Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

Alhamdulillah Shaklee dah pun ada sistem online yang memudahkan ahli membeli secara online. Ramai yang masih belum tahu macam mana cara order Shaklee secara online dengan harga ahli.

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 Cara Order Shaklee Secara Online Dengan Harga Ahli

 Jika anda belum menjadi ahli Shaklee, anda boleh baca di sini tentang cara mendaftar sebagai ahli Shaklee serta faedah yang anda akan dapat sebagai ahli. Hari ni saya nak bercerita tentang cara order Shaklee secara online dengan harga ahi.

1. Anda boleh bermula dengan  pergi ke https://www.shaklee2u.com.my dan masukkan Shaklee ID & password anda.

2. Anda akan dibawa masuk ke page berikut. Klik “Shopping”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

3. Klik “Agree” dan “Next”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

4. Isikan  maklumat yang diperlukan. Kemudian klik “Confirm”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

5. Pilih produk yang anda mahu beli, klik pada gambar

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

6. Klik ” Add to shopping Cart ”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

7. Masukkan berapa botol yang anda ingin order. Jika anda ingin menambah vitamin lain, klik “Continue To Order “. Kalau anda selesai membeli, klik “Submit”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

8. Pilih online credit/ debit card kemudian klik “Confirm Your Payment Method”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

9. Masukkan butiran kredit kad/ debit kad. Klik “Please confirm Payment Info”

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

 

10. Anda akan dibawa ke page bari dimana anda akan diminta memasukkan MSOS CODE yang akan dihantar ke nombor telefon berdaftar anda. Selepas anda memasukkan kod tersebut & bayaran disahkan, order anda selesai. Anda akan mendapat notification order number melalui sms & emel yang diberikan.

Mudah saja kan cara order Shaklee secara online dengan harga ahli? Nak dapat harga ahli kenalah mendaftar sebagai ahli dulu. Berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang!

cara order shaklee secara online dengan harga ahli, cara order shaklee dengan harga ahli, shaklee harga ahli, shaklee murah, shaklee ampang, harga shaklee 2014, harga ahli shaklee 2014, beli shaklee harga ahli, beli produk shaklee dengan harga ahli, nak beli shaklee dengan harga ahli, cara order shaklee secara online, cara order shaklee, cara order shaklee online, cara order shaklee melalui email, cara nak order shaklee, cara order barang shaklee,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your email address will not be published. Required fields are marked *