-

Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

Tahun baru biasanya semua sibuk dengan azam baru. Apa kata anda jadikan JANA PENDAPATAN DARI RUMAH DENGAN SHAKLEE sebagai azam tahun 2016 anda? Oh ya… perkataan “rumah” tu boleh juga ditukar kepada perkataan “pejabat” kalau anda seorang wanita berkerjaya.

jana pendapatan dari rumah 300x187 Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

Online business adalah cara paling mudah untuk menjana pendapatan sampingan kerana ia tidak mengganggu aktiviti harian kita. Sambil-sambil buat kerja pejabat boleh dapat duit. Sambil-sambil jaga anak & buat kerja rumah boleh dapat duit. Sebab tu ramai yang suka bila bercerita tentang jana pendapatan dengan Shaklee.

Ada bermacam-macam online business yang ada. Tak tahu nak pilih yang mana? Jom saya terangkan kenapa saya memilih Shaklee sebagai medium untuk menjana pendapatan 5 angka dari rumah. Sebelum tu, anda boleh membaca tentang kenapa semua orang berebut nak jadi ahli Shaklee & cara mendaftar sebagai ahli Shaklee di sini. Baiklah, jom saya ceritakan kenapa Shaklee adalah pilihan terbaik untuk anda jana pendapatan dari rumah:

1. Modal serendah RM79.00

Keahlian seumur hidup Shaklee adalah RM79.00 untuk seumur hidup. Anda perlu menambah RM10.00 untuk kos postage sekiranya anda berada di Sabah & Sarawak. Mana ada bisnes lain dengan modal serendah ini? Kalau tengok kebanyakan MLM di Malaysia, nak jadi ahli je kena bayar beribu-ribu. Kena paksa beli stok banyak-banyak. Sampai ada yang terpaksa buat pinjaman bank. Belum mula berniaga dah buat loan? Hmmm…. tak payahlah sampai macam tu.

2. Tidak perlu simpan stok banyak di rumah

Selalunya orang berniaga kena keluarkan modal untuk simpan stok kat rumah. Dengan Shaklee, anda tak perlu simpan stok kat rumah. Stok kita Shaklee tolong simpankan di gudang. Bila ada yang nak beli & dah masukkan duit ke akaun kita, baru kita submit order ke Shaklee. Kalau order sebelum pukul 3.00 petang, esok barang dah sampai kat kastemer kita. Satu sen pun kita tak perlu keluarkan duit sendiri. Nanti bila anda dah dapat bonus yang banyak, boleh la start simpan stok kat rumah. Sedikit demi sedikit. Saya akan ajar anda tentang pengurusan stok yang baik.

jana pendapatan dari rumah1 300x187 Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

3. Tak perlu keluar dari rumah

Kita tak payah susah-susah nak ke pejabat pos untuk pos barang. Shaklee tolong pos kan. Kerja kita cuma cari kastemer.Macam mana nak cari kastemer? Semuanya secara online dari rumah. Saya akan share dengan anda macam mana saya jana pendapatan dari rumah dengan Shaklee. Tanpa perlu keluar. Saya ada beribu-ribu kastemer di seluruh dunia & saya tak pernah pun berjumpa dengan mereka. Hebat kan? Mudah sangat nak jana pendapatan dengan Shaklee.

4. Tunjuk ajar secara online

Sesetengah MLM mewajibkan anda berjumpa untuk seminar atau marketing class. dengan Shaklee, semua tunjuk ajar diberikan secara online. Jom tengok video saya ni. Saya ada cerita tentang online coaching Shaklee:

5. Peluang cerah untuk menjana pendapatan 5 angka sebulan

Dalam Shaklee, siapa rajin dia dapat. Maksudnya kalau anda rajin berusaha, pasti anda akan dapat jana pendapatan dari rumah. Malahan ramai yang dah berhenti kerja & fokus dengan Shaklee sebab pendapatan dari Shaklee berkali-kali ganda lebih banyak daripada gaji hakiki.

Jadi, kalau azam tahun baru anda ialah nak jana pendapatan dari rumah, Shaklee adalah pilihan terbaik untuk anda. Jom sertai kumpulan SYNERGY kami. Insya Allah saya akan memberikan segala tunjuk ajar kepada anda & bersama-sama kita jana pendapatan  5 angka sebulan dengan Shaklee.

jana pendapatan dari rumah2 300x237 Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

Nak jana pendapatan dari rumah dengan Shaklee? Anda dah buat keputusan yang bijak. Hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

pixel Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Shaklee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.