Cara hilangkan senggugut ya6 300x248 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Cara hilangkan senggugut ya7 300x212 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Cara hilangkan senggugut ya8 300x212 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Menarik kan? Jadi, jika anda mengalami masalah senggugut setiap kali datang bulan jangan berlengah lagi. Memang dah ditakdirkan hari ini anda berjumpa dengan entry saya ni. Hubungi saya untuk mendapatkan set senggugut Shaklee dengan konsultasi terbaik, dan percayalah! Anda juga akan menjadi sebahagian daripada wanita-wanita di atas yang berkongsi berita gembira selepas mengamalkan set senggugut Shaklee.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

pixel Cara Hilangkan Senggugut Yang Terbukti Berkesan

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.