-

Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Ramadhan semakin dekat. Ramai yang dah mula sibuk ganti puasa. Pengambilan vitamin Shaklee semasa berpuasa sememangnya sangat membantu kita agar berasa kenyang dengan lebih lama selepas bersahur serta kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari sehingga waktu berbuka. Nak tahu cara makan Shaklee semasa puasa?

cara makan shaklee semasa p 300x166 Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Kenapa kita perlu tahu cara makan vitamin Shaklee yang betul? Apa kepentingan aturan makan yang betul? Anda boleh baca jawapannya di sini. Oleh itu, pastikan anda mendapat aturan makan yang betul setiap kali membeli vitamin Shaklee agar duit yang anda laburkan untuk membeli vitamin tersebut adalah berbaloi.

ebook 300x279 Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Apakah cara makan Shaklee semasa puasa? Apabila anda berpuasa, anda cuma perlu mengubah aturan makan sedia ada kepada berikut:

Sarapan pagi: Bersahur

Makan tengah hari : Berbuka

Makan malam : Moreh atau makan lewat malam

Mudah sahaja kan? Saya mengucapkan selamat menjalankan ibadah puasa. Semoga ibadah kita diterima. Semoga cara makan Shaklee semasa puasa yang saya kongsikan di sini membantu anda kekal bertenaga ketika berpuasa. Nak order vitamin Shaklee? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

pixel Cara Makan Shaklee Semasa Puasa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.