-

Atasi Masalah Faraj Kering Ketika Bersama

Masalah kering ketika bersama bukan sahaja akan menyebabkan kesakitan. Ia juga boleh menyebabkan hubungan intim anda bermasalah & mengganggu keharmonian rumah tangga. Sekiranya anda mempunyai masalah vagina kering ketika bersama disebabkan oleh kekurangan pelincir, anda boleh mengamalkan tips-tips berikut yang membantu anda untuk atasi masalah faraj kering ketika bersama:

kering ketika bersama 300x213 Atasi Masalah  Faraj Kering Ketika Bersama

1. Hilangkan rasa fobia. Anda baru bersalin atau keguguran? Mungkin rasa sakit yang dialami adalah kerana fobia bila mengingatkan semula kesakitan yang ditanggung baru-baru ini. Atau pun anda baru mengandung? Anda takut bayi dalam kandungan akan terjejas bila bersama suami? Semua ini akan menjadi punca anda kekeringan. Hilangkan rasa fobia, insya Allah itu adalah cara terbaik untuk atasi masalah faraj kering ketika bersama.

2. Minum air secukupnya bagi memastikan badan sentiasa berada dalam keadaan segar & tiada masalah kekurangan air.

3. Kurangkan pengambilan kafein kerana ia akan menyerap air didalam tubuh badan anda. Mengurangkan kafein dalam menu seharian merupakan antara tips atasi masalah kering ketika bersama yang berkesan.

4. Pengambilan Vitamin E yang membantu meningkatkan penghasilan cecair pelincir ketika bersama. Ada banyak Vitamin E di pasaran. Pastikan anda pilih yang berkualiti terbaik sepertu Vitamin E Complex Shaklee.

5. Minum air soya atau makanan berasaskan soya kerana soya mampu merangsang penghasilan cecair vagina.

6. Elakkan tekanan kerana ia akan menyebabkan anda hilang mood & seterusnya menyebabkan kekeringan.

7. Elakkan mencuci vagina dengan sabun kerana ia akan menyebabkan vagina anda kering.

8. Elakkan pengambilan pil yang merangsang hormon Estrogen mampu mengatasi masalah kekeringan yang anda hadapi. Contohnya pil perancang.

9. Makan tembikai kerana ia akan merangsang penghasilan cecair ketika bersama. Itu adalah antara sebab mengapa tembikai merupakan antara juadah yang disediakan untuk pengantin semasa makan beradab. Anda boleh amalkan memakan tembikai untuk atasi masalah kering ketika bersama.

10. Sekiranya anda mempunyai masalah kering & sakit ketika bersama, anda boleh mengambil Set Isteri Shaklee yang terdiri daripada:

1. GLA Complex. Ia berfungsi menstabilkan hormon anda. Ia juga mengandungi Vitamin E yang membantu penghasilan cecair vagina. GLA Complex juga membantu meningkatkan kesuburan anda & membetulkan kitaran haid.

GLA Shaklee 170x300 Atasi Masalah  Faraj Kering Ketika Bersama

2. Alfalfa Complex. Ia dipanggil seperti kacip fatimah.  Menjaga organ peranakan anda. Ia juga membantu meningkatkan penghasilan pelincir bagi masalah kekeringan. Selain itu ia juga membantu mengatasi masalah senggugutkeputihan, & mengetatkan semula faraj anda.

alfalfa shaklee Atasi Masalah  Faraj Kering Ketika Bersama

3. Vitamin E membantu penghasilan cecair bagi memastikan anda tidak lagi kekeringan ketika bersama.

kering ketika bersama1 300x202 Atasi Masalah  Faraj Kering Ketika Bersama

Pengambilan 3 vitamin di atas dapat membantu anda atasi masalah faraj kering ketika bersama. Berminat untuk mendapatkan Set Isteri Shaklee? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Atasi Masalah  Faraj Kering Ketika Bersama

Jenis-jenis Fibroid

Alhamdulillah ramai yang dah berjaya mengecutkan fibroid dan berjaya menghalang pertumbuhan semula fibroid selepas pembedahan dengan mengamalkan Set Fibroid Shaklee. Kali ni saya nak bercerita tentang jenis-jenis fibroid.

jenis jenis fibroid 290x300 Jenis jenis Fibroid

Jenis-jenis Fibroid

Terdapat 4 jenis fibroid iaitu:

1. Intramural Fibroid

Ini adalah fibroid yang paling biasa dialami oleh wanita di mana fibroid tumbuh di dinding  rahim & menyebabkan rahim menjadi bengkak. Fibroid ini akan nampak menonjol diluar atau dalam rahim.

2. Submucosal Fibroid

Fibroid jenis ini dijumpai didalam lapisan rahim & jika tidak dirawat boleh membesar hingga ke dalam rahim itu sendiri. Fibroid jenis ini biasanya menyebabkan kesakitan & pendarahan yang teruk semasa haid.

3. Subserosal Fibroid

Fibroid ini tumbuh di luar rahim & biasanya tidak menyebabkan kesakitan. Ia boleh menjadi sangat besar sehingga perut kelihatan seperti wanita mengandung.

4. Pedunculated Submucosal Fibroid

Fibroid jenis ini melekat pada dinding rahim & mempunyai tangkai yang panjang. Fibroid jenis ini menyebabkan pendarahan yang berpanjangan & kesakitan semasa haid.

Adakah Fibroid Menjejaskan Kesuburan?

Sekarang anda dah tahu jenis-jenis fibroid. Persoalannya, selain menyebabkan kesakitan, adakah fibroid boleh menjejaskan kesuburan dan menyebabkan kesukaran untuk hamil? Jawapannya ialah YA. Fibroid boleh menyebabkan ketidaksuburan. Oleh itu adalah penting untuk anda berusaha mengecutkan fibroid sebelum saiznya mencecah 5cm kerana pada kebiasaanya doktor akan menyarankan pembuangan secara pembedahan jika sudah mencapai saiz 5 cm.

jenis jenis fibroid1 290x300 Jenis jenis Fibroid

Bagaimana cara untuk mengecutkan fibroid dengan berkesan?

Dengan pengambilan Set Fibroid Shaklee secara teratur & dos yang betul, Insya Allah fibroid anda dapat dikecutkan. Anda boleh baca di sini untuk mengetahui bagaimana set ini membantu mengecutkan & mengelakkan ketumbuhan semula fibroid selepas pembedahan. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan konsultasi terbaik.

Jadi, jika anda disahkan mempunyai fibroid, jangan lupa untuk mendapatkan info penting  berikut:  jenis-jenis fibroid, jumlah fibroid, & saiz fibroid. Jika fibroid anda bersaiz kurang daripada 5cm, insya Allah anda masih berpeluang untuk mengecutkannya tanpa menjalani pembedahan.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Jenis jenis Fibroid

Rugi Kalau Makan Shaklee Tapi Tak jadi Ahli

Siapa yang biasa makan Shaklee, rugi sangat kalau tak mendaftar jadi ahli. Anda boleh baca di sini untuk mengetahui kenapa semua orang berebut nak jadi ahli Shaklee.  Dan anda boleh baca di sini untuk mengetahui kelebihan menjadi ahli Shaklee. Nak tahu dengan lebih lanjut kenapa saya kata rugi kalau makan Shaklee tapi tak jadi ahli? Jom tonton video ini.

Rugi Kalau Makan Shaklee Tapi Tak jadi Ahli

Anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Mudah sahaja. Anda cuma perlu masukkan duit sebanyak RM75 semenanjung atau RM85 Sabah Sarawak ke akaun saya. Kemudian berikan saya info berikut:

1. Nama suami isteri

2. Nombor ic suami isteri

3. Alamat

4. Nombor telefon

5. Nombor akaun untuk cash bonus.

Saya akan terus daftarkan anda di www.shaklee2u.com.my dan tak sampai 5 minit, anda akan mendapat Shaklee ID & password anda sendiri. Mudah sahaja kan? Memang rugi kalau makan Shaklee tapi tak jadi ahli. Jom mendaftar sebagai ahli sekarang! Hubungi saya.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Rugi Kalau Makan Shaklee Tapi Tak jadi Ahli

Tips Dapat Anak Kembar Yang Semua Orang Boleh Amalkan

Boleh dikatakan semua wanita teringin nak dapat anak kembar. Kali ni saya nak share tips dapat anak kembar yang semua orang boleh amalkan.  Kalau anda teringin nak dapat anak kembar apa kata anda amalkan  tips dan doa untuk mendapat anak kembar dibawah:

doa dapat anak kembar1 300x203 Tips Dapat Anak Kembar Yang Semua Orang Boleh Amalkan

 TIPS DAPAT ANAK KEMBAR YANG SEMUA ORANG BOLEH AMALKAN

1. Genetik
Sekiranya anda atau suami mempunyai ahli keluarga yang melahirkan kembar, maka kemungkinan besar anda akan mendapat genetik tersebut & mempunyai peluang yang tinggi untuk mendapat anak kembar. Oleh itu, kalau anda teringin nak anak kembar, berkahwinlah dengan mereka yang ada genetik kembar ye!

2. Umur
Kebiasannya wanita yang mengandung pada usia yang lewat iaitu 40 tahun ke atas mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mendapat anak kembar.

3. Pengambilan ubat kesuburan
Tips mudah untuk dapat anak kembar seterusnya ialah pengambilan ubat kesuburan. Pengambilan ubat kesuburan seperti Clomid meningkatkan kebarangkalian untuk anda menghasilkan dua ovum semasa proses ovulasi. Anda juga boleh mengambil set kesuburan Shaklee untuk meningkatkan peluang anda untuk mendapat anak kembar.

tips dapat anak kembar 300x224 Tips Dapat Anak Kembar Yang Semua Orang Boleh Amalkan

4. Mengandung melalui kaedah IVF atau IUI

Mengandung melalui kaedah IVF atau IUI juga meningkatkan peluang anda untuk mendapat anak kembar.

5. Banyakkan makan ubi, kentang & susu

Gabungan 3 makanan ini sememangnya berkesan untuk meningkatkan kesuburan anda & dalam masa yang sama meningkatkan peluang anda untuk mendapat anak kembar. Mudah je kan tips mudah untuk dapat anak kembar yang ni. Makan je 3 makanan tu.

6. Berat badan

Wanita yang berbadan besar dikatakan mempunyai peluang yang lebih besar untuk mendapat anak kembar.

Demikian adalah 6 tips mudah untuk dapat anak kembar yang boleh anda amalkan. Kalau anda betul-betul nak anak kembar, jangan tunggu lagi. Amalkan set kesuburan Shaklee mulai sekarang. Hubungi saya untuk mendapatkannya dengan harga istimewa.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Tips Dapat Anak Kembar Yang Semua Orang Boleh Amalkan

Kekal Bertenaga Semasa Bercuti Bersama Shaklee

Percutian sememangnya menyeronokkan. Tapi memenatkan. Kali ni saya nak share rahsia kekal bertenaga semasa bercuti bersama Shaklee. Nak tahu vitamin Shaklee mana yang kami bawa bersama semasa bercuti? Di antara vitamin yang kami bawa ialah: Mealshakes, Vivix, Performance drink, ESP, Cinch Shake, Nutriferon, Lecithin & Collagen Powder. Kalau anda suka bercuti & ingin kekal bertenaga sepanjang percutian, jom tonton video ini:

Kekal Bertenaga Semasa Bercuti Bersama Shaklee

Anda boleh membaca pengalaman kami bercuti di Bali & tips bercuti ke Bali bersama anak kecil di sini. Insya Allah jika anda merancang untuk ke Bali, tips-tips yang saya kongsikan akan sangat membantu.

Kenapa perlu bawa vitamin semasa bercuti?

Semasa bercuti, terutamanya jika pergi ke luar negeri, kita akan memasuki tempat baru dengan cuaca yang baru. Perubahan cuaca boleh menjejaskan kesihatan. Jadi, dengan pengambilan vitamin, ia akan meningkatkan imuniti supaya kita sentiasa sihat dan bertenaga semasa bercuti bersama Shaklee.

Anda ingin kekal bertenaga semasa bercuti bersama Shaklee? Hubungi saya untuk mendapatkan vitamin Shaklee dengan harga istimewa dan consultation terbaik. Percutian anda pasti akan lebih bermakna.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Kekal Bertenaga Semasa Bercuti Bersama Shaklee

Fungsi Vitamin Dalam Set Subur Shaklee

Set kesuburan Shaklee sememangnya terbukti berkesan meningkatkan kesuburan pasangan suami isteri. Ramai yang telah berjaya mengandung dengan set ini.  Anda boleh membaca testimoni pelanggan kami yang berjaya mengandung di sini. Nak tahu apa fungsi vitamin dalam set subur Shaklee? Jom tonton video ini.

Saya patut ambil yang mana? Semua vitamin ke?

Sekiranya anda mempunyai bajet, saya cadangkan supaya anda mengambil kesemua vitamin yang saya sebut di dalam video tadi. Jika anda kekurangan bajet, anda boleh mengambil GLA, Vit E, Vitalea, Alfalfa & Zinc. Atau pun jika bajet anda sangat terhad, anda boleh ambil set subur bajet Shaklee yang terdiri daripada GLA, Vit E, & Zinc.

Sekarang anda dah tahu fungsi vitamin dalam set subur Shaklee. Berminat untuk mendapatkan set kesuburan anda? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Fungsi Vitamin Dalam Set Subur Shaklee

Healing Crisis Selepas Makan Shaklee

Sesetengah orang akan sakit selepas makan vitamin Shaklee. Ada yang demam, pening, muntah, loya, sakit badan. Ada pula yang naik jerawat, mengalami keputihan. Adakah ini bermaksud vitamin Shaklee tak bagus untuk kesihatan? Tidak. Apa yang anda alami adalah healing crisis selepas makan Shaklee.

healing crisis shaklee 267x300 Healing Crisis Selepas Makan Shaklee

Kenapa ada yang mengalami healing crisis selepas makan Shaklee?

Apabila anda mengambil Shaklee, nutrien didalam vitamin tersebut akan membina semula & memperbaharui sel dalam badan anda. Dalam proses tersebut, badan akan membuang toksin yang tersimpan didalam badan anda selama ini. Proses pembinaan semula sel & nyah toksin tersebut merupakan punca ketidakselesaan yang anda alami. Ia adalah punca berlakunya healing crisis.

Adakah healing crisis satu petanda yang baik?

Ya. Healing crisis merupakan petanda bahawa vitamin yang anda ambil adalah berkesan & mula bekerja didalam tubuh badan anda.

Kenapa setiap orang mengalami healing crisis yang berbeza?

Healing crisis adalah berbeza bagi setiap individu kerana tindak balas badan adalah berbeza. Ia juga bergantung kepada tahap kesihatan & imuniti  individu tersebut.

Berapa lama healing crisis berlaku?

Bergantung kepada tubuh badan masing-masing. Kebiasannya healing crisis akan mengambil masa selama 3 hari – 2 minggu.

Apa yang perlu dilakukan sepanjang tempoh healing crisis?

Ambil vitamin anda mengikut aturan yang diberikan & minum air secukupnya setiap hari, iaitu sekurang-kurangnya 3 liter air. Sekiranya keadaan berterusan & menjadi semakin teruk, sila rujuk pengedar anda & doktor.

Apakah puncanya?

healing crisis 1 300x212 Healing Crisis Selepas Makan Shaklee

healing crisis shaklee1 300x202 Healing Crisis Selepas Makan Shaklee

healing crisis shaklee2 300x202 Healing Crisis Selepas Makan Shaklee

Sekiranya anda mengalami healing crisis, jangan berhenti mengambil vitamin anda. Itu adalah petanda bahawa badan anda sedang bertindak balas dengan vitamin yang diambil. Makan vitamin anda dengan konsisten. Insya Allah anda akan mendapat kesan yang terbaik.

Sekarang anda dah tahu apa nak buat kalau mengalami healing crisis selepas makan Shaklee. Jika anda berminat untuk mendapatkan Shaklee dengan consultation terbaik & harga istimewa, hubungi saya sekarang untuk order.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Healing Crisis Selepas Makan Shaklee

Tips Kuatkan Rahim Semasa Mengandung, Selepas Bersalin Dan Keguguran

Masalah rahim lemah sering berlaku kepada ibu mengandung,  melahirkan atau keguguran. Bagi ibu yang sedang mengandung, di antara tanda rahim lemah ialah pendarahan diawal kehamilan. Jom saya kongsikan tips kuatkan rahim semasa mengandung, selepas bersalin dan keguguran.

Kuatkan rahim 300x224 Tips Kuatkan Rahim Semasa Mengandung, Selepas Bersalin Dan Keguguran

Tips Kuatkan Rahim Semasa Mengandung, Selepas Bersalin Dan Keguguran.

Untuk menguatkan rahim, anda boleh mengamalkan tips-tips berikut:

1. Elakkan mengangkat benda berat

Mengangkat benda berat akan menyebabkan tekanan kepada bahagian perut, sekali gus menyebabkan tekanan kepada rahim. Salah satu cara untuk menguatkan rahim ialah dengan mengelakkan aktiviti mengangkat benda yang berat.

2. Jangan membongkok

Sekiranya anda terpaksa mengangkat benda berat, elakkan daripada membongkok. Cara yang terbaik ialah anda duduk atau bengkokkan kaki. Dengan cara ini, tekanan ke atas rahim akan dapat dikurangkan.

3. Duphaston

Doktor kebiasaanya akan memberikan Duphaston sebagai ubat untuk menguatkan rahim. Di sesetengah negara Duphaston telah pun diharamkan. Oleh itu, kaji semua pro & cons sebelum mengambil ubat sintetik ini.

4. ESP Shaklee

Pengambilan ESP Shaklee sememangnya telah terbukti membantu menguatkan rahim anda. Bagi ibu mengandung, ESP membantu menguatkan rahim bagi mengelakkan keguguran & membantu pembentukan janin yang sempurna. Bagi ibu yang keguguran, ESP membantu mengelakkan risiko keguguran berulang. Sementara bagi ibu yang baru melahirkan, ESP mengurangkan risiko kejadian rahim jatuh atau Jatuh organ peranakan.

Kuatkan rahim1 300x300 Tips Kuatkan Rahim Semasa Mengandung, Selepas Bersalin Dan Keguguran

Insya Allah, dengan aturan makan yang betul, ESP bukan sahaja membantu menguatkan rahim anda. Malah ia juga memberikan anda tenaga & mencantikkan kulit.

5. Berurut

Berurut bukan sahaja dapat menguatkan rahim, malah membetulkan kedudukan rahim yang tinggi, rendah, atau pun senget. Jika anda baru bersalin atau keguguran, carilah tukang urut berpengalaman untuk mengurut anda.

6. Bertungku

Selepas bersalin atau keguguran, pastikan anda bertungku agar rahim menjadi kuat & kembali kepada keadaan asal.

7. Kurma

Kurma sememangnya terbukti membantu menguatkan rahim seorang wanita. Amalkan memakan 7 biji kurma setiap hari.

8. Susu Badam @ Almond

Rendam satu genggam badam semalaman. Pagi esoknya toskan air & blend badam sehingga hancur. Boleh campurkan kurma untuk rasa yang lebih sedap. Tapis & boleh terus diminum.

Semoga tips kuatkan rahim semasa mengandung, selepas bersalin dan keguguran yang saya kongsikan tadi bermanfaat untuk anda. Berminat untuk mendapatkan ESP dengan aturan makan yang betul & harga istimewa? Klik sini untuk order.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Tips Kuatkan Rahim Semasa Mengandung, Selepas Bersalin Dan Keguguran

Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee

Makin ramai yang berminat nak jadi ahli Shaklee. Tapi tak tahu macam mana caranya nak mendaftar sebagai ahli? Selama ni makan sendiri je, ada kelebihan ke kalau jadi ahli? Sama ke kalau daftar masuk mana-mana kumpulan? Atau pun anda dah biasa makan Shaklee tapi belum mendaftar sebagai ahli sebab tak faham kenapa semua orang nak jadi ahli Shaklee? Jom saya ceritakan kenapa semua orang nak jadi ahli Shaklee

jadi ahli shaklee 300x259 Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee

Apa faedah menjadi ahli Shaklee? Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee?

Kalau anda nak tahu apa kelebihan & faedah menjadi ahli Shaklee, anda boleh baca di sini. Memang tak rugi kalau menjadi ahli, walau pun untuk makan sendiri je. Kalau anda rasa nak berbisnes, Shaklee sememangnya pilihan yang tepat sebab semua orang kenal Shaklee. Kita dah tak payah sibuk nak promote Shaklee. Kita cuma perlu bagitahu yang KITA JUAL SHAKLEE & MENGAPA ORANG WAJIB BELI DENGAN KITA. Dan semuanya akan anda pelajari dari saya.

Jadi Ahli Untuk Makan Sendiri

Tak ada masalah kalau anda menjadi ahli untuk makan sendiri. Tak ada peraturan yang mewajibkan anda membeli vitamin setiap bulan. Bila nak makan vitamin, baru beli. Mudah kan? Tak ada paksaan untuk anda simpan stok sampai berhabuk kat bawah katil. Tak ada paksaan untuk anda ambik pinjaman bank beribu-ribu untuk beli stok. Cuma RM75.00 untuk seumur hidup.

Saya berminat nak memulakan bisnes Shaklee

Kalau anda berhajat untuk memulakan perniagaan Shaklee, pastikan anda memilih upline yang betul & masuk ke kumpulan yang betul supaya anda mendapat panduan & sokongan yang berterusan. Kalau tersalah masuk kumpulan, anda akan ditinggalkan keseorangan terpinga-pinga. Rugi kan? Kesian….

Saya nak jadi ahli Shaklee. Macam mana nak mendaftar?

Senang aje. Caranya:

1. Pilih nak mendaftar dengan cara bayaran RM75.00 atau percuma keahlian dengan pembelian barang.

2.Transfer duit ke akaun saya bersama maklumat yang diperlukan.

3. Saya daftarkan secara online di www.shaklee.com.my

4. Terus dapat Shaklee ID & password untuk login ke website Shaklee Malaysia.

5. Saya akan add anda ke secret groups.

Taraa….dah pun selesai proses pendaftaran anda. Mudah saje kan?  Anda dah tahu kenapa semua orang nak jadi ahli shaklee. Tunggu apa lagi? Mendaftarlah sekarang. Hubungi saya segera di talian 012-9025232.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Kenapa Semua Orang Nak Jadi Ahli Shaklee

Kecutkan Cyst Ovari Dan Mengandung Dengan Set Cyst Shaklee

Semakin ramai wanita di Malaysia yang disahkan mempunyai ovarian cyst. Terdapat pelbagai jenis ovarian cyst dan kebanyakkan daripada ovarian cyst adalah bukan kanser seperti mana yang ditakuti golongan wanita. Tahukah anda ramai pelanggan saya yang berjaya kecutkan cyst ovari dan mengandung denganSet Cyst Shaklee?

kecutkan cyst 300x242 Kecutkan Cyst Ovari Dan Mengandung Dengan Set Cyst Shaklee

 Testimoni Kecutkan Cyst Ovari Dan Mengandung Dengan Set Cyst Shaklee

 Berikut adalah testimoni pelanggan saya yang berjaya mengecutkan cyst ovari dan mengandung dengan Set Cyst Shaklee:

testi eva 212x300 Kecutkan Cyst Ovari Dan Mengandung Dengan Set Cyst Shaklee

testi atiq 300x201 Kecutkan Cyst Ovari Dan Mengandung Dengan Set Cyst Shaklee

 Nak tengok testimoni pelanggan saya yang lain? Klik di sini.

Apakah vitamin dalam Set Cyst Shaklee?

Set Cyst Shaklee terdiri daripada:

GLA untuk menstabilkan hormon di dalam badan. Tumbuhan cyst dirangsang oleh hormon estrogen & kandungan hormon estrogen yang berlebihan menggalakkan tumbuhan cyst. GLA  membantu menstabilkan hormon dalam badan anda sekali gus mencegah cyst, fibroid & kanser.

Vitamin E & Vitamin C yang merupakan Anti oksidan yang kuat. Antioksidan adalah ejen pembasmi sel kanser & merupakan penentang radikal bebas yang akan memusnahkan molekul yang boleh memusnahkan sel sihat. Ia juga memusnahkan set cyst supaya membantu cyst mengecut & menghalang pertumbuhan semula cyst selepas pembedahan.

Alfalfa kaya dengan iodin. Dalam dunia perubatan, iodin telah lama digunakan untuk merawat cyst.

Herbalax untuk detox & membersihkan usus.B Complex anti stress & vitamin untuk gembira. Emosi yang stabil mempengaruhi proses pengecutan cyst & fibroid. The power of mind.

Insya Allah, dengan dos & aturan yang betul, kita sama-sama berusaha untuk kecutkan cyst anda & dalam masa yang sama tingkatkan kesuburan supaya anda cepat mengandung. Teruja dengan testimoni kecutkan cyst ovari dan mengandung dengan set cyst Shaklee yang saya kongsikan tadi? Berminat untuk mendapatkan Set Cyst Shaklee dengan harga istimewa? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Kecutkan Cyst Ovari Dan Mengandung Dengan Set Cyst Shaklee

pixel Kecutkan Cyst Ovari Dan Mengandung Dengan Set Cyst Shaklee

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.