Cara Daftar Ahli Shaklee

Jika anda pengguna Shaklee, apa kata anda mendaftar sebagai ahli kerana sangat banyak faedah & kelebihan yang anda akan dapat sekiranya menjadi ahli. Kalau anda perasan, Shaklee sedang menjadi fenomena & semua orang berebut nak jadi ahli. Kali ni saya nak ceritakan tentang cara daftar ahli Shaklee yang sangat mudah.

daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee online, daftar ahli shaklee online, nak daftar ahli shaklee, borang daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara datar produk shaklee, shaklee harga ahli, shaklee harga member, senarai harga produk shaklee

Anda cuma perlu sediakan RM65.00 sebagai yuran pendaftaran untuk seumur hidup dan menambah kos postage sebanyak RM10.00 (semenanjung) & Rm20.00 (Sabah/Sarawak). Atau pun anda boleh mendapat keahlian percuma. Nak tahu macam mana cara untuk mendapat keahlian percuma? Jom baca di sini.

daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee online, daftar ahli shaklee online, nak daftar ahli shaklee, borang daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara datar produk shaklee, shaklee harga ahli, shaklee harga member, senarai harga produk shaklee

daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee online, daftar ahli shaklee online, nak daftar ahli shaklee, borang daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara datar produk shaklee, shaklee harga ahli, shaklee harga member, senarai harga produk shaklee

Kemudian, anda cuma perlu berikan saya maklumat berikut untuk saya isi dalam borang pendaftaran:

1. Nama

2. Nombor kad pengenalan

3. Alamat

4. Nombor telefon

5. Nombor akaun & nama bank untuk Shaklee masukkan bonus setiap bulan

Itu sahaja. Jika anda sudah berkahwin, anda juga boleh daftarkan nama suami sebagai pasangan. Selepas mendapat duit untuk pendaftaran & semua info yang diperlukan, saya akan daftarkan anda secara online. Anda juga boleh terus membuat pembelian dengan harga ahli. Tak sampai 5 minit, anda akan mendapat Shaklee ID & password untuk login ke website shaklee Malaysia. Mudah saja kan cara daftar ahli Shaklee?

Opppssss!!!!! Saya nak buat tawaran istimewa. 30 orang pertama yang mendaftar untuk bulan tahun 2016 akan mendapat ole-ole istimewa yang saya beli sewaktu di Bali. Jadilah 30 orang yang pertama!

Jadi jangan tunggu lagi. Jika anda pengguna Shaklee & sudah merasakan kebaikan vitamin Shaklee, jom jadi pengedar Shaklee sekarang! Anda dah tahu cara daftar ahli Shaklee, jadi hubungi saya sekarang!

daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee online, daftar ahli shaklee online, nak daftar ahli shaklee, borang daftar ahli shaklee, cara nak daftar ahli shaklee, cara datar produk shaklee, shaklee harga ahli, shaklee harga member, senarai harga produk shaklee, shaklee murah 2014,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your email address will not be published. Required fields are marked *