Jana Pendapatan Dari Rumah Dan Pejabat

Teruk betul ekonomi Malaysia sekarang. Semua benda naik harga. GST lagi. Jangan kata nak menabung, duit yang ada pun kadang-kadang paras hidung. Jenuh mengorek nak sampaikan ke gaji bulan depan. Teringin nak ada duit lebih? Jom saya kongsikan macam mana nak jana pendapatan dari rumah dan pejabat. Pendek kata sesuai untuk semua orang. Modal cuma RM68 sahaja.
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Macam Mana Nak Dapatkan Duit Lebih?
Memulakan perniagaan menjual Shaklee. Siapa tak kenal Shaklee? Sebut Shaklee semua orang tau, vitamin. Jadi dah tak payah susah-susah nak perkenalkan kepada semua orang. Tinggal nak bagitau orang yang “Saya jual Shaklee. Siapa nak beli vitamin Shaklee boleh beli dari saya!”
Macam mana nak bagitau orang yang kita jual Shaklee? PROMOSI. Macam mana nak buat promosi? Senang sangat! Secara online: facebook, instagram, twitter, blog. Secara offline: sembang dengan sedara-mara, kawan-kawan, officemate, jiran, ahli surau, etc.
Tapi saya tak tak tau apa-apa pasal Shaklee. Saya tak pandai nak buat promosi. Tak pandai nak sembang ajak orang beli barang. Jangan risau. Semua bimbingan dan tunjuk ajar akan saya berikan. Dulu saya pun macam tu juga, tak tau apa-apa. Alhamdulillah sekarang tiba masanya untuk saya kongsikan dengan semua. Sama-sama kita cari duit lebih supaya tak tersepit dalam keadaan ekonomi yang makin menghimpit ni.
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Biasanya saya akan bagi tunjuk ajar secara online, iaitu dengan menggunakan Whatsapp atau Facebook Messenger. Jadi takde masalah kat mana pun anda berada, kita boleh berhubung 24 jam. Kalau ada yang belajar depan-depan pun takde masalah, boleh jumpa. Mai datang Ampang 🙂
Ada ke orang nak beli Shaklee? Mestilah ada. Walau pun ekonomi merosot, orang sakit tetap makan vitamin. Orang nak banyakkan susu tetap ambil Set Breastfeeeding Shaklee. Orang nak kurus masih ramai yang makan Set Kurus Shaklee. Yang tengah berusaha nak mengandung jangan cakaplah, tetap makan Set Kesuburan Shaklee tiap hari. Pendek kata, sentiasa akan ada orang yang nak makan Shaklee.
Yang paling penting, Shaklee bukan MLM yang mengayakan orang di atas. Siapa rajin, dia akan dapat banyak cash bonus. Kalau malas, minta maaflah takkan dapat apa-apa.
 
KEUNTUNGAN YANG ANDA AKAN DAPAT:
 
1. Untung runcit. Kita beli vitamin dari Shaklee dengan harga ahli, dan jual dengan harga runcit. Dah dapat untung runcit kat situ.
 
2. Cash Bonus dari Shaklee. Tiap kali beli barang kita akan dapat uv (point). Uv dikira untuk menetukan berapa banyak cash bonus kita. Lagi banyak uv, lagi banyak cash bonus yang kita akan dapat bulan tu. Cash bonus ni akan dapat setiap 14hb, setiap bulan.
 
3. Car bonus. Nama je car bonus, tapi akan dapat dalam bentuk duit. Pun dapat tiap bulan. Yang ni tak semua ahli Shaklee dapat, cuma yang cukup syarat je.
4. Percutian ke luar negara & umrah 5 bintang secara  percuma. Yang ni pun untuk yang layak sahaja. Pendek kata, untuk mereka yang betul2 dah kerja keras. akan dapat setahun sekali.
 
Macam Mana Nak Mulakan Bisnes Shaklee?
Jom tonton video saya ni:

Sekarang anda dah tahu macam mana cara nak jana pendapatan dari rumah dan pejabat, dengan Shaklee. Nak mulakan bisnes Shaklee? Hubungi saya sekarang. Jangan buang masa.
 
Jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, daftar ahli shaklee online, cara daftar ahli shaklee,cara mendaftar ahli shaklee, ejen shaklee, ahli shaklee percuma, harga ahli shaklee, ahli shaklee online, faedah menjadi ahli shaklee, akibat menjadi ahli shaklee di group yang salah, , harga ahli shaklee, daftar ahli shaklee, no ahli shaklee, jadi ahli shaklee, ahli shaklee, dafrat ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee, , jadi ahli shaklee, bisnes online, bisnes mudah, pendapatan sampingan, pendapatan dari rumah, pendapatan dari blog, pendapatan dari internet, pendapatan dari nuffnang,jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan dari pejabat, jana pendapatan sambil bekerja, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2015, jana pendapatan 2016, jana pendapatan 2017, jana pendapatan 2018, jana pendapatan 2019, jana pendapatan 2020, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan lelaui blog, jana pendapatan online 2016, jana pendapatan online 2017, jana pendapatan online 2018, jana pendapatan online 2019, jana pendapatan online 2020, jana pendapatan dari rumah tanpa modal, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2016, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2017, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2018, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2019, jana pendapatan dari rumah tanpa modal 2020, jana pendapatan di rumah tanpa modal, cara jana pendapatan dari rumah, cara jana pendapatan di rumah, cari duit lebih, cari duit lebih 2016, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2017, cari duit lebih 2018, cari duit lebih 2019, cari duit lebih 2020, cari duit lebih untuk pelajar, cari duit lebih dari rumah, cari duit lebih tanpa modal, cari duit lebih di rumah, cari duit lebih online, cari duit sampingan, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit dampingan dari rumah, cari duit sampingan tanpa modal, cari duit sampingan mudah, cara mudah cari duit sampingan, cari duit sampingan internet, cari duit sampingan online, cari duit sampingan halal,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your email address will not be published. Required fields are marked *