-

Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster

Setiap kali ada kawan-kawan yang melahirkan, saya akan share kebaikan susu ibu berbanding susu formula,  tips banyakkan susu dengan mengamalkan perkara asas penyusuan Susu sedikit semasa berpantang bukan masalah, insya Allah anda akan berjaya menyusukan anak secara ekslusif selama 6 bulan sekiranya memulakan penyusuan semasa berpantang. Setiap benda yang kita lakukan mesti dengan ilmu. Begitu juga halnya dengan menyusukan anak. Abaikan mitos penyusuan yang kita selalu dengar. Pastikan kita memilih breastpump yang betul  & amalkan pemakanan untuk ibu menyusukan. Alhamdulillah teruja sangat bila dapat feedback positif dari kawan yang menyusukan triplet. Berikut adalah testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster:
baby Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
 
Hari ni saya nak share testimoni seorang ibu triplet yang mengamalkan alfalfa sebagai milk booster. Puan Su ada triplet, 1 lelaki 2 perempuan. Saya yang approach beliau untuk cuba alfalfa sebab tengok Puan Su kepenatan untuk jaga triplet yang berumur 3 bulan. Tak cukup rehat. Cuba imagine, kena jaga 3 babies dalam satu masa. Kita yang nak jaga seorang baby pun tak cukup tangan. Inikan pula 3 orang. Alhamdulillah selepas hampir sebulan mengamalkan alfalfa, Puan Su dah bagi testimoni. Jom baca testimoni beliau:
alfalfa su 3 Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
alfalfa su 2 Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
alfalfa su Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
Anda teruja dengan testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster ini? Alfalfa bukan sahaja berfungsi sebagai milk booster, ia juga berfungsi sebagai kacip fatimah & membantu menurunkan berat badan. Iamenjaga bahagain intim wanita dari masalah keputihan, senggugut,  kurang keinginan seks & kekeringan ketika bersama, meningkatkan kesuburan, membetulkan kitaran haid.  Untuk khasiat alfalfa yang lain, boleh baca di sini.
alfalfa Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
 
Menarik bukan? Untuk mengetahui cara pemakanan alfalfa yang betul & harga yang saya tawarkan, sila hubungi saya sekarang. Mana tahu selepas ni anda pula akan menjadi salah seorang yang berkongsi testimoni pengguna Alfalfa Shaklee sebagai milk booster di sini icon smile Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
Cik Puan Nurul 2 300x170 Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster
pixel Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Sebagai Milk Booster

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.