-

Nombor Ahli Shaklee Atau Shaklee ID

Ramai yang pergi ke cawangan Shaklee untuk membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli tetapi kecewa apabila mendapat tahu bahawa cuma ahli yang mempunyai nombor ahli Shaklee atau ¬†Shaklee ID yang boleh membuat pembelian. Kemudian pulang kehampaan. Kesiannya…. sesiapa yang ingin membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli, jomlah mendaftar sebagai ahli.

nombor ahli shaklee atau sh1 300x238 Nombor Ahli Shaklee Atau Shaklee ID

Macam mana nak membeli dengan nombor ahli Shaklee atau Shaklee ID?

Pertama sekali anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama saya. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee di seluruh Malaysia. Jika anda berada di sekitar Kuala Lumpur, cawangan terdekat ialah Shaklee Sri Rampai. . Sampai di sana, anda boleh membeli vitamin dengan harga ahli.

Jika anda membeli secara terus di cawangan Shaklee, anda bukan sahaja dapat membeli dengan harga ahli, malah anda juga dapat berjimat kerana tidak perlu membayar kos postage.

Selepas pembelian, sila hubungi saya di talian 012-9025232 untuk mendapatkan aturan makan vitamin yang betul & saya akan add anda ke secret group khas untuk ahli Shaklee yang mendaftar bersama saya. Mudah saja kan? Lain kali jika anda ke Shaklee, sila gunakan nombor ahli Shaklee atau Shaklee ID sendiri. Memang lebih untung!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Nombor Ahli Shaklee Atau Shaklee ID

pixel Nombor Ahli Shaklee Atau Shaklee ID

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.