Cara Bancuh ESP Shaklee

Ramai yang takut nak beli ESP Shaklee walau pun tahu tentang 1001 kebaikan ESP. Kenapa? Sebab ramai yang takut tak boleh nak telan ESP. Ada yang tak suka minum susu. Ada yang tak suka minum soya. Ada yang tak suka vitamin bancuh-bancuh. Nak yang pil je, senang nak telan. Sebenarnya anda akan jatuh cinta dengan ESP Shaklee kalau anda tahu cara bancuh yang betul.

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,

 Ada macam-macam cara bancuh ESP Shaklee. Anda boleh gunakan air suam atau air sejuk, mengikut selera anda. Malah anda boleh gunakan ESP sebagai bahan untuk membuat shake. Yang penting, jangan gunakan air panas mendidih sebab ia akan merosakkan protein didalam ESP.

Di antara resepi ESP kegemaran saya ialah:

Anda boleh bancuh ESP dengan air suam & tambah milo, shake. Jadilah ESP Milo Shake.

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,

Atau pun boleh bancuh ESP dengan air yogurt Nestle Bliss. Favourite saya ialah perisa strawberry. Yummy!!!! Memang sedap!!!

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,

ESP campur susu low fat pun sangat sedap!!!!!!! Kalau bancuh macam ni satu tumbler memang tak cukup.

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,

Yang ni pula bancuhan ESP + Mealshake. Sangat sesuai untuk mereka yang sedang berusaha untuk menambah berat badan. Boleh kongsi dengan anak-anak. Mesti berebut.

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,

Yang ni saya wajib buat at least sekali seminggu. Smoothie ESP + buah segar. Memang sangat2 sedap. Suami & anak-anak saya pun tumpang sekaki. Ini adalah cara bancuh ESP Shaklee yang super duper heaven.

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,

Yang ni memang sinfully delicious. Saya bancuh ESP + milo + ais. Blend. Kemudian letakkan ais krim coklat sebagai topping. Tak tahan kan?

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,Yang ni nampak macam cara bancuh ESP Shaklee yang simple…tapi merupakan favourite para pelanggan saya. Dan semestinya favourite saya juga.

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,

Teringin nak cuba resipi ESP yang menyelerakan ni? Jom order hari ini. Hubungi saya di sini.

resepi esp shaklee, shaklee murah, shaklee harga ahli, shaklee ampang, esp murah, esp harga ahli,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your email address will not be published. Required fields are marked *