-

Cara Daftar Ahli Shaklee

Jika anda pengguna Shaklee, apa kata anda mendaftar sebagai ahli kerana sangat banyak faedah & kelebihan yang anda akan dapat sekiranya menjadi ahli. Kalau anda perasan, Shaklee sedang menjadi fenomena & semua orang berebut nak jadi ahli. Kali ni saya nak ceritakan tentang cara daftar ahli Shaklee yang sangat mudah.

daftar ahli shaklee 300x207 Cara Daftar Ahli Shaklee

Anda cuma perlu sediakan RM65.00 sebagai yuran pendaftaran untuk seumur hidup dan menambah kos postage sebanyak RM10.00 (semenanjung) & Rm20.00 (Sabah/Sarawak). Atau pun anda boleh mendapat keahlian percuma. Nak tahu macam mana cara untuk mendapat keahlian percuma? Jom baca di sini.

cara daftar ahli shaklee 300x212 Cara Daftar Ahli Shaklee

cara daftar ahli shaklee1 300x213 Cara Daftar Ahli Shaklee

Kemudian, anda cuma perlu berikan saya maklumat berikut untuk saya isi dalam borang pendaftaran:

1. Nama

2. Nombor kad pengenalan

3. Alamat

4. Nombor telefon

5. Nombor akaun & nama bank untuk Shaklee masukkan bonus setiap bulan

Itu sahaja. Jika anda sudah berkahwin, anda juga boleh daftarkan nama suami sebagai pasangan. Selepas mendapat duit untuk pendaftaran & semua info yang diperlukan, saya akan daftarkan anda secara online. Anda juga boleh terus membuat pembelian dengan harga ahli. Tak sampai 5 minit, anda akan mendapat Shaklee ID & password untuk login ke website shaklee Malaysia. Mudah saja kan cara daftar ahli Shaklee?

Opppssss!!!!! Saya nak buat tawaran istimewa. 30 orang pertama yang mendaftar untuk bulan tahun 2016 akan mendapat ole-ole istimewa yang saya beli sewaktu di Bali. Jadilah 30 orang yang pertama!

Jadi jangan tunggu lagi. Jika anda pengguna Shaklee & sudah merasakan kebaikan vitamin Shaklee, jom jadi pengedar Shaklee sekarang! Anda dah tahu cara daftar ahli Shaklee, jadi hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Daftar Ahli Shaklee

pixel Cara Daftar Ahli Shaklee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.