-

Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

Alhamdulillah Shaklee dah pun ada sistem online yang memudahkan ahli membeli secara online. Ramai yang masih belum tahu macam mana cara order Shaklee secara online dengan harga ahli.

cara order shaklee dengan h 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 Jika anda belum menjadi ahli Shaklee, anda boleh baca di sini tentang cara mendaftar sebagai ahli Shaklee serta faedah yang anda akan dapat sebagai ahli. Hari ni saya nak bercerita tentang cara order Shaklee secara online dengan harga ahi.

1. Anda boleh bermula dengan  pergi ke https://www.shaklee2u.com.my dan masukkan Shaklee ID & password anda.

2. Anda akan dibawa masuk ke page berikut. Klik “Shopping”

cara order shaklee harga ah1 300x169 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

3. Klik “Agree” dan “Next”

cara order shaklee online 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

4. Isikan  maklumat yang diperlukan. Kemudian klik “Confirm”

cara order shaklee 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

5. Pilih produk yang anda mahu beli, klik pada gambar

beli shaklee harga ahli 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

6. Klik ” Add to shopping Cart ”

shaklee harga ahli 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

7. Masukkan berapa botol yang anda ingin order. Jika anda ingin menambah vitamin lain, klik “Continue To Order “. Kalau anda selesai membeli, klik “Submit”

cara order shaklee 1 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

8. Pilih online credit/ debit card kemudian klik “Confirm Your Payment Method”

cara order shaklee secara o1 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

9. Masukkan butiran kredit kad/ debit kad. Klik “Please confirm Payment Info”

order shaklee 300x168 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 

10. Anda akan dibawa ke page bari dimana anda akan diminta memasukkan MSOS CODE yang akan dihantar ke nombor telefon berdaftar anda. Selepas anda memasukkan kod tersebut & bayaran disahkan, order anda selesai. Anda akan mendapat notification order number melalui sms & emel yang diberikan.

Mudah saja kan cara order Shaklee secara online dengan harga ahli? Nak dapat harga ahli kenalah mendaftar sebagai ahli dulu. Berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang!

Cik Puan Nurul 2 300x170 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

pixel Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.